Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Gorinchem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Gorinchem heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Gorinchem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Gorinchem of directe omgeving.

374 klanten uit Gorinchem bevelen een bij Casius in Gorinchem aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Gorinchem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: een woning met 6 etages realiseren, garages en bedrijfsgebouw bouwen, nieuwbouwhuis bouwen, vrijstaand huis bouwen, woning bouwen, woning bouwen op een vrije kavel, vrijstaande woning bouwen, woning bouwen, een kleine woning of bungalow realiseren, houten prefabwoning van 158 m2 en 2 verdiepingen, het onderkelderen van een bestaande woning, bouwen van een huis, nieuw huis bouwen, nieuwbouwwoning voor mantelzorg, onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Gorinchem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Gorinchem:

Vensterbanken (raamdorpelstenen) opnieuw laten voegen

Ik wil graag mijn raamdorpelstenen vensterbanken aan de buitenkant van mijn woning opnieuw laten voegen. De cementen voegen brokkelen af en er is zware mosgroei aangetroffen in de voegen. Dit alles moet gerenoveerd worden. Dit geldt voor zowel de voor als achterkant van de woning. Op de begaande grond, 1e en 2e etage.

Heiwerk voor fundering uitbouw

Ik ga mijn huis uitbouwen. 6 m breed en 3 m diep. Daarvoor moeten 3 heipalen geslagen worden, 12 m diep. Er is vrije werkruimte in de hoogte. Er is een hoogteverschil van 3 cm in de tuin naar de achterkant van het huis toe. Is de prijs per meter paallengte verrekenbaar? Is starten half november mogelijk? Er is geen vergunning nodig. Er is een achterom van een meter breed.

Uitbouw achter het huis realiseren

Wij willen over 2 of 3 jaar een uitbouw realiseren aan de achterzijde van onze woning en ons nu al een beetje oriënteren over de diverse mogelijkheden. Uiteraard zijn de prijzen over een tijd niet meer hetzelfde, maar we hebben op dit moment totaal geen richtlijn. Het gaat om een uitbouw van 5 meter breed en 3 meter lang. We hebben nog niet echt een idee of het hout, kunststof of een gemetseld deel moet gaan worden. De huidige schuifpui willen we in ieder geval hergebruiken en de vloerverwarming doortrekken. Graag uw advies en bijbehorende prijsindicatie.

Fundering en betonvloer voor een tuinhuis

Het gaat om een fundering voor een tuinhuis op een volkstuin in Gorinchem. Er moet een bekisting met bewapeningsgaas gemaakt worden en beton (ca. 20 cm) gestort worden. Het betreft een oppervlakte van 4,30 x 5,60 meter (24.08 m2), moet wat hoger dan het maaiveld komen. De plek is al leeggehaald. Vanaf het parkeerterrein naar de tuin is het ongeveer 40 meter. Het betreft een volkstuinencomplex. Er is een doorgang van ongeveer 2 meter breed die eigenlijk zoveel mogelijk vrij moet blijven.

Gat in betonvloer zagen

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het zagen van een gat in een betonvloer in verband met het plaatsen vaste trap naar zolder. Gaat om de volgende maten: gat 161 cm x 96 cm. De vloer is 20 cm diep. Het puin moet door de vakman worden afgevoerd.

Asbest golfplaten verwijderen

Er zijn bij ons 17 asbest golfplaten van 2.80 x 1 meter en 3 licht doorlatende kunststofplaten die wij willen laten verwijderen en eventueel laten vervangen. De dakhelling is 13 graden en is goed bereikbaar vanaf straatkant, maar ook vanuit de tuin. De platen liggen op een dragend frame van balken met een balkafstand van 75 centimeter die rusten op palen met betonnen poeren in de grond.

Schouw en schoorsteen verwijderen

Ik wil de oude schouw en schoorsteen op de begane grond verwijderen. Het gaat om het deel van het plafond door de muur heen. Er staat al een container bij het huis dus het puin kan daar in. Ik wil uiteindelijk wel een nieuw rookkanaal trekken, maar er moet wel een stuk verwijderd worden.

Fundering slopen op volkstuin

Rand van een fundering (of helemaal) van een tuinhuisje slopen op een volkstuin. En een ander kleine fundering, zie foto. Graag offerte per sloop van de fundering.

Vloerbedekking en asbesthoudende vloerlaag verwijderen

Onder de vloerbedekking op de begane grond is een asbesthoudende laag aangebracht. De vloerbedekking en de asbesthoudende laag moeten verwijderd worden. Ongeveer 70 m2. Er is nog geen asbestinventarisatierapport voor gemaakt.

Uitgebreide verbouwing

Op dit moment wonen er nog andere mensen en die willen niet dat er een andere aannemer instapt voordat ze uit het huis gaan. Ik heb daarom totaal geen idee wat de afmetingen zijn. Ik wil de complete woning gestukt hebben. De badkamer en het toilet moet gemoderniseerd worden inclusief nieuwe tegels. De keuken moet gedemonteerd worden en vervolgens de nieuwe plaatsen. De oude houten vloer moet eruit en daarvoor in de plaats moet laminaat geplaatst worden. Op de 2e verdieping moet het plafond verlaagd worden en er moet een kachel uitgehaald worden en een leiding gat dichtgemaakt worden.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw realiseren aan achterzijde van 6 bij 4 meter. De huidige achtermuur zou verwijderd moeten worden, zodat de woonkamer 1 geheel is.

Dubbele garage met verdieping maken

Dubbele garage met verdieping, schuine kap met dakpannen, 6,50m breed, 9m diep, 2x elektr garagedeur voorzijde (B2,5m, H2,22m) waarvan 1 met loopdeur, 2x loopdeur achterzijde, 3x raam rechterzijde, 2x raam op verdieping, buitenafwerking composiet rabatdelen antraciet, alle deuren ook antraciet

Strijkbalk vervangen

Bouwjaar woning 1970. De strijkbalk is rot, dit is bij een bouwkundige keuring naar voren gekomen. De strijkbalk is circa 6 meter lang. Isolatie (Tonzon) van vloer is aanwezig. De kruipruimte is nat. Foto is beeld van de kruipruimte.

Zolder verbouwen

Onze woning wordt gebouwd en in de zomer van 2018 opgeleverd. De zolder wordt casco opgeleverd en het trapgat gemaakt. Er dient een vaste trap gemaakt te worden en 2 slaapkamers gecreëerd. De wanden en plafonds dienen te worden gestuukt en in beide kamers dient er een dakraam geplaatst te worden. Hier zou ik graag advies over ontvangen.

Uitbouw achterzijde hoekwoning

Wij hebben de wens om aan de achterzijde van onze jaren '30 hoekwoning een uitbouw te laten maken over de volledige breedte van ongeveer 475 cm en 250 cm diep. We willen daar een leefkeuken in maken met zicht op de tuin. We willen aan de achterzijde openslaande deuren. We willen de mogelijkheden voor de dakconstructie graag nog nader met u bepalen. We denken over een plat dak met daarop een balkon/terras. Er zijn nog geen bouwtekeningen gemaakt. We maken graag een afspraak om de situatie hier te beoordelen. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Fundering voor een schuur laten maken

10 vierkante meter fundering voor bouw schuur.

Zolder ombouwen tot slaapverdieping en trapkast maken

Zolder ombouwen tot slaapverdieping en trapkast maken: 1> Aftimmeren zolder van nieuwbouwhuis van circa 30 m2 met 2 (slaap)kamers, waskamertje en overloop. Tevens met of zonder knieschotten, vlak plafond en wel of niet met aanleggen van een radiator en stopcontacten per kamer; 2> Trap op begane grond dichtmaken en daaronder een trapkast realiseren. De bouw start volgende maand. De verwachting is dat de oplevering in het tweede kwartaal van 2018 zal zijn. Kunt u een schatting van de kosten geven?

Heiwerk en fundering voor een garage

Wij hebben achter in onze tuin een schuur staan, die wij willen vergroten. Wij willen er een zijmuur uithalen en er een garage naast bouwen, zodat de schuur en garage één geheel worden. De bouwvergunning is inmiddels afgegeven. Wij zullen zelf tegels en schuttingen weghalen. We laten de grond graag afgraven en afvoeren. Daarna moeten er 6 palen worden geheid en een fundering worden gemaakt van 4,6 x 5,8 meter. De bouwplaats is makkelijk bereikbaar en ligt aan een parkeerplaats. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Uitbouw en overige verbouwingswerkzaamheden

Wij wonen in een tussenwoning uit de jaren '70 en willen die verbouwen. We willen aan de achterzijde van de woonkamer graag een uitbouw van 250 cm diep over de hele breedte van 6 meter. Verder willen wij de keuken van de achterzijde naar de voorzijde van de woning laten verplaatsen. Als laatste willen wij de hele begane grond laten voorzien van vloerverwarming. Wij maken graag een afspraak met een aannemer om de hele klus hier te bespreken en ons te laten adviseren. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte. Het is onze wens om de verbouwing in september te laten verzorgen.

Woningrenovatie: badkamer, vloer en schilderwerk

Het gaat om het volgende: - Verbouwing badkamer: Het plaatsen van een nieuwe inbouwtoilet / nieuwe wastafel / nieuwe douchecabine, inclusief nieuwe wandtegels en vloertegels. Toilet komt op een andere plek in de badkamer. Oud bad moet eruit. - 6 binnendeuren vervangen - Hele huis van binnen verven (standaard rijtjeshuis) - Keukenkastjes verven - 2 trappen bekleden - Nieuwe laminaat vloer 2 slaapkamers + gang - Nieuw inbouwtoilet beneden, inclusief nieuwe wandtegels.

Dakopbouw op een plat dak van een hoekwoning

Wij hebben een drive-in hoekwoning met 3 bouwlagen en een plat dak gekocht, waarvan de overdracht voor 1 mei zal plaatsvinden. Wij willen graag een prijsindicatie ontvangen voor het maken van een casco dakopbouw van 7 x 4.70 x 3 (LxBxH). Er zijn al woningen in de directe omgeving die een dergelijke opbouw hebben en de gemeente heeft al aangegeven dat het verkrijgen van een vergunning geen probleem is. We laten de opbouw graag casco opleveren, met aansluitingen voor elektra en leidingwerk en voor afvoeren van een wastafel en bad. Ook moeten er 2 radiatoren worden geplaatst en een trapopgang met een dichte trap met 2 kwarten gerealiseerd worden. Verder willen we op het resterende dakoppervlak 2 dakterrassen van 4.50 x 2 meter en van 4.50 x 3 meter. We kunnen het geheel toelichten met tekeningen en maken graag een afspraak.

Keuken plaatsklaar maken

Ik wil mijn keuken uit de woning laten halen en de muren glad laten strijken. Eventueel nog wat leidingen omleggen voor de nieuw te plaatsen keuken. De nieuwe keuken komt op 5 februari.

Fundering aanleggen voor een aanbouw

In onze achtertuin dient een fundering aangelegd te worden, ten behoeve van een enkellaags uitbouw. Afmetingen ongeveer 8.50 x 2.50 meter, voorzien van een 5-tal boorpalen.

Betonrot in balkon en boven raam herstellen

Ik wil graag betonrot op mijn balkon laten herstellen. Mijn balkon is 4 x 2 meter groot en hangt midden in winkelstraat. Er zit betonrot in een balk boven het raam van 3.5 meter breed. Er zijn al stukken uitgevallen aan de binnenzijde van mijn balkon.

Balkon opknappen

Ik wil het balkon van ongeveer 6 x 1,2 meter op de eerste verdieping van mijn woning graag laten opknappen. De betonnen balkonvloer moet eerst even worden beoordeeld. Ik wil de vloer laten coaten of schilderen en wil daarvoor graag advies. Er is nu een houten hekwerk, dat ik wil laten vervangen door een metalen hekwerk. Ik ontvang graag een prijsopgave.