Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor vochtplek in het plafond door een lekkage repareren:

Vochtplek in het plafond door een lekkage repareren

De lekkage bij de bovenbuurman is inmiddels opgelost. Echter hebben wij nog wel zichtbare plekken op het plafond van de keuken. De totale oppervlakte is 8 m2 en dit willen wij graag laten repareren. De offerte zal ingediend worden bij de verzekeringsmaatschappij, hierna zal de vakman het werk moeten uitvoeren.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vochtplek in het plafond door een lekkage repareren uit heel Nederland:

Waterschade plafond en muur begane grond

Ik heb waterschade opgelopen aan mijn plafond en muur op de begane grond in de woonkamer en de keuken. Dit door lekkage van de buren. De vochtplek loopt over de gehele lengte van het plafond over een afstand van ongeveer 5,6 meter en is verdeeld over er plekken van ongeveer 30 cm naar beneden langs de muur en tot wel 60 cm breed. Zie foto's. Graag ontvang ik een offerte voor de herstelwerkzaamheden.

Offerte voor verzekering na waterschade

Door waterschade hebben we aan het plafond in de hal (3.50 meter bij 1.50 meter) een gele vochtplek zitten van circa 10 x 25 cm. In de slaapkamer (3.70 meter bij 2.20 meter) zit een vochtplek van 110 cm bij 20 cm. De mooiste oplossing is waarschijnlijk beide ruimtes geheel opnieuw spacken. Op de plek waar de lekkage was, beginnen de v-groeven van het laminaat op te trekken (110 cm bij 80 cm) dit laminaat moeten we dan nog even bij bestellen, om te kunnen vervangen.

Lekkage in de badkamer repareren

Op het plafond van de begane grond hebben wij onder de badkamer een vochtplek. Deze plek neemt na het douchen toe. Voor zo ver wij weten zit het in de afvoer van de douche onder de tegels. Graag laten wij de lekkage opsporen en verhelpen.

Reparatie van plafond na waterschade

Na lekkage van de badkamer van mijn bovenbuurman is er een grote vochtplek ontstaan in het plafond van mijn huiskamer (zie bijlage). De plek is nog niet droog. Het is een laag van dubbele gipsplaten die gestuct zijn en daar boven een laag isolatie. Wij zoeken een offerte op basis van een vakkundige analyse van de schade. Daarna moet de vochtplek gerepareerd worden. Graag even bellen op het mobiele nummer.

Twee slaapkamers na lekkage sausen

Ik wil een deel van de muren van 2 slaapkamers na lekkage gaan sausen. Het gaat om een stuk van ongeveer 2 wanden en een stuk plafond voor beide kamers dus ongeveer 25 m2. Die vochtplek moet ook een beetje behandeld worden.

Inspectie van een plat dak

Platte dak, Op 1 plek vh plafond is een vochtplek zichtbaar Graag inspectie Reparatie / renovatie?

Schilder- en behangwerk

Waar: Wamel Wanneer: vanaf dinsdag 1 augustus, 13:00 Uitdagingen: de verhuizing vindt gelijktijdig plaats en bezichtiging voor een offerte is niet mogelijk. Exacte maten nog niet beschikbaar, dus prijs per dagdeel is initieel voldoende. Zie bijgevoegde foto's. Klussen: 1. verhelpen vochtplek plafond + afwerken tot egaal wit plafond (+- 24m2) 2. opnieuw afwerken deel van douche vanwege vochtschade (n.b.: lekkage is al verholpen) 3. schuren deel van de plinten, verven met stevige hoogglans wit plintverf (max. 10m) 4. wegwerken boorgaten houten plafond keuken, lamp-ophangpunten verbeteren (plafond keuken is 20m2) 5. zes lampen ophangen (bestaande punten, elektriciteit al beschikbaar) 6. muur behangen - afmetingen 220x370 cm - verspringend motief (behang is al gekocht) 7. indien tijd over graag vullen met zoveel mogelijk van ongeveer 60m2 muren witten Ben je vanaf 1 augustus beschikbaar? Hoe lang denk je nodig te hebben? Prijs per dagdeel is prima (exclusief materiaalkosten, inclusief reiskosten)

Vochtprobleem en lekkage in de badkamer

Ik wil graag een offerte voor een vochtprobleem oplossen. Ik weet niet waar het probleem precies zit. Maar beneden onder mijn badkamer zit mijn wc en daar lijkt het plafond vochtig en het ruikt er naar schimmel. Ook naast de douche zit een vochtplek. Ik wil graag het lek op laten lossen en ook de schade aan het plafond in de wc.

Plafond met een vochtplek witten

De gespoten plafond in de woonkamer, rond rookmelder zit een vochtplek vanwege een lekkage in de badkamer. Daardoor willen we graag het gehele plafond opnieuw laten witten. Het plafond is 52 m2. We horen graag de kosten betreft deze klus.

Rookkanaal en rookafvoer van het dak verwijderen

Het gaat om een rijtjeswoning in Amsterdam Zuidoost. Een deel van het rookkanaal is reeds verwijderd (beneden- en bovenverdieping). Op de zolder is hij nog aanwezig. Dit stuk moet verwijderd worden, evenals de afvoer op het dak. Er begint namelijk een vochtplek te ontstaan op het plafond van de eerste etage. Het dak moet uiteraard dicht worden gemaakt nadat de afvoer is verwijderd. Graag zo snel mogelijk uitvoeren in verband met lekkage.