Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor kelder van dijkwoning dieper maken en vloer isoleren:

Kelder van dijkwoning dieper maken en vloer isoleren

Mijn bestaande kelder van 10 bij 4 m2 wil ik 40 cm dieper maken. Het gaat om jaren 30 dijkwoning en de ruimte is verdeeld in 2 kamers en een gang. De bodem bestaat uit beton en zal uitgegraven moeten worden. Graag met vloerisolatie.
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kelder van dijkwoning dieper maken en vloer isoleren uit heel Nederland:

Vervanging serre voor uitbouw achterzijde dijkwoning

Wij willen de gehele benedenverdieping van ons huis verbouwen waarbij een schoorsteen verwijderd moet worden. Verder moet de huidige serre verwijderd worden, de dragende muur daartussen doorgebroken en ondersteund worden en wij willen een kelder onder de uitbouw aanbrengen. Deze kelder wordt een woonunit op zichzelf, bereikbaar via het woongedeelte boven. Huidige afmetingen: Woonkamer/ keuken: 5 x 8 m serre: 5 x 3 m Gewenste afmetingen: Woonkamer/ keuken 5 x 12 m kelder: 5 x 7 meter. Wij wonen op een dijk van de ringvaart dus zal er een damwand moeten komen om de afgraving van de dijk voor de kelder te compenseren. Svp de kelder apart opnemen in de offerte.

Kelder uitgraven en plaatsen

Wij willen graag een tuinkamer aan onze woning maken, en deze (deels) onderkelderen. De tuinkamer kunnen we zelf realiseren, maar we willen de kelder graag uitbesteden zodat we zelf verder kunnen bouwen boven de grond. De tuinkamer wordt ca. 380x600 cm. De kelder kan een eenvoudige bergruimte worden maar we zouden liever een zo groot mogelijke ruimte hebben waar we rechtop kunnen staan / lopen. De locatie is de achterkant van een dijkwoning, de tuin hebben we daar ca. 140 cm opgehoogd tov het achterliggende weiland. Dus de kelder hoeft in principe niet heel diep de omliggende grond in. We zouden graag het uitgraven en plaatsen / gieten (geen idee wat handig is in deze situatie?) van de kelder uit willen besteden zodat we zelf verder kunnen boven de grond. Dus dat we na de oplevering van de kelder een fundering hebben voor de muren, en een stevige vloer (die de kelder afdekt) waar we plavuizen op kunnen leggen. We zijn erg benieuwd naar meer info over hoe dit aangepakt zou kunnen worden...een een offerte natuurlijk :-)

Kelder uitdiepen en vergroten

Voor onze dijkwoning wil ik een offerte ontvangen voor het uitdiepen van de benedendijkse ruimte. De huidige hoogte is 1,90 meter. Gewenste hoogte 2,30 tot 2,50 meter. De oppervlakte is 5 bij 9 meter.

Herstellen van betonrot

Wij wonen in een dijkwoning. Het onderste deel van de eerste vloerlaag, plafond van de kelder, vertoont betonrot. Graag maak in een afspraak met de vakman om dit te laten beoordelen.

Kelder injecteren

Wij willen graag de kelder van onze nieuwen woning laten repareren. Op dit moment is de woning nog niet officieel van ons wij zijn druk in de onderhandeling. Nu is mijn vraag of er een inspecteur van jullie langs kan komen om het lek te beoordelen wat de kosten er van zijn. Het gaat hier om een dijkwoning in de provincie Moordrecht. Enige afspraak die wij op dit moment hebben met de makelaar is op 13 feb 2018 volgend week om 4 uur zou het dus mogelijk zijn om dan iemand bij ons langs testuren? Hier onder een kleine uitleg over de lekkage de lekkage is tegen de wand van de dijk aan naast het huis is een aanbouw gemaakt tussen de aanbouw en het oude huis komt grond water naar binnen. Het huis en de nieuwbouw heeft een kleine spouwmuur nu heeft de oude bewoner in de hoek de muur deels verwijdert om het water op te vangen en via een afvoer pijp aftevoeren naar een afvoer buis die de grond in gaat. Dit is niet echt een blijven de optie wij willen ook graag het gat dicht hebben en de kelder bewoonbaar hebben.

Vloerbalken met rotte koppen vervangen

Het gaat om een dijkwoning met een kelder met kruipruimte vanwaar je de koppen van de balken kan vervangen. De werkplek is goed bereikbaar en de klant wil graag dat de werkzaamheden gaan plaatsvinden op 8 november.

Kelder vergroten onder een dijkwoning

Ik heb een dijkwoning uit bouwjaar 1925 waarvan ik in juli de sleutel zal krijgen. Er is momenteel een kelder onder de hal van 200 x 500 x 170 cm. Deze kelder zou ik graag uit willen breiden en door willen trekken onder het hele huis. Het huis staat op een dijk en de ondergrond is droog zand. Ik ga graag in gesprek met aannemers die hier ervaring mee hebben en ontvang daarbij graag uw advies en een prijsopgave.

Fundering van een dijkhuis renoveren

De vloer in de kelder is van beton, deze willen we verlagen met maximaal 1 meter en vervangen voor een nieuwe, waterdichte vloer (het betreft dijkwoning). Het huis zal waarschijnlijk gestut moeten worden. Afmeting 5 x 6 meter. Graag een indicatieve prijs, dit omdat het een pand betreft in Durgerdam wat nog niet is aangekocht. Geen paalfundering aanwezig, het huis rust op het dijklichaam.

cv-leidingen en standleiding vervangen

Wij hebben een jaren dertig dijkwoning gekocht, waarvan de overdracht op 18 augustus is. In de woning lopen de cv-leidingen gewoon over de muren en langs de plafonds. We willen de leidingen netjes laten wegwerken tussen de vloer en het plafond. De woning heeft een kelder, een keuken en woonkamer op de begane grond en 3 slaapkamers en een badkamer op de verdieping. Daarboven is nog een zolder. De cv-ketel is relatief nieuw en hangt op zolder. De kelder willen we pas later helemaal opknappen, hier kunnen we de leidingen eventueel ook laten zoals ze zijn. We gaan de plafonds van de slaapkamers vervangen, de vloeren van de slaapkamers kunnen ook open. Ook op de begane grond, kunnen de vloeren open. Ook denken we er aan om - nu we er nog niet wonen en veel werk gaan doen - de standleiding te vervangen. Die loopt nu vanuit de kelder door de wc op de begane grond, de badkamer op de eerste verdieping en de zolder. Het is lastig om te zien waar de oude leiding precies door de muur loopt. De oude leiding zou ook (deels) kunnen blijven zitten, en de nieuwe moet dan op een andere plek worden geplaatst. Dat zou ook de nieuwe plek voor de cv-leidingen kunnen zijn. We zullen zelf hierna alles afwerken. We maken graag een afspraak om de woning te bezoeken en de klus te laten bekijken. Daarna ontvangen we graag een offerte. Het is onze wens om eind augustus hiermee te starten.

Keldervloer van beton maken

Ik heb een dijkwoning waarvan ik de keldervloer van beton wil hebben. De afmeting is 5 x 3,5 meter. De ondergrond is zand/klei met tegels erop. Er is een trap als toegang naar de kelder toe. Vanuit de tuin is de kelder direct toegankelijk. Mogelijk ook een stuk funderling maken. De wanden zijn gemetseld. Graag uw informatie over mogelijkheden en een prijsopgave.