Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor vensterbanken (raamdorpelstenen) opnieuw laten voegen:

Vensterbanken (raamdorpelstenen) opnieuw laten voegen

Ik wil graag mijn raamdorpelstenen vensterbanken aan de buitenkant van mijn woning opnieuw laten voegen. De cementen voegen brokkelen af en er is zware mosgroei aangetroffen in de voegen. Dit alles moet gerenoveerd worden. Dit geldt voor zowel de voor als achterkant van de woning. Op de begaande grond, 1e en 2e etage.
Onze klant uit Gorinchem (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vensterbanken (raamdorpelstenen) opnieuw laten voegen uit heel Nederland:

Sloopwerk wat blijkt uit de bestaande en ...

Sloopwerk wat blijkt uit de bestaande en nieuwe situatie, Grondwerk, Betonfundering, Betonvloer, Isolatie onder vloer, Cement dekvloer op betonvloer, Binnenmetselwerk van kalkzandsteen, buitenmetselwerk van hardgrauw Voegwerk en spouwisolatie, Raamdorpelstenen en vensterbanken onder raamkozijnen, Binnenwanden en plafond uitbreiding stucadoren, Balklaag waarop underlayment, waarop isolatie, waarop dakbedekking, Raamkozijnen en ramen voorzien van HR-glas, Dakranden afwerken met zinken lijsten Hemelwaterafvoeren, Electra, Centrale verwarming, Bladlood in buitengevels boven platdak door en door geplaatst, Stalen kolommen met lateien, Afvoeren puin en afval.