Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor schoorsteen en schouw compleet slopen:

Schoorsteen en schouw compleet slopen

Ons huis is uit 1963 en heeft een beneden en boven verdieping met een houten plat dak en houten vloeren. In de woonkamer bevind zich de schouw van de toenmalige gashaard. Deze gashaard is er niet meer en we hebben nu CV. Om dus extra ruimte te krijgen en willen wij de schouw verwijderen en zijn van mening dat ook op de boven verdieping en het dak de rook afvoer moet worden verwijderd mede ook omdat hierin volgens ons asbest in zit. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte. Tevens zouden we willen weten wat het kost om de muren te egaliseren voor schilderen of behangen.
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schoorsteen en schouw compleet slopen uit heel Nederland:

Deel van een schoorsteen slopen

Graag wil ik een prijsopgave voor het verwijderen van de schoorsteen op mijn zolder en op het dak. Ik heb zelf inpandig de schouw en het schoorsteenkanaal al tot aan de zolder verwijderd. Naast de schoorsteen zit op het dak een dakdoorvoer die niet meer gebruikt wordt en ook verwijderd kan worden. Het dak moet weer netjes gedicht worden. Ik heb nog dakpannen liggen, maar geen nokpannen en kantpannen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw offerte.

Bovenste deel van de schoorsteen verwijderen

Graag wil ik een prijsopgave voor het verwijderen van de schoorsteen op mijn zolder en op het dak. Ik heb zelf inpandig de schouw en het schoorsteenkanaal al tot aan de zolder verwijderd. Naast de schoorsteen zit op het dak een dakdoorvoer die niet meer gebruikt wordt en ook verwijderd kan worden. Het dak moet weer netjes gedicht worden. Ik heb nog dakpannen liggen, maar geen nokpannen en kantpannen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw offerte.

Houtkachel aansluiten op bestaand rookkanaal

Wij hebben een houtkachel met achteraansluiting die moet worden aangesloten op de schouw. Om de aansluiting te kunnen maken moet er een nisbus ingemetseld worden en de onderzijde dichtgemaakt worden met stenen. Graag ontvangen wij een offerte voor het maken van de aansluiting in de schouw en het aansluiten van de kachel zodat deze gebruiksklaar is. De schoorsteen heeft al een camera inspectie gehad en is geveegd en goedgekeurd. Op de foto is nu een ijzeren plaat te zien die het gat bedekt.

Afvoerpijp van de houtkachel aansluiten op bestaande schouw

Onze woonkamervloer is vervangen en ligt nu enkele centimeters hoger. We hebben daarbij de houtkachel verwijderd en willen die nu opnieuw laten installeren. Een deel van het isolatiemateriaal moet daarbij worden vervangen. We hebben de aansluitmaterialen al hier, behalve het isolatiemateriaal. De kachel staat al op de juiste plek, maar de pijp moet nog geïnstalleerd worden en worden aangesloten op de inpandige pijp. We willen ook de schoorsteen laten vegen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Flexibele kachelpijp plaatsen en aansluiten op houtkachel

Ik wil in de bestaande schouw met rookkanaal een flexibel rookkanaal laten plaatsen. De totale hoogte tot aan het dak is 9 tot 10 meter. Ik wil graag een offerte voor inspectie van het rookkanaal, installatie van de flexibele buis en aansluiting op de houtkachel. Er is op de schoorsteen ook nog een trekkap nodig. Graag ontvang ik uw offerte inclusief de nog benodigde materialen.

Schoorsteen slopen

Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen voor het verwijderen van de schoorsteen in onze aangekochte bestaande woning. Bouwjaar van de woning is 1980, er zit nog een gemetselde schoorsteen/schouw in. Nu kan wat ons betreft de schoorsteen grotendeels gesloopt worden. Alleen loopt de schoorsteen ook door achterin de badkamer. En liever laten we de badkamer onbeschadigd. Is dit mogelijk? Graag willen we een vrijblijvende offerte (ongeveer) voor het totaal als de schoorsteen geheel gesloopt en verwijdert word, en een offerte voor het verwijderen en de badkamer in huidige staat houdende. Mochten er vragen zijn om een goed beeld te krijgen dan hoor ik het graag.

Houtkachel monteren en veegbeurt kanaal uitvoeren

De aanwezige houtkachel (Janus 6) met achteraansluiting door middel van een aansluitstuk van 12 centimeter diameter naar 14,5 centimeter diameter aansluiten. De aanlsuiting naar het kanaal is een afdichtplaat tegen de schouw. Er is ook een nieuwe onderplaat nodig. Er zijn foto's beschikbaar. Daarbij graag periodiek schoorsteen vegen. Het rookkanaal zit zo goed als op de goede hoogte. Graag de aansluiting en de veegbeurt samen aanbieden.

Inzethaard plaatsen

Plaatsen van tweedehands flam mt57+ kachel in bestaande open haard. Kachel zou wat maat betreft zo in de nis moeten passen. Dient wel aangesloten te worden op bestaand kanaal dat volgens haardenboer geschikt is en er geen extra pijp door de schoorsteen getrokken hoeft te worden. Rookgasuitgang kachel 200 mm, schoorsteen loopt van breed rechthoekig naar uiteindelijke rookgasafvoer van 16 cm vierkant. Daarbij loopt mijn schouw inwendig iets terug. Afvoer kachel en schoorsteen 16 cm dus niet loodrecht boven elkaar. Er zit reeds een gat in zijwand open haard, liep ooit een gasleiding, nu mogelijk bruikbaar voor elektra ventilatoren? Het gaat mij om het plaatsen en aansluiten van de kachel+ materiaal, afwerken en elektra aansluiten lukt zelf wel. Kachel nog niet in mijn bezit.

Schouw in woonkamer verwijderen

Wij hebben een nieuwe woning op het oog met een schoorsteen. Wij willen graag de schouw in de woonkamer laten verwijderen inclusief afvoer van afval. Het rookkanaal mag na het verwijderen van de schouw wat afgedicht worden. Kunt u een indicatie van de kosten geven?

Reparatie van de schouw

De aansluiting van onze houtkachel op het rookkanaal is kapot. We hebben een schoorsteen, houtkachel en aansluitingspijp. Maar de aansluiting van de pijp op de schouw (schoorsteen) is kapot en deze sluit niet goed meer aan. Zie ook bijgevoegde foto's. Ik denk dat er een stuk van de schouw moet worden weggebroken en er een rozet in moet, zodat er geen lucht (rook) naar de woonkamer kan ontsnappen.

Partners

Partners van Casius