Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor stenen schouw slopen:

Stenen schouw slopen

Bouwjaar huis 1938. Er is een stenen schouw met de afmeting: 2.50 lang x 1.10 breed (loopt taps toe) met een loos rookkanaal in huiskamer die gesloopt moet worden. Bedoeling is een rechte muur te verkrijgen voor aansluiting houtkachel.
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stenen schouw slopen uit heel Nederland:

Gat in de schoorsteen maken en weer dicht metselen

De schoorsteenveger gaf aan dat er stenen in het kanaal liggen, waardoor er geen afvoer voor de houtkachel doorheen kan. Daardoor moet er een gat in de schouw worden gemaakt, stenen verwijderd en weer dicht worden gemetseld. Zijn dat ook werkzaamheden die u verricht?

Houtkachel aansluiten op bestaand rookkanaal

Wij hebben een houtkachel met achteraansluiting die moet worden aangesloten op de schouw. Om de aansluiting te kunnen maken moet er een nisbus ingemetseld worden en de onderzijde dichtgemaakt worden met stenen. Graag ontvangen wij een offerte voor het maken van de aansluiting in de schouw en het aansluiten van de kachel zodat deze gebruiksklaar is. De schoorsteen heeft al een camera inspectie gehad en is geveegd en goedgekeurd. Op de foto is nu een ijzeren plaat te zien die het gat bedekt.

Schouw voor open haard metselen

Mijn open haard loopt niet tot aan de grond doordat we het hele bordes weg gesloopt hebben. Nu willen we graag dat de schouw tot de vloer gemetseld word en er een klein platform komt. Schouw aan de zijkanten dichten maken en aan de voorkant ongeveer 3 stenen breed metselen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Open haard bouwen

Wij willen in ons nieuwe huis de houtkachel vervangen voor een open haard. Schouw en rookkanaal dus reeds aanwezig. Graag gemetseld met vuurvaste stenen en rooster, geen ingebouwd kastje. Wat zouden de kosten ongeveer zijn ?

Schoorsteenrenovatie

Ik heb lekkage bij mijn schoorsteen met oude stenen en voegen. Het lekt zowel aan de onderkant van de pijp als aan de bovenkant van de schouw. Bij bij het plafond zitten er vochtplekken in het stucwerk. Graag zou ik de schoorsteen willen laten renoveren, het voegwerk laten herstellen en een nieuwe regenkap laten plaatsen. Misschien is het handig als u de klus hier even komt bekijken. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Woning laten verbouwen

Ik wil mijn woning laten verbouwen: - 90 m2 stucwerk (muren + plafond) - optrekken van 4 wanden (2x3)(6x2.7) (2x2.7) (0,9x2.7) - doorbreken van draagmuur zonder leidingwerk 2x3 meter - nieuwe keuken plaatsen - nieuwe badkamer plaatsen (+leidingwerk) - 1 radiator locatie veranderen - gashaard plaatsen (+schouw maken 1,5 x 2.7) (luchtafvoer bestaat al) - mogelijk: - balkon stenen muurtjes verwijderen, vlonder maken op palen (1x 6 meter extra vanaf balkon) (2 meter hoog) - openslaande deuren met dubbel glas laten plaatsen (verwijderen bestaande raampartij) (3x2 meter) - leggen van laminaat 75 m2

Schoorsteen op het dak afbreken en vernieuwen

Ik wil graag de bestaande schouw op het dak af laten breken en met nieuwe stenen vernieuwen en afwerken met lood.

Stenen schoorsteen van het dak slopen

Stenen schoorsteen ongeveer 30 x 30 x 30 centimeter van plat dak slopen, gat dichten en eventueel de schoorsteen uit de kamer op de bovenverdieping slopen. De schouw in de woonkamer kan blijven staan. De woning is in 1903 gebouwd, ik weet niet of er asbest in de schouw aanwezig is.

Houtkachel aansluiten op flexibele rookgasafvoer

In een bestaande schouw willen wij een houtkachel aan laten sluiten op een bestaand flexibel rookafvoerkanaal. De vloer van de schouw is van gietbeton en de wanden van gips. Daarboven een gemetselde stenen afsluiting met een iets smaller doorvoergat naar iets breder flexibel afvoerkanaal.

Wanden en plafonds stuken

Gaat om een huis wat momenteel volledig wordt gerenoveerd. Alle kamers en 2 keer overloop voorzien van stuc. Badkamer hoeft niet te gebeuren. Plafonds in toilet, keuken en woonkamer zijn vernieuwd en voorzien van stucplaten. Andere ruimtes bestaand plafond. Muren over het algemeen netjes. Keuken is gestript en muren zijn ontdaan van kalk/cement laag waardoor de stenen zichtbaar zijn. Idem dito op een plek in woonkamer waar de schouw heeft gestaan, plus minus 1,20 cm breed, 2,70 cm hoog. Wanden Vierkante meter: 170 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)