Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Goedereede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Goedereede heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Goedereede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Goedereede of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Goedereede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw woning realiseren, nieuwbouw notariswoning bouwen, nieuwbouw huis, het bouwen van een vrijstaande woning, nieuwbouw woning, notariswoning bouwen, tussenwoning zelfbouw, bouw 3 nieuwe woning(en), nieuwbouw woning, casco huis bouwen, nieuwbouw 2 onder 1 kap, een souterrain realiseren en begane grond verbouwen, het totaal renoveren van een woning, stacaravan verbouwen of chalet laten bouwen, een kelder met daarboven een uitbouw realiseren achter een woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, bouw en nieuwbouw of verbouwing in Goedereede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Goedereede:

Een uitbouw achter een hoekwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die een casco uitbouw kan realiseren aan de achterzijde van onze hoekwoning. De uitbouw moet een gemetselde constructie hebben en ongeveer 175 bij 415 cm groot zijn. Daarnaast zie ik graag metalen industriële deuren terug in de uitbouw.

Fundering houten vakantiechalet

Wij willen op zeer korte termijn een vorstvrije fundering laten maken voor een houten chalet. Oppervlakte fundering 6x12 m.

Uitbouw serre achterkant

Ik overweeg om een huis te kopen en ik wil hier graag een serre aan huis, aan een rijtjeswoning (achterkant). AFM. 3,1 bij 2,45 m ongeveer.

Asbestgolfplaten verwijderen

Van schuur 35 m2 golfplaten verwijderen schuur is goed rondom bereikbaar schuur staat vrij niet in een woonwijk. Inventarisatierapport is aanwezig. Graag een prijsopgave.

Asbest golfplaten verwijderen en afvoeren

Golfplaten op een schuurtje van 35 m2 verwijderen. De platen bevatten asbest. Er is een inventarisatierapport aanwezig. Graag uw prijs inclusief het afvoeren en optioneel het aanbrengen van nieuwe platen.

Asbestplaten verwijderen

Op een garage van 2.50 meter hoog moeten 22 Eternitplaten (150 cm lang) plus nokvorsen verwijderd en afgevoerd worden op een goede manier.

Stucen buitenmuur; Schilderen ...

Stucen buitenmuur; Schilderen buitenwerk; Opmetselen schoorsteen; Kleine reparatie houten ombouw dakgoot.