Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Dordrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Dordrecht heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Dordrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Dordrecht of directe omgeving.

1662 klanten uit Dordrecht bevelen een bij Casius in Dordrecht aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Dordrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwe woning op een kavel bouwen, vrijstaande woning bouwen, nieuwbouwwoning op een kavel laten bouwen, hSB twee-onder-een-kapwoning bouwen, dakopbouwen op voormalig schoolgebouw maken, bouw van een woning, huis bouwen, zelfbouw Kop West, vrijstaande woning op bouwkavel bouwen, grote kelder bouwen, bouw van een vrijstaande woning, serres van appartementencomplex vervangen, nieuwbouw vrijstaande woning met grote garage, houten huis / atelier laten bouwen, uitbouwen met kelder eronder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Dordrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Dordrecht:

H-balk onder balkon vervangen

Ik ga verhuizen en er blijken volgens de bouwkundige keuring 2 balken niet meer goed. Ik zoek iemand die dat op zeer korte termijn kan vervangen.

Nieuwe woning op een kavel bouwen

Oude woning op het oog. Deze gaat plat, om een nieuwe woning op het kavel te bouwen. Volledige kavel wil ik een kelder onder. De kelder dient als fundering voor een stalen geraamte voor de woning die er boven moet komen. Kelder moet 42m x 7m x 3m worden. Rechthoekig van vorm, geen rare hoeken. Kelder moet geïsoleerd zijn. Kunt u een inschatting van de kosten voor een dergelijke kelder maken.

Eénzijdige nokverhoging maken

Wij willen graag een offerte aanvragen voor een enkelzijdig nokverhoging. Het schuine dak van onze tussenwoning gebouwd in 1937 willen wij graag recht op laten trekken. De hoogte van de verdieping is op dit moment 1.50 a 1.70 meter hoog en zal richting de 2 meter moeten gaan. Het trapgat van de vlizotrap dient te worden gedicht en een nieuw trap gat voor de vaste trap gemaakt. De vloer hier is van hout. Aan de voorzijde zouden wij graag een dakkapel van 4.50 meter breed willen laten plaatsen. Separaat zouden wij willen weten wat de kosten zijn voor het afwerken van de dakkapel en de nokverhoging.

Schoorsteen en schouw compleet slopen

Ons huis is uit 1963 en heeft een beneden en boven verdieping met een houten plat dak en houten vloeren. In de woonkamer bevind zich de schouw van de toenmalige gashaard. Deze gashaard is er niet meer en we hebben nu CV. Om dus extra ruimte te krijgen en willen wij de schouw verwijderen en zijn van mening dat ook op de boven verdieping en het dak de rook afvoer moet worden verwijderd mede ook omdat hierin volgens ons asbest in zit. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte. Tevens zouden we willen weten wat het kost om de muren te egaliseren voor schilderen of behangen.

Renovatievloer in woonkamer en keuken

Deze maand hebben wij een huis gekocht in Dordrecht. Het huis is scheef, het hoogteverschil ligt tussen de 20 cm. Wij zoeken vakmannen, met ervaring, om een renovatievloer te plaatsen en daarmee de begane grondvloer te egaliseren. Het gaat om de woonkamer en de aanliggende keuken. Hieronder de verdere specificaties van de opdracht: - Aantoonbare ervaring met het plaatsen van renovatievloeren in dit type woningen zijn een harde vereiste. - Afm: woonkamer 3,53 m x 8,46 m, keuken 1,93m x 3 m. (zie foto) - Het plaatsen van een renovatievloer; het droge systeem, met metalen liggers, metalen randprofielen, isolatiemateriaal met een Rc waarde = 5 en =18mm vloerplaten/underlayment platen. Merken als bijv. : Reno Acero, VBI Ps-renovatievloer, Havebo SL-combinatievloer, enz. - Indien nodig dampdichte laag onder underlayment, is dit nodig? - Dichtschuimen, afplakken,evt. Afkitten randen en openingen voor de luchtdichtheid. - Vlak maken bouwmuur voor plaatsen randprofielen - Er dient een op maat gemaakte sparing te worden gemaakt voor de plaatsing van twee convectorputten bij de openslaande deuren in de woonkamer. - Er dient rekening gehouden worden met het aanwezige en om te leggen leidingwerk voor de convectorputten en de keuken. - Er dient rekening gehouden te worden met uiteraard de scheefstand, en daarnaast de schouw. - Tijdsduur project max. 3 weken. - Start uitvoer van de klus midden december '17 tot januari '18. - Het sloopwerk, het weghalen van de oude vloer en afvoeren van materialen valt niet onder de opdracht. - Het demonteren en terugplaatsen van de keuken valt niet onder de opdracht. - De aanschaf van de convectorputten valt niet onder de opdracht. Ook de aanleg in principe niet, maar dit kan in overleg als dit handig is. Wij horen graag of u bereid bent deze klus te klaren en ontvangen graag een onderbouwde prijsindicatie. Wij maken daarna graag een afspraak op locatie voor het inmeten en de definitieve offerte.

Woonkamer uitbreiden met een uitbouw

Wij willen de woonkamer uitbreiden door middel van een uitbouw aan de achterzijde. We willen de volledige breedte van 5 meter benutten en twijfelen tussen 1,50 meter en 2 meter diepte. We hebben op dit moment een houten vloer en zouden het prettig vinden als deze kan blijven en in de aanbouw ook gelegd kan worden. Het is een houten lamelparket. Graag zouden wij een aantal opties zien, variërend van de meest voordelige optie en uiteraard ook één die het meest passend is bij de bouw van het huis. De achterzijde mag dezelfde look behouden, maar een schuifpui en alleen glas behoort ook tot onze overwegingen. Een hoop vragen, maar alvast mijn dank voor uw tijd!

Rotte vloerbalken vervangen

Ik wil op de benedenverdieping de rotte vloerbalken laten vervangen en ook de bestaande vloeren laten verwijderen. Optie 1 nieuwe balken en vloer van hout. Optie 2 is het vervangen met een broodjesvloer. Tevens de vloer isoleren tegen optrekkend vocht. Het gaat om 55 m2. Het huis is van 1914 en staat op staal. Het huis is aan de buitenkanten verzakt. Aan de achterkant het meest.

Slaapkamers verbouwen

Wij hebben op dit moment 2 aan 1 grenzende slaapkamers met aan beide kanten een inbouwkast in de scheidingsmuur. We zouden graag de muur willen afbreken en de inbouwkast maar in 1 kamer als kastenwand willen plaatsen. Ook zit er momenteel nog zachtboard op de plafonds. Dit dit zal verwijderd moeten worden en vervangen. Eventueel spotjes plaatsen en de plafonds laten stucken. Ook de overloop moet voorzien worden van een ander plafond en stuckwerk. De afmetingen van de slaapkamers zijn om en nabij 13m2 12m2 en de overloop 2m3.

Uitbouw van woonkamer/keuken

Wij willen een aanbouw aan de zijkant van ons huis, van ongeveer 6 bij 4 meter. Met aan de zijkant (veel) glas.

Een of meerdere vloerbalken vervangen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het vervangen van één of meerdere vloerbalken. De lengte van de balk is ongeveer 4 meter. De ruimte onder mijn woning is 1.20 meter hoog.

Waterschade aan dak van uitbouw herstellen

Door lekkage is er waterschade op het dak van mijn uitbouw ontstaan. De lekkage is inmiddels gerepareerd. Zoals te zien op bijgevoegde foto's zitten op twee platen vochtplekken en is de houten balk beschadigd. Graag ontvang ik een offerte voor de herstelwerkzaamheden.

Verbouwing woning

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. Zie de bijlage een indicatief beeld voor alle taken. Ik wil graag z.s.m. een offert met all-in prijs, maar ook graag elk taak met een apart prijs, zodat kan ik zelf kiezen tenslotte welk taken laat jullie uitvoeren. Taak 1: vervangen een nieuwe stoomcabinet (stoomcabine plaatsen inclusief elektrowerk) Taak 2: vervangen een nieuwe toilet Taak 3: vervangen een nieuwe toilet (bij de ingang) Taak 4: installeren een nieuwe toilet(badkamer 1e verdieping) Taak 5: toevoegen tegels in 2 badkamers Taak 6: in de garage: Garage, aansluiting wasmachine en wastafel vervangen voor een nieuwe Taak 7: Behang afhalen in de gehele woning, en nieuwe Verven (waterproef & glad of spuitwerk) Taak 8: Laminaat leggen op de 1e verdieping Taak 9: bekleding trap met nieuwe dekking Taak 10: vervangen in een nieuwe en hoger Taak 11: toevoegen een deur (inclusief afdakje voor de fietsen)

Dakopbouw op een tussenwoning

Wij willen een dakopbouw van ongeveer 5 x 7 meter. Het betreft tussenwoning. Graag zsm een prijsopgave ivm aankoop woning. Betreft een houten opbouw.

Nokverhoging laten plaatsen

Wij willen een nokverhoging laten plaatsen op onze woning. De verhoging moet geplaatst worden op een muur van 11 meter lang. We zijn inmiddels de vergunning gaan aanvragen. Graag bespreken we de bouw met een aannemer en ontvangen daarna uw offerte.

Vorstrand bij een geschakelde berging maken

Voor onze nieuw te bouwen geschakelde berging willen wij een vorstrand fundering laten maken. Houten palen met betonnen koppen zijn reeds geslagen. De berging word uitgevoerd met een gemetselde borstwering en daarboven een houten constructie. We willen in eerste instantie graag een offerte ontvangen voor de vorstrand fundering, betonmaat 35 cm x 50 cm.

Vorstrand voor een fundering laten maken

Voor onze nieuw te bouwen geschakelde berging willen wij een vorstrand fundering laten maken. Houtenpalen met betonnen koppen zijn reeds slagen. De berging worden uitgevoerd met een gemetselde borstwering en daarboven een houten constructie. We willen in eerste instantie graag een offerte ontvangen voor de vorstrand fundering, betonmaat 35cm x 50cm Onderstaande de tekeningen met maten en voorbeelden:

Fundering voor achterzijde

We willen een uitbouw en een veranda plaatse aan de achterzijde er worden 3 ijzeren buizen geplaats in de grond Fundering word 2. 5m bij 5.5m

Fundering maken voor een uitbouw

Wil een fundering laten maken aan de achterzijde van 2. 5m bij 5.5m

Kelder onder het huis en de tuin bouwen

Kelder onder het huis en tuin, totale afstand is 6,5 bij 15

Fundering maken voor geschakelde berging

We willen een offerte voor de fundering van 2 geschakelde bergingen. Het gaat om een vorstrand fundering met betonplaat. Palen (houten) met beton kop zijn al geplaatst. Via email kan ik een schets van de berging sturen

Balkonvloer herstellen

Ik woon in een tussenwoning waar aan de achterzijde op de 1e verdieping een balkon aanwezig is over de volledige breedte van de gevel. Het balkon heeft een betonnen vloer. Ik vermoed dat er een scheur in de vloer zit, hoewel ik dat aan de bovenzijde niet kan zien. Ik zie als ik beneden in de tuin onder het balkon sta, dat daaraan 'kalkpegels' hangen. Ik laat dit hier graag even beoordelen en ontvang dan uw advies en een prijsopgave voor het benodigde herstelwerk.

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Ik wil het verwijderen van de draagmuur tussen woonkamer en keuken realiseren. Daarnaast wil ik een stalen bint plaatsen. De muur is circa 3,5-4 meter lang. Het betreft een benedenwoning. Er zitten elektra leidingen in de muur.

Open keuken creëren

Gedeelte van de muur van de keuken openbreken. Zodat er een open doorkijk komt naar de woonkamer. Bijgevoegde de foto's van de huidige keuken deze dient open gebroken te worden vanaf de zijkant van de kastjes tot het midden van de steenstrips. Zodat er vanaf de keuken de woonkamer ingekeken kan worden. Aan de andere kant van de woonkamer willen wij namelijk aan de keuken een barretje creëren. Mocht de beschrijving nog onduidelijk zijn dan horen wij dat graag.

Draagmuur keuken en woonkamer verwijderen

Ik wil de draagmuur tussen de woonkamer en keuken verwijderen. Daar moet de vakman een stalen bint aanbrengen en geheel glad afwerken. De woning is uit 1930, houten vloeren/balken, plafond woonkamer gips/riet met daaroverheen rachelwerk en gipsplaten, plafond keuken gips/riet afgetimmerd met kunststof delen. De oppervlakte muur is 2.60 bij 3 meter.

Dakopbouw maken

Woning is gekocht maar wordt eind december opgeleverd. Oppervlakte dakopbouw moet ongeveer 44,32 m2 zijn.