Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor fundering houten vakantiechalet:

Fundering houten vakantiechalet

Wij willen op zeer korte termijn een vorstvrije fundering laten maken voor een houten chalet. Oppervlakte fundering 6x12 m.
Onze klant uit Goedereede (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor bouw en nieuwbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor fundering houten vakantiechalet uit heel Nederland:

Fundering met vorstrand storten voor een houten tuinhuis

Ik wil een schuur bouwen van 3,6 meter breed en 3 meter diep in mijn tuin. Hiervoor wil ik graag een fundering gemaakt hebben. Belangrijk is dat de fundering zorgt voor een stevige ondergrond. Betreft dus het uitgraven, bekisten, storten betonnen vloer met vorst rand, vloer voorzien van wapening. Bereikbaar via weg langs de tuin.

Fundering achterzijde woning realiseren

Graag zou ik een fundering voor serre van +/- 3 x 5 m willen hebben. Momenteel staat daar een overkapping met een houten vlonder erin. De bestaande dakconstructie moet blijven staan. Het bovenste gedeelte van de grond is grijs zand, 2 spades diep is geel zand. Het moet een fundering zijn waar een serre (een houten constructie) op kan staan.

Uitbouw achterzijde woning

Graag ontvangen wij een offerte voor een uitbouw achter het huis, onbewoond. Houten fundering met kunstof kozijnen openslaande deuren en beide kanten een reeks raampjes (boven naar beneden) alsmede een losraam bij de keuken. Onderkant zij raampjes dient op 1 plek een kattenluik geplaatst te worden. In losse raam een vaste hordeur en in openslaande deuren hordeuren met dieren onderkant. Beide hoeken stopcontact punten en in plafond 2 lichtpunten. Huidige Maten zijn 6 meter breed buiten muren, binnen muren ongeveer 5,65. Hoogte binnenkant 2,59 m. Gewenst is 2 meter binnenmaat over breedte woning. Riolering moet mogelijk verplaatst worden, hiervan zijn foto's aanwezig. Beide kanten moeten muren opgetrokken worden ivm hoekwoning en buurman geen aanbouw. Aanloop naar tuin is breed voor aanlevering spullen.

Aarde met grind laten afvoeren

Ik wil naast mijn huis een schuurtje gaan plaatsen. hiervoor moet een deel van de tuin afgegraven worden. De oppervlakte is ca 3,5x5 meter en moet ca 20/25 cm afgegraven worden. Hierop ligt ook grind (op anti-worteldoek). Hierna moet de grond geëgaliseerd worden voor het plaatsen van de stoepbanden, welke dienen als fundering voor het houten schuurtje.

Isoleren van oude woning

Het gaat om de renovatie van een 100 jaar oud huis, dubbele bovenwoning met een fundering op staal, met houten vloeren die bestaan uit houten steunbalken van 23 cm met daarop een houten basis vloer van 2 cm en daarop de houten afwerkvloer. De afwerkvloer wordt een gietvloer (nog niet gekozen). In deze aanvraag gaat het om de renovatie van de eerste vloer en wanden. Er worden voorzetwanden geplaatst om een RC waarden van 4-5 te creëren en de vloer wordt voorzien van Fermacell met vloerverwarming (waarschijnlijk van UniWarm). Waarschijnlijk wordt er eerst een filt laag van 9 mm onder de Fermacell vloer geplaatst voor 8db isolatie (optioneel bij UniWarm), maar dat staat nog ter discussie n.a.v. deze isolatie offerte. Ik hoor graag wat de beste isolatie optie is onder de Fermacell vloerverwarming, eventueel tussen de balken om een goede geluidsisolatie met de beneden buurman te creëren en te voldoen aan het bouwbesluit mbt de brandwerendheid en thermische isolatie. Voor de wanden ontvang ik ook graag advies/offerte. Graag ontvang ik een offerte dat voorzien is van voldoende details/diepgang (materiaal keuze, isolatie waarden, wand/vloer contact, ...). De oppervlakte van de te isoleren vloer ligt tussen de 50-100 m2.

Funderingsherstel van een pand

We willen graag een indicatie ontvangen voor hoeveel het zou kosten voor een funderingsherstel. We hebben een rapport van een derde partij ontvangen waarin staat dat binnen 0-1 jaar funderingsherstel moet plaatsvinden. Het gaat om een acute situatie. De huidige fundering zijn houten palen uit het jaar 1875. De kelder en begane grond hebben een winkel en de tweede en derde verdieping zijn woningen. De begane grond heeft een houtenbalk laag met planken. Er zijn 5 verdiepingen inclusief kelder. De afmetingen zijn: 6,21 meter breed x 11,52 meter lang x 6,21 meter hoog. Graag ontvangen we een prijs indicatie, van wat het (per m2) zou kosten.

Het realiseren van een uitbouw achter een tussenwoning

Ik zoek een aannemer die een uitbouw kan realiseren aan de achterzijde van onze tussenwoning. De uitbouw moet tussen de bestaande bijkeuken en erfgrens gemaakt worden. De uitbouw dient ongeveer 300 bij 400 cm groot te worden. De uitbouw moet gemetseld zijn en dient casco te worden opgeleverd. De fundering en leidingwerk regelen we zelf. Verder zien we graag houten kozijnen/schuifpui en een lichtkoepel terug in de uitbouw. Achter de uitbouw dient er een overkapping gemaakt te worden.

Fundering voor nieuwbouwwoning

Wij willen een houten huis bouwen. De maten zijn 16 x 9 meter. Wat kost een zo goedkoop mogelijke fundering?

Houten fundering herstellen van buitenaf voor een 2 onder 1 kap woning

Voor onze 2 onder 1 kap woning zijn wij op zoek naar iemand die funderingsversteviging kan toepassen van buiten af. De fundering bestaat uit houten balken. Graag horen wij wat bij u de mogelijkheden zijn. Voor overige details mail ik graag het onderzoeksrapport.

Een uitbouw achter een hoekwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die een uitbouw kan realiseren van 5,5 bij 3 meter. Mijn buren hebben ook uitbouw en de fundering is aan die zijde dubbel uitgevoerd. Er zijn pas nieuwe houten dubbele deuren geplaatst die eventueel hergebruikt kunnen worden. We willen een gemetselde uitbouw met daarin een lichtstraat. Het betreft een twee-onder-een-kap-woning.

Partners

Partners van Casius