Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor renovatie van een balkon:

Renovatie van een balkon

De 4 balkons van onze VVE moeten gerenoveerd worden, beton renovatie en afgewerkt met een coating. Eventueel wat metselwerk. Elk balkon is ongeveer 3 m2. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie van een balkon uit heel Nederland:

Balkon renovatie

Renovatie van 2 balkonnetjes: per balkon afmeting: 1.5 m bij 0.8 meter. Zie bijlage voor indruk van de balkonnetjes. 1 voorzijde, 2e achterzijde bovenwoning. Maar ook plattegrond. En daarnaast aandachtspunten vd technische keuring. Vorige bewoner heeft hier overigens niets mee gedaan. Rapport van 2017.

Balkon renovatie

Ik ben op zoek naar iemand voor het herstellen van balkonroten en het coaten van de balkonvloer. Het balkon is 4 bij 1,75 meter. Herstellen van betonrot en het coaten van balkonvloer

Renovatie balkonvloer op balkon

Ik wil mijn betonvloer laten renoveren op het balkon met nieuwe loodslabben. Voegen van stenen muurtje mogelijk ook. Afmeting 120 cm x 5 meter.

Dakopbouw, renovatie badkamer en toiletruimte, inclusief isoleren

Graag willen wij de woning uitbreiden met een dakopbouw en ook vernieuwen van de badkamer en toilet plus wat isoleren en klimaatbeheersing.  Het gaat om het volgende: Dakopbouw met schuifpui achterzijde en balkon inclusief elektra, leidingwerk (cv doortrekken en vernieuwen, toilet met wastafel in washok) , stucwerk, enzovoort, het hele plaatje. Formaat woning: 5,50m bij 9,60m (buitenkant muur tot muur). Constructie kunststof met houtlook. Airco installatie en zonnepanelen dakopbouw. Badkamer 1e etage, toilet begane grond. Spouwmuur isoleren brandgang zijde. Zoals u ziet hebben wij flinke plannen, graag willen wij een offerte op maat en ook advies. Liefst op korte termijn, het gaat ook om het hele plaatje incl. architect en bouwkundig ingenieur, vergunningsaanvraag etc.

Balkon reparatie renovatie

Balkon van jaren ‘ 30 woning op 1e etage: Dit zijn de werkzaamheden: Verwijderen van stenen balustrade Repareren betonnen vloer Behandelen van staalconstructie en roest verwijderen. Herstellen van voorzijde en aanbrengen coating. Leveren en aanbrengen van hekwerk (hekwerk keuze in overleg). Maten 210cmx90cmx90cm. Offerte in overleg en na bezichtiging zodat werkzaamheden goed van te voren besproken kunnen worden.

Renovatie van het balkon: scheur-, schimmelvorming en opnieuw coaten

Voor een vereniging van eigenaren ben ik op zoek naar een specialist die onze balkons (9) kan renoveren. Het gaat om scheurvorming, schimmelvorming, oplossing voor slechte afwatering en opnieuw coaten. Bij het ene balkon is het erger dan bij de andere. Er zijn 3 maten: 4 grote van ongeveer 4 m lang bij 80 cm, deze is aan de achterzijde; zijkant zijn er 4 van ongeveer 1.50 breed 80 cm; voorkant zijn er 2 van ongeveer 1 breed bij 80 cm.

Reparatie en renovatie 2 balkons binnen een VVE

Onderzijde van 2 balkons steunbalken vertonen oxidatie, nieuwe coating dient aangebracht te worden. Beton vloer 1e etage dient opnieuw gecoat te worden. Elk balkon is ongeveer 5 m2.

Balkon renovatie kamer inbouwen

Ik wil van mijn huidige balkon een kamer laten maken. De afmeting is 2,60 x 2,90 ongeveer. Graag wil ik een offerte. Ik stuur ook een foto. Er zijn nog drie andere woningen ven dezelfde afmeting. Als u een mooie offerte maakt, kan ik ook andere 2 mensen benaderen.

Balkon renovatie

Betonnen balkon moet worden voorzien van nieuwe afwerk(stuc)laag en weerbestendige coating. De oude loszittende stuclaag en balkonhek zijn al verwijderd. Afmeting 6,5 x 1 meter. Plaatsing balkonhek en afwerking met loodslab wordt zelf gedaan. Bouwjaar woning 1965, balkon is vanuit woning en tuin goed bereikbaar. Zie foto's. Aantoonbare ervaring met dit soort werk, m.n. aanbrengen coating, is wenselijk gezien slechte ervaring in verleden.

Renovatie woning

We willen een nieuwe badkamer + wc, is ongeveer 9 m2 . De gang moet aangepakt worden, alles opnieuw geschilderd (20 m2). Woonkamer opnieuw schilderen en plafond stucen ( 40 m2). Balkon opknappen, ligt nu beton mogelijk tegels plaatsen en een bankje ( 16m2).

Partners

Partners van Casius