Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor balkon balustrade bestellen en laten plaatsen:

Balkon balustrade bestellen en laten plaatsen

Ik wil graag een ijzeren of een gemetselde balustrade laten plaatsen. De keuze ligt aan de prijs van de opties. Nu is er geen balustrade. Voorheen was er een gemetselde balustrade. De breedte van de balustrade is 290 cm, het gemetselde opstaande randje is 5,5 cm breed en 3 cm hoog. Het balkon ligt op de eerste verdieping aan de achterzijde van de woning. Ook wil ik een scheur laten repareren aan de onderzijde van het balkon van de eerste verdieping en weer netjes maken. De scheur 120 cm lengte.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkon balustrade bestellen en laten plaatsen uit heel Nederland:

Balustrade vervangen balkon

Ik wil de balustrade van mijn balkon op de elfde verdieping laten vervangen. Nu is het een gesloten plaat en ik wil graag spijlen. De lengte is ongeveer 4 meter.

Dakterras aanleggen

Voor de aanleg van een dakterras van 32 vierkante meter zou ik graag een offerte willen aanvragen. De vergunning van de gemeente hebben we gelukkig al rond. Het zou gaan om een dakterras bovenop onze eigen woonlaag, deze moet bereikbaar worden middels een vaste trap vanaf ons huidige balkon. Specificaties: - Het hekwerk en de trap (met bordes) dienen gemaakt te worden van RVS en deze moet overeenkomen qua stijl en kleur met de balustrade van ons bestaande balkon. - We zijn geïnteresseerd in composiet vlonders, maar horen ook graag wat andere mogelijkheden zijn. - We zouden graag verschillende elektriciteitspunten willen laten aanleggen en een wateraansluiting willen realiseren mede ter behoeve van een buitendouche. - Verder zouden we graag een aantal palen willen plaatsen ter behoeve van een schaduwdoek en het ophangen van een hangmat.

Balustrade / reling van het balkon vervangen

Wij willen graag onze balkonreling laten vervangen. Is t mogelijk of afspraak te maken voor offerte?

Balkon afschermen met een kattennet

Ik zoek een partij die voor mij een kattennet of iets dergelijks kan plaatsen op mijn balkon. Mijn balkon is 3 meter breed en de ruimte tussen mijn balustrade en het balkon boven mij is ongeveer 2 meter.

Balkon uit laten breiden

Wij wonen in een maisonnette woning op de eerste en tweede etage. Het balkon op de eerste verdieping is nu 6 meter breed en 1 meter diep. Wij willen het balkon graag uitbreiden tot maximaal 3 meter diep. Het zal een betonnen balkon gaan worden met een ijzeren balustrade en glas aan de zijkanten. Er zal wel een vergunning aangevraagd moeten worden.

Balkon renoveren

Ik zoek iemand voor het repareren van de houten balustrade, verven en het plaatsen van een nieuwe vloer. Het balkon is 1,5 meter diep en 2 meter breed. er zit een gat in de balustrade wat vervangen/gerepareerd moet worden. Daarnaast wil ik een houten vlonder. Het balkon is op 2 hoog en bereikbaar per trap. Ook wil ik dat het puin word afgevoerd.

Balustrade van het balkon vervangen

Ik wil graag mijn balkon opknappen. Hiervoor heb ik drie klussen: - Balustrade vertoont houtrot en moet worden vervangen. Afmetingen ongeveer drie meter (met hoek). - Opnieuw stucen van een stuk buitenmuur (brokkelt nu af). - Plaatsen van houten deur voor het afdakje, zodat een balkonkast ontstaat. Materialen graag in overleg.

Beton reparatie balkon en balustrade

Op meerdere plekken is het beton open en komt de wapening tevoorschijn. Ook de bovenzijde van het balkon heft 2 open plekken.

Kattenafscheiding maken op het balkon

Graag zou ik een katten afscheiding hebben op mijn (inpandige) balkon. Dit om te voorkomen, dat ze over het balkon schieten... (Zes hoog) De afmeting. Zou een soort van raamwerk moeten worden, dat voor de balustrade gemonteerd wordt, met fijn/ stevig gaaswerk. Ik ben niet in staat zélf de materialen te halen. Afmeting is rond de 2.70 x 2.70 meter.

Balkon verwijderen

Ik wil een balkon van ongeveer 180 bij 150 cm laten verwijderen. Er zit ook een balustrade omheen. Deze moet ook weg. Het puin moet door de vakman worden afgevoerd.

Partners

Partners van Casius