Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Gouda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Gouda heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Gouda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Gouda of directe omgeving.

1642 klanten uit Gouda bevelen een bij Casius in Gouda aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Gouda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, uitbouw aan voor- en achterzijde, dakopbouw plat dak inclusief trap en ramen, uitbouw met fundering realiseren aan achterzijde van de woning, casco opbouw realiseren op 1e etage van een woning, een dakopbouw en aanbouw realiseren, uitbouw realiseren, casco opbouw en uitbouw, complete zolder opbouw, gat in de tuin graven voor een prefab kelder en grond afvoeren, grote verbouwing, verbouwing woning, onderkelderen bestaand huis, dakopbouw realiseren, uitbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, renovatie of verbouwing in Gouda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Gouda:

Uitbouw achterzijde

We willen een uitbouw realiseren voor uitbreiding van de keuken met daaraan aangesloten de schuur. De uitbouw is ongeveer 1750 breed en 1600 mm diep. De schuur moet hier op aangesloten worden met de zelfde breedte. Type uitbouw en alle afwerkingen inclusief deuren zijn wij nog niet over uit. We moeten aansluiten op onze buren die kunststof hebben.

Opbouw woning extra verdieping

Opbouw van 4x5 meter realiseren per april. Vergunningsaanvraag verzorg ik zelf. Oplevering inclusief trap, elektra, verwarming.

Tuinhuis opkrikken

In de goed te bereiken achtertuin staat een tuinhuis van 4,50 bij 3 meter met een overkapping van 1.50 meter breed. Daar deze verzakt is die het huisje te worden op gerikt en de ondergrond verstevigd.

Trespa en rolluiken reinigen

Wij zouden graag op onze tweede verdieping het trespa willen laten reinigen aan de zijkant en voorkant van de uitbouw. Daarbij zouden we graag aan de achterzijde van het huis op de 1e verdieping de rolluiken willen laten reinigen. Wanneer het mogelijk is ook graag alle ramen aan buitenzijde van het huis aan de voor en achterzijde.

Uitbouw slaapkamer met dakterras en verbouw badkamer

In de bijlagen van de architect is te zien wat precies de bedoeling is.

Vervangen slaapkamer ramen

Wij willen de ramen ( 1 X 1 meter) van twee slaapkamers laten vervangen ten behoeve van betere geluidsisolatie.

Nieuw dak met dakopbouw

Wij hebben een huis met een mansardedak dat vervangen worden. Wij zouden dan gelijk de nok willen verhogen met een 1.5 verdieping, vide. De oppervlakte is 8 bij 6 meter groot en dit mag casco worden opgeleverd. Er zal nog wel een vergunning aangevraagd moeten worden.

Dakopbouw met verlengde nok en dakkapel

Wij hebben nu een berging met een nok van ongeveer 1.25 meter hoog. Wij willen hier graag een dakopbouw van 4.50 meter breed laten plaatsen inclusief het verlengen van de nok. De vlizo trap moet worden verwijderd, trapgat gedicht en een vaste trap geplaatst. De houten vloer dient wel te worden verstevigd en de wanden en plafond gestuukt. Verder wil ik de elektra en het water laten doortrekken. De tekeningen en de vergunning zijn al aanwezig.

Achterzijde uitbouwen

We willen een klein stukje aanbouwen als bijkeuken van ongeveer 2x2 m. Een paar buren hebben de keuken ook verlengd. Wij willen een bijkeuken zodat de achtergevel één geheel is. - geen isolatie Graag basisprijs voor goede deur, muurtje metselen, dicht dak, regenpijp verplaatsen en buitenkraan verplaatsen Graag als extra opties apart vermelden: - vloer gelijk maken aan keuken - lichtkoepel/raam in dak

Waterleiding tussen het plafond herstellen

Ik heb lekkage geconstateerd van de waterleiding tussen het plafond. Werkzaamheden: 1. Plafond deels slopen 2 à 4 m2 2. Waterleiding van 3 meter repareren of nieuw aanleggen 3. Plafond aanhelen 4. Plafond spachtelputzen

Bouwen twee onder een kap woning

Wij willen graag een offerte laten uitbrengen voor de bouw van een twee onder een kap woning. Ik kan een tekening doorsturen met wat er precies gedaan zou moeten worden. De ene helft moet een gezinshuis worden en de andere helft moet voor onszelf worden. Ik wil twee bouwlagen met een zolder hebben met een puntdak. De buitenmaat is ongeveer 250 m2.

Draagmuur verwijderen

Graag zouden wij een offerte aanvragen voor het doorbreken van een dragende muur in onze nieuwe jaren '30 woning in Gouda. We hebben reeds een constructieve berekening aangevraagd. Het gaat om de muur tussen keuken en woonkamer op de begane grond (2.70 m). De bestaande keuken en verlaagde plafonds zullen we zelf verwijderen. Ook is er al een container aanwezig voor afvoeren van het puin. Alle vloeren en tussen vloeren hebben een houten constructie. Boven de keuken zit wel de badkamer, met betonnen vloer. Graag zouden we de werkzaamheden uitvoeren in Augustus (week 32 of 33).

Fundering voor aanbouw plaatsen

Vorig jaar zijn wij verhuisd naar een starterswoning. De vorige bewoners hebben de aanbouw niet gefundeerd en dit moet wel gefundeerd worden. De aanbouw van 3.50 bij 3 meter zakt weg en wij hebben al problemen met het dichtdoen van de deur. De deur staat namelijk ook scheef. Graag hoor ik of dit mogelijk is.

Draagmuur verwijderen en een balk plaatsen

Voor ons nieuwe huis willen we de draagmuur (2.7 meter lang) tussen de keuken en de woonkamer eruit halen. De werkzaamheden kunnen rond 1 juni van start gaan maar eerder bezichtigen is geen probleem. Graag ontvangen we een offerte voor deze klus inclusief het afwerking van muur en balk en afvoeren van puin. Constructieberekening dient ook gemaakt te worden.

Renovatie zolder na brand

-In de kleinste kamer op de zolder (zie O.I.R. op de foto) dit is de CV en wasmachine ruimte: Houten balk repareren (i.v.m. brand) en de schuine dak van deze ruimte isoleren en afwerken. -In de overloop (plafond onder nok) isoleren en afwerken -Dakdoorvoer ventilatiepijp reinigen of vervangen -Water en CV leidingen controleren (wellicht vervangen) -Elktra: kabel en stopcontact aanleggen -Barst in de gipsmuur repareren -2 opdek deuren vervangen

Extra verdieping opbouwen

Prefab verbouwen van een zolder van ongeveer 200 m2 in een verdieping met woonruimte met ramen.

Uitbouw funderen

Jaren geleden is door vorige bewoners een uitbouw gerealiseerd. Alleen is deze nooit gefundeerd en dit willen we nu alsnog voor mekaar krijgen. De uitbouw is gebouwd aan de woning met hout en er is sowieso een 15 cm ruimte.

Veranda laten plaatsen

De open veranda dient achter ons huis op het zuiden geplaatst te worden. Stijl is jaren 30 maar wel strak. De veranda dient bij de palen geheid te worden. Formaat 875 cm x 350 cm. Graag 2 lichtstraten. Aan 1 zijde glas en een open haard. Verder de overstek afgetimmerd achterlaten.

Betonnen fundering maken voor houten schuur

Ik wil een houten schuur laten bouwen op een betonnen fundering. De fundering moet 4 bij 6 meter worden. De hoogte van de fundering gebeurd in overleg maar ik schat zo'n 80 cm. Als foto is de huidige situatie toegevoegd. Ik wil de hoogte van de fundering gelijk trekken met de buren rechts van me.

Dakopbouw met verlengde nok

Wij willen een dakopbouw met verlengde nok van 4 meter breed en onderhoudsvrij. Ook moet er een vaste trap van binnenuit komen. Dit alles op de 3e etage.

Dakopbouw realiseren

Wij willen een dakopbouw realiseren. De maten zijn ongeveer 4,50 meter bij 7,13 meter. In de straat zijn al diverse huizen voorzien van een dakopbouw. De layout moet dus hetzelfde zijn. De ruimte zal gebruikt worden al slaapkamer en berging. Er zal een vaste trap nar boven geplaatst moeten worden en elektra, verwarming en water moet worden doorgetrokken. De afwerking zullen wij verder zelf verzorgen. Wat is de eventuele korting die u kunt geven als ik dit samen met mijn buurman doe. We zoeken namelijk allebei voor een dakopbouw. De vergunning dient nog te worden aangevraagd.

Stenen schouw slopen

Bouwjaar huis 1938. Er is een stenen schouw met de afmeting: 2.50 lang x 1.10 breed (loopt taps toe) met een loos rookkanaal in huiskamer die gesloopt moet worden. Bedoeling is een rechte muur te verkrijgen voor aansluiting houtkachel.

Uitbouw aan de achterkant aanbouwen

Ik wil graag de mogelijkheden bespreken voor een uitbouw van maximaal 4,70 meter breed bij 3 lang meter. Het zal een verlengde worden van de woonkamer. De pui die nu in de achtergevel zit willen wij gebruiken bij de uitbouw. De ruimte dient sleutelklaar opgeleverd te worden. Er zal eventueel een palletkachel geplaatst worden. Hiervoor willen wij separaat de kosten weten.

Radiator verplaatsen en tussenmuur slopen

Twee radiatoren moeten worden afgekoppeld om een muur stuc-klaar te maken. En een klein tussen muurtje moet gesloopt worden die 2.40 meter hoog en 3 meter lang is. De klant wil de radiatoren behouden.

Zeil met asbest verwijderen

Asbest zeil verwijderen en in zakken doen. We zullen zelf afvoeren. 10 m2. Het zit vastgelijmd.