Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Gouda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Gouda heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Gouda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Gouda of directe omgeving.

1566 klanten uit Gouda bevelen een bij Casius in Gouda aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Gouda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwhuis met kelder laten bouwen, nieuwbouw: woning laten bouwen, compleet woonhuis laten bouwen, huis sleutelklaar laten bouwen, nieuw huis op kavel bouwen, loods laten bouwen, fundering storten ten behoeve van roadblockers, houtskeletbouw huis laten bouwen, kelder bouwen, verbouw en aanbouw woning, uitbouw zijgevel, offerte voor een kelder, prefab kelders laten bouwen, woonhuis onderkelderen, uitbouw met kelder bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Gouda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Gouda:

Stenen schouw slopen

Bouwjaar huis 1938. Er is een stenen schouw met de afmeting: 2.50 lang x 1.10 breed (loopt taps toe) met een loos rookkanaal in huiskamer die gesloopt moet worden. Bedoeling is een rechte muur te verkrijgen voor aansluiting houtkachel.

Uitbouw aan de achterkant aanbouwen

Ik wil graag de mogelijkheden bespreken voor een uitbouw van maximaal 4,70 meter breed bij 3 lang meter. Het zal een verlengde worden van de woonkamer. De pui die nu in de achtergevel zit willen wij gebruiken bij de uitbouw. De ruimte dient sleutelklaar opgeleverd te worden. Er zal eventueel een palletkachel geplaatst worden. Hiervoor willen wij separaat de kosten weten.

Radiator verplaatsen en tussenmuur slopen

Twee radiatoren moeten worden afgekoppeld om een muur stuc-klaar te maken. En een klein tussen muurtje moet gesloopt worden die 2.40 meter hoog en 3 meter lang is. De klant wil de radiatoren behouden.

Zeil met asbest verwijderen

Asbest zeil verwijderen en in zakken doen. We zullen zelf afvoeren. 10 m2. Het zit vastgelijmd.

Opbouw op de uitbouw bouwen

We zijn bezig met de aanschaf van een woning. De koop hangt af van de mogelijkheden van een opbouw, daarom zouden we graag overleggen wat mogelijkheden zijn. Wij willen een opbouw van hout aanbrengen op de bestaande uitbouw. De opbouw dient aan de buitenkant volledig afgewerkt te zijn. Van binnen casco. Afmetingen 2,25 x 4,00. Graag meerkosten vermelden bij aftimmeren binnenkant. Vraag is of de bestaande constructie voldoende is om een stenen opbouw te realiseren.

Dragende muur slopen

Het betreft het verwijderen van een dragende muur van 5.75 meter lang en 2.50 meter hoog en een niet dragend muurtje van 2 meter breed en 2.50 meter hoog. Hierna zal er een steunbalk geplaatst moeten worden en het puin worden afgevoerd.

Betonrot in vloer laten herstellen

De vloer onder mijn jaren '30 woning vertoont betonrot die zichtbaar is in de kruipruimte. Het betreft het gedeelte onder de gang en de keuken. Graag zou ik dit willen laten repareren. De oppervlakte betreft circa 15 vierkante meter.

Uitbouw aanbouwen en verdieping opbouwen

Wij willen graag de achterzijde laten uitbouwen tot 1.50 meter over gehele breedte van 5 meter. Daarnaast willen wij een opbouw om een extra woonlaag te creëren van 7 meter lang, 5 meter breed en 2.45 meter hoog. Het gaat hierom om het realiseren van een 2e verdieping. Het is een plat dak en dat moet het ook blijven.

Opbouw op garage

Globale prijs gevraagd voor een overkapping/ opbouw van een garage tussen een 2-onder-1 kap woning. Samen of zonder buren.

Lateirand afzagen

Wij willen 7 meter en 60 centimeter betonnen lateirand laten afzagen in verband met plaatsing van rolluiken. Het gaat over 6 ramen op de begane grond.

Zo nodig balken vervangen en muren injecteren tegen optrekkend vocht

Enkele balken in mijn woning van 1910 beginnen door te zakken en er hangt een muffe lucht in huis. De oorzaak lijkt te zijn: optrekkend vocht in de muren vanuit de fundering. Graag ontvang ik offertes voor het (zo nodig) vervangen van de vloerbalken (of een andere soort vloerrenovatie) en het injecteren van de muren tegen het optrekkende vocht, als dat de oorzaak is.

Schouw slopen en opvangen met constructie

Betreft een jaren ’30 woning in Gouda. Het verzoek is om de schouw te slopen, het afval afvoeren en een constructie aanbrengen om de schoorsteen en het rookkanaal dat zich bevindt op de eerste etage te dragen. Vervolgens het herstellen van muur en plafond en stuken. De afmetingen van de schouw zijn: Beneden deel: 100 cm breed, 100 cm hoog en 38 cm diep. Bovendeel: 70 cm breed, 172 cm hoog, 27 cm diep.

Nokverhoging

Nokverhoging over volle breedte (6 meter) op woning. Diepte ongeveer 6 meter. Hoogte ongeveer 2 meter. Dakhelling 30 graden, woningdiepte binnen 685cm. Gevelafwerking en kozijnen kunststof. Binnenafwerking en vergunning aanvragen doe ik zelf. Realisatie Jan/feb 2018. De werkplek is goed bereikbaar. De vakman kan zijn auto voor de deur gratis kwijt. De afvoer van het afval is voor de klant.

Rotte vloer en balken vervangen

Graag inspectie van de vloer en vloerbalken vervangen, ongeveer 35 m2. Onder de vloer in de keuken lijkt een muffe lucht vandaan te komen, graag het oordeel van de aannemer als de vloer open ligt, of er misschien ergens lekkage is. De werkplek is goed bereikbaar, de vakman kan echter niet voor de deur parkeren. De afvoer van het afval is voor de vakman.

Draagmuur slopen

Het slopen van een draagmuur van 30 cm breed en 260 cm hoog. Er moet vervolgens een steunbalk geplaatst worden en eventueel het puin afvoeren.

Nieuwe schuur bouwen

Het betreft de vervanging van de huidige schuur. Het perceel is 4 meter breed dus in verband met de regenafvoer aan beide kanten mag de schuur iets van 3,75 breed worden. De diepte van de schuur mag 6 meter worden. De goothoogte is 2,3 meter. De maximale hoogte is 4 meter en mag met een puntdak bereikt worden. Aan beide korte zijdes een deur.

Prefab wand verwijderen voor aanbouw

In nieuwbouwwoning prefab wande gehalten kozijn moet hergebruikt en stalen bslkbplaatsrn Dit voor aanbouw in onbewoonde nieuwbouw eind november

Prefab muur verwijderen en steunbalk plaatsen

In november wordt mijn nieuwbouwwoning opgeleverd. Ik heb er voor gekozen om tijdens de bouw geen gebruik te maken van de optie om er direct een aanbouw aan te plaatsen. Ik ben zelf Casius-vakman en wil daar na de oplevering zelf direct mee beginnen. Ik zoek nu een collega-vakman die voor mij de bestaande prefab achtermuur kan verwijderen en een stalen balk kan inbrengen. De breedte van de woning is 5 meter. De bestaande pui staat ingegoten in het beton en moet in de nieuwe aanbouw worden hergebruikt. Ik wil dit eind november laten verzorgen. Ik ontvang graag uw offerte.

Vloerbalk vervangen

Van een huis uit 1930 is van de voorste balk vlakbij het luik van de kruipruimte een stuk (de opleg) van een vloerbalk rot. Deze balk is opgelapt met een aangeschroefd deel, maar dit moet vervangen worden. Indien mogelijk vanuit de kruipruimte. Tevens is er een stuk balk wat vervangen moet worden in de kelder.

Freeswerk voor leidingen in de woning

Het betreft een nieuwbouwhuis met oplevering in nov/dec. Voor aansluiting screens moeten er 3 gleuven gefreesd worden van ongeveer 1 meter. Indien jullie dat ook doen, dan ook in de prijs meenemen plaatsen van pvc buis en het dichtmaken / afwerken van de gleuven.

Fundering maken voor een blokhut

Wij krijgen binnenkort een blokhut van 450 cm breed en 550 cm diep. In verband met verzakking zal deze op palen met een betonvloer gezet moeten worden. We hebben geen idee qua kosten, ideeën zijn welkom. Betreft leveren benodigde materialen en aanleggen fundering.

Schoorsteen woonkamer slopen

Jaren '30 woning: slopen van een relatief kleine schouw en schoorsteen, stutten schoorsteen.

Keuken verwijderen en afvoeren

Wij willen in november of december onze hoekkeuken van 200 x 250 cm laten verwijderen en afvoeren naar grof vuil. Het gaat om 5 bovenkasten, 6 onderkasten, een oven, een aanrechtblad en het tegelwerk boven de keuken. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. De keuken staat op de begane grond van onze eengezinswoning.

Schoorsteen verwijderen

Graag zouden wij de schoorsteen in onze woning volledig laten verwijderen. We gebruiken de schoorsteen zelf niet meer en op dit moment trekt hij alleen maar rook aan van de houtkachel van de buren. Ik moet alleen bekennen dat ik erg op zie tegen alle stof en puin die het weghalen vast en zeker met zich meebrengt. Ik hoop dat u behalve een prijsopgave voor verwijderen en afvoeren puin, ook iets kunt vertellen over hoe erg het wordt qua stof en puin. Moeten alle meubels de ruimte uit? Moet de schoorsteen eerst geveegd worden? De schoorsteen loopt door woonkamer, 1 slaapkamer eerste verdieping via de bergvliering door het dak, en betreft een gemetseld exemplaar die rust op betonnen platen.

Schouw uit de woonkamer slopen

Wij willen graag de schouw in de woonkamer slopen.