Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor dakopbouw realiseren:

Dakopbouw realiseren

Wij willen graag een dakopbouw realiseren van ongeveer 44 m2. De binnenkant wordt een badkamer en 2 slaapkamers inclusief een lichtstraat. Qua materialen staan wij open voor advies in wat het beste geschikt is. Graag een complete offerte inclusief materialen en werkzaamheden.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakopbouw realiseren uit heel Nederland:

Dakopbouw 20m2 plat dak

Wij willen een dakopbouw realiseren op een platzak van 4x5m voor een slaapkamer en een badkamer. Te plaatsen op een bestaande bouw met plat dak.

Dakopbouw met dakterras maken

Dakopbouw met dakterras tussen twee bestaande opbouwen met de afmeting van 11,23 meter bij 4,80 meter. Moet voldoen aan uiterlijke kenmerken van omliggende opbouwen. Vergunningen moeten nog aangevraagd. Er moeten houten platen opkomen met een ijzeren balustrade. Het zal aan dezelfde voorwaarden moeten voldoen als de opbouw bij de buren. Aan de voorkant komt het dakterras te staan en we willen graag een waterleiding doorgetrokken hebben om een badkamer te kunnen realiseren. Via streetview kunt u een indruk krijgen van de opbouw van de buren.

Opbouw met dakterras realiseren

Als ik zo door de wijk fiets dan zie ik nergens een dakopbouw. Wel zie ik veel dakterras huisjes, van 3 bij 2. Is het zo dat rondom de Frederik Hendrikstraat het niet toegestaan is om een opbouw van pak 'm beet 5 bij 4 te realiseren?

Prefab opbouw op een plat dak bouwen

Wij willen een dakopbouw op een plat dak van 32 m2 laten plaatsen. Er zal een vaste trap naar boven geplaatst moeten worden en de elektra en verwarming doorgetrokken. De ruimte wordt ingedeeld in een slaapkamer en een badkamer. De wanden en het plafond van de slaapkamer moeten worden gestuukt en in de badkamer willen wij graag een douche, wastafel en toilet. Of wij de wanden en de vloer willen laten betegelen is nog niet duidelijk. Verder willen wij graag een dakterras van 2 bij 4 meter realiseren en deze laten afsluiten met een reling. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Dakopbouw realiseren op een appartement

Het appartementencomplex is een week geleden opgeleverd. Er zijn al buren die een dakopbouw hebben gerealiseerd en graag zou ik dit ook willen laten uitvoeren. De opbouw zal 8 bij 5 meter moeten gaan worden. Er zal een vaste trap naar boven geplaatst moeten worden. Separaat wil ik graag weten wat de kosten zijn voor de elektra, verwarming en het stuken van de wanden en plafond.

Dakopbouw realiseren

Wij willen een dakopbouw realiseren. De maten zijn ongeveer 4,50 meter bij 7,13 meter. In de straat zijn al diverse huizen voorzien van een dakopbouw. De layout moet dus hetzelfde zijn. De ruimte zal gebruikt worden al slaapkamer en berging. Er zal een vaste trap nar boven geplaatst moeten worden en elektra, verwarming en water moet worden doorgetrokken. De afwerking zullen wij verder zelf verzorgen. Wat is de eventuele korting die u kunt geven als ik dit samen met mijn buurman doe. We zoeken namelijk allebei voor een dakopbouw. De vergunning dient nog te worden aangevraagd.

Dakopbouwen

Lezer, Wij zijn op zoek naar een aannemer die 4 dakopbouwen kan realiseren in Utrecht. In de bijgevoegde foto's voeg ik dan ook de technische omschrijving. De bouwvergunning hebben wij inmiddels gekregen. We zouden graag een gespecificeerde offerte ontvangen voor in eerste instantie alleen het realiseren van de dakopbouw van 1 woning. Graag horen wij van jullie wat er mogelijk is. Met vriendelijke groet,

Dakopbouwen in Utrecht

Lezer, Wij zijn op zoek naar een aannemer die 4 dakopbouwen kan realiseren in Utrecht. In de bijgevoegde foto's voeg ik dan ook de technische omschrijving. De bouwvergunning hebben wij inmiddels gekregen. We zouden graag een gespecificeerde offerte ontvangen voor in eerste instantie alleen het realiseren van de dakopbouw van een woning. Graag horen wij van jullie wat er mogelijk is. Met vriendelijke groet,

Opbouw plat dak

Ik ben op zoek naar een partij die een dakopbouw wil realiseren op mijn woning. Het gaat hier om een verdieping. De tekeningen hiervoor zijn bijna klaar maar het zal gaan om een indicatie voor een opbouw zoals deze met daarin 2 slaapkamers, stopcontacten, muren, deuren.

Dakopbouw realiseren

Graag willen wij een offerte aanvragen voor het plaatsen van een dakopbouw op het platte dak. Het zal gaan om een opbouw van 6 bij 7.50 meter. Deze mag verder wind- en waterdicht geplaatst worden met kunststof kozijnen. Deze week zal er een bedrijf komen in verband met de constructietekeningen en de aanvraag voor de omgevingsvergunning.

Partners

Partners van Casius