Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor sloopwerkzaamheden woonkamer, hal, badkamer en wc:

Sloopwerkzaamheden woonkamer, hal, badkamer en wc

Verwijderen en afvoeren van tegels op wand. - Verwijderen tegelvloer hal en woonkamer (circa 37 m2) - Verwijderen sanitair, tegels en vloer van de badkamer (2.2 x 1.7 x 2.40 meter) - Verwijderen tegels, sanitair en vloer van de wc (1.1 x 1 x 2.4 meter) - Verwijderen tegels achterwand keuken (2,5 x 0,60 meter )
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sloopwerkzaamheden woonkamer, hal, badkamer en wc uit heel Nederland:

Granieten vloer verwijderen

Ik wil graag een granieten vloer laten verwijderen uit de volgende aaneengesloten vertrekken: De hal, de woonkamer en de keuken. Totaal oppervlakte is ongeveer 50 m2. De vloer is voorzien van vloerverwarming. Gaarne offerte als de vloerverwarming behouden wordt en wanneer deze verwijderd/afgekoppeld wordt. Tevens na sloopwerkzaamheden de oude vloer verwijderen en de gesloopte vloer egaliseren.

Keuken en tegelvloer verwijderen.

Graag ontvang ik twee offertes voor sloopwerkzaamheden in onze woning in Delft. Het gaat om het verwijderen van een keuken en om het verwijderen van een tegelvloer in keuken en woonkamer. Voor of op 6 februari 2018 willen we onze huidige keuken laten verwijderen. Het gaat om een keukenblok tegen de muur. In dit blok zit een gootsteen, een hoge kast met een koelkast, een gaskookplaat en een oven. Ook de tegelwand (1 of 2 lagen tegels, is nu onbekend) moet voorzichtig verwijderd worden, zodat daarna deze muur gestuuct kan worden. Tegenover dit keukenblok staat een eiland zonder apparatuur, maar met stopcontacten. Om dit eiland is een bakstenen muur gebouwd. Er lopen twee stalen buizen naar een balk die tegen het plafond is gemonteerd. Dit eiland, de ombouw, de buizen en de balk moeten ook verwijderd worden. De balk loopt naar een muurtje van 70 centimeter (naar het andere keukenblok, zie foto voor de duidelijkheid). Dit muurtje moet wel blijven staan, dus de balk moet voorzichtig van dit muurtje worden losgekoppeld. Daarnaast moet de huidige tegelvloer er voorzichtig uit worden gehaald, zodat daarna de vloer geëgaliseerd kan worden en een tegelzetter nieuwe plavuizen kan leggen. Tegen de achtergevel bevinden zich twee convectorputten. Deze moeten blijven. Het gaat om een oppervlakte van minder dan 55 m2. Al het bouwafval en de apparatuur van de keuken moet worden afgevoerd. Er is voor de deur plek voor een container en de loopafstand is dus klein. Het gaat om sloopwerkzaamheden op de begaande grond. In verband met de werkzaamheden die na de sloopwerkzaamheden zullen plaatsvinden, is het belangrijk dat de sloop op een vaststaande dag wordt uitgevoerd. Ik wacht uw reactie per e-mail met interesse af! Telefonisch ben ik momenteel slecht bereikbaar.

Diverse sloopwerkzaamheden in een woning

Ik ben dringend op zoek naar een sloopbedrijf of aannemer die in week 31 bij een klant van mij diverse werkzaamheden kan verrichten. Er zijn tekeningen en constructieberekeningen aanwezig. Er moet een muur tussen de woonkamer en keuken worden weggebroken. Verder moeten er plafonds worden verwijderd, 2 x een schouw op de 2e etage, 2x een schouw op de 3e etage en 2x een schouw op de 4e etage. Verder moet de hele badkamer en keuken worden weg gesloopt. Er moeten diverse stalen balken worden geplaatst. Ik wil graag contact voor verder overleg.

Sloopwerkzaamheden

(opdracht is in de buurt van Haarlem Zuid). 1. Het slopen van een deel van een draagmuur tussen woonkamer en keuken, sparing met balk inzetten. Breedte sparing 1.90 m, breedte muur 3.23 m. Bouwplannen van fundering enz op aanvraag voor het berekenen van staalbalk. 2. Slopen van keuken 2.29 x 3.23 m -- deze ligt tegen de muur die gesloopt wordt. Kan het muursloopwerk daarna door jullie netjes afgewerkt worden --- dingens als stucwerk bekleding van balk, muur, houten sier om doorgebroken muur? Zoniet, wie zou u aanraden hiervoor? 3. Slopen van schoorsteen. Boven dak en binnenshuis. Netjes aanhelen daarna -- nogmaals, door u, of anders wie raadt u aan hiervoor? Het betreft een bungalow met platte dak, zie foto's: schoorsteen-buiten. Jpg schoorsteen-binnen1. Jpg en schoorsteen-binnen2. Jpg 4. Badkamer slopen. Betreft wastafel, douche, badkuip, betegeling, geen toilet (toilet zit in een aparte ruimte). Badkamer is ongever 5 vierkante meter in oppervlakte. Kunt u de vloer egaliseren en stuccen daarna of raadt u iemand anders hiervoor?

Sloopwerkzaamheden laten doen

Wij hebben een huis gekocht en willen twee badkamers (2,5X2,5 en 1,5X2,5) en een keuken (2,5X1,9) laten slopen, Van 4 kamers moeten de plafonds er uit(50m2) tussen twee slaapkamers moet een kastenwand worden weggehaald (4 m), een inbouwkast beneden (1,5m) en de tegels van de gang moeten van de granitovloer worden gehaald(1,2X7) Tot slot nog een stukje wand tussen keuken en woonkamer waar meteen een H-balk moet komen (ongeveer 3 meter overspanning)

Gasbetonnen muur deels slopen en afwerken

Ik wil graag in mijn nieuwe woning een deel van de gasbetonnen muur tussen gang en woonkamer laten weghalen (ongeveer 2.50 m breed, 2. 40 hoog). Deur die nu in de muur zit kan ook weg, inclusief kozijn. Daarnaast wil ik deur en kozijn naar keuken laten verwijderen. Zou aannemer met mij 1) kunnen controleren of muur dragende constructie is (waarschijnlijk niet) 2) sloopwerkzaamheden kunnen uitvoeren 3) kunnen afwerken (plafond en muur stucen)

Verbouwing van een jaren '30 woning

Ik wil een jaren 30 woning (Woonoppervlakte 234 m²; 900 m3) laten verbouwen. Het gaat om de volgende bouw- en sloopwerkzaamheden: 0. Het verwijderen en afvoeren van betimmering plafonds op de begane grond en 1e verdieping. 1. Het doorbreken van een dragende muur tussen de keuken en de woonkamer. 2. Het dichtmaken van een (extra) deur in de woonkamer. 3. 140m2 stucwerk van de wanden op de begane grond en 150m2 van de wanden op de 2e verdieping. 4. 130 m2 stucwerk van de plafonds op de begane grond en 130m2 stucwerk op de plafonds van de 1e verdieping. 5. Het slopen van de oude badkamer (toilet, wastafel en bad). 6. Het treffen van voorzieningen / leidingwerk voor badkamer (in oude badkamer; sanitair verzorgen we zelf). 7. Het treffen van benodigde voorzieningen (leidingwerk en elektra) voor 2e badkamer met douche, ligbad en wastafel op de 1e verdieping (sanitair verzorgen we zelf). 8. Het vervangen van de loden leidingen die nog in het huis aanwezig zijn. 9. Het wegslopen van een openhaard op de begane grond en plaatsen van een nieuwe, kleinere houtgestookte haard op het bestaande rookkanaal (haard wordt zelf aangeschaft). 10. Het slopen en afvoeren van de oude keuken.

Sloopwerkzaamheden in appartement

Slopen badkamer, wanden van slaapkamer,tegelwerk afzonderlijk toilet, cv radiatoren en leidingen, verhoogde houten vloer woonkamer, ombouw van open haard.

Woon- en winkelpand renoveren

Het betreft een volledige renovatie van een woon- winkelpand van 3 etages en een totale oppervlakte van 165 m2. Hiervan wordt 105 m2 gebruikt als woongedeelte en de begane grond van 60 m2 was in gebruik als slagerij. Wij willen het gehele pand laten opknappen, te denken aan een volledig nieuwe badkamer, keuken en toiletruimte. Nieuwe beglazing rondom, sloopwerkzaamheden, het platte dak vervangen, de woonkamer opknappen en allerhande schilder/behang en stucwerk. Ook moet het pand voorzien worden van een nieuwe vloer. Volledige omschrijving + tekeningen + foto's aanwezig. Aanvang werkzaamheden vanaf februari/maart 2016.

Granieten vloer laten verwijderen

Ik wil graag een granieten vloer laten verwijderen uit de volgende aaneengesloten vertrekken: woonkamer, hal, toilet. Totaal oppervlakte 52m2. Vloer is voorzien van vloerwarming. Gaarne offerte als de vloerverwarming behouden wordt en wanneer deze verwijderd/afgekoppeld wordt. Tevens na sloopwerkzaamheden vloer egaliseren werkzaamheden zullen in de maand Februari 2016 uitgevoerd worden.