Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Den Haag of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: een woning met 6 etages realiseren, garages en bedrijfsgebouw bouwen, nieuwbouwhuis bouwen, vrijstaand huis bouwen, woning bouwen, woning bouwen op een vrije kavel, vrijstaande woning bouwen, woning bouwen, een kleine woning of bungalow realiseren, houten prefabwoning van 158 m2 en 2 verdiepingen, het onderkelderen van een bestaande woning, bouwen van een huis, nieuw huis bouwen, nieuwbouwwoning voor mantelzorg, onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Den Haag:

Balkon laten bouwen aan zijgevel huis

Ik ben op zoek naar een aannemer die een balkon voor mij kan realiseren aan een kluspand. Het betreft een stalen balkon op de eerste etage. Bouwtekeningen en vergunning zijn al in orde.

Nieuw balkon plaatsen

Ik wil een hangbalkon laten plaatsen aan mijn appartement. Hoogte van appartement is een hoog. Lengte balkon ongeveer 4,5 meter. Constructietekening reeds aanwezig. (er zijn al een aantal balkons geplaatst twee jaar terug aan dit gebouw, was een klus project).

Vervangen balkondeuren

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen en laten plaatsen van twee naar binnen te openen (balkon)deuren. - in de woonkamer - twee houten naar binnen te openen balkondeuren - met veel glas - te plaatsen in het bestaande kozijn - oude zware balkondeuren zijn versleten en de scharnieren zijn kapot - oude afvoeren

Een dakopbouw met aangrenzend terras realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op mijn woning. Het gaat om een nieuwe 2e verdieping van 36 m2. Dit moet een houten prefab dakopbouw zijn die casco moet worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug op de woning. Voor de dakopbouw moet een dakterras gerealiseerd worden.

Dakterras verbouwen tot slaapkamer met bad

Ik wil graag een volwaardige kamer maken op een bestaand dakterras met kleine kamer deze is 2 bij 3 meter ongeveer. Elektra en water reeds aanwezig. Er moet stuc en metselwerk gedaan worden, het moet geïsoleerd worden en ik wil graag dat het van kunststof hout gemaakt word. Het is een houten vloer op de 2e verdieping. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Uitbouw achterzijde woning

We willen een uitbouw laten realiseren. De maten zijn 5,40 bij 3 m. De bedoeling is dat er een lichtstraal in het dak komt. De achterzijde een kunststof kozijn met schuifdeur. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk een fundering en stenen zijmuren. Ik ontvang graag een offerte.

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen een aanbouw van 5 m breed en 4 m diep en nog een verlengde stuk van 2 x 2 m. Totale oppervlakte van 24 m2. Er is geen vergunning nodig. Verder wil ik dat het casco opgeleverd word met een stenen buitenkant , elektra en een fundering. Ik ontvang graag een offerte.

Casco dakopbouw met terras

Graag wil ik een offerte ontvangen voor een dakopbouw met een dakterras (aan de achterzijde). Aan de voorzijde een gemetselde gevel, gehele breedte (+/-8m) en een lengte van +/- 9 meter dan blijft er een meter of 3 over voor een terras. Het liefst een offerte voor een casco opbouw. Er zal nog wel wat grind moeten verwijderd. Verder: kan de vergunning worden opgenomen in de offerte?

Een dakopbouw realiseren op een herenhuis

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op onze woning. Het gaat om een toekomstig 2e verdieping van ongeveer 6 bij 9 meter. De opbouw moet op een bestaand houten dak geplaatst worden. Daarnaast zie ik graag kunststof of houten kozijnen terug in de opbouw. Er is nog geen vergunning, maar wel een bouwtekening aanwezig. Ik wil graag weten hoeveel het kost om het casco of woon-klaar op te laten leveren.

Erker plaatsen

Wij zijn ons aan het oriënteren voor het plaatsen van een erker (behangklaar). Het gaat om een nieuwbouwwoning, te naaldwijk, opgeleverd medio december 2019 / januari 2020. Breedte 4.0 m, diepte 0.8 m of 1.0 m (afhankelijk van perceel en constructie). Zijmuur moet worden opengebroken. Kozijnen in de kleur wit. Plat dak. Geen openslaande deuren. Eventuele bouwtekeningen van de nieuwbouwwoning zijn beschikbaar. Graag ontvangen wij een vrijblijvend offerte.

Deel van betonnen draagmuur verwijderen

Op de eerste verdieping van een appartementencomplex heb ik pas een woning gekocht met een gesloten keuken. Ik zou de dragende betonnen tussenwand naar de woonkamer willen laten slopen. Breedte is 160 centimeter. Plafond 259 centimeter hoog. De opening het liefst tot het betonnen binnenblad van de buitengevel. Er is vooralsnog geen tekenwerk te vinden bij de gemeente Den Haag. Er dienen berekeningen en tekeningen te worden gemaakt en vergunningen worden verkregen, dit zou ik graag door de vakman laten regelen. Het werk uit te voeren inclusief het aanbrengen van een voldoende sterke staalconstructie, zo nodig brandwerend afgewerkt. Prijsopgave inclusief het afvoeren van puin.

Meerdere brievenbussen vervangen van appartementencomplex

Wij zijn een VvE van 4 appartementen met een gezamenlijke voordeur en een gezamenlijke brievenbus. Deze brievenbus is een gleuf in de muur aan de buitenkant met een bak aan de binnenkant waar iedereen zijn/haar post invalt. Wij willen deze brievenbus laten vervangen door 4 individuele brievenbussen. Graag willen wij weten wat de mogelijkheden zijn, we hebben zelf even gekeken en onze voorkeur gaat uit naar 4 gleuven in de muur, maar weten niet of dit haalbaar is. We vinden het geen probleem als deze klus pas over enkele maanden wordt uitgevoerd, maar zijn uiteraard wel benieuwd naar de kosten. Horen het graag.

Uitbouw aan achterzijde van de woning

Wij willen graag een uitbouw van 2,5 meter bij 5,5 meter. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, een fundering en een bakstenen buitenkant. Er hoeft geen stucwerk gedaan te worden.

Fundering storten voor aanbouw

Ik wil een betonfundering met een vorstrand van 15 m2 laten storten. Het is voor een aanbouw en er moet een ronding in komen. Ik hoor graag van u.

Dakopbouw plat dak

Wij zouden graag een dakopbouw op ons platte dak willen. 5 m x 10 m. Dus oppervlakte is 40 m2. De portiekwoning is op de 3 de etage. Het is een woning uit de jaren 30. Er zijn wel wat eisen van de gemeente zoals de voorkant moeten de stenen opgemetseld worden. En de dakopbouw moet een x aantal cm uit de voor en achter blijven. Vergunningsaanvraag besteed ik uit aan de aannemer. wij zouden graag offerte willen hebben voor het casco te bouwen en een offerte om de dakopbouw helemaal te laten doen door jullie. Wij horen graag van u.

Opbouw op platdak

Wij willen graag een dakopbouw realiseren van +/- 40 m2 (5 m x 8 m). Er is een vergunning voor nodig, maar dit wil ik graag met de aannemer regelen. Het moet casco opgeleverd worden met elektra punten. Het materiaal waar het van gemaakt moet worden moet zo goedkoop mogelijk zijn. Graag een offerte hiervoor.

Dakopbouw en badkamer bouwen

Wij zouden graag een dakopbouw willen realiseren op onze toekomstige huis (oktober). Voor de dakopbouw willen wij het maximale m2 eruit halen. Verder moeten er zoveel mogelijk ramen inkomen. Ook geven wij voorkeur aan partijen die ook de vergunningen regelen. In de foto's kunt u zien hoe het pand is. Wij zouden een vergelijkbare opbouw net als de buren willen. Echter valt het nu niet te bezichtigen aangezien wij vanaf Oktober pas intrekken. Verder moet het compleet opgeleverd worden en moet het van hout zijn + elektra punten en stucwerk.

Verdieping bouwen op een plat dak

Wij willen een casco verdieping op ons plat dak realiseren. Wij willen weten wat deze verdieping zou kosten met de verschillende materialen. De verdieping komt op een dak van 13.45 meter lang en 5.85 meter breed. Er is een vergunning voor nodig, en die ga ik nog aanvragen. Verder hoeft er alleen elektra in te komen. Ik ontvang graag een prijs indicatie.

Opbouw plat dak

Ik zou graag de mogelijkheden voor een dakopbouw willen bespreken. In de opbouw komt de keuken, woonkamer en dakterras. Opbouw is ongeveer 5 x 6 meter exclusief terras. Voor moet schuin omhoog gebouwd worden en stukje van de gevel ivm de zon. Achter willen we graag over de volledige breedte glas met antraciet/zwart kunststof kozijnen. De vergunningsaanvraag besteed ik uit aan de vakman.

Serre op dakterras

Wij willen een uitbouw op ons dakterras en zal 5 x 4 meter of 5 x 2,5 meter worden. De buren zijn ook geïnteresseerd. Het moet compleet opgeleverd worden met glazen buitenkant, een plat dak en elektra aansluitingen. Ik denk dat er een vergunning voor nodig is. Graag een offerte hiervoor.

Fundering tbv aanbouw achterzijde plaatsen

Wij willen een aanbouw aan de achterzijde van ons huis realiseren. De constructie is ongeveer 10.75 breed en 4 meter lang en berekend op 7 palen,

Uitbouw realiseren met stalen fundering

Ik wil de woonkamer laten vergroten door een uitbouw. Hiervoor wil ik een metalen fundering laten maken, van 4 meter lang en 4. 50 meter breed. De uitbouw (metselwerk) moet worden opgeleverd in casco vorm, inclusief schuifpui. Vergunning is inmiddels aangevraagd.

VBI vloer of kanaalplaatvloer aanbrengen

Ik wil graag in mijn jaren 30 woning een vbi (mag ook ander systeem zijn) vloer aan laten brengen incl. vloer verwarming (geschikt voor toekomst laag temp. verwarming) renovatie vloer is 37 m2 meter (afmeting van muur tot muur = 10800 mm bij 3440 mm) vloerverwarming vloer = 10m2 erbij (overbestaande granitio vloer van de keuken).

Balkon betonreperatie

Ik zoek een aannemer die een balkon kan repareren. Er is betonrot aan de onderkant geconstateerd. Het betreft de achterkant van de 2e etage en het balkon is ongeveer 8 m2 groot.

Balkon uitbreiden

Graag zou ik wat meer buitenruimte hebben en mijn balkon uit laten breiden. Het betreft een een balkonnetje op een 1ste etage portiekwoning en is momenteel plusminus 275 x 120 cm. Ben benieuwd naar de mogelijkheden én kosten.