Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor draagmuur slopen:

Draagmuur slopen

Het slopen van een draagmuur van 30 cm breed en 260 cm hoog. Er moet vervolgens een steunbalk geplaatst worden en eventueel het puin afvoeren.
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor draagmuur slopen uit heel Nederland:

Draagmuur slopen

Slopen draagmuren appartement en eventueel plaatsen constructie/slopen badkamer en keuken. Betreft appartement op 5 hoog in hartje centrum.

Draagmuur slopen

Ik wil een dragende muur laten verwijderen tussen de keuken en de woonkamer. Het betreft een appartement op de eerste verdieping. De muur is drie meer breed. Willen jullie aangeven hoeveel jullie maximaal weg kunnen halen? En aangegeven wat de prijs inclusief en exclusief opruimen puin is Graag inclusief constructieberekening. In de bijlage heb ik de constructietekening opgenomen. De werkplek is goed bereikbaar en kan zijn auto in de buurt kwijt.

Draagmuur slopen in appartement

Het gaat om een draagmuur die in mijn appartement gesloopt moet worden. Er zitten 2 ingebouwde kasten in.

Slopen van een draagmuur

Het betreft het slopen van een draagmuur van 3 meter lang en 2.25 meter hoog. Graag inclusief het plaatsen van een draagbalk en het maken van een constructieberekening ten behoeve van de omgevingsvergunning. Het puin zullen wij zelf gaan afvoeren en de afwerking zal door derden uitgevoerd gaan worden.

Draagmuur buitengevel slopen en opvangen

Wij zouden graag globaal willen weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van een draagmuur tussen de woning en de garage. Deze muur zal ongeveer 6 meter lang zijn en 2.50 meter hoog. Hij dient te worden verwijderd en daarna opgevangen met een steunbalk. Het puin dient te worden afgevoerd.

Draagmuur slopen

Het slopen van een draagmuur van ongeveer 9 m2. Vanuit keuken naar woonkamer. Puin ruimen wij zelf.

Draagmuur slopen

Ik wil graag mijn draag muur layen verwijderen, de muur oppervlakte is ongveer 3 meter breed bij 2. 5 meter hoog. Ik wil graag een offerte vsn u ontvangen.

Draagmuur verwijderen steunbalk plaatsen

Het slopen van een draagmuur van bijna 3 meter lang en steunbalk plaatsen.

Draagmuur slopen voor plaatsing deur

Wij willen graag een deur van de keuken naar de garage maken. Deur van 85 cm waardoor er een opening van 90 gecreëerd dient te worden. Betreft kalksteen muur 12 dik, in de keuken en 10 dik in de garage. Er dienen dus 2 lateien geplaatst te worden. Vanaf 20 december kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden in Bergeijk.

Dragende muur uitbreken

Het slopen van een Draagmuur van 3,50 meter lang en gelieve ook puin opruimen

Partners

Partners van Casius