Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor stalen portaal laten plaatsen:

Stalen portaal laten plaatsen

Graag ontvangen wij een prijs voor het plaatsen van een Portaal (Zelf zorgen voor montage ankers ed). Ook mag je als optie het maken ervan ook prijzen dus een total prijs.
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stalen portaal laten plaatsen uit heel Nederland:

Doorbraak achtergevel en stalen portaal plaatsen

Ik zoek een aannemer die een doorbraak en stalen portaal kan verzorgen: Het betreft de volgende werkzaamheden conform rapport in bijlage: - Het maken van een doorbraak van ongeveer 5 m x 3 m. - Het plaatsen van een stalen portaal conform statische berekening. - Het vervangen van een ligger tussenmuur (reeds doorgebroken). De huidige ligger ligt onder de balklaag, deze dient deze dient in de balklaag te worden geïntegreerd. Afwerking is niet nodig, dat doe ik zelf. Graag de offerte inclusief afvoeren.

Stalen portaal plaatsen en aanbouw

Ik wil een uitbouw laten plaatsen maar daarvoor zal een draagmuur vervangen moeten worden door een overspanning met stalen bint van 6 meter. Ik zoek iemand die dit vaker doet en hier los een offerte voor kan geven. Daarnaast zou ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van een casco uitbouw. Deze zal 4 bij 8 meter gaan worden met zo veel mogelijk glas in de pui. De bouw mag steen of houtskelet worden. De vergunning zal door de architect worden geregeld.

Draagmuur verwijderen en stalen portaal plaatsen

Ik wil een dragende muur van keuken naar woonkamer verwijderen en een stalen portaal plaatsen. Deze muur is ongeveer 3 meter lang. Het gaat om een jaren '30 woning. De offerte mag in of exclusief berekening constructie, anders doe ik dat extern. De verdere afwerking doe ik zelf.

Uitbouw aan achterzijde woning vergroten

De uitbouw met plat dak moet onze woonkamer vergroten. De afmeting zal 1 meter diep en 3 meter breed worden, met stalen portaal. Vergunning van gemeente is al binnen. Het is een gemeentelijk monument, dus de uitbouw zal gemetseld moeten worden in de stijl van het huis. De dragende muur vanuit de woonkamer moet worden voorzien van een balk en zo zal ook een fundering nodig zijn. Verder komen er openslaande houten deuren in en zou ik graag een volledig afgewerkte oplevering willen.

Stalen portaal laten plaatsen

Graag zoeken we iemand die een stalen portaal kan plaatsen in Amsterdam er kan volgende week vrijdag 25 mei gestart worden. Constructie berekening is aanwezig.

Stalen balk of stalen portaal plaatsen

Ik wil graag een stalen portaal laten plaatsen. Alleen slopen wat nodig is om het portaal te plaatsen. Puin afvoeren doen we zelf. Berekening van constructeur aanwezig.

Bouwtekening en constructieberekening maken

Ik wil een bouw tekening en constructie berekening laten maken voor het doorbreken van een draagmuur en plaatsen stalen portaal. Het gaat om een doorbraak van circa 3 meter. Het gaat om een woning uit 1896 op de eerste etage met nog 2 etages er boven. Deze heeft onze aannemer nodig om de werkzaamheden aan te vangen en de vergunningsaanvraag.

Woonkamer uitbouwen

Ik ben op zoek naar iemand die de uitbouw van mijn woonkamer kan verzorgen. De bouwtekeningen zijn al gemaakt door een architect en de omgevingsvergunning is aangevraagd bij de gemeente Amsterdam, buren hebben al vergunning gekregen. De woning is namelijk gemeentelijk monument. Het gaat om ongeveer 3 m2 met fundering en stalen portaal, metselwerk en een schuifpui. Het liefst zo snel mogelijk, maar ik begrijp dat het druk is in 'aannemerland'

Metalen gevelbekleding vervangen

Op de stalen gevelelementen (20 m2) laat de verf los. Deze dienen volgens ons vervangen te worden. We kunnen eventueel foto's mailen van de situatie. Het gaat om een portaal om de overhead deur en een deel boven aan pand.

Stalen portaal plaatsen

Ik wil mijn 2 onder 1 kap woning uit laten bouwen en de achtergevel moet dan opgevangen worden doormiddel van een stalen portaal . De hoogte is ongeveer 2m50 en breedte 5m90

Partners

Partners van Casius