Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor balkon en veranda maken:

Balkon en veranda maken

Voor een bel-etage of souterrain wil ik graag een balkon maken op de bel-etage met een trap naar beneden naar de tuin. Er is momenteel geen voorziening. Werkzaamheden graag uitvoeren en afronden voor 1 mei 2018. Ik wil namelijk een balkon en een veranda laten maken. De balustrade is 1,5 meter, de trap naar beneden is ook 1,5 meter.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkon en veranda maken uit heel Nederland:

Terras of balkon op palen

De tuin van ons huis ligt een verdieping lager dan onze begane grond. We willen een balkon/veranda met een trap naar de tuin laten maken. De trap is al aanwezig, deze mag gebruikt worden. Het gaat om ongeveer 6 meter breed en ongeveer 2 meter diep veranda bouwen. De trap willen we aan de zijkant hebben. Ik heb een foto bijgevoegd van ongeveer de bedoeling moet zijn (dit is slechts een voorbeeldfoto ter indicatie). Wij willen het graag uit gegalvaniseerd staal. Vloer hout en glas. Graag uw indicatiebod inclusief materiaal en btw. Op de meest aantrekkelijke ga ik in. Het betreft een pand in Zandvoort. Het project kan al snel beginnen indien dat u schikt. Graag nog in April.

Serre bouwen

Wij wonen in de wijk de Baarsjes/Oud-West in Amsterdam en hebben een veranda waar we graag een serre als extra (tuin)kamer van willen maken. We denken aan veel glas - goed geïsoleerd (dubbel HR ++) met witte kozijnen, schuifdeuren en mogelijkheid het dak, ook van glas, te openen en/of van zonwering te voorzien. Afmeting: 3.75 meter breed en circa 3 meter diep waarbij hij 2.5 meter in de tuin staat. Er boven zit een balkon. Het geheel moet op een houten vloer op palen komen, waar kruipruimte onder moet blijven voor de kelder/slaapkamer erachter/onder en met een tweetal lichtdoorlatende delen. Het moet dus ook gefundeerd worden. Voor deze vloer kan eventueel ook een ander bedrijf ingeschakeld worden, zo nodig. Kunnen jullie dit uitvoeren dit jaar? Zo ja, dan maak ik graag een afspraak. Er is geen achterom, alles moet door het huis gevoerd worden. Graag voor de volgende winter uitvoeren. Alvast dank.

Balkon aanbouwen

Ik wil een balkon van circa 4,3 meter breed bij 2,5 tot 3,0 meter diep. In de achtertuin. Woonkamer is boven op de 1e etage en dan wil ik beneden in de tuin kunnen zitten als veranda. Ik wil simpele construcie op de muur en 2 voeten in de grond met vlonder afwerking op de vloer.

Balkon en veranda maken

Ik wil graag een ijzerwerk laten maken, een soort veranda boven op de balkonleuning voor kindveiligheid. Mijn kind van 5 kan namelijk over de leuning klimmen omdat deze een beetje laag is en we wonen op de vijfde verdieping. Het gaat om een balkon van ongeveer 7 meter lang en 2 meter breed. Graag enkel mail contact.

Landelijke houten veranda plaatsen

Ik zou graag een mooie landelijke houten veranda aan mijn huis achter willen hebben van goed en robuust hout. De afmeting is 600 x 300 of 350. Hoogte van het huis is ong. 250. Heb nog een balkon achter namelijk daar moet die onder polycarb dak warmte werend indien mogelijk graag zou ik horen wat dit zo ongeveer zou gaan kosten inclusief de montage en in wat voor tijdsbestek het gedaan zou kunnen worden zou voor ons in mei ongeveer moeten gebeuren

Balkonnetje slopen

Balkon aan slaapkamer is ongeveer 2.50 meter breed 1 meter lang, het moet weg in verband met het plaatsen van een veranda. We hebben een betonnen balkon met een gietijzeren hekje eromheen. Er is geen vergunning nodig voor de sloop.

Balkons maken bij woningen

Ik wil graag een heel lang balkon laten maken. Het balkon zou 2.50 meter diep moeten worden, breedte over 2 gevels (ongeveer 18-20 meter). Aan de achtergevel van de woning, op eigen terrein. Spiltrap in het midden (gezamenlijk te gebruiken) Moderne uitstraling, voorkeur: glas/metaal licht doorval in verband met een kantoor op begane grond onderhoudsvrije materialen waterdicht, veranda op de begane grond Kleuren van het huis = wit 90.01 en blauw 50.11 Kalkzandsteen. Ik denk dat er vergunning voor nodig is. Het pand waar het aan moet komen is uit 1992.

Balkon aan de achtergevel bouwen

Het balkon zou 2,5 meter diep moeten worden, breedte over 2 gevels, ongeveer 18-20 meter. Aan de achtergevel van de woning, op eigen terrein. De wensen zijn als volgt: Stalen kolommen Spiltrap in het midden (gezamenlijk te gebruiken) Moderne uitstraling, voorkeur : - glas/metaal; - licht doorval i.v.m. kantoor op begane grond; - onderhoudsvrije materialen; - waterdicht, veranda op de begane grond. Kleuren van het huis = wit 9001 en blauw 5011 Kalkzandsteen.

Veranda op metalen palen verbreden

De huidige veranda/balkon grenst aan de woonkamer en is gebouwd op metalen palen. Wij graag de veranda groter/breder hebben. De veranda is nu 14 meter lang en 2 meter diep. Ik wil de veranda met ongeveer 5 meter verbreden. De veranda is van hout.

Balkonvloer bouwen

Het idee is om achter een balkon te maken van 1 meter. De fundering is er en als het huidige hout wat verticaal staat zou worden vervangen door stevige palen tot de hoogte van het balkon dan zou daarop het balkon kunnen worden gemaakt. Ik heb een aantal foto's bijgesloten zodat u een indruk heeft. Op de grond heb ik het houtwerk van 1 meter aangepast naar 3 meter. Het was 1 meter en daarom heb ik ook even foto's van de voorkant van het huis bijgesloten zodat u dat kunt zien, daar is het nog steeds 1 meter. De palen die er al staan is voor de sier zeg maar. Dit was bij de oplevering samen met de veranda vloeren van 1 meter voor en achter. Deze woningen hebben de naam veranda woningen gekregen. Deze palen, in totaal 3 stuks, kunnen dan vanaf de vloer worden vervangen in beter materiaal en met een constructie hoek van 90 graden vast gemaakt worden aan de achtermuur. Hiermee blijft de huidige stijl behouden want de palen blijven staan en er kan een balkon worden geplaatst. De vloer van het balkon moet dicht zijn want dat wordt het plafond van een tuinkamer die zal worden bevestigd aan het balkon. De tuinkamer heeft dus dan 1 meter extra door het plafond van het balkon aangezien daaropvolgend de tuinkamer komt. Door het balkon op deze wijze te maken lijkt het me goedkoper vergeleken met het plaatsen van een aantal steunen tegen de muur om het balkon te plaatsen. Alhoewel dit natuurlijk een mooiere oplossing is. Aan de andere kant, de palen staan er nu toch dus het wordt niet lelijker zeg maar. Alhoewel het balkon ook een reling zou moeten hebben zou ik in eerste instantie enkel gaan voor de vloer om dan de tuinkamer te kunnen plaatsen. In het jaar 2017 zou ik dan de reling willen plaatsen en dat kan ik misschien zelf. Ook zou ik in het jaar 2017 aan de voorkant een soortgelijk balkon willen. U begrijpt dat ik goede reclame voor u zal maken in mijn buurt, met veranda woningen, als u dit werk goed voor me doet tegen een gunstige prijs.