Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Dordrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Dordrecht heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Dordrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Dordrecht of directe omgeving.

1753 klanten uit Dordrecht bevelen een bij Casius in Dordrecht aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Dordrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw eigen ontwerp, prefab woning realiseren, bouwen compleet nieuwbouwhuis, nieuwbouw woning starters bouwen, het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwbouw woning realiseren, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, 4 garages bouwen, onderkelderde aanbouw met hellingbaan realiseren, woning bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Dordrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Dordrecht:

Toog laten maken en deurpost dichtmaken

Wij hebben een huis gekocht en voor wij een nieuwe vloer op de beneden verdieping gaan leggen willen graag een toog laten plaatsen. De toog willen wij tussen de woonkamer en keuken, zodat het een open keuken word. Ook willen wij de huidige deur naar de keuken laten dichtmaken met een gipswand. Ons is niet bekend of de desbetreffende muur een draag muur is, maar hier zouden we graag met de aannemer naar kijken.

Fundering Tuinhuis

We willen een fundering aanleggen voor een nieuw tuinhuis van circa 4 x 6 m. De fundering moet zorgen dat het tuinhuis niet zakt met de tuin, beschermt is tegen vocht en recht staat. Het tuinhuis zal een simpele blokhut zijn.

Complete verdieping realiseren

Wij willen een complete verdieping op de huidige hoekwoning plaatsen. We hebben de wensen wat wij willen, al contact gehad met adviseur voor de hypotheek. Er is vergunning nodig, deze aanvraag besteden wij graag uit. Wij hebben een plat dak, deze kan de opbouw dragen, meerdere in de straat hebben een opbouw. In de straat hebben ze allemaal kunststof, maar wij willen de zijkanten graag gemetseld hebben. Casco oplevering, wind- en waterdicht.

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen graag een uitbouw van 5 meter breed bij 3 meter lang. Er is geen vergunning voor nodig. Een prefab aanbouw kan, dus dat het lijkt alsof de buitenkant van balkstenen is, maar dat dit geen bakstenen zijn. Er zijn 2 heipalen nodig. Graag de kosten voor een casco- en een complete aanbouw benoemen op de offerte. We willen beginnen wanneer jullie kunnen.

Schoorsteen in woonkamer verwijderen en alles afwerken

Ik wil graag een (misschien 2) schoorsteen verwijderen. Het pand bestaat uit een benedenwoning met opkamers en een bovenwoning met 2 verdiepingen. Het gaat om de schoorstenen in de woonkamer van de benedenwoning. Deze staan geschakeld met de buren. De buren gebruiken hun schoorsteen nog voor de open haard. Ik wil graag een gladde doorlopende muur maken. Waarschijnlijk staat de schoorsteen tegen een draagmuur. Een foto kan ik toesturen.

Betonplaat storten voor een paardenstal

Ik wil een nieuwe paardenstal laten plaatsen. Ik overweeg het laten storten van een plaat of het leggen van prefab platen. Hierbij is prijsverschil uiteraard een overweging.. Het zou gaan om een vloer van ongeveer 15 cm dik, afmetingen 4,5m x 26m

Serre-uitbouw achterzijde

We willen graag een uitbouw van 4,85 breed en 2,5 - 5 mtr diepte. Afhankelijk van de kosten zal de diepte bepaalt worden. Tot 2.5 m is geen vergunning nodig. Graag wil ik een soort serre-uitbouw, wel luchtdicht en graag prefab. Met veel raampartijen, ook dak en schuifpui. Ik neem aan dat er een fundering nodig is, misschien zelfs geheid. Graag een casco uitbouw, wind- en waterdicht. Het is een jaren '30 woning.

Eenzijdige nokverhoging realiseren

We willen een casco, eenzijdige nokverhoging laten plaatsen met de maten b 4.50 hoogte optioneel, 30 graden. De binnenkant hoeft niet afgewerkt te worden, voor de rest wil ik dat de nokverhoging van PVC en keralit gemaakt word. Er is een vergunning voor nodig en die heb ik al aangevraagd. Graag ontvang ik een offerte.

Kruipruimte renoveren

Afvoer buizen controleren / reden verstoppingen evt? Lekkages controleren. Verbetervoorstellen en uitvoering daarvan. De kruipruimte is 5 bij 7 meter. Graag ontvang ik een offerte.

Serre nieuwbouw

Mijn idee is om over de gehele breedte van het huis en berging een serre/veranda aan te bouwen met een diepte van 2.4 meter (er is ook een uitbouw optie van dezelfde afmeting, dus is qua vergunning mogelijk). Aan de linkerkant wilde ik een serre hebben die onderdeel wordt van het huis, met vloerverwarming en optimale isolatie. Qua breedte dacht ik aan 3 meter, maar ik weet niet hoe dat uitkomt met de maten van het geplande kozijn zoals in de tekening. De rest moet veranda worden. Aan de rechterkant wil ik graag een extra schuurtje de tuin in aanbouwen aan de veranda. Wellicht komt er een buitenkeukentje in de veranda, dus moet ook gedacht worden aan afvoer van rook. Ik wil misschien ook een soort dakraam in de veranda voor extra licht. Aan de linkerkant krijgen we buren. Ik weet niet of zij kiezen voor een aanbouw, maar dat zou eventueel betekenen dat er aan die kant een muur komt te staan. Aangezien het project in de polder staat heb ik de aannemer gevraagd om extra palen te heien. Dat is mogelijk. Qua materiaal ligt mijn voorkeur bij zaken die weinig onderhoud behoeven. Graag hoor ik wat jullie kunnen doen en een grove prijsindicatie.

Extra verdieping realiseren

Wij zijn ons aan het oriënteren voor de mogelijkheden om een extra verdieping op een plat dak van circa 40 m2 te realiseren. Het dak is sterk genoeg. In de buurt hebben meerdere mensen een opbouw. De vergunning laat ik graag door de vakman aanvragen. Ik wil graag een complete oplevering. Een trap zou gemaakt moeten worden en de vloer wil ik graag zo hebben dat ik zelf de vloer kan leggen. Stucwerk en elektra graag apart op de offerte vermelden. We willen graag de goedkoopste constructie, we denken aan prefab. Tekeningen moeten nog gemaakt worden.

Rotte vloerbalk vervangen

Onder het huis loopt een vloerbalk over de breedte van het huis. Deze balk word ook nog ondersteund door een tussenmuur. Deze balk is voor een groot deel rot onder het gedeelte van de keuken.

Dakopbouw plaatsen

Wij willen een prefab dakopbouw realiseren op het platte dak van onze woning van ongeveer 4,5 bij 9,5 meter. Het moet compleet afgewerkt worden met elektra en stucwerk. Onze buren hebben enige jaren geleden al een dakopbouw gerealiseerd. Ik heb een foto en de tekeningen daarvan bijgevoegd.

Dubbelzijdige nokverhoging realiseren

Graag laat ik een zo groot mogelijke dubbele nokverhoging op het huis plaatsen. Het vloeroppervalk van het huis is 6 m bij 6 m. Er is waarschijnlijk een vergunning nodig, deze besteed ik graag uit. Graag kunststof kozijnen en keralit aan de zijkant. Graag oude materialen afvoeren.

Funderingspalen ter behoeve van garage

Graag laat ik 5 maal funderingspaal t.b.v. garage slaan. Formaat is 2,5 m x 11 m. Een zijde van de garage zal aan de fundering van de woning komen te hangen. Woning wordt gebouwd op 12 meter palen. Sonderingsrapport is beschikbaar. Het is een kavel waar het huis opgebouwd wordt. Verder ga ik zelf de garage ondernemen en oriënteer ik mij of ik het op heipalen of boor- en schroefpalen laat realiseren. De garage krijgt een hout skelet, maar een betonvloer wat het meeste gewicht zal zijn.

Uitbouw achterzijde tussenwoning

Ik wil een uitbouw van 8 m2 met een metselskelet. Deze wil ik compleet zien opgeleverd om er een keuken in te realiseren, dus vloeren, leidingen, elektra etc.

Aanbouw realiseren

Wij willen graag een uitbouw van 5 bij 2. Met kunststof kozijnen over de breedte en optioneel openslaande deuren of schuif. Zie offerte.

uitbouw achterzijde

Ik zoek een aannemer die een casco uitbouw kan realiseren aan de achterzijde van mijn tussenwoning. Het gaat om een uitbouw van 5,5 bij 2 meter. Er zijn al funderingspalen aanwezig tot 2 meter diepte. De uitbouw moet gemetseld zijn en daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de uitbouw. De achtertuin is bereikbaar per achterom. Ook wil ik een lichtstraat in de uitbouw hebben.

Kelder onder bestaand huis afmaken

Ik zoek een aannemer die een kelder onder een woning kan afmaken. Er is al aan begonnen. De kelder is 55 m2 groot en heeft een hoogte van ongeveer 200 cm. Mocht het kunnen zouden we de kelder iets dieper willen maken. Het gaat om het waterdicht maken, een vloer storten en het afwerken van de kelder. Het betreft een hoekwoning. De bestaande voorgelegen souterrain (25 m2) moet waarschijnlijk ook op de schop genomen worden.

Toegangsluik naar kruipruimte laten verplaatsen

De huidige bewoners hebben de toegang van de kruipruimte in de woonkamer betegeld, inclusief vloer verwarming. Wij mogen 14 februari 2020 het pand betrekken en nu zou ik graag het luik bij de voordeur hebben zodat hier toegang is.

Funderingsherstel

Wij zijn aan het kijken naar een vrijstaande woning, deze is scheef gezakt en heeft scheuren. Onder de woning zit een garage. De oppervlakte van de woning is ongeveer 8 x 12 meter. Graag zo snel mogelijk, contact in verband met de aankoop.

Badkamer renovatie

Wij willen graag de badkamers renoveren. Het gaat allereerst om het slopen van de huidige badkamer en het slopen van 1 muurtje, vervolgens zal dit weer moeten worden betegeld. Vervolgens moet er een nieuwe douchecabine van 90 x 90 worden geplaatst en in een ruimte van 2 x 1 worden hertegeld en een nieuw geplaatst toilet komen. Ook moet er een wastafel en een kast worden geplaatst. De badkamer zelf is 2,20 x 2 meter. De tegels, douchecabine, wastafel, kraan en kast hebben wij al aangeschaft.

Opbouw achterzijde met kapel aan voorkant

Ik wil een opbouw laten plaatsen met een kapel aan de voorkant. Afmetingen weet ik nog niet precies, max 25 m2. Compleet of casco oplevering is in overleg. Het materiaal waar het van gemaakt moet worden ook. Er moet wel elektra in komen. Ik heb nog geen vergunning. Ik kan foto's sturen zodat u een beter beeld heeft. Graag een offerte.

Stalen portaal laten plaatsen

Graag ontvangen wij een prijs voor het plaatsen van een Portaal (Zelf zorgen voor montage ankers ed). Ook mag je als optie het maken ervan ook prijzen dus een total prijs.

Prefab dakopbouw realiseren

Graag willen wij een vrijblijvende offerte voor een dakopbouw van 40 m³. De maten zijn ongeveer 5.8 m x 8.7 m. het gaat om een extra verdieping op een plat dak. Als het goed is, is de betonnen constructie sterk genoeg, maar hier hebben we niet specifiek iemand naar laten kijken. Deze zouden we compleet afgewerkt willen hebben, ook met elektra en stucwerk. Bouwtekeningen zouden ook nog nodig zijn. De vergunning laten we graag regelen door de vakman. Als het mogelijk is willen we graag een prefab constructie.