Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Hazerswoude Dorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Hazerswoude Dorp heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Hazerswoude Dorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Hazerswoude Dorp of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Hazerswoude Dorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: volledig woonhuis met bedrijfspand bouwen, moderne villa onderkelderen, vrijblijvende offerte fundatieherstel meerdere huizen in 1 straat, nieuwbouw inclusief fundering bouwen, simpele woning, uitbouwen achterzijde woning, prefab uitbouw of ruimte onder woning realiseren, dakopbouw, serre plaatsen, uitbouw achterzijde en etage opbouw, uitbouw achterzijde 2 lagen, kelder onder de woning vergroten, advies en realiseren aan- en verbouwing hoekwoning, kelder aanleggen achtertuin, dakopbouw plat dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of renovatie in Hazerswoude Dorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Hazerswoude Dorp:

Betonvloer in de tuin storten

In de achtertuin bij een nieuwbouwwoning wil ik beton laten storten. Tevens zal er hieronder ook geheid moeten worden. De tuin is 9 bij 6 meter groot.

Schouw en rookkanaal verwijderen benedenverdieping plus herstelwerk

Ik wil het volgende werk laten verrichten: - Verwijderen van de schouw en rookkanaal op de begane grond. - Herstel van de muur en het plafond waar de schouw heeft gezeten. - Stucen van de muur De vloer op de begane grond is van hout en op de eerste verdieping van beton.

Oprit funderen

Wij willen de huidige gefundeerde oprit verbreden zodat er extra parkeerplekken worden gecreëerd. Afmeting is 4 bij 5 meter.

Betonrot onder de vloer herstellen

Bij de buren zijn ze erachter gekomen na bouwtechnisch onderzoek dat ze betonrot hebben. Nu heb ik onder de vloer (50 m2) gekeken en nu blijkt dat wij het ook hebben. Nu zou ik graag willen weten wat het ons gaat kosten om dit te repareren. Alvast bedankt voor jullie reactie.

Zagen van verschillende muren

Het betreft een oude woning.Wij willen graag vrijblijvend een offerte ontvangen voor het volgende: 2 buitenmuren uitzagen voor het plaatsen van nieuwe buitendeuren 100 cm x 210 cm. 2 binnenmuren metselen voor het plaatsen van binnendeuren. En een muur tussen de keuken en woonkamer doorbreken met een afmeting van 350 cm x 230 cm.

Betonpad verwijderen

Ik wil een betonpad en meer dat we vroeger hebben gemaakt laten verwijderen. Wij hadden een puinlaag van een paar centimeter gestort en daarboven is beton op gestort. Het gaat om een betonpad van 3 meter bij 225 meter. Steltonplatenpad. Er is een omheining van 500 meter. Gerecyclede potcultuur van 9000 m2. 2 drainageputten moeten er ook uitgetrokken worden. Een pleintje van 16 bij 12 van beton en een 100 bij 4 meter asfaltpad verwijderen. Eventueel het aanleggen van een stalen watersilo van 1000 m3.

Wijnkelder maken bij een nieuwbouwhuis

Wij zijn ingeloot voor een nieuwbouwproject en zijn benieuwd naar de mogelijkheden om een kleine wijnkelder aan te leggen. Het is nog niet duidelijk of er voor de bouw uit een bak geplaatst kan worden. Anders willen we de bak mogelijk in de tuin laten plaatsen. De bouw start op zijn vroegst deze zomer. Er mag een casco kelder geplaatst worden.

Semi bungalow uitbouwen aan de achterzijde

Wij willen onze semi bungalow over de hele lengte van ongeveer 13,5 meter breed met 4 meter diep uitbouwen. De fundering op palen met geïsoleerde broodjesvloer met een laag beton is al aangelegd. Evenals een onderheid terras. De achtergevel gaat eruit en dan zal het dak opgevangen moeten worden. Er zijn binnenmuren die als steun kunnen dienen. Het gaat om het vergroten van woonkamer en toekomstige open keuken, binnenmuur door trekken om de bijkeuken te vergroten en het doortrekken van de binnenmuur voor het realiseren van een slaapkamer. Afhankelijk van de kosten zouden we de woonkamer en keuken eerst willen uitbouwen. Deze zijn ongeveer 7 meter breed. Als de kosten meevallen dan willen we ook gelijk bijkeuken en slaapkamer meenemen. Totale breedte is dan ongeveer 13,5 meter. De uitbouw mag casco opgeleverd worden.

Woninguitbouw achterzijde gehele breedte

Wij willen onze woning aan de achterzijde over de hele breedte ongeveer 14 meter uitbouwen tot de maximaal vergunnigsvrije diepte van 4 meter. Het gaat dus om ongeveer 56 m2. Met plat dak en veel glas. De binnenmuren tussen slaapkamer en bijkeuken en keuken worden doorgetrokken in de uitbouw. De muur tussen keuken en woonkamer blijft zoals die is en eindigt waar die nu bij de achtergevel eindigt, dus er is een steunbalk in het plafond nodig. Wij willen graag de prijs weten voor alleen het aanleggen van de fundering en de prijs voor het casco bouwen van de gehele uitbouw inclusief verlengen binnenmuren. Daarnaast willen wij graag een onderheid terras gelijk aan de uitbouw, waarbij de vloer van het onderheide terras net zo hoog is als de woonkamervloer. Afmetingen terras 14 meter breed en ongeveer 5 meter diep. Wat zijn de extra kosten voor het onderheide terras?

Fundering voor een blokhut laten maken

Tuinhuis afmeting 5 x 7 meter wordt geplaatst op veengrond. Fundering ligt gedeeltelijk boven maaiveld en kan worden uitgevoerd met verloren bekisting. Het terrein is niet met zwaar materieel te bereiken, wel met een bestelwagen. Afstand tot openbare weg is ca 30 meter. Fundering bestaat uit 5 buispalen rond 168 mm en funderingsbalken 300x400 mm. Overige gegevens zie bijgevoegde document.

huis en kelder

Huis bouwen en onderkelderen op vrijstaand stuk grond Bouwplaats is 60/ 40 meter. Traditioneel, geen prefab. Wij hebben al een ontwerper en een schets. Vergunningen bijna rond.

Project bestaat uit een uitbouw van 4 x ...

Project bestaat uit een uitbouw van 4 x 6, deze staat er en moet gerenoveerd worden. Boeidelen vervangen en schilderen. Dakbedekking vervangen/isoleren. Klein sloopwerk (toilet). Bouw compleet toilet. Een kleine slaapkamer compleet (wanden, plafond...stucwerk, electra, leidingen). Vloer egaliseren met aansluitende keuken, plavuizen leggen. Kozijn vervangen. deuren vervangen, schilderen. Afwerken alles.

aan onze vrijstaande woning dient de ...

aan onze vrijstaande woning dient de uitbreiding gebouwd te worden. Het bestaat uit een hal, die in verbinding staat met een garage anex tuinkamer afm 8x12 mtr en een veranda van 8x4 mtr. Onder architectuur zijn alle ontwerpen en tekeningen gemaakt.

Wij hebben onder de helft van ons huis ...

Wij hebben onder de helft van ons huis een kelder/garage. Nu willen we onder de andere helft van het huis ook kamers laten bouwen. De ruimte bestaat al maar moet een meter uitgegraven worden. Om in de ruimte te komen moet een deur gemaakt worden in de muur van de bestaande kelder. Er moet een betonnen vloer gestort worden en muren gebouwd worden. Tevens moet een trap van de begane grond naar de ruimte gemaakt worden.

Wij willen een nieuw huis laten bouwen ...

Wij willen een nieuw huis laten bouwen in landelijke stijl bij een veehouderijbedrijf. Graag zouden we voorbeelden van huizen willen zien, met de kosten die dit met zich meebrengt.

Pand (1905) moet gemoderniseerd worden ...

Pand (1905) moet gemoderniseerd worden (jaren 60 stijl). - Modernisering keuken met inbouwapparatuur en nieuwe keukenvloer (beton). Aanpassen elektriciteitsvoorziening aangepast (+aardlek). - Badkamer vergroten ligbad, douche, wasbak, tegels en verwarming. Geiser weghalen en heet water aansluiten op bestaande combi-ketel. - op 1e verdieping 2 kamers maken door het plaatsen wanden en deuren. Kastenwand aanbrengen. plafonds moderniseren (nu nog zachtboard). - vloer in woonkamer egaliseren, deze loopt scheef. Wellicht een nieuwe betonvloer waarbij de kruipruimte is opgevuld met tempex. - een deel van goten (zinkwerk) is verouderd en dient vervangen te worden. Opmerking: vocht en ventilatie huishouding is in orde, karakter woning behouden, bouwkundig rapport aanwezig!

Zolder voorzien van dakkapel a 360-370, ...

Zolder voorzien van dakkapel a 360-370, aftimmeren, verdelen in 2 kamers, vliering met vlizotrap. Woonkamer voorzien van schuifpui met kiep-draai raam a 390-400.