Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor rotte vloer en balken vervangen:

Rotte vloer en balken vervangen

Graag inspectie van de vloer en vloerbalken vervangen, ongeveer 35 m2. Onder de vloer in de keuken lijkt een muffe lucht vandaan te komen, graag het oordeel van de aannemer als de vloer open ligt, of er misschien ergens lekkage is. De werkplek is goed bereikbaar, de vakman kan echter niet voor de deur parkeren. De afvoer van het afval is voor de vakman.
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rotte vloer en balken vervangen uit heel Nederland:

Rotte vloerbalken vervangen

Wij hebben een oude tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1906-1930 en krijgen daarvan op 1 december de sleutel. Er is een bouwkundige inspectie verzorgden daarbij is gebleken dat er diverse vloerbalken hersteld moeten worden. Wij slopen zelf de vloer eruit zodat de vloer al open ligt en op 1 dag alle balken vervangen/hersteld kunnen worden in onze woonkamer van 35 m². In de bijlage heb ik het taxatierapport meegestuurd met wat informatie over de vloerbalken en foto's. Er staan ook gegevens van de woning op Funda. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.

Rotte vloerbalk vervangen

Onze woonkamer is helemaal leeg en wij zijn bezig met een aanbouw. In de tussentijd kwamen we erachter dat 1 vloerbalk rot is en vervangen dient te worden. De balk is in zijn geheel ongeveer 4 meter lang. Wij zijn op zoek naar iemand die dit op korte termijn voor ons kan doen. Het is een houten vloer en de vloerlatten zijn nog goed. Bij voorkeur binnen drie weken de vloerbalk vervangen.

Vloerbalken vervangen en vochtprobleem bestrijden

Ik wil de rotte vloerbalken vervangen, en de muren behandelen tegen optrekkend vocht. Het gaat om de muren in de woonkamer. Er zit een kruipruimte onder de vloer. De oppervlakte is ongeveer 32 m2. En de zwam verwijderen die is geconstateerd. Er is een rapport opgesteld. Er ligt allerlei sloopafval in de kruipruimte waar volgens de inspecteur voornamelijk de zwam in zit. De balken zouden niet besmet zijn met de zwam maar wel een aantal (of allemaal) die doorgerot zijn. Daarnaast wil ik natuurlijk het vochtprobleem bestrijden.

Rotte balk vervangen in de slaapkamer

Wij hebben een rotte balk onder de vloer, in de hoek van een slaapkamer. Begane grond, er zit een kruipruimte onder. Wij hebben het huis gekocht en de verkopers hebben ons dit gemeld. Wij willen heel graag weten wat het ongeveer zou kosten om de balk te vervangen, zodat er weer een mooie, rechte vloer kan worden gelegd. Het betreft een volledig houten vloer. Mocht er iets geëgaliseerd moeten worden dan mag dit ook uitgevoerd worden. We zijn erg benieuwd naar de kosten, en willen deze klus zo snel mogelijk in orde laten maken. Ik hoop dat iemand langs kan komen, om een offerte op te stellen.

Rotte uiteinden vloerbalken vervangen

De woning is op 1 plek doorgezakt en heeft rot op de uiteinden van de vloerbalken. Deze is gestut, maar dat moet vervangen worden. We willen weten of vervanging van deze balk genoeg is, of dat er meer nodig is. De kruipruimte zit vol met een soort schuimchips, dus ik weet niet of er makkelijk onder de vloer gekeken/ gekropen kan worden. Het kan zijn dat het rot zich verspreid heeft en dat het erger geworden is. Op verschillende plekken in de woonkamer buigt de vloer. De afgelopen dagen (met de hitte) ruikt het best wel naar schimmel. De vloeroppervlakte van de woonkamer is ongeveer 3 bij 10 meter.

Doorgezakte woonkamervloer renoveren

De vloer, rechts voor, van de huiskamer is verzakt. Hij veert erg door. De vloer is daar ook iets lager komen te liggen dan de plint. Ik denk dat wat rotte planken liggen, deze moeten vervangen worden.

Vervangen rotte onderdorpel raamkozijn

Van het raam boven de voordeur is de onderdorpel rot. Het is het gedeelte van het raam dat voor de verdieping vloer zit. De hoogte is circa 30 cm de breedte is circa 100 cm. De werkzaamheden bestaan uit: - Verwijderen afdakje voor de voordeur. Glaslatten + glas circa 30 x 100 cm - Verwijderen gehele onderdorpel. Eventueel repareren zijkanten raamkozijn als ze ook gedeeltelijk zijn aangetast, als dit al is aangetast zijn het slechts enkele centimeters. De zijkanten van het raamkozijn lopen door over de gehele hoogte van het totale kozijn dit kozijn is 3 m hoog en verdeeld is vier delen Klein deel boven voor de verdieping vloer vervolgens twee ramen en dan het kleine deel voor de verdieping vloer waarvan de onderdorpel is verrot. De onderdorpel is gelijk de bovendorpel van het bovenraampje van de voordeur. Aanbrengen nieuwe onderdorpel. Het werk is zonder schilderwerk. Voor inzicht in de situatie zijn foto's bijgevoegd. Na het repareren komt de schilder.

Houtrot in de vloer herstellen

Onze woning wordt verkocht en tijdens de bouwkundige keuring (28 maart) kwamen er problemen met de fundering en mogelijk de riolering aan het licht. De afwerkvloer in de trapkast bleek rot en aangetast. Onder deze afwerkvloer werden vervolgens aangetaste en rotte begane grond vloerbalken getroffen. Daarnaast werd onder de afwerkvloer in de gang ernstige houtrot en houtaantasting geconstateerd. Er is sprake van kelderzwam. De aantasting is ook geconstateerd op de wand (trapkast). Ofwel, een specialist zal alle houten onderdelen goed moeten controleren, alsmede de vloerbalken die onder de afwerkvloer in de woonkamer liggen. Daarnaast moeten de riolering en de installatie/leidingen gecontroleerd worden op eventuele lekkages en zullen deze waar nodig hersteld/ verbeterd moeten worden. Het gaat om een woning uit 1926. Onder de gehele woning hebben we een kruipkelder. Het gaat om een ruimte van ongeveer 36 m2.

Rotte kwaaitaalvloer slopen en afvoeren

Wij hebben een huis gekocht met een rotte kwaaitaalvloer en willen die graag laten slopen en afvoeren. Het gaat om een vloer van ongeveer 100 m2. Graag ontvang ik van u een vrijblijvende prijsindicatie voor deze klus die begin april uitgevoerd moet worden.

Vocht- en houtrot schade herstellen

Ik heb een rotte vloer onder het aanrecht en een balk die jaren terug door vocht is aangetast. Er is geen lekkage meer. Betreft de steunbalk onder de vloer, het is een stuk van een meter waarvan de buitenkant verstevigt moet worden. Bijvoorbeeld met twee latjes aan de zijkant. De planken van de vloer zijn al weg gehaald, maar de balk loopt ook deels onder de toilet. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius