Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor bedrijfsruimte renovatie:

Bedrijfsruimte renovatie

Aanbesteding voor een Chinees bedrijf (Engelstalig): We zijn op zoek naar aannemers voor ons nieuwe kantoor. Het gemeten bouwoppervlak van het nieuwe kantoor is 580 vierkante meter. Het is de bedoeling om op 1 oktober 2019 van het huidige kantoor naar het nieuwe kantoor te verhuizen. De renovatie van het nieuwe kantoor en de restauratie van het huidige kantoor zal gebeuren vóór 15 september 2019. De kwaliteitsgarantieperiode moet meer zijn dan één jaar om te voldoen aan de acceptatievereisten van de eigenaar voor het project. Zie details in het bijgevoegde document.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bedrijfsruimte renovatie uit heel Nederland:

Complete CV installatie

Welke brandstof wenst u te gebruiken? Andere Waar moet de installatie gebeuren? Renovatie Welke verwarmingselementen wenst u te gebruiken? Vloerverwarming, Radiatoren Welk type verwarmingsketel wenst u? Hoogrendementsketel In hoeveel kamers moet er CV geinstalleerd worden? Minder dan 5 kamers Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Renovatie project in bedrijfsruimte waar 3 appartementen worden gerealiseerd.

Kleine renovatie metselwerk

Aan een gevel van een beschermd stadsgezicht, een voormalig bedrijfsruimte, moet klein herstel/renovatie metselwerk gebeuren. Gevel is ongeveer 18 meter breed bij 5,5 meter hoog. Het is niet de hele gevel, maar het gaat om stukken die hersteld moeten worden.

Renovatie huis en bedrijfsruimte

Woonhuis met bedrijfsruimte renoveren. 5 slaapkamers, 2 badkamers, grote woonkamer met keuken. Profesionele koostudio bouwen en inrichten.

Hoekhuis met een aanbouw aan de ...

Hoekhuis met een aanbouw aan de achterkant en zijkant van de woning. Garage / opbergruimte voor opslag en fietsen. Toilet benedenverdieping. Sloop van bestaande aanbouw (bedrijfsruimte) 90m2 met asbest dakplaten. Aanmaken van tussenwanden en plaatsing van ramen en deuren in voorgevel inclusief nieuwe kozijnen. Loodgieterij, elektriciteit/verlichting/domotica/alarm, verwarming/ventilatie/airconditioning door het gehele huis. plaatsing van openhaard in nieuwe aanbouw (kanaal en opbouw) Plaatsing badkamer op eerste verdieping Tussenwanden eerste verdieping Mogelijk renovatie gevel en dakbedekking. Stucwerk gehele woning Schilderwerk gehel woning (binnen en buiten). tegelwerk (natuursteen in de nieuwe aanbouw) Houtwerk (parkettering van bestaande woning)