Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Den Haag of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: woning met garage bouwen, nieuwbouw, nieuwe loods bouwen, extra verdieping opbouwen, extra verdieping opbouwen, extra verdieping opbouwen, grote aanbouw aan achterkant woning, herstel fundering en uitbouw maken, 2e verdieping op een bungalow plaatsen, uitbouw en nokverhoging laten plaatsen, uitbouw en dakopbouw of nokverhoging plaatsen, uitbouw aan meerdere woningen bouwen, kleedkamers met doucheruimte bouwen, garage, aanbouw en prefab kelder in tuin bouwen, uitbouw aan de achterzijde aanbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Den Haag:

Balkon verlengen en verdiepen

Ik heb een balkon van circa 3,5 meter breed en 1 meter diep, welke grenst aan een langer balkon aan de rechterkant. Graag zou ik een uitbouw van mijn kleine balkon willen (circa 1 meter), zodat ik deze gelijk kan trekken met het grote balkon. Een andere optie is een dakterras op het dak van de onderburen. Ik ben erg benieuwd of dit mogelijk is en aan welk bedrag ik moet denken.

Opbouw op plat dak

Wij wonen in Den Haag vrij centraal maar willen eigenlijk niet verhuizen maar komen wel ruimte tekort. Graag willen wij weten of onze woning in aanmerking komt om hier extra ruimte op het dak aan te mogen creëren. Nu kom ik er niet uit of wij hier wel of geen vergunning voor krijgen daar het portiekwoningen zijn maar wij degene zijn die het hoogste wonen. Zou u mij kunnen vertellen of dit mogelijk is of onze woning hiervoor in aanmerking komt?.

Betonvloer voor de veranda maken

Ik wil een veranda in de tuin plaatsen, direct tegen de gevel van mijn woning zodat je direct inloopt. Het gaat om een oppervlakte van 3 bij 5 meter. Graag wil ik weten wat dat gaat kosten bij u. De tuin heeft een achterom en is goed toegankelijk. Ik laat mij graag adviseren over het type vloer dat goed is.

Dakterras inrichten

Mijn dakterras is 5 bij 5 vierkante meter en mag ingericht worden.

Uitbouw op eerste etage bouwen

Uitbouw op de 1e etage gelijk aan de uitbouw van de begane grond Zie foto's:

Support a wooden beam underneath the bathroom

On a recently renovated bathroom we noticed cracks on the bathroom tiles and crack on the wall from outside the bathroom. Based on some professional opinions we need to support the foundation beams holding the bathroom wall or add another new beam.

Opbouw op plat dak

Graag zou ik een eenvoudige opbouw willen op een plat dak. Een ruimte van 30 m2 en een terrasje zou ideaal zijn. Mijn budget is enigszins beperkt dus ik kan niet aan luxe materialen hechten. Alles graag low-budget. Ik wil er graag een badkamer in met een ligbad. Kozijnen en deuren nog in overleg. Vergunning heb ik nog nodig, gebeurt wel veel in de straat.

Verbouwing van een net aangekochte woning

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit 1931 met een woonoppervlakte van 161 m2. De werkzaamheden zijn als volgt: - volledig isoleren - volledig bedrading en groepenkast vervangen - op de begane grond een niet dragende muur verwijderen en afvoeren van het puin van 7 meter lang 2.75 hoog - uitbouw achterzijde plaatsen van 1.50 bij 3.75 om zo de achter gevel gelijk te trekken. Er moeten harmonicadeuren in de pui geplaatst worden - oude keuken verwijderen en nieuwe keuken plaatsen van 5 meter lang - 2 oude badkamers verwijderen en nieuwe plaatsen. De ruimtes zijn 2.21 bij 2.81 meter groot - de ramen van de dakkapel voor vervangen en aan de achterzijde een kapel plaatsen van 2.40 meter hoog en 4 meter breed - door de gehele woning moeten er betonnen vloer gestort worden inclusief vloerverwarming - solar dakpannen plaatsen, totaal 27 m2.

Uitbouw aan de woonkamer laten bouwen

Ik wil een uitbouw laten maken van 5 bij 2,4 meter. Deze moet in originele staat zijn net als de buren die tijdens de bouw hebben gekozen voor de uitbouw. Er moet een betonnen vloer geplaatst worden. Aan de rechterkant van de opbouw staat al een fundering. Het moet volledig afgewerkt worden. De kozijnen kunnen hergebruikt worden.

Treden van portiek renoveren

Enkele stenen treden van onze portiek dienen te worden hersteld.

Krakende vloer verhelpen

Ik wil de krakende vloer in de gang verbeteren. Betreft een benedenwoning met kruipruimte. Het luik is reeds geopend en het is gebleken dat het gaat om een loszittende balk in de muur. Deze behoort vastgezet te worden. Gelieve contact middels mail in verband met werk.

Opbouw met terras realiseren

Ik zou graag een dakopbouw van 6 bij 4 meter willen laten plaatsen. Er is nu een dakraam aanwezig waar ik graag een vaste trap naar boven wil laten plaatsen. De elektra en de verwarming moeten worden doorgetrokken. Separaat zou ik willen weten wat de kosten zijn voor het indelen van de ruimte in 2 kamers. Er zal 1 zijde van de opbouw van glas moeten worden met daaraan vast een dakterras van ongeveer 2.50 bij 6 meter. De vergunning is aan gevraagd.

Dakopbouw en dakterras realiseren

Wij willen een dakopbouw en een dakterras boven ons bestaande appartement realiseren. Op de foto de eindschets. We hebben nog vergunningen nodig. We willen graag vier kozijnen en een deur naar het dakterras.

Uitbouw met badkamer bouwen

Ik wil een uitbouw realiseren van ongeveer 2,50 x 3 meter met een badkamer achter in de tuin tegen de bestaande uitbouw aan.

Onder- en zijkanten balkon repareren

Graag ontvang ik een offerte voor herstel van de onderkant en zijkanten van mijn betonnen balkon (ongeveer 4.20 x 1 meter). De stuclaag zit los en is er gedeeltelijk vanaf gevallen (zie foto's). De stuclaag over de gehele lengte zal dus verwijderd moeten worden en opnieuw moeten worden aangebracht. Ook zijn er roestplekken en dergelijke aan de zijkanten. Balkon hangt boven groot dakterras van de onderburen, dus steiger is waarschijnlijk niet nodig.

Derde woonlaag bouwen

Wij willen een 3e woonlaag bouwen. Voorde afmetingen van de woning zie bijlage (2e verdieping). Deze verdieping dient in steen uitgevoerd te worden. 2 x ramen van 1.20 breed en 1 meter hoog aan de voor en achterzijde.Verder moet er een plat dak op en een trap van binnenuit (de 2e naar de 3e woonlaag). Graag een offerte voor een casco oplevering.

Dakranden en vensterbanken repareren

Ik heb lekkage door de verrotte dakranden en loszittende regenpijn. Verder zijn de vensterbanken deels verrot. Ik wil graag dat het allemaal gerepareerd/vervangen worden.

Uitbouw vernieuwen

Serre zit aan het huis, daar staat de keuken in, keuken is er nu uitgehaald, serre blijkt verzakt. Fundering waarschijnlijk niet aanwezig. Serre is nu 2,5 bij 6 meter. Wij willen dat er een offerte komt voor het repareren en vernieuwen van de gehele uitbouw. Ik weet niet wat er precies gedaan moet worden.

Betonrot bestrijden

Het balkon van mijn bovenbuurman heeft scheuren ofwel betonrot aan de onderkant van zijn balkon. Oppervlakte schat ik totaal 1 x 8 m2. Bvd.

Betonrot herstellen aan onderzijde balkon

Op het plafond op mijn balkon (dus onderkant balkon van mijn bovenbuurman) zitten scheuren ofwel betonrot. Ik schat het oppervlak van het totale balkon in van 1 x 7 m.

Onderhoud aan balkon vanwege mogelijke betonrot

Ik heb een portiekwoning op de 1e etage. Onder de balkon is lichte verkleuring zichtbaar. Misschien moet dit opnieuw worden geschilderd, maar mogelijk is er sprake van betonrot. Ik wil hiervoor een diagnose en een vrijblijvende offerte.

Toekomstige babykamer verbouwen

In een toekomstige babykamer dient er het een en ander verbouwd te worden. Er loopt een houten koof met afvoer van de cv ketel door de kamer. Deze afvoer willen we graag onder de vloer doortrekken en de koof weghalen. Een stuk muur zal dan beschadigen en deze dient dan voor een deel opnieuw gestuct te worden. Ook zal er een nieuw stuk laminaat in moeten komen. Verder is er een binnendeur met glasruit, deze glasruit moet eruit en hier moet hout voor in de plaats komen, zodat de babykamer een dichte deur heeft. De babykamer is ongeveer 6 m2.

Houtskelet dakopbouw maken

Wij willen graag een dakopbouw laten realiseren op onze woning. Het betreft een opbouw op een plat dak. De afmeting is 420 x 700 cm. Hout skelet bouw. Afwerking buitenkant met steenstrips in de zelfde steen als de bestaande gevel of alternatief en kunststof kozijnen met draai/kiep ramen. De ruimte zal ingedeeld worden met 2 slaapkamers. De elektra en de verwarming dient te worden doorgetrokken. Echter zou ik ook graag een prijs willen weten voor een casco opbouw. Er zal een vergunning aangevraagd moeten worden, echter zijn er al meerdere opbouwen in de wijk dus dit mag geen probleem opleveren. Graag offerte casco en afgewerkt.

Prefab casco dakopbouw plaatsen

Wij willen graag een prefab(casco)dakopbouw de maten zullen ongeveer 4 x 9 meter zijn.

Vide dicht maken met beloopbaar glas

Ik wil een vide in de woonkamer middels een beloopbare vloer dichtmaken. Vide is 108 x 225 cm groot op de 2e etage. We willen daar een vloer in laten plaatsen. Hierdoor hebben we een grotere bovenverdieping en geen kou val naar beneden van de vide de woonkamer in. Nog voor de zekerheid nakijken of de afmetingen kloppen.