Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Hardinxveld Giessendam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Hardinxveld Giessendam heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Hardinxveld Giessendam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Hardinxveld Giessendam of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Hardinxveld Giessendam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: zeven dakkamers opbouwen, bouw prefab houtstapelbouw woning, prefab casco woning bouwen, verbouwing 2 onder 1 kap, extra verdieping opbouwen bedrijfspand, woonlaag opbouwen, complete woning renovatie, drie balkons en constructie renoveren, opbouw en uitbouw + kozijn 1e verd. Vervangen, het slopen van een oud schoolgebouw, opbouw maken, dakopbouw plat dak, opbouw met 2 dakkapellen, dakopbouw tussenwoning realiseren, dakopbouw uitvoeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Hardinxveld Giessendam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Hardinxveld Giessendam:

Tegels en vloerverwarming verwijderen en nieuwe verwarming aanbrengen

Ik heb uw website gevonden via internet daar ik op zoek ben naar een partij die onze vloer kan verwijderen en mogelijk ook vloerverwarming kan plaatsen in ons nieuwe huis (bestaande bouw). Bestaande situatie: - betonvloer, cementvloer (netten/matten), vloerverwarming op netten, cementdekvloer, marmeren tegels. Daar de huidige situatie bijverwarming is, zien we dit graag aangepast. Kunt u een voorstel doen voor: - Verwijderen tegelvloer en bestaande bijverwarming; - Afvoeren puin; - Plaatsen nieuwe vloerverwarming (als jullie dat ook kunnen); - Oppervlakte +/- 80 m2.

Golfplaten dak slopen

Een golfplaten dak van asbestplaten slopen en afvoeren/storten. De afmeting is 19,5 x 6,5 meter. Het betreft een houten schuur met houten draagconstructie en houten planken aan de wanden. Alleen het golfplaten dak moet gesloopt worden en daarna afgevoerd. Dak is goed te bereiken.

Houten schuur bouwen

Wij willen een schuur bouwen van 50 m2. (5 x 10 of 4 x 12) van hout. (Met rabat delen of houtenplanken met schors). Graag zou ik de kosten willen weten met een puntdak (mag maximaal 5 meter hoog) en de kosten met een plat dak.

Aanbouw met badkamer laten bouwen

We willen de badkamer plaatsen op een andere locatie waarbij er ook een stukje moet worden aangebouwd (circa 2x1 meter met raam) aan de huidige aanbouw. De nieuwe badkamer willen we met strakke onbetegelde muren. Sanitair schaffen we zelf aan.

Fundering heien voor uitbouw

We willen onze woning uitbouwen met 2,4 m. Breedte van de woning is 5,10m binnenwerks. Het betreft een hoekwoning waarbij de bereikbaarheid goed is. Graag ontvang ik een globale offerte. Gaat spelen in april

Asbest schoorsteenkanaal uit schoorsteen verwijderen

Wij zitten in het aankooptraject van een oude dijkwoning, een tussenwoning uit bouwjaar rond 1989. Er is op ons verzoek een bouwtechnische keuring uitgevoerd en daarbij is vermeld dat een grote schoorsteenpijp van 8 meter lang bestaat uit asbestmateriaal. Dat schoorsteenkanaal is inpandig dichtgemetseld. Er is geen asbestinventarisatierapport opgemaakt. Ik ontvang graag een offerte voor het verwijderen en afvoeren van bedoelde asbestpijp.

Fundering maken voor schuur met veranda

In de achtertuin van 16 meter lang en 8 meter breed willen wij een schuur met een veranda plaatsen. De veranda zal 3.80 bij 3.80 meter worden en de schuur 7 bij 3.50 meter. Hiervoor zal er een fundering gestort moeten worden. De tuin is goed bereikbaar.

Fundering voor de garage maken

Fundering voor een garage van 8 x 4 meter. Er moet eventueel een auto in kunnen staan. Wat is hiervoor het beste geschikt. Wat zijn de kosten hiervan en is dit evt. Makkelijk zelf te doen.

Asbest uit de schoorsteen laten verwijderen

Kunnen we dit zelf verwijderen? Het is een satanpijp geplaatst in 1987 die nu stukken laat vallen. Bevat geen crocidoliet of blauwe asbestvezels.

Uitbouw aan de achterzijde plaatsen

Graag wil ik een uitbouw laten plaatsen van 2 meter diep, 6 meter breed en 2.70 meter hoog. Er dienen heipalen van 11 a 12 meter gebruikt te worden en verder zou de uitbouw wind- en waterdicht geplaatst mogen worden. Het kozijn mag opnieuw worden gebruikt en de onderste rand zal metselwerk zijn daarboven rabatdelen. De uitbouw mag vergunningsvrij gebouwd worden.

Betonnen plateau verwijderen

Het verwijderen en afvoeren van een betonnen plateau van +/- 20 m2 in achtertuin. Het was een terras aan het water. Met klein materiaal is er wel te komen, ook met een auto. Er is een foto beschikbaar van hoe de situatie.

Woning volledig renoveren

Wij onderzoeken of het mogelijk is om een oude vrijstaande woning te kopen. Deze moet grondig gerenoveerd worden. Voordat we de woning gaan bezichtigen of een bod uitbrengen, willen we inzicht in de kosten van een aantal zaken en laten graag een offerte opmaken. Voor alle duidelijkheid, het is voor ons een indicatie om te kijken wat de kosten zijn om deze woning up to date te maken Het gaat om renovatie van de hele woning, inclusief sloopwerk. Daarna moet de hele benedenverdieping een nieuwe vloer krijgen, geïsoleerd worden en opnieuw worden ingedeeld. Er moet nieuw elektra worden aangelegd en een nieuwe groepenkast. Er moet een inpandige berging worden gemaakt en een hal met een vaste trap naar de 1e verdieping. Er moeten kozijnen en deuren worden vervangen. We willen een woonkamer met open keuken. In de vloer moet vloerverwarming komen. Alle wanden moeten behangklaar worden gestuukt. In de achterpui willen we een schuifpui met metselwerk. Aan de voorkant willen we nieuwe kozijnen en ramen. De nieuwe keuken moet worden voorbereid, inclusief alle aansluitingen. We willen een prefab dakopbouw van 50 m² met 3 volwaardige slaapkamers. Verder moet er een badkamer worden aangelegd en willen we alles laten schilderen. We willen graag een offerteprijs per post. Er staan foto's van de woning op Funda.

Souterrain verdiepen

Wij willen een woning kopen met souterrain. Dit souterrain is te laag voor mijn man met zijn 1,94 meter. Voor we een bod uitbrengen willen we graag weten of we het uit kunnen graven en wat daar de globale kosten van zijn. Het gaat hier om een oppervlak van ongeveer 60 m² dat tussen 50 en 60 cm uitgegraven moet worden. Wat we ook willen weten is wat er inbegrepen is in de prijs buiten het uitgraven om. Komt er dan een laag beton over? Isolatie? Etc.

Zolderkamer op zolder maken

Wij hebben een ruime zolder waarin we aan één zijde een aparte zolderkamer willen, door middel van een afscheiding met wanden en deur. Tevens aansluiting van licht. De nok zit op ongeveer 6 meter hoogte.

Draagmuur verwijderen, draagbalk en afwerking aanbrengen

Onze draagmuur waar de thermostaat en elektra in verwerkt zit willen we er graag uit hebben. Deze muur is ongeveer 4 meter breed en 2.50 meter hoog. Hierna dient er een steunbalk geplaatst te worden, de afwerking doen wij zelf. Verder dient de schoorsteen op het dak gemetseld en gevoegd te worden. De precieze afmeting willen wij graag overlaten aan de aannemer. Het lood zal hier wel vervangen moeten worden.

Houtworm of boktor verwijderen

Na bouwkundig onderzoek van mijn toekomstige woning is geconstateerd dat hout is aangetast door ongedierte. Dit geldt voor vloerbalken, maar ook voor de dakconstructie. Zowel in de vrijstaande woning als vrijstaande schuur. Daarnaast zou ik een duurzame oplossing wensen voor bestrijding van allerhande, huiselijk, ongedierte. Graag hoor ik wat de mogelijkheden en kosten zijn.

Verdiepingsvloer renoveren

Wij staan op punt om bovenstaand huis te kopen. Dit is een jaren '30 woning. De vloer is van hout. Wij weten niet wat de conditie is van de huidige vloer + balken. Mogelijkerwijs moet deze vervangen worden. We zouden graag willen weten wat het kost om deze vloer te vervangen voor opnieuw een houten vloer + balken. Oppervlakte is ongeveer 65 m2. Wat gaat dit bij benadering kosten?

Woonkamer en slaapkamer behangen

Graag ontvangen wij van u een vrijblijvende prijsopgave voor het aanbrengen/verlijmen van vinylbehang met omvang: - Woonkamer: 38 m², rekening houdend met 1 radiator - Slaapkamer: 20 m², rekening houdend met 1 radiator De wanden zijn nu ook behangen, eronder zit beton. Het behang halen we er zelf af. De radiatoren mogen blijven zitten. Prijsopgave graag inclusief verwerkingsmateriaal (lijm)voor totale werkzaamheden. Planning: graag benodigde tijd aangeven. Start woonkamer 31 juli vanaf 12:00 uur. Hierop volgend 1 augustus (indien mogelijk) en/of 3 augustus). We zien uw prijsopgave graag tegemoet.

Asbestplaten verwijderen op een loods

Verwijderen en afvoeren van ca 550 m2 asbestplaten op een kaploods. Het asbestinventarisatierapport van 2008 is beschikbaar, dit zal waarschijnlijk opnieuw moeten gebeuren.

Nieuwe broodjesvloer laten plaatsen

Momenteel zijn wij druk bezig met de verbouwing van onze woning. Wij hebben besloten om de huidige, houten begane grondvloer te gaan vervangen voor een betonnen broodjesvloer met piepschuim vul-elementen. Het oppervlak is 32 m2. Echter hebben wij hier geen ervaring mee. Wij willen grotendeels het werk zelf doen om zo de kosten te kunnen drukken, maar iemand die ons hierbij kan helpen/adviseren zou welkom zijn. Ook om ons te vertellen wat we precies nodig hebben. Gelieve per mail reageren!

Dakopbouw plaatsen op de garage

Puntdak bouwen op garage voor meer bergruimte. Nu plat dak. In principe wind en water dicht.

Kelder onder bestaande woning bouwen

Ik heb een tussen woning van 7800 x 6300 mm waaronder ik een berging/kelder wil hebben. Deze moet een sta hoogte hebben van 3000 mm en moet waterdicht en droog zijn. Onder de bestaande trap naar de verdieping is een wc ruimte die benut moet worden om een trap te kunnen plaatsen om de kelder te bereiken. Ik wil graag een complete prijs voor het realiseren en van deze berging/kelder.

Opbouw met dakkapel en/of uitbouw

Wij zijn van plan om ons huis te verbouwen om zo een of meerdere extra kamers te creëren. De zolder is nu een kruipruimte dus hier zal een verhoging op moeten met een dakkapel. Ook is er een mogelijkheid dat we een stuk aan het huis willen bouwen om zo ruimte te creëren voor een nieuwe keuken en openslaande deuren naar de tuin. Graag zouden wij 2 afzonderlijke en een totaal offerte ontvangen hiervoor. Het is een twee-onder-een-kap woning met een pannendak. Casco of afbouw in overleg. Graag hebben we ook advies van de aannemer.

Plaatsen gipsplaten 250 m2

In drie slaapkamers en woonkamer plaatsen gipsplaten op wanden en plafond circa 250 m². Verwijderen en plaatsen van de keuken. De leidingen zitten er al. L-vormige keuken van 4 meter.

Bezig met aankoop woning waar veel aan ...

Bezig met aankoop woning waar veel aan moet gebeuren. Graag een prijsindicatie voor onder meer het volgende: Het moet op sommige delen gevoegd worden,moet dubbelglas in,garagedeur gaat niet open,het huis heeft een plat dak,moet opnieuw bedekt worden. Moet een nieuwe keuken en badkamer in,cv ketel moet vervangen worden,er is een boiler aanwezig wil ik weg hebben.