Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Heerjansdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Heerjansdam heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Heerjansdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Heerjansdam of directe omgeving.

66 klanten uit Heerjansdam bevelen een bij Casius in Heerjansdam aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Heerjansdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: woning bouwen te Doetinchem, nieuw huis bouwen, prefab bungalow of woning bouwen, nieuwe woning, complete strokenfundering realiseren, aanbouwen, renoveren en verbouwen, praktijkruimte uitbouwen, huis laten bouwen, fundering maken voor een woning en units, twee woonlagen aanbouwen, extra verdieping op woning bouwen, uitbouw over gehele achterzijde woning, aanbouwen en verbouwen, schuur tot woonhuis verbouwen, extra verdieping opbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Heerjansdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Heerjansdam:

Lekke afvoerbuis met asbest vervangen

Ik heb een scheur in de rioolafvoer wat nog uit asbest bestaat. Een rioolbedrijf die de leiding door spoot, constateerde dat het onder het huis asbest bevat. Onder het huis is de buis ongeveer 5 meter een buis van muur tot aan de t-stuk. Er is nog geen asbestinventarisatierapport. Wat zou dat kosten en wat zijn de kosten van de pijp vervangen?

Uitbouw met schuifpui en losse deur maken

Wij zijn aan het bekijken of een uitbouw te financieren is voor ons maar moeten dan uiteraard weten wat het ongeveer kost. Het gaat om een uitbouw van 6 x 2 meter. Electra en een gladde vloer. Wanden graag zowel afgewerkt als onafgewerkt in offerte. Normaal dak. Wij twijfelen nog tussen gemetselde buitenmuren of wanden van dat nieuwe kunststof dat lijkt op hout. Wij zouden graag weten wat de prijzen ongeveer zouden zijn.

Uitbouw maken met schuifpui

Wat zou de prijs zijn voor een uitbouw van 6 meter breed bij 2 meter diep. Met een schuifpui en een normale deur. Baksteen, geïsoleerd en met een normaal dak. Binnenzijde met elektra en wanden van gipsplaten. Stucwerk doen we zelf.

Fundering maken voor vrijstaande garage

Wij willen een prefab betonnen garage in de tuin laten plaatsen van 3.50 bij 7 meter. Hiervoor dient er een fundering gerealiseerd te worden. De ondergrond is een kleigrond en het is niet duidelijk of er heipalen nodig zijn. Graag ontvang ik hier over advies.

Draagmuur verwijderen

Graag wil ik een draagmuur laten slopen (muur is 2.40 meter hoog, 11 cm dik en 55 cm breed) van de woonkamer naar de bestaande uitbouw. Ook moet er een bestaande deuropening huiskamer dichtgemaakt en verplaatst worden. Dit is waarschijnlijk ook een draagmuur, in ieder geval van steen. Dan moet er nog een muurtje (11 cm dik, 50 cm breed en een 100 cm hoog, geen draagmuur) gesloopt worden, van de keuken naar de uitbouw. Het gaat om een rijtjeswoning. Graag ook het puin afvoeren. Er kan makkelijk een container geplaatst worden.

Kelder bij het nieuwbouwhuis bouwen

Onder nieuwbouwhuis

Terrasoverkapping aanbouwen

Ik wil graag een houten terrasoverkapping aan mijn huis laten bouwen van 6 bij 3 meter met polycarbonaat platen in de kleur opaal. Optioneel wil ik ook een prijsopgave voor het dichten van 1 of beide zijkanten met hout.

Aanbouw laten plaatsen

Wij zijn bezig met het aankopen van een woning. Aan de achterzijde van de woning zouden wij graag een aanbouw laten plaatsen van 5 bij 3 meter. Hiervoor moet er een fundering geplaatst worden en over de gehele breedte wil ik graag openslaande deuren met kunststof kozijnen laten plaatsen. De aanbouw dient aan de binnenzijde volledig afgewerkt te zijn en de elektra doorgetrokken.

Casco aanbouw laten plaatsen

Ik wil graag een casco aanbouw laten plaatsen aan de achterkant van mijn huis. Breedte ongeveer 2 a 3 meter en lengte ongeveer 4 meter.

Verwijderen van de schouw en schoorsteen

Ik wil graag de schouw met schoorsteen uit de woonkamer verwijderd hebben.

Huis renoveren en nieuwe badkamer

Schilderen houtwerk buiten (2 verdiepingen). Nieuwe badkamer tegelen incl. sanitair plaatsen. Toilet beneden helemaal nieuw en tegelen. Eventueel toilet boven maken (hangt af van de prijs). Eventueel nieuwe platen plafond overloop (hangt af van prijs). Prijsopgave om alle muren te stuken.

Openhaarden trekt niet goed

Wij hebben 2 openhaarden in ons huis uit 1927, en die hebben een zeer slechte trek. Nu hebben wij diverse vakmensen uit deze regio-010- er bij gehaald en zeggen allemaal iets anders. Wie kan ons helpen om de 2 haarden weer goed te laten werken.

Huis bouwen

We hebben een optie op een kavel en we willen hier een huis laten bouwen. Een huis van circa 6.5 bij 10 meter bouwen met goothoogte op 4 meter en met heien/fundering. Eerste verdieping en begaanbare zolder. Wij hebben al een offerte van 105.000 euro incl. garage. Gemetseld of prefab bouw. Huis met een pannendak. Het gaat over een opdracht van plan tot sleutel. Casco oplevering. We zoeken een aannemer die ook de vergunning regelt en wat modelwoningen heeft.

Moderniseren woonhuis

Wij hebben een huis op het oog in Heerjansdam, maar daar moet wel het een en het ander aan gebeuren met een beperkt budget, vandaar deze mail voor we willen kopen. 4 kamer(3 slaap) woning, dichte keuken, badkamer, bergzolder. 60m2 woonopp. De stroom voorziening is zo goed als niet aanwezig, 2 groepen zonder aardlek. Er zitten wel leidingen maar, zal ook wel aan verandert moeten worden. Wij zouden graag de bergzolder(5.70 breed) met een nok verhoging (zit daar dan een dakkapel bij?)tot echte kamer willen maken. Dan moet er ook een vaste trap naar de zolder bij. Verder zit er geen cv installatie in dus die zou totaal aangelegd moeten worden. We zouden ook graag de badkamer(naar andere kamer), woonkamer(uitbouw), keuken(nieuw + uitbouw met woonkamer) meteen doen

Het verven van een slaapkamer met hoge ...

Het verven van een slaapkamer met hoge muren.

Aan het huis moet een houten schuur ...

Aan het huis moet een houten schuur gebouwd worden die tevens fungeert als balkon vanuit de keuken. Het is een dijkhuisje, waarbij de keuken op de 1e verdieping zit. Gaat eigenlijk meer om het balkon dan om de schuur. Door het balkon, wat we van hout willen, wordt er vanzelf een overkapping gecreeerd, die dan als schuur kan dienen. Dit alles ter grootte van ong. 2,5 x 4 m.

tegelvloer eruithalen en cementdekvloer ...

tegelvloer eruithalen en cementdekvloer eruithalen en afvoeren

Doortrekken van een buiten muurtje op de ...

Doortrekken van een buiten muurtje op de begane grond, ongeveer 2-3 meter lang, aansluiten op het schuurdak, oude buitenmuur weg halen, binnen muur weg halen. Binnen afwerking door ons zelf verzorgd.

Een uitbouw over de volle breedte van de ...

Een uitbouw over de volle breedte van de woning (5,75m) en alleen op de benedenverdieping. Dus nieuwe gevel en beglazing. Misschien zal er een onderheide fundering moeten komen. De uitbouw zal ongeveer een meter of 2 de tuin in komen. Het nieuw ontstane dakje zal met bijvoorbeeld bitumen moeten worden bedekt.