Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor renovatiewerkzaamheden uitvoeren:

Renovatiewerkzaamheden uitvoeren

Het vrijstaande pand met een oppervlak van ongeveer 300 m2 dient te worden aangepakt: - Schilderen buiten- en binnenkant huis. Dit gaat om de buitengevels en de binnenwanden - Enkele kozijnen vervangen - Reparatie aan dak vervangen dakgoten, regenwaterleidingen en enkele dakpannen - Verwarming en bijbehorende leidingen vervangen, ook voor badkamers en toiletten - Tapijt leggen voor 3 verdiepingen
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatiewerkzaamheden uitvoeren uit heel Nederland:

Dakkapel schilderen

Uitvoeren van het schilderwerk van het houtwerk van een dakkapel van 2,75 meter breed. Een steiger is al aanwezig vanwege renovatiewerkzaamheden van het dak. Deze zijn nú gaande, dus we zoeken zsm een beschikbare schilder. Graag een offerte.

Renovatiewerkzaamheden laten uitvoeren

Verzoek tot opgave van offerte voor uitvoeren van diverse renovatie werkzaamheden in 3 slaapkamers; een dakkapel en buiten. Zie bijlagen voor details. Het gaat om stucwerk, het plaatsen van wandjes, kozijnen, glaswerk en wat herstelwerkzaamheden. De woning is ongeveer 180 m2.

Renovatiewerkzaamheden

Ik wil een aantal klussen voor mijn nieuwe huis laten uitvoeren: -2 deuren laten verwijderen en het plaatsen van een stalen balk in een draagmuur over 2,5 meter breedte. -1 muur, 1 meter breed, laten verwijderen. Dit is geen draagmuur. -1 nieuwe deur opening maken in draagmuur. De wanden dienen netjes afgewerkt te worden en het puin afgevoerd.

Balkons renoveren of vervangen

Wij als VVE van een Amsterdams pand (centrum) willen advies over de vraag of we nieuwe balkons laten plaatsen op I, II en III hoog dan wel renovatiewerkzaamheden laten uitvoeren aan de bestaande balkons (die er niet goed aan toe zijn). De randen zijn van zink en er liggen tegels op het balkon. Eronder is het beton. We beschikken over een keuringsrapport. Voor beide scenario's zoeken wij offertes. Er zit al een deur in de gevel waar het balkon moet komen. We hebben over een paar weken een vergadering dus dan willen we de offerte bespreken.

Verbouwingswerkzaamheden woonkamer

Ik wil enkele renovatiewerkzaamheden in mijn woning laten uitvoeren. De oude gashaard moet worden gedemonteerd en de stenen ombouw moet gesloopt worden. Er moeten steenstrips verwijderd worden op een wandje van 3 x 2 meter. De woonkamer muren moeten glad gepleisterd worden. De maten hiervan moeten nog worden opgenomen. Ik wil daarna het stucwerk laten afwerken met witte latex. Er is nu een verlaagd spanplafond met spots. Door de genoemde werkzaamheden zal daar een gat in ontstaan. Ik wil een nieuw verlaagd plafond laten plaatsen. Mijn voorkeur gaat uit naar een Plameco plafond, maar ik sta open voor andere adviezen. Er moet eventueel een stukje grindvloer worden bijgemaakt, maximaal 6 m². Er is nog grind aanwezig.

Diverse renovatiewerkzaamheden

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: Algemeen: - barstjes in de wand en plafond weg stuken op verschillende losse plekken in een appartement van 50 m2; - ventilatierooster dicht metselen en afwerken. Aparte offerte keuken: - Keuken plaatsen (2,5 meter lang) incl. Vaatwasser, koelkast, oven. In een van de keukenkastjes zit de C.V. ; - Spotjes in plafond repareren/maken; - Afwerking (muur achter keukenblad, buizen boven de keuken achter een schot, etc. ). Zie plattegrond in bijlage. Werkzaamheden vinden vanaf 1 oktober plaats.