Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor draagmuur slopen:

Draagmuur slopen

Het slopen van een draagmuur van 30 cm breed en 260 cm hoog. Er moet vervolgens een steunbalk geplaatst worden en eventueel het puin afvoeren.
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor draagmuur slopen uit heel Nederland:

Draagmuur slopen

Gedeeltelijk slopen van een gewapend betonnen muur. De muur is 4x3,2 meter (LxH) en ongeveer 20cm dik. Wij willen alleen een gedeelte van 3,5x2,7 meter laten verwijderen incl het afvoeren van het puin en incl de berekeningen en vergunnings aanvraag. Inclusief het opvangen van de constructie. Graag ontvangen wij een offerte.

Draagmuur slopen

Gedeeltelijk slopen van een gewapend betonnen muur. De muur is 4x3,2 meter (LxH) en ongeveer 15cm dik. Wij willen alleen een gedeelte van 3,5x2,7 meter laten verwijderen incl het afvoeren van het puin en incl de berekeningen en vergunnings aanvraag. Graag ontvangen wij een offerte.

Stutten, draagmuur slopen en staalconstructie plaatsen

Ik wil een draagmuur stutten en slopen om vervolgens een staalconstructie te plaatsen. Tekeningen, berekeningen en vergunningen zijn al gemaakt en aangevraagd. Alleen uitvoering gevraagd. Start liefst eind januari. Graag ontvang ik het email-adres zodat ik het volledige pakket aan bestanden kan doormailen (tekeningen en berekeningen).

Draagmuur slopen en vervangen door draagsteunen.

In het nieuwe jaar is het de bedoeling dat er een draagmuur in een pand gesloopt wordt om één grote ruimte te creëren. Het bedraagt een muur van ongeveer 3 meter hoog en 10 meter lang. Het pand heeft alleen een begaande grond. Ik ben erg benieuwd naar wat de kosten zullen zijn voor deze klus. Het bedraagd de omcirkelde muur op de foto. Graag hoor ik van u, Met vriendelijke groet,

Betonvloer en buitenmuren slopen

Ik wil de betonvloer van de garage van 7,11 bij 3,45 meter laten slopen. Vervolgens wil ik een draagmuur van 3,80 bij 2,60 meter slopen plus stempelen en een buitenmuur van 3,50 bij 2,60 meter onder een plat dak slopen en stempelen. Vervolgens het uitslijpen van twee buitenmuren voor nieuwe kozijnen realiseren. Ik moet ook een container bestellen dus het puin hoeft niet afgevoerd te worden. Er moeten wel H-balken geplaatst worden.

Draagmuur slopen

Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn om een draagmuur van 3,4 meter te slopen en deze op te vangen met een HEA welke in de bouwmuren wordt geplaatst. De totale overspanning van de HEA is 5,80 meter. Ook zou ik graag willen weten wat voor HEA hiervoor gebruikt zal gaan worden omdat als hij te hoog is mijn plafond te laag komt te zitten.

Draagmuur slopen en andere muurtjes/wandjes weghalen

1 draagmuur van 16 m2 1 gewone muur van 16 m2 3 van 8 m2 Inclusief puin ruimen

Doorbreken deel van draagmuur en H-profiel aanbrengen

Het maken van een grote doorgang van onze woonkeuken naar de woonkamer. Een gat van ongeveer 250 cm breed en 220 cm hoog. Totaal ongeveer 5,5 m2. Het slopen van een deel van een draagmuur, het inbrengen van een stalen H-profiel en afvoeren puin.

Draagmuur slopen

Het slopen van een draagmuur van ongeveer 2,5 meter breed en 2,6 meter hoog. Het is een muur tussen de keuken en de woonkamer. Er zit geen elektra in de muur. Daarna ondersteunen. Ik wil in de balk spotjes en het afgewerkt hebben met stuc. In april krijgen we de sleutel van de woning in Rijswijk.

Draagmuur verwijderen

Het slopen van een draagmuur van ca 6 m2 met het plaatsen van een u profiel voor ondersteuning. Zit kachel tegen de muur deze moet verwijderd worden.

Partners

Partners van Casius