Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Den Haag of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: schuurwoning bouwen, vrijstaande woning bouwen, casco woning bouwen, nieuwbouw woning offerte bouw, gelijkvloerse bungalow ( casco ), bungalow bouwen, casco huis bouwen, houtskelet prefabhuis laten bouwen, casco ruimte ombouwen kinderopvang, het bouwen van een staalframe constructie woning 195 m2 / 507 m2, mantelzorgwoning op erf dochter bouwen, een dakopbouw en woning uitbouw realiseren, nieuwbouwwoning bouwen, bouw bungalow, bouw Bungalow en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Den Haag:

Kelder onder bestaande woning bouwen

Wij hebben een beneden appartement in Den Haag en willen een bestaande kelder (vol puin) laten verbouwen tot leefkelder. Onze wensen zijn: -Puin ruimen -Kelder verdiepen tot stahoogte 2600 cm -Verstevigen constructie -Verdiepen patio aan achterzijde -Grootte 70m2 -Raam aan straatzijde plus aan achterzijde -Isoleren -Verwarming -Ventilatie indien nodig -Elektra (optioneel) -Trapgat -Plaatsen trap (optioneel)

Tussenmuur herstellen en glad stucen of slopen (geen draagmuur)

We hebben het stucwerk van de muur gesloopt en nu stuitten we op gips blokken met scheuren. We weten niet of dit hersteld kan worden. We zouden er dan glad pleisterwerk overheen willen hebben. Schilderen hoeft niet. De muur is ongeveer 3.5 x 3,20 meter. We twijfelen of we de muur willen slopen. Dus dit zou ook een mogelijkheid zijn die we overwegen. Bij deze optie graag ook afvoeren.

Dakopbouw plaatsen

We willen graag weten wat het kost om een dakopbouw te realiseren over de gehele lengte van het dak totale oppervlakte is 84 vierkante meter. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd. De opbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een houten constructie. Graag ontvang ik een offerte.

Een betonnen plaat ten behoeve van een schuur realiserern

Ik zoek een aannemer die in mijn achtertuin een betonnen fundering kan realiseren voor een schuur van 3 bij 1,5 meter. Hier is al een uitsparing voor uitgegraven. De achtertuin van de woning is goed bereikbaar. Op de fundering komt een houten schuur.

Dakopbouw of uitbouw

Wij willen een dakopbouw van 7 meter of een uitbouw van 7 x 3 meter. Graag compleet met elektra en stucwerk en een houten constructie. We hebben nog geen vergunning aangevraagd.

Extra slaapkamer realiseren

In de woonkamer wil ik een extra slaapkamer laten maken. Het is een grote woonkamer, waarvan ik een deel slaapkamer wil laten maken. Er moet een tussenwand van 3.4 m breed, 2.4 m hoog geplaatst worden, met een normale deur met een slot erin. Van wat voor materiaal de tussenwand moet zijn, graag bespreken, net als welke deur.

Serre uitbouw achterkant woonkamer

Serre moet een aanbouw zijn dus uitbouw van mijn huidige woonkamer. Geveldoorbraak en fundering is niet nodig. Fundering is al geplaatst en grote raamkozijn wordt alleen verwijderd. Het gaat om een geïsoleerde serre van 3 diep en 5 breed die ik wil laten plaatsen met een vouwwand en glazen dak alles geïsoleerd.

Een woon-klaar opgeleverde serre realiseren achter een hoekwoning

Ik zoek een aannemer die een uitbouw kan realiseren achter onze twee-onder-een-kap-woning. De uitbouw moet 680 bij 280 cm groot worden; voorzien zijn van aluminium kozijnen; houten boeidelen hebben en aan de buurzijde een gemetselde wand hebben. Ter fundering moeten er 3 stalen palen van +- 15 meter geheid worden. Daarnaast wil ik graag veel glas rondom met grote schuifpuien. De uitbouw/serre dient woon-klaar te worden opgeleverd en zijn voorzien van radiatoren.

Houten overkapping realiseren aan het huis

Wij willen graag een houten overkapping aan ons huis van 5 bij 2,5 m. In het dak willen we 2 dakramen van 1 bij 1 en de zijkanten willen we dicht. Aan de voorkant willen we 4 stevige staanders, waarbij er tussen de buitenste 2 een hekwerk/kruis van hout geplaatst moet worden. We horen graag wat de kosten ongeveer zijn voor zo een overkapping. Als bijlage heb ik een voorbeeld van het idee toegevoegd.

Een badkamer in een nieuwbouw woning maken

Ik zoek een badkamerspecialist die in mijn nieuwbouwwoning een badkamer kan realiseren. Het gaat om een badkamer in een nieuwbouwwoning. 6m2. 2,80 bij 2,07 meter. Op de vloer tegels van 60*60 en op de wand ook vloertegels 30*60. een inloopdouche met 2 nissen (aan de kant van de douche en aan de andere kant), een plateau in de douche. een kiezelsteen patroon op de vloer in de douche, een glazen douchedeur. en als achtergrond in de nissen. 2 inbouwkranen en een wasmeubel. een led-spiegel en een radiator nog. Ik hoop dat dit duidelijk is, als er vragen zijn hoor ik heel graag.

Dakopbouw maken in Bezuidenhout-oost

We willen een 60 m2 dakopbouw met stukje terras laten bouwen. Het is een appartement waar een plat dak op zit (houten dakconstructie). Gaat om een houten dakopbouw. Heb wel al een digitaal schetsontwerp en wil graag advies van de vakman. Vergunning zal geen probleem zijn maar heb dan wel een tekening nodig. Plan is om er een badkamervoorziening in te maken. Ik zoek een aannemer die hier veel ervaring mee heeft.

Kelder uitgraven

Ik wil een kelder uitgraven van 50 cm naar een diepte van tenminste 230 cm. (optioneel een kelder in de tuin uitgraven???) - Betonnen bak installeren - Enkele elektra punten aanbrengen - Ventilatie aanbrengen - Raam of deur aan de achterzijden (tuinkant) van de kelder aanbrengen ivm licht en ventilatie - Vloerverwarming in de gehele ruimte - Ruimte opsplitsen in 2 compartimenten - Trap naar de kelder plaatsen (vanuit de woonkamer) - Evt toegang vanuit de tuin creëren.

Onderkelderen van appartement

Ik wil graag mijn appartement laten onderkelderen. Er is reeds een originele kelder met een stahoogte van 2 meter, maar wil onder de rest van het appartement een kelder met stahoogte van 2.4 m, dus functioneel. Het zal gaan om ongeveer 55-60 m2. De fundering is niet diep genoeg en moet dus verlengd worden of op andere manier gedaan worden. De bouwvergunning moet worden aangevraagd door de aannemer.

Renovatie van een balkon

De 4 balkons van onze VVE moeten gerenoveerd worden, beton renovatie en afgewerkt met een coating. Eventueel wat metselwerk. Elk balkon is ongeveer 3 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Etage renoveren

Wij willen onze woning (etage van 63 m2) graag verbouwen en ontvangen hiervoor graag een offerte. Het gaat om het breken van een draagmuur en plaatsen draagbalk, vervangen elektra, slopen oude keuken en voorbereiden (stucen) op plaatsing nieuwe keuken. Uitbreiden badkamer door een stuk hal te betrekken en aanbrengen afvoer voor wasmachine. Daarnaast vervangen glas in kozijnen en gereedmaken 2 schouwen op plaatsen inbouw gaskachels. Tenslotte de en suite deuren vervangen door stalen deuren en de en suite kasten een modernere look geven. Uiteraard kunt u ter plekke komen kijken. Ik hoor graag van u.

Balkon ombouwen tot extra kamer

Wij willen van ons balkon op de 2e etage een complete slaapkamer maken. Oppervlakte is 11,7 m2. Hoogte 2,8 m. Zie bijgevoegde plattegrond. Nu liggen er balkontegels. Het dak is van beton. Rechts aangrenzend een muur (ander gebouw) en links aangrenzend balkon van de buren. We willen een complete kamer inclusief vloer, muren, ramen, deuren, radiator aansluiting en stroom. We zijn aan het kijken of de vergunning echt nodig is, het is aan de achterkant. We willen de gevel gemetseld hebben. We denken eraan om 2 ramen te plaatsen, maar een gevel kan ook volledig van glas zijn. Qua kozijnen willen we graag advies voor onderhoudsarm en duurzaam materiaal. Voor de rest van het huis hebben we geloof ik hout. Een trap hebben we. We willen dit het liefst binnen 4 maanden gerealiseerd hebben.

Dakopbouw realiseren 60 m2

Op ons platte dak willen we een dakopbouw van ongeveer 6 x 10 meter (60 m2) hebben. Een prefab constructie is de voorkeur en graag zouden we willen weten wat we bij een casco oplevering kunnen verwachten. Daarom graag prijs voor casco en compleet vermelden. Dakconstrucite moet beoordeeld worden. Vergunning moet aangevraagd worden, graag ondersteuning en tekeningen moeten ook. We willen een schuifpui en een dakterras aan de straatkant van de gevel. Dakopbouw moet een meter van de rand af, zodat het minder opvalt. Ik heb al tekeningen voorhanden van een buurman die een soorgelijke uitbouw heeft gerealiseerd, deze kan ik met u delen.

Dakopbouw plaatsen

Wij willen een dakopbouw realiseren van zeg 50 m2. Compleet/casco is nog in overleg, er moet in ieder geval wel elektra en stucwerk in komen. De omschrijving van het materiaal waar de opbouw van gemaakt moet gaan worden staat in de bouwtekening. Ik heb de vergunning al aangevraagd. Graag ontvang ik een offerte.

De vloerbinten controleren en eventueel vervangen

Ik zoek een aannemer die mijn houten vloerbinten kan controleren en als eventueel nodig is vervangen. Het gaat om een vloer van ongeveer 40 m2 op de begane grond. Er is nog geen kruipruimte om onder de binten te komen. Boven de houten binten ligt een houten vloer en daarboven laminaat. Her en der maken de binten geluid en ik wil dit laten controleren.

Boren van sparingen voor 30 spots in betonnen plafond

Ik wil graag 30 spotjes laten installeren in mijn woonkamer van 80m2. Deze spotjes moeten ingeboord worden in een betonnen plafond. Zie foto waarop er al enkele sparingen staan afgebeeld. Sparingen 90mm doorsnede. Inbouwdiepte 100 mm

Kruipruimte zand wegzuigen

Circa 20 m2 In de kruipruimte bestaand zand wegzuigen tot de rioleringsbuizen zichtbaar zijn. Kapotte rioleringsbuizen vervangen en nieuw zand aanbrengen. Het gaat om vve.

Steunbalk(en) plaatsen

We willen een dragende muur (achtergevel) verwijderen en vragen een offerte aan voor het plaatsen van een steunbalk. Ook is er een tweede muur die we willen ondersteunen. Het verwijderen van de muur kunnen we zelf het betreft dus een offerte voor het ondersteunen van de muren.

Draagmuur verwijderen en stalen bint plaatsen

Ik wil een draagmuur van circa 370 cm laten verwijderen. Ik wil graag een offerte van de totale werkzaamheden, constructieberekening,- tekening, slopen, en plaatsen bint. Het betreft een muur gelegen op een 2e etage. Woning betreft een dubbel bovenhuis, gelegen op de 2e en 3e etage. Weg te halen muur is circa 2,80 m hoog.

Casco dakopbouw realiseren

De dakopbouw moet 6,20 bij 8,10 m. Het hele plan hebben we liggen, tekeningen zijn er en we zijn bezig met de vergunning. Het moet casco opgeleverd worden en de constructie moet van hout.

Renovatie badkamer

Wij willen onze badkamer laten renoveren. Het gehele pakket vanaf slopen tot aan tegelen. Badkuip moet eruit, inloop douche erin, inbouw toilet, inbouwkranen, inbouwdouche ect. Als u voor mij een mooi prijsje wilt maken kunnen we een afspraak maken.