Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor heiwerk voor fundering uitbouw:

Heiwerk voor fundering uitbouw

Ik ga mijn huis uitbouwen. 6 m breed en 3 m diep. Daarvoor moeten 3 heipalen geslagen worden, 12 m diep. Er is vrije werkruimte in de hoogte. Er is een hoogteverschil van 3 cm in de tuin naar de achterkant van het huis toe. Is de prijs per meter paallengte verrekenbaar? Is starten half november mogelijk? Er is geen vergunning nodig. Er is een achterom van een meter breed.
Onze klant uit Gorinchem (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor heiwerk voor fundering uitbouw uit heel Nederland:

Realisatie aanbouw incl heiwerk + fundering

Het betreft de realisatie van een aanbouw. Voor de Heiwerkzaamheden (4 heipalen met diameter van 168 mm) is reeds een offerte aanwezig. Voor het totaal van de overige werkzaamheden te weten: 1. Uitgraven en aanbrengen betonfundering (exclusief heiwerk) Voor een uitbouw met de afmeting 400 x 500 cm en een hoogte tot de 1ste verdiepingvloer (ca. 250 cm). ) 1. A Uitgraven van een groenstrook en verwijderen tuin struiken beplanting 2. Leggen (broodjes(beton) vloerdelen + afwerking 3. Ontwerp en realisatie compleet standaard uitbouw gangbaar model. Metselstenen, kozijn deur etc. Interieur incl. Verlichting etc. Ontvangen wij graag een offerte. Maar misschien is uitvoeringsoverleg en persoonlijk contact nog veel beter. Constructeur en heiwerk aanwezig De start en uitvoeringsperiode in overleg. Binnen nu en drie maanden).

Hectar fundering aanleggen

Ik ben op zoek naar een aannemer die een Hectar funderingsvloer kan aanleggen op zandgrond. Totaal oppervlak bedraagt 100 m2 en heiwerk is niet nodig.

Fundering maken voor houten schuur / garage

Ik zoek een aannemer die aan de zijkant van mijn vrijstaande woning een betonnen plaat van 700 bij 600 cm zou kunnen plaatsen. Dit wellicht inclusief heiwerk, mocht dit nodig zijn. De plaat is ter behoefte van een houten schuur.

Heiwerk, EPS broodjesvloer en onderheid terras maken

Graag ontvang ik een offerte voor heiwerk van stalen buispalen en storten van betonvloeren. Korte omschrijving vindt u hieronder: - Heiwerk t.b.v. toekomstige aanbouw (5 meter breed, 3 meter diep). Aanbouw zelf wordt de komende jaren nog niet geplaatst. Aantal, plaatsing, diameter, wapening en lengte in overleg met vakman. Grove inschatting: 4 stalen buispalen van +/- 15m, Diameter=219mm. - Fundering t.b.v. toekomstige aanbouw (bij voorkeur niet gekoppeld aan bestaande fundering, uitgevoerd in rechthoek; 4 balken). - EPS broodjesvloer t.b.v. toekomstige aanbouw. - Heiwerk t.b.v. terras (5 meter breed, 6 meter diep). Aantal, plaatsing, diameter, wapening en lengte in overleg met vakman. Grove inschatting: 6 stalen buispalen van +/- 15m Diameter=168mm. - Betonvloer t.b.v. terras (voorzien van tegels en houten blokhut). Dikte betonvloer in overleg met vakman. Grove inschatting dikte betonvloer: 15cm, lokaal dikker (rondom palen). Indien noodzakelijk kan ik meer informatie aanleveren. Sonderingen van een paar straten verderop zijn aanwezig. Houten heipalen onder het huis zijn +/- 17m lang. Suggesties ten aanzien van constructieve verbeteringen zijn welkom. Bij voorkeur een transparante prijsindicatie (met bijvoorbeeld meer-/minderprijs bij langere/kortere palen).

Vrijstaande garage bouwen

Ik wil graag een garage laten bouwen met een afmeting van 6 bij 6 meter, los van de woning. Houtskeletbouw en de binnenkant niet geïsoleerd. 30 cm buitenmetselwerk vanaf de grond. Heiwerk met fundering. Betonnen vloer, glad afgewerkt en niet geïsoleerd. Punt dak met pannen en niet geïsoleerd. Houten aftimmering van dakranden. Hemelwaterafvoeren. 2 x dubbele hardhouten buitendeuren, 2 meter breed. 1 lichtpunt aansluiting met wandcontactdoos en aansluiting voor aan autobrug, 380v.

Fundering met heiwerk voor nieuwe schuur

Fundering en vloer leggen om een nieuwe houten schuur op te bouwen, heien is bij ons nodig. De maten 6.7 meter x 4.0 meter x 3 meter hoog. Voorwerk doe ik zelf. Tuin is bereikbaar.

Fundering leggen voor een uitbouw

Wij willen bij onze vrijstaande woning, grenzend aan de duinen, een uitbouw van 50 m² gaan maken. We willen op korte termijn de fundering op zand laten leggen. Er hoeft geen heiwerk onder. Wij ontvangen daarvoor graag een offerte van bedrijven die hier op korte termijn tijd voor hebben.

Aanbouw op heiwerk maken

Mijn partner en ik zijn aan het kijken voor een aanbouw aan ons huis ( dat we willen gaan kopen) in Alphen aan den Rijn. Dit is een tussenwoning. Het huis is 5,10 breed en we willen een uitbouw van 2 meter. Zonder lichtstrook, met heipalen fundering, met afwerking muren en plafond, met lichtpunt en 2 stopcontacten. Verder zouden we 2 kunststof openslaande deuren willen met 1 raam aan beide zijdes hiervan. En ook zouden we een buitenkraantje willen. Wat zijn jullie kosten hier ongeveer voor en wat is de termijn waarop jullie kunnen beginnen en hoelang jullie hiermee bezig zijn?

Heiwerk en fundering voor twee woningen

Graag zouden wij voor twee woningen naast elkaar offertes willen aanvragen voor het hijen en fundering voor een uitbouw.

Prefab kelder bouwen

Ik wil graag in de toekomst een aanbouw aan de achterkant, tuin, over de volle breedte, 6 meter en 3 meter diep. Momenteel ben ik aan het oriënteren op de fundering/heiwerk en ik wil verkennen of dat ook een kelder kan zijn.

Partners

Partners van Casius