Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Gouda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Gouda heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Gouda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Gouda of directe omgeving.

1604 klanten uit Gouda bevelen een bij Casius in Gouda aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Gouda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: woning met garage bouwen, nieuwbouw, nieuwe loods bouwen, extra verdieping opbouwen, extra verdieping opbouwen, extra verdieping opbouwen, grote aanbouw aan achterkant woning, herstel fundering en uitbouw maken, 2e verdieping op een bungalow plaatsen, uitbouw en nokverhoging laten plaatsen, uitbouw en dakopbouw of nokverhoging plaatsen, uitbouw aan meerdere woningen bouwen, kleedkamers met doucheruimte bouwen, garage, aanbouw en prefab kelder in tuin bouwen, dakopbouw op het platte dak bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of veranda- en serrebouw in Gouda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Gouda:

Extra verdieping opbouwen

Prefab verbouwen van een zolder van ongeveer 200 m2 in een verdieping met woonruimte met ramen.

Uitbouw funderen

Jaren geleden is door vorige bewoners een uitbouw gerealiseerd. Alleen is deze nooit gefundeerd en dit willen we nu alsnog voor mekaar krijgen. De uitbouw is gebouwd aan de woning met hout en er is sowieso een 15 cm ruimte.

Veranda laten plaatsen

De open veranda dient achter ons huis op het zuiden geplaatst te worden. Stijl is jaren 30 maar wel strak. De veranda dient bij de palen geheid te worden. Formaat 875 cm x 350 cm. Graag 2 lichtstraten. Aan 1 zijde glas en een open haard. Verder de overstek afgetimmerd achterlaten.

Betonnen fundering maken voor houten schuur

Ik wil een houten schuur laten bouwen op een betonnen fundering. De fundering moet 4 bij 6 meter worden. De hoogte van de fundering gebeurd in overleg maar ik schat zo'n 80 cm. Als foto is de huidige situatie toegevoegd. Ik wil de hoogte van de fundering gelijk trekken met de buren rechts van me.

Dakopbouw met verlengde nok

Wij willen een dakopbouw met verlengde nok van 4 meter breed en onderhoudsvrij. Ook moet er een vaste trap van binnenuit komen. Dit alles op de 3e etage.

Dakopbouw realiseren

Wij willen een dakopbouw realiseren. De maten zijn ongeveer 4,50 meter bij 7,13 meter. In de straat zijn al diverse huizen voorzien van een dakopbouw. De layout moet dus hetzelfde zijn. De ruimte zal gebruikt worden al slaapkamer en berging. Er zal een vaste trap nar boven geplaatst moeten worden en elektra, verwarming en water moet worden doorgetrokken. De afwerking zullen wij verder zelf verzorgen. Wat is de eventuele korting die u kunt geven als ik dit samen met mijn buurman doe. We zoeken namelijk allebei voor een dakopbouw. De vergunning dient nog te worden aangevraagd.

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

In de achtergevel een stalen balk plaatsen, hij is ongeveer 444 cm. Met isolatiemateriaal, iets van protec. De tuin heeft een achterom.

Stenen schouw slopen

Bouwjaar huis 1938. Er is een stenen schouw met de afmeting: 2.50 lang x 1.10 breed (loopt taps toe) met een loos rookkanaal in huiskamer die gesloopt moet worden. Bedoeling is een rechte muur te verkrijgen voor aansluiting houtkachel.

Uitbouw aan de achterkant aanbouwen

Ik wil graag de mogelijkheden bespreken voor een uitbouw van maximaal 4,70 meter breed bij 3 lang meter. Het zal een verlengde worden van de woonkamer. De pui die nu in de achtergevel zit willen wij gebruiken bij de uitbouw. De ruimte dient sleutelklaar opgeleverd te worden. Er zal eventueel een palletkachel geplaatst worden. Hiervoor willen wij separaat de kosten weten.

Radiator verplaatsen en tussenmuur slopen

Twee radiatoren moeten worden afgekoppeld om een muur stuc-klaar te maken. En een klein tussen muurtje moet gesloopt worden die 2.40 meter hoog en 3 meter lang is. De klant wil de radiatoren behouden.

Zeil met asbest verwijderen

Asbest zeil verwijderen en in zakken doen. We zullen zelf afvoeren. 10 m2. Het zit vastgelijmd.

Opbouw op de uitbouw bouwen

We zijn bezig met de aanschaf van een woning. De koop hangt af van de mogelijkheden van een opbouw, daarom zouden we graag overleggen wat mogelijkheden zijn. Wij willen een opbouw van hout aanbrengen op de bestaande uitbouw. De opbouw dient aan de buitenkant volledig afgewerkt te zijn. Van binnen casco. Afmetingen 2,25 x 4,00. Graag meerkosten vermelden bij aftimmeren binnenkant. Vraag is of de bestaande constructie voldoende is om een stenen opbouw te realiseren.

Dragende muur slopen

Het betreft het verwijderen van een dragende muur van 5.75 meter lang en 2.50 meter hoog en een niet dragend muurtje van 2 meter breed en 2.50 meter hoog. Hierna zal er een steunbalk geplaatst moeten worden en het puin worden afgevoerd.

Betonrot in vloer laten herstellen

De vloer onder mijn jaren '30 woning vertoont betonrot die zichtbaar is in de kruipruimte. Het betreft het gedeelte onder de gang en de keuken. Graag zou ik dit willen laten repareren. De oppervlakte betreft circa 15 vierkante meter.

Uitbouw aanbouwen en verdieping opbouwen

Wij willen graag de achterzijde laten uitbouwen tot 1.50 meter over gehele breedte van 5 meter. Daarnaast willen wij een opbouw om een extra woonlaag te creëren van 7 meter lang, 5 meter breed en 2.45 meter hoog. Het gaat hierom om het realiseren van een 2e verdieping. Het is een plat dak en dat moet het ook blijven.

Opbouw op garage

Globale prijs gevraagd voor een overkapping/ opbouw van een garage tussen een 2-onder-1 kap woning. Samen of zonder buren.

Lateirand afzagen

Wij willen 7 meter en 60 centimeter betonnen lateirand laten afzagen in verband met plaatsing van rolluiken. Het gaat over 6 ramen op de begane grond.

Zo nodig balken vervangen en muren injecteren tegen optrekkend vocht

Enkele balken in mijn woning van 1910 beginnen door te zakken en er hangt een muffe lucht in huis. De oorzaak lijkt te zijn: optrekkend vocht in de muren vanuit de fundering. Graag ontvang ik offertes voor het (zo nodig) vervangen van de vloerbalken (of een andere soort vloerrenovatie) en het injecteren van de muren tegen het optrekkende vocht, als dat de oorzaak is.

Schouw slopen en opvangen met constructie

Betreft een jaren ’30 woning in Gouda. Het verzoek is om de schouw te slopen, het afval afvoeren en een constructie aanbrengen om de schoorsteen en het rookkanaal dat zich bevindt op de eerste etage te dragen. Vervolgens het herstellen van muur en plafond en stuken. De afmetingen van de schouw zijn: Beneden deel: 100 cm breed, 100 cm hoog en 38 cm diep. Bovendeel: 70 cm breed, 172 cm hoog, 27 cm diep.

Nokverhoging

Nokverhoging over volle breedte (6 meter) op woning. Diepte ongeveer 6 meter. Hoogte ongeveer 2 meter. Dakhelling 30 graden, woningdiepte binnen 685cm. Gevelafwerking en kozijnen kunststof. Binnenafwerking en vergunning aanvragen doe ik zelf. Realisatie Jan/feb 2018. De werkplek is goed bereikbaar. De vakman kan zijn auto voor de deur gratis kwijt. De afvoer van het afval is voor de klant.

Rotte vloer en balken vervangen

Graag inspectie van de vloer en vloerbalken vervangen, ongeveer 35 m2. Onder de vloer in de keuken lijkt een muffe lucht vandaan te komen, graag het oordeel van de aannemer als de vloer open ligt, of er misschien ergens lekkage is. De werkplek is goed bereikbaar, de vakman kan echter niet voor de deur parkeren. De afvoer van het afval is voor de vakman.

Draagmuur slopen

Het slopen van een draagmuur van 30 cm breed en 260 cm hoog. Er moet vervolgens een steunbalk geplaatst worden en eventueel het puin afvoeren.

Nieuwe schuur bouwen

Het betreft de vervanging van de huidige schuur. Het perceel is 4 meter breed dus in verband met de regenafvoer aan beide kanten mag de schuur iets van 3,75 breed worden. De diepte van de schuur mag 6 meter worden. De goothoogte is 2,3 meter. De maximale hoogte is 4 meter en mag met een puntdak bereikt worden. Aan beide korte zijdes een deur.

Prefab wand verwijderen voor aanbouw

In nieuwbouwwoning prefab wande gehalten kozijn moet hergebruikt en stalen bslkbplaatsrn Dit voor aanbouw in onbewoonde nieuwbouw eind november

Prefab muur verwijderen en steunbalk plaatsen

In november wordt mijn nieuwbouwwoning opgeleverd. Ik heb er voor gekozen om tijdens de bouw geen gebruik te maken van de optie om er direct een aanbouw aan te plaatsen. Ik ben zelf Casius-vakman en wil daar na de oplevering zelf direct mee beginnen. Ik zoek nu een collega-vakman die voor mij de bestaande prefab achtermuur kan verwijderen en een stalen balk kan inbrengen. De breedte van de woning is 5 meter. De bestaande pui staat ingegoten in het beton en moet in de nieuwe aanbouw worden hergebruikt. Ik wil dit eind november laten verzorgen. Ik ontvang graag uw offerte.