Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor mogelijke houtrot in de vloer herstellen:

Mogelijke houtrot in de vloer herstellen

Ik heb sinds kort een huis en ben de vloer aan het verwijderen, toen kwam ik het volgende tegen, zie ook de foto's. De achter de wand in de kast is een badkamer aanwezig, daar loopt de houten vloer ook nog onder. Ik heb van zowel de bovenkant als onderkant van de vloer een paar foto's gemaakt. Zou u mij een vrijblijvende offerte kunnen sturen om de schade te herstellen? U kunt natuurlijk altijd de schade komen bekijken.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor mogelijke houtrot in de vloer herstellen uit heel Nederland:

Portiekkozijn met houtrot vervangen

Kozijn van het portiek is verrot. Glas hangt er los in (GEVAARLIJKE SITUATIE). Hierdoor blijft er altijd vocht in het hout zitten wat in de muren trekt. Daarnaast zitten er scheuren in de gevel en zijn de betonnen dakjes aan de bovenzijde voorzien van een waterdichte laag waardoor ze continu vol met vocht zitten door regenwater. De gevel is, na het stralen, niet goed geïmpregneerd en de kitnaad rondom het kozijn open. Al met al genoeg mogelijke oorzaken die vocht doorslag veroorzaken. Als gevolg van de vocht doorslag, is er schimmel ontstaan in de slaapkamer, en vocht bij de muren, waardoor de muur bij het raam is opgezet. Zie foto's.

Houtwerk buitengevel renoveren

Ik zou graag een offerte willen opvragen voor herstelwerkzaamheden voor houten gevel voor een mogelijke koophuis. Het betreft houten gevelbalk boven de raamkozijnen (kunststof) waarbij verf afbladert. Tevens betreft het herstelwerkzaamheden voor houten dakgoot. De balken zijn ongeveer 5 meter breed. De staat (houtrot en dergelijke) is onbekend. Graag een ruime schatting van de kosten.

Houten balkons bij een VVE renoveren

De VVE wil graag 3 balkons, achterzijde, laten renoveren. Het zijn houten balkons die nu ondersteund worden door een stempel. Vermoedelijk zal er nieuwe aanhechting nodig zijn van de balkons aan het pand en zal er hout vervangen moet worden in verband met houtrot. Indien het nuttig is vooraf de situatie te komen bekijken, belt u dan gerust voor een afspraak. Anders zien wij graag een zo uitgebreid/gespecificeerd mogelijke offerte tegemoet. Er zijn foto's beschikbaar.

Hardhouten dorpel vervangen

De dorpel van de tuindeuren dient ivm houtrot vervangen te worden. Het is een hardhouten kozijn met een lengte van ongeveer 3 meter. 2 meter onder de tuindeuren en 1 meter onder een vast kozijn. Werk is in Geldrop en dient op zo kort mogelijke termijn te worden uitgevoerd.

Kozijn met houtrot

Op onze zolderetage is een houten kozijn met houtrot. We vragen om professioneel advies en een offerte over een mogelijke reparatie/ vervanging van het kozijn of een deel van het kozijn en evt. plaatsen van dubbel glas. Kozijn bij openslaande deuren van ongeveer 2 meter bij 2.30 meter.

Het gaat om een dubbelbovenhuis. Het is ...

Het gaat om een dubbelbovenhuis. Het is een oud huis met houten kozijnen. De kozijnen (en dorpels) zijn inmiddels niet meer in een beste staat en moeten goed geverfd en/of deels vervangen worden wegens mogelijke houtrot. Aan de voorkant staat de wind en de zon in de middag. We hebben ook nog houten balkonhekken, maar deze staan er volgens mij nog best goed bij.