Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Dordrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Dordrecht heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Dordrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Dordrecht of directe omgeving.

1747 klanten uit Dordrecht bevelen een bij Casius in Dordrecht aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Dordrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: villa bouwen met rieten dak, 3000 (drieduizend) m2 Geluidwerende glazen wand bouwen voor gevel, uitbouw op dakterras (mogelijk samen met 15 van de 69 binnen de VVE), verbouw van woonwinkelpand naar 5 appartementen, vrijstaande woning bouwen, schuur bouwen, bouwen kelder, het bouwen van een goedkope woning, huis sleutelklaar laten bouwen, totaalrenovatie jaren 30 huis, notariswoning bouwen, vrijstaande semi bungalow bouwen, huis bouwen, grote verbouwing/renovatie aan te kopen woning, uitbouw zijkant en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of veranda- en serrebouw in Dordrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Dordrecht:

opbouw op een platdak realiseren

Wij willen een opbouw met een schuin dak laten realiseren op ons huis met een plat dak. De maten zijn 8,27m bij 5,21m. De buren hebben dit ook. We willen kunststof materiaal gebruiken en dakpannen laten plaatsen. We hebben nog geen vergunning en nog geen professionele bouwtekening. We kunnen een foto sturen van hoe we het precies gedaan willen hebben. We hopen dat jullie ons kunnen helpen met een compleet afgewerkte opbouw.

Dakopbouw plat dak

Wij willen een dakopbouw plaatsen op onze woning. Graag prefab en casco. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd. De opbouw word rond de 21 m2. Graag ontvang ik een offerte.

(Prefab)Serre aan achterzijde tussenwoning laten plaatsen

Wij willen een (prefab)Serre laten plaatsen aan de achterzijde van onze tussenwoning. De achtertuin ligt op het zuiden. De serre moet ongeveer 5 meter breed en ongeveer 3 meter diep (circa 15 m2) maar kan op advies van de vakman ook anders. Graag ook advies van de vakman over een zeer goed type isolatieglas ivm mogelijk hoge temperaturen zomers en over de te gebruiken deuren in de serre. De huidige achterpui met schuifdeur blijft bestaan. (De achtertuin is totaal 12 meter diep). Onze voorkeur gaat uit naar een prefab-Serre ivm de bouwsnelheid.

Draagmuur verwijderen en balk plaatsen

Wij hebben net een huis gekocht. 15 Juli de sleutel Nu willen we graag 2 (1,5) draagmuren verwijderen. Draagmuur 1: van woonkamer naar keuken. Hier zit al een open doorgang ter breedte van een deur. (foto 588) Draagmuur 2: van keuken naar eetkamer. Hier zit een open doorgang, een grote boog. Nu moet die boog eruit, maar het zou best kunnen dat deze boog deel is van de constructie. (foto 592) Het hoeft niet strak afgewerkt te worden, omdat onze stukadoor de rest van het huis al moet doen. (dit scheelt misschien tijd) Er is nog geen constructie berekening gemaakt, wellicht heeft de aannemer hier zelf iemand voor. Wat voor ons heel belangrijk is, is de datum. We krijgen dus 15 juli de sleutel, en willen dan ZSM die muren eruit (voor de bouwvakantie, als dat van toepassing is). Het liefste dus rond week 30. Als dit niet mogelijk is, hoor ik graag uw beste voorstel.

Balkon laten bouwen aan achterzijde

Wij hebben een rijtjeshuis uit het jaar 2000 en hebben op onze 1e verdieping aan de achterzijde een "frans" balkon (dus alleen een hekwerk en naar binnen openslaande deuren). Wij willen hier een buitenbalkon laten plaatsen wat 2,50 meter uit de achtergevel steekt met een breedte van 4,00 meter. Ik wil advies van de vakman over de constructie en wat het kost. Ik weet niet of ik hier een vergunning voor moet aanvragen.

Balkon laten bouwen aan achterzijde

Wij hebben een rijtjeshuis uit het jaar 2000 en hebben op onze 1e verdieping aan de achterzijde een "frans" balkon (dus alleen een hekwerk en naar binnen openslaande deuren). Wij willen hier een buitenbalkon laten plaatsen wat 2,50 meter uit de achtergevel steekt met een breedte van 4,00 meter. Ik wil advies van de vakman over de constructie en wat het kost. Ik weet niet of ik hier een vergunning voor moet aanvragen.

Deur verwijderen en muur dichtmaken

Ik wil een deur eruit halen en het gat dicht laten maken. Daarnaast wil ik een deur eruit halen en daar een toog van laten maken.

Serre aan de achterzijde realiseren

Wij willen een serre laten bouwen. De globale afmeting voor de aankomende serre moet worden 5,25 mtr bij 3 mtr. De exacte maten hangt geheel af van uw bouwkundig advies. Als het mogelijk is willen wij graag de situatie door u bij ons ter plaatse willen laten bekijken (de ondergrond is namelijk veel zand en zakt veel) voor de fundering. In de buurt geven ze aan dat een vergunning niet nodig is, maar ik probeer een afspraak met de gemeente te krijgen dat ik in het archief mag kijken naar hoe ons huis gebouwd is en of een vergunning nodig is of niet. We zijn al enige tijd bezig met het onderzoeken van de mogelijkheden en we willen nu serieus aan de gang. Wij willen of een aluminium of een kunststoffen serre compleet van glas (dak en de zijkanten). Mogelijk dat we ook elektrische zonwering willen hebben en verwarming. We willen een complete oplevering. De tuin willen we ook aanpakken, we zouden de tegels willen vervangen, maar we vragen ons af of het handiger is eerst de oude tegels te verwijderen en dan te bouwen, of de tegels te laten liggen en later dit te laten doen. We hebben geen haast, het liefst zouden we er in de zomer al gebruik willen maken van de serre, maar september vinden we ook goed.

Vliering op zolder laten maken

Ik wil in mijn woning een vliering laten bouwen. De zolder is ongeveer 26 m2.

Kozijnen vervangen incl glas

Ik wil graag de kozijnen van de achterzijde van mijn woning vervangen (1e verdieping). Het gaat om twee openslaande deuren en twee smalle ramen die aan weerszijden zitten. Een breedte van ongeveer 2,5-3 meter. Wel zitten er enkele glas in lood ramen boven die ik wil behouden. De huidige kozijnen zijn van hout, ik zou weer graag hout willen. Daarnaast ook graag de ramen vervangen voor dubbelglas. Er is een balkon van waar jullie kunnen werken.

Scheve woning rechtzetten

Wij zijn bezig met de aanschaf van een nieuwe woning, deze woning staat scheef. Wat zou het ongeveer gaan kosten om deze recht te laten zetten? Aan de achterzijde is deze ingezakt. Het betreft een rijtjeshuis, huis oppervlakte is 61 m2. Ook de gevels rechtzetten. Grondsoort is waarschijnlijk zeeklei.

3 palen heien en fundering maken

Wij willen uitbouw maken van 250cm x 350cm. Daarvoor moeten er 3 palen geheid (schat in van 20 meter) en een smalle strook (beton)fundering aangelengd worden tegen de oude fundering voor het metselwerk. Ik wil geen betonnen vloer omdat ik met houten balken wil werken. De afwerking doen we zelf. De achtertuin waar de aanbouw moet worden gebouwd is te bereiken via de achterom, hier past een heimachine doorheen.

Uitbouw achterzijde

Ik wil graag een uitbouw van 270 x 800 cm laten plaatsen. De uitbouw moet casco opgeleverd worden, met een houten binnenkant en een gemetselde buitenkant. Ik weet niet zeker of er een fundering in moet. Ik ontvang graag een offerte.

Geïsoleerde woonserre realiseren

Graag laat ik een woonserre aanbouwen van 5 x 3 m aan mijn nieuwe huis. In november is de overdracht, dus ik ben mij al aan het oriënteren op de mogelijkheden, maar wil deze klus daadwerkelijk uitvoeren. Mijn wensen aan de woonserre: Een schuifpui en 4 gelijke delen. Geïsoleerd, vrij casco, elektra kan ik zelf leggen. Van aluminium in de kleur antraciet. Aan de zijkanten moet denk ik een muur komen, een van de buren heeft namelijk tot 2.40 m een aanbouw, het is dan wel zo mooi om de andere zijde ook te metselen. Dak van glas. Geen vergunning nodig, tot 3 m. Wel overleg met de buren. Fundering is nodig, welke weet ik niet. Klei grond denk ik. Met verkoop van mijn eigen huis houd ik overwaarde over, dus met de financiën moet het lukken. In november wil ik graag beginnen.

Uitbouw achterzijde inclusief balkon

Aanbouw over de hele lengt, 5900mm en maximale diepte/standaard, inclusief een balkon bovenop, ik zit echt nog in een orienterende fasen, ik zou graag tekeningen willen laten maken en meer horen over de mogelijkheden vanuit de vakman.

Dakopbouw plat dak

Wij willen een dakopbouw realiseren op ons platte dak, inclusief kunststof kozijnen en trap. Waar mogelijk willen wij een zo'n groot mogelijk oppervlak creëren binnen de technische mogelijkheden en binnen de vergunning. De afmetingen zijn ongeveer 4 m x 4,25 m + 5,25 m x 5 m (als 1 geheel). Bijgevoegde plattegrond hebben wij ter indicatie. Buitenzijde afgewerkt met kunststof hout. Zie ook andere huizen in de straat. De helft van de straat heeft een opbouw, wij verwachten dus geen problemen met de dakconstructie. Vergunning moet nog aangevraagd worden, dit laten wij graag aan u over. Graag een complete oplevering, dus ook de binnenzijde afwerken, inclusief elektra en stopcontacten. Graag ook een aansluiting voor warm en koud water en een afvoer, zodat in de toekomst iets gerealiseerd kan worden. Het doel van de opbouw is extra woonruimte (slaapkamers).

Weghalen en verlengen balkon

We hebben nu een balkon van 2,71 bij 0,98 van beton. deze is aan het rotten aan de onderkant en brokkelt af. Graag zouden wij deze laten weghalen en een nieuwe metalen balkon plaatsen en deze ook willen vergroten met ongeveer 2 meter.

Opbouw plat dak

Ik wil een extra verdieping op het huis laten plaatsen, afmetingen zijn 6x6 meter ongeveer. Graag casco (zonder elektra en stucwerk) en een houten constructie. Ik heb nog geen bouwtekeningen of vergunningen.

Een schuinlopende houten vloer vervangen

Ik zoek een aannemer die een scheeflopende vloer kan vervangen door een waterpas liggende vloer. Het gaat om de vloer van de woonkamer. Dit betreft een houten vloer van 346 bij 793 cm. Onder de vloer zit hoogstwaarschijnlijk een kruipruimte.

Stenen schuur bouwen

Ik wil graag een stenenschuur in de achter tuin van ongeveer 2.70 x 2.20 x 2.30 hoog. Het moet casco zijn en er moet een betonnen vloer gestort worden. Graag ontvang ik een offerte.

Een dakopbouw maken

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren. Het betreft een opbouw van 20 tot 30 m2 op een tussenwoning. Ik zie graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. Verdere specificaties bespreek ik met aannemer. Het wordt een 2e verdieping.

Herstelwerkzaamheden in de badkamer

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn badkamer kan renoveren. De badkamer is deels uitgebroken na lekkage. Dit dient weer netjes gemaakt te worden. Het gaat om schilderwerk, tegelwerk, plaatsen van een voorzetwand en overig aansluit werk. Overige specificaties bespreek ik graag met de vakman.

Uitbouw aan de achterkant

Ik wil graag een uitbouw van 270 x 800 cm laten plaatsen. De uitbouw moet casco opgeleverd worden, met een houten binnenkant en een gemetselde buitenkant. Ik weet niet zeker of er een fundering in moet. Ik ontvang graag een offerte,

Scheidingswand in woonkamer plaatsen van gips

Er moet een scheidingswand van gipsplaten in de woonkamer geplaatst worden. Er zit een laminaat vloer in. De bevestigingsmuren zijn van beton. De scheidingswand moet 2,65 m hoog en 3,10 m breed worden. Deze kan als het goed is direct geplaatst worden. Afwerking is niet nodig.

Spanplafond hal aanbrengen

Ik wil in mijn hal graag een spanplafond aangebracht hebben. Mijn hal is ongeveer 6 x 1,5 meter groot.