Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor draagmuur slopen en stalen balk plaatsen:

Draagmuur slopen en stalen balk plaatsen

Verwijderen van draagmuur voor-zijkamer (2.48 meter breed, circa 2.9 meter hoog), zodat woonkamer groter wordt. Daarna plaatsen stalen balk en afwerken (stuken, wegwerken leidingen).
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor draagmuur slopen en stalen balk plaatsen uit heel Nederland:

Deel draagmuur weg slopen

Wij willen een deel van de draagmuur wegslopen en deze vervangen door een H balk met 2 stalen kolommen ter ondersteuning. Constructie berekening en tekening zijn reeds gedaan, vergunning is al aangevraagd. Uitvoering beoogd in week51. Tekening op aanvraag

Niet dragende tussenmuur slopen

Het betreft een muur slopen op zolder. Deze is er 4 jaar geleden geplaatst daar we van 1 kamer 2 kamers lieten maken. Nu moet de muur weer uit. Het is geen draagmuur, er zit wel elektra in. De muur is 3 meter lang, 2,60 meter hoog en ongeveer 10 cm dik. Kan dit voor kerst?

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht en krijgen daarvan eind maart de sleutel. We willen een draagmuur laten verwijderen met 2 deuren. Daarbij moet ook een steunbalk worden geplaatst. In de keuken is ook een muur die we willen verwijderen, maar daarvan is onbekend of dit een draagmuur is. Als dat niet het geval is, kan ik die zelf slopen. Ik wil daarover graag overleg. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda. Ik ontvang graag uw offerte.

Draagmuur slopen en stalen balk laten plaatsen

Ik wil een draagmuur van ongeveer 2,5 meter breed laten slopen en een stalen balk laten plaatsen op 2 bestaande kolommen. Ik ben op zoek naar een aannemer die hier in week 1 of 2 van 2018 tijd voor heeft. Ik heb nog geen omgevingsvergunning en constructieberekening. Ik ontvang graag uw offerte.

Draagmuur slopen

Slopen van een draagmuur 7m² en afwerken verleggen stopcontact

Draagmuur slopen

De draagmuur is van de woonkamer naar zijkamer/oude keuken. In de muur zit al een grote toog, deze moet recht worden gemaakt en groter. En het extra muurtje bij het raam moet weg ( circa 20/ 25 cm) De lengte van de opening moet in totaal 2.30 meter worden.

Draagmuren deels slopen

Het slopen van 2 draagmuren, samen ongeveer 5 meter breed en 2,5 meter hoog. Daarbij graag het plaatsen van een draagbalk en puin afvoeren We zijn er vandaag zelf aan begonnen, maar komen er nu achter dat het een draagmuur is. We zijn direct gestopt, maar het wordt niet ondersteund en er loopt hier een kind rond. Hopelijk reageert u snel.

Draagmuur slopen en ondersteunen en aanbouw maken

We willen het huis uitbouwen aan de achterzijde: drie meter aanbouwen. Een achtergevel van 6 meter slopen en ondersteunen. En een muur van 1.80 meter tussen woonkamer en keuken moet ook weg, ik weet niet of dit een dragende muur is. Zie plattegrond.

Draagmuur verwijderen

De muur is 285 cm hoog en 440 cm breed en die wil ik verwijderen. Wij willen rond 200 cm een opening maken voor onze winkel. Inclusief berekeningen, bouwtekeningen en slopen en ijzeren steun palen plaatsen. Bij plattegrond zie je achter pink kleur.

Draagmuur slopen en steunbalk plaatsen

Mijn dochter is de aankoop aan het afronden van een tussenwoning uit 1962. Ze heeft de wens om een draagmuur van ongeveer 7 m² te laten verwijderen tussen de woonkamer en de keuken. Daarbij moet dan een steunbalk worden geplaatst. Het puin moet ook worden afgevoerd. Namens haar wil ik graag uw globale prijsindicatie ontvangen.

Partners

Partners van Casius