Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Gouda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Gouda heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Gouda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Gouda of directe omgeving.

1533 klanten uit Gouda bevelen een bij Casius in Gouda aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Gouda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuw woonwerkpand bouwen, hele woning bouwen, nieuwe woning bouwen, notariswoning bouwen, vrijstaande woning bouwen, vrijstaande woning bouwen in landelijke stijl, eengezinswoning, woning onderkelderen en fundering vernieuwen, woning onderkelderen en verbouwen, bedrijfsgebouw voor hondensport en horeca bouwen, kelder plaatsen naast huis, bungalow bouwen, vrijstaande woning bouwen, woning nieuw laten bouwen, nieuw te bouwen huis maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Gouda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Gouda:

Schouw slopen, draagconstructie maken en glad stucen

Betreft een jaren ’30 woning in Gouda Verzoek is om de schouw te slopen, het afval afvoeren en een constructie aanbrengen om de schoorsteen / rookkanaal dat zich bevindt op de eerste etage te dragen. Vervolgens herstellen van muur en plafond en stucen. De afmetingen van de schouw zijn: Benedendeel: 100 cm breed, 100 cm hoog en 38 cm diep. Bovendeel: 70 cm breed, 172 cm hoog, 27 cm diep

Schouw slopen en opvangen met constructie

Betreft een jaren ’30 woning in Gouda. Het verzoek is om de schouw te slopen, het afval afvoeren en een constructie aanbrengen om de schoorsteen en het rookkanaal dat zich bevindt op de eerste etage te dragen. Vervolgens het herstellen van muur en plafond en stuken. De afmetingen van de schouw zijn: Beneden deel: 100 cm breed, 100 cm hoog en 38 cm diep. Bovendeel: 70 cm breed, 172 cm hoog, 27 cm diep.

Nokverhoging

Nokverhoging over volle breedte (6 meter) op woning. Diepte ongeveer 6 meter. Hoogte ongeveer 2 meter. Dakhelling 30 graden, woningdiepte binnen 685cm. Gevelafwerking en kozijnen kunststof. Binnenafwerking en vergunning aanvragen doe ik zelf. Realisatie Jan/feb 2018. De werkplek is goed bereikbaar. De vakman kan zijn auto voor de deur gratis kwijt. De afvoer van het afval is voor de klant.

Rotte vloer en balken vervangen

Graag inspectie van de vloer en vloerbalken vervangen, ongeveer 35 m2. Onder de vloer in de keuken lijkt een muffe lucht vandaan te komen, graag het oordeel van de aannemer als de vloer open ligt, of er misschien ergens lekkage is. De werkplek is goed bereikbaar, de vakman kan echter niet voor de deur parkeren. De afvoer van het afval is voor de vakman.

Draagmuur slopen

Het slopen van een draagmuur van 30 cm breed en 260 cm hoog. Er moet vervolgens een steunbalk geplaatst worden en eventueel het puin afvoeren.

Nieuwe schuur bouwen

Het betreft de vervanging van de huidige schuur. Het perceel is 4 meter breed dus in verband met de regenafvoer aan beide kanten mag de schuur iets van 3,75 breed worden. De diepte van de schuur mag 6 meter worden. De goothoogte is 2,3 meter. De maximale hoogte is 4 meter en mag met een puntdak bereikt worden. Aan beide korte zijdes een deur.

Prefab wand verwijderen voor aanbouw

In nieuwbouwwoning prefab wande gehalten kozijn moet hergebruikt en stalen bslkbplaatsrn Dit voor aanbouw in onbewoonde nieuwbouw eind november

Prefab muur verwijderen en steunbalk plaatsen

In november wordt mijn nieuwbouwwoning opgeleverd. Ik heb er voor gekozen om tijdens de bouw geen gebruik te maken van de optie om er direct een aanbouw aan te plaatsen. Ik ben zelf Casius-vakman en wil daar na de oplevering zelf direct mee beginnen. Ik zoek nu een collega-vakman die voor mij de bestaande prefab achtermuur kan verwijderen en een stalen balk kan inbrengen. De breedte van de woning is 5 meter. De bestaande pui staat ingegoten in het beton en moet in de nieuwe aanbouw worden hergebruikt. Ik wil dit eind november laten verzorgen. Ik ontvang graag uw offerte.

Vloerbalk vervangen

Van een huis uit 1930 is van de voorste balk vlakbij het luik van de kruipruimte een stuk (de opleg) van een vloerbalk rot. Deze balk is opgelapt met een aangeschroefd deel, maar dit moet vervangen worden. Indien mogelijk vanuit de kruipruimte. Tevens is er een stuk balk wat vervangen moet worden in de kelder.

Freeswerk voor leidingen in de woning

Het betreft een nieuwbouwhuis met oplevering in nov/dec. Voor aansluiting screens moeten er 3 gleuven gefreesd worden van ongeveer 1 meter. Indien jullie dat ook doen, dan ook in de prijs meenemen plaatsen van pvc buis en het dichtmaken / afwerken van de gleuven.

Fundering maken voor een blokhut

Wij krijgen binnenkort een blokhut van 450 cm breed en 550 cm diep. In verband met verzakking zal deze op palen met een betonvloer gezet moeten worden. We hebben geen idee qua kosten, ideeën zijn welkom. Betreft leveren benodigde materialen en aanleggen fundering.

Schoorsteen woonkamer slopen

Jaren '30 woning: slopen van een relatief kleine schouw en schoorsteen, stutten schoorsteen.

Keuken verwijderen en afvoeren

Wij willen in november of december onze hoekkeuken van 200 x 250 cm laten verwijderen en afvoeren naar grof vuil. Het gaat om 5 bovenkasten, 6 onderkasten, een oven, een aanrechtblad en het tegelwerk boven de keuken. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. De keuken staat op de begane grond van onze eengezinswoning.

Schoorsteen verwijderen

Graag zouden wij de schoorsteen in onze woning volledig laten verwijderen. We gebruiken de schoorsteen zelf niet meer en op dit moment trekt hij alleen maar rook aan van de houtkachel van de buren. Ik moet alleen bekennen dat ik erg op zie tegen alle stof en puin die het weghalen vast en zeker met zich meebrengt. Ik hoop dat u behalve een prijsopgave voor verwijderen en afvoeren puin, ook iets kunt vertellen over hoe erg het wordt qua stof en puin. Moeten alle meubels de ruimte uit? Moet de schoorsteen eerst geveegd worden? De schoorsteen loopt door woonkamer, 1 slaapkamer eerste verdieping via de bergvliering door het dak, en betreft een gemetseld exemplaar die rust op betonnen platen.

Schouw uit de woonkamer slopen

Wij willen graag de schouw in de woonkamer slopen.

Fundering maken voor een blokhut

We hebben een blokhut/tuinhuisje op het oog - zie bijlage met afmetingen - waarvoor we een fundering willen laten leggen in onze achtertuin. De blokhut komt achterin de tuin; er is een brandgang van 1 meter breed aanwezig die langs het huis en de tuin naar achteren loopt. We willen het funderingswerk en de levering van het tuinhuisje zo dicht mogelijk op elkaar laten aansluiten, vandaar dat de planning voor de fundering leidend is voor ons bestelmoment van het tuinhuisje. Graag een offerte met 2 scenario's. 1e) fundering met schroefpalen tot op zand (zand zit op 13 meter diep) die worden volgestort i.c.m. een balkenvloer (t.b.v. 'zwevende' houten vloer van het tuinhuisje). 2e) fundering met houten palen op kleef met balkenvloer i.c.m. balkenvloer (t.b.v.'zwevende' houten vloer van tuinhuisje). Aanvullend: graag voorrekenen wat het kost om 2 meter terras aan de achtergevel te funderen: een zijde aanhechten aan de fundering van het huis en aan een zijde 2 schroefpalen plaatsen tot op het zand. We willen de fundering in de 2e week van oktober laten plaatsen. We ontvangen graag uw offerte.

Zolder compleet verbouwen

Wij hebben de sleutel van onze nieuwe woning ontvangen. Graag willen wij de zolder aanpakken. Het is nu een vliering met een vlizo trap. Dit gat kan waarschijnlijk gebruikt worden maar moet wel worden vergroot voor het aanbrengen van een vaste trap. Ik wil namelijk sowieso graag een vaste houten trap die naar de zolder leid. Het plafond is van hout. Ik wil een dakkapel laten plaatsen maar weet niet wat de mogelijkheden zijn. Ook zal de zolder zo afgewerkt moeten worden dat er een extra kamer ontstaat, met elektra en dergelijke. Zou u kunnen langskomen om de situatie te bekijken en de opties te bespreken alvorens er een offerte opgemaakt wordt? Alvast bedankt!

Huis en schuren slopen

Slopen huis en schuren. Ik heb veel info van de makelaar. Gaat om een klein huisje met houten vloeren. Uit 1935. In de schoorsteen asbest.

Uitbouwen van achteren

Ik wil een uitbouw aan de achterzijde

Draagmuur verwijderen

Ik zou graag een draagmuur laten verwijderen, stalen balk plaatsen en puin laten afvoeren. De opening moet ongeveer 3 meter breed worden. Er zit nu al een opening in.

Hei- en funderingswerk voor een uitbouw

Wij willen graag een broodjesvloer onder nieuwe aanbouw laten leggen. Het gaat om circa 3,5 x 4 meter. Heien niet toegestaan, dus op staal of iets dergelijks. Tekst uit reconstructietekening: strook 500*150, wapening kruisnet o6-150, dekking 40 mm, beton C20/25 stijlen 100*50 hoh. De achtertuin is met een breed looppad goed te bereiken en wij hebben een brede poort. Eventueel beton storten uit een vrachtwagen is misschien mogelijk over de tuin van de buren, zij wonen op een hoek.

Schuur aanbouwen aan huis

Wij willen een schuur aanbouwen aan huis. Bestaande houten schuur is laag. Nieuwe schuur optrekken vanaf het huis. Heiwerk niet nodig. Fundering is aanwezig. De schuur is 5 meter bij 1,80 meter. 2 meter is al op hoogte maar gaat wel omlaag. De schuur moet aansluiten op de buren.

Erker maken aan de zijkant van een kwadrantwoning

Wij wonen in een kwadrantwoning en willen aan de tuinzijde een serre laten aanbouwen van 1 meter diep en 260 cm breed. We willen een kunststof kozijn met houtnerfstructuur en rondom ramen. We willen graag in contact komen met bedrijven die hier ervaring mee hebben. Er is nog geen fundering aanwezig. We ontvangen graag uw prijsindicatie.

Doorbraak in de draagmuur maken

In ons nieuwe huis willen wij in de draagmuur tussen keuken en woonkamer een doorbraak maken van circa 2 meter hoog en 1. 20 meter breed. We willen weten wat de kosten hiervan zijn, inclusief plaatsen van stalen balk oid en een constructie berekening hiervoor. Ik zou foto's kunnen sturen. Een afspraak ter plaatsen is komende week ook mogelijk op woensdag en donderdag.

Doorbraak maken in een draagmuur

In ons nieuwe huis willen wij in de draagmuur tussen keuken en woonkamer een doorbraak maken van circa 2 meter hoog en 1.20 meter breed. We willen weten wat de kosten hiervan zijn, inclusief plaatsen van stalen balk of iets dergelijks en een constructie berekening hiervoor, afvoer van puin. Betreft een muur op de begane grond.