Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Den Haag of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouw duurzame woning, nieuwbouw rijtjeshuis, aardbevingsbestendige nieuwbouwwoning bouwen, bouw nieuwe woning, bouwen vrijstaande woning, nieuwbouw villa bouwen met landelijke stijl, compleet huis bouwen, nieuwbouw notariswoning bouwen, renovatie van vier appartementen, nieuwbouw project 2 woningen prefab, een 2-onder-1-kap bouwen houtskeletbouw, verzakte woonboerderij stabiliseren, popup bungalow bouwen, kelder onder tuin en uitbouw woonkamer, aanbouw voorkant woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of renovatie in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Den Haag:

Opbouw prefab

Wij hebben nu een terras op de 2e verdieping en willen daar een extra kamer realiseren. De breedte is 5,60 en de lengte is ongeveer 3,5-4 (niet gemeten) Omgevingsvergunning is in aanvraag. Bij voorkeur prefab.

Kelder onder tuin en uitbouw woonkamer

Graag bouwen wij onze woonkamer 1,5 meter uit met 5.75 cm breedte, uitgaande van 3 grote ramen van 1.5 breed, 1 hiervan is schuifpui. Hier vandaan een trap naar beneden de kelder in onder de tuin. Deze ongeveer 4 x 8 meter maken, 220 cm hoog voorzien van koekoek ramen over de breedte. Apart op de offerte: verwarming, zowel optie vloerverwarming als gewone verwarming. Graag prijs voor vergunning Uitbouw graag van metselwerk (rode bakstenen). Ik vermoed dat er heipalen nodig zijn, ook voor de kelder. De oplevering graag compleet voor kelder en uitbouw. Het doel van de kelder is een soort recreatie kamer creëren, geen slaapkamer. Wij maken ons zorgen dat als de tuin wordt afgegraven dat de grond van de buren dan zakt, hier zouden we graag naar laten kijken. Graag ook afvoer van oude materialen/ grond.

Naast bestaande uitbouw aanbouwen

Ik heb een aanbouw, maar graag laat ik een soort zelfde aanbouw maken, of de muren doorbreken van de huidige aanbouw en daarvan een grote aanbouw maken. De afmeting is 220 cm breed 730 cm diep. Ik durf niet te zeggen of er een vergunning nodig is. Welke constructie ligt aan de prijs. Graag de oplevering compleet. Ik durf niet te zeggen welke fundering er nodig is.

Raam vervangen door een deur voor dakterras

Er moet een deur naar het dakterras komen, waar nu alleen nog een raam is. Het raamkozijn is 1,85 breed. De kamer is 1,96 hoog (dakkappel). Het raamkozijn loopt wel helemaal door over de gehele breedte van de woning. Dient het gehele kozijn dan te worden vervangen? Zie foto's. Offerte betreft dus het vervangen (van een deel) van het raamkozijn en het plaatsen van een nieuw kozijn inclusief deur. Deur mag kleiner zijn dan standaard maat indien dat voordeliger is.

Dakopbouw realiseren

Wij willen een dakopbouw laten plaatsen. Graag hoor ik de prijzen in € per M2 als ik het met een houtskelet en casco laat opleveren. De voorzijde moet wel afgemetseld worden. Tevens moet er een dakterras gecreerd worden. Graag ook hiervan de prijzen in € per m2

Dakopbouw

Wij zijn ons aan het oriënteren over de mogelijkheden en kosten van een dakopbouw op onze woning. In de bijlage hebben we een schets toegevoegd waarin globaal ons idee is verwerkt. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, en het moet prefab zijn. Er is een vergunning nodig en die ga ik nog aanvragen. Graag zouden we van u horen wat de mogelijkheden zijn en welke kosten hier bij horen.

Constructie berekenen en indien mogelijk draagmuur verwijderen

We hebben een huis uit de jaren 30. We willen graag een tussenmuur verwijderen (is draagmuur) en een constructieberekening laten maken. Is deelwoning (2 etages boven ons). De ene kant van de muur is 3 meter lang en de andere kant is 2,5 meter lang (zit een schoorsteen tussen). Graag een offerte hiervoor.

Een dak uitbouwen van een tussenwoning

Ik zoek een aannemer die een nokverhoging kan realiseren en een extra dakkapel aan de achterzijde van mijn tussenwoning kan plaatsen. Het dak is 192 cm hoog in het midden. De dakkapel die geplaatst moet worden zou ongeveer 550 cm breed moeten zijn. Verdere specificaties bespreek ik graag met de aannemer.

Renovatie woning

Ik ga mijn woning verkopen en ik wil het graag renoveren. Dit moet er gebeuren: - Keuken slopen - Verlichting laten aanleggen - Deuren vernieuwen - Nieuwe hendels - Binnenschilderwerk - Afmetingen weet ik niet, appartement is 91 m2 - Vloer renoveren - Parketvloer , keukenvloer heeft tegels. Ik denk dat ik een compleet nieuwe vloer wil. Dus de oude vloer verwijderen en nieuwe vloer leggen.

Uitbouw achterzijde woning

Ik zou graag een indicatie van de volgende willen ontvangen: Wij hebben een nieuw huis gekocht en willen aan de tuinzijde de woonkamer compleet laten uitbouwen over de volle breedte. Breedte is 8,64 meter, de uitbouw dient 1,25 meter diep te zijn. De bestaande kozijnen kunnen gebruikt worden. De bovenkant is er al, want de slaapkamers boven steken 1,25 meter uit. Er is dus een soort overkapping, waarvan een stukje een gat heeft waar wij een licht doorlatende koepel willen hebben. Wij willen de financiën rond maken en vragen ons af of jullie indicatief een prijsopgave kunnen doen en aan kunnen geven of het geheid moet worden voor 1,25 meter. De huidige eigenaren zeggen dat het wel geheid is, maar zeker weten doe ik het niet. De zijkanten van de uitbouw netjes afmaken met stenen muren. Als er nog meer informatie benodigd is dan hoor ik dat graag.

Nieuwe balkons plaatsen

Graag laat ik 2 oude balkons verwijderen en direct 2 aluminium balkons plaatsen 2 met de afmeting van 3,80 x 1,00 meter. Waarschijnlijk is er een kraan nodig, dus daarvoor een vergunning. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. Graag laat ik de vergunning en de tekening door de vakman regelen aanvragen.

Dakopbouw op plat dak

Ik wil graag een dakopbouw op een plat dak van 8 x 5 meter. Hier in de kade hebben meerdere al een dakopbouw, ik heb begrepen dat er dan geen vergunning nodig is, omdat die voor de hele buurt geldt. Of het dak sterk genoeg is weet ik niet. Ik wil graag een casco oplevering, wel met elektra en stucen graag apart vermeldt op de offerte. De constructie denk ik na over prefab. Graag ontvang ik een offerte.

Waterschade herstellen aan plafond, muren en vloer

Er is een lekkage (door regenbuien) op 31 juli geweest bij de bovenburen, water stroomde langs het plafond naar beneden via de muren en meterkast. Lekkage wordt vandaag volledig door de woningbouw opgelost. Er blijft alleen het herstelwerk aan plafond, muren en vloer over. De verzekering is op de hoogte, maar ziet graag een offerte tegemoet. De woonkamer (3 x 5 meter) moet geschilderd worden, slaapkamer (ongeveer 3 x 5 meter), badkamer (2 x 3 meter) en toilet (1 x 1 meter). Het water is onder de vloer gelopen en gaat nu bol staan bij de meterkast. Het laminaat loopt van de gang door in de woonkamer. We zouden graag advies krijgen of de gehele vloer gelegd moet worden, of het anders opgelost kan worden. De vloer is ongeveer 1 x 5 meter. Graag willen we iemand die verder met de verzekering alles wil afhandelen en de waterschade wilt herstellen.

Badkamer verplaatsen

Graag zou ik willen weten wat het kost om onze badkamer te laten verplaatsen naar een andere ruimte. Tussen deze 2 kamers zit de hal (eerste verdieping). In de bijlage ziet u beide kamers. De badkamer willen wij zelf slopen inclusief tegels van de muur halen (2.23 x 2.20 meter). De nieuwe badkamer (3.50 x 2.20) willen wij ook zelf betegelen en bouwen. Het gaat dus om de water- en afvoer aansluitingen verplaatsen en beide kamers stucen. Hoeveel zou dit kosten? En hoelang zijn jullie hiermee bezig? Alvast bedankt

Remove sink and bathroom cabinet from a bedroom and a lamp

I want to remove the sink and a bathroom cabinet from the wall. I want the pipe of the sink to be sealed temporary. I also want the tiles fromthe wall to be removed. The wall is small (1.20 meter). And I also want to remove a lamp from the bedroom.

Een casco dakopbouw realiseren op een tussenwoning

Ik zoek een aannemer die boven mijn eerste verdieping van mijn tussenwoning een dakopbouw kan realiseren. De opbouw moet 550 bij 600 cm groot worden en casco worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag houten kozijnen terug in de opbouw. De opbouw moet op een betonnen dak gemaakt worden. De opbouw moet in dezelfde style als de andere dakopbouwen in de straat.

Uitbouw achterzijde

Wil willen graag een uitbouw aan de achterzijde van onze woning. De breedte van onze woning is 6.07 m Wij zouden graag een uitbouw willen van 6 m bij 2 m. Of mogelijk bij 3 m. Het moet compleet opgeleverd worden met stucwerk, elektra, een fundering en een stenen buitenkant met kunststof kozijnen.

Portiektrap herstellen

In de portiektrap zit er een gat van ongeveer 10-20 cm, die we graag netjes gedicht zouden hebben. Hiervoor zouden we graag een offerte ontvangen

Dakraam vernieuwen

Liefst Kunststof AFM. 144 x 134 Nu zit er een velux tuimelraam in. Er is geen voorkeur voor een merk.. Wel goede kwaliteit (geen velux).

Kleine opbouw op plat dak

Ik wil graag een kleine casco opbouw van 35 m2. Kleine kitchenette en eenvoudig toilet en douche. Er moet wel een voorbereiding voor de elektra gemaakt worden. Materiaal van de opbouw is een overleg. Ik ontvang graag een offerte.

Alle kozijen en ramen vervangen aan de voorzijde van een woning

Ik zoek een kozijnenspecialist die alle kozijnen aan de voorzijde van een woning kan vervangen. Het gaat om de begane grond, eerste- en tweede verdieping. Het zijn momenteel houten kozijnen met enkel glas. Dit wil ik laten vervangen door houten kozijnen met dubbel glas. Daarnaast wil ik een draai/kiepraam en een balkondeur. Het betreft de voorzijde van een hoekwoning.

Uitbouw kelder/soutterrain

Wij zijn voornemens een huis in Den Haag te kopen. Aankoop van het huis is wat ons betreft mede afhankelijk van de kosten om de kelder te vergroten/uit te bouwen tot souterrain. Wij willen daarin een muziekstudio maken. Zoals ook uit de foto’s blijkt is de huidige kelder 2,12 meter hoog en ligt deze onder de keuken en veranda. Het huis (en de veranda) liggen ongeveer 1 meter hoger dan de tuin (zie bijlage). Ons idee is om onder het rode vierkant de kelder uit te bouwen en de veranda uit te breiden (bijlage niet toe te voegen, gestuurd per mail). De oppervlakte van het rode vlak is ca 7,1 x 4,6. Kort samengevat lijkt het te gaan om: - het doorbreken van 1 steunmuur onder de keuken - - het doorbreken van overige aanwezige muren, liggend onder de (te verwijderen veranda) en een (indien noodzakelijk te verwijderen) houten berging

Aanbouw achterzijde

Aanbouw achterzijde maten lengte 3.22 M Breedte 2,00 M Hoogte 2.53 M Er is geen vergunning nodig. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en het moet een hout constructie zijn met een hoge EPC waarde. Er is geen fundering nodig.

Uitbouw achterzijde

Ik wil graag een uitbouw van 5.1 m x 2.5 m. Er is geen vergunning voor nodig. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, 2 heipalen en dat het van metselwerk gemaakt word.

Uitbouw funderingen

Ik wil de woonkamer laten vergroten door een uitbouw. Hiervoor wil ik een metalen fundering laten maken, van 4 meter lang en 4. 50 meter breed. De uitbouw (metselwerk) moet worden opgeleverd in casco vorm, inclusief schuifpui. Vergunning is inmiddels aangevraagd.