Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Den Haag of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: hoekhuis bouwen, bungalow bouwen, een vrijstaande woning bouwen, vrijstaand huis bouwen, bouwen van een notariswoning, vrijstaande woning bouwen vanaf 0, opbouw plat dak 4 woningen, dakopbouw 3 units, verbouwen boerderij, eigen huis bouwen, nieuwbouwwoning, extension in the back and renovation work inside, aanbouw en volledige verbouwing huis uit 1936, complete verdieping en renovatie van tussenwoning realiseren, kelder onder huis en kelder in de tuin realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, bouw en nieuwbouw of verbouwing in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Den Haag:

Opbouw op een bestaande aanbouw

Opbouw 1e etage, op de begane grond is er een uitbouw. Afmeting opbouw: 5,5 bij 2,5 Verdeeld over 2 kamers. In 1 kamer willen wij een kozijn en in de andere kamer bestaande kozijn hergebruiken. Er ligt vloerverwarming in de 2 kamers: wij denken aan aan - Vloerverwarming doortrekken Of - 2 kleine radiatoren in elke kamer 1 Uit beide kamers de vloertegels vervangen door nieuwe tegels. Vergunning van de gemeente hebben wij al ontvangen incl bijbehorende tekeningen

Prefab kelder onder de parkeerplaats realiseren

Wij hebben naast onze vrijstaande woning een parkeerplaats en daar onder willen wij kelder plaatsen. Ik zag op internet wat over een prefab kelder en over dit wil ik graag een offerte. De afmeting willen we ongeveer 2-3 meter breed en 8 meter lang. Het doel van de kelder is opslag en een fitness ruimte. We hebben geen idee wat er allemaal nodig is, of dat er palen nodig zijn of iets anders. We willen graag advies. We denken dat een vergunning nodig is, dit laten we graag door de vakman regelen. We willen graag de afwerking van de kelder apart vermeld hebben op de offerte, zoals de vloerlegger en schilderen. Wel willen we elektra en stucwerk. Als er tekeningen nodig zijn, moeten deze ook geregeld worden. Graag ontvangen we advies en een offerte.

Dakopbouw plat dak

We willen een verdieping op een plat dak laten maken. De afmetingen zijn nog in overleg. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk, en het moet van steen gemaakt worden. Er is een vergunning voor nodig, maar dat krijgen we makkelijk omdat onze buren het ook hebben. Graag ontvang ik een offerte.

Trapgat dichtmaken met een schuifdeur of een ander constructie

Graag zou ik de trap op de 1e etage willen dicht maken met een schuifdeur. Ik ontvang graag een offerte inclusief alle materialen.

Dakopbouw plaatsen

Wij willen een prefab dakopbouw op een plat dak van 2.10x6.25 met een terras van 1.70x.6.25. Buren hebben het al gedaan en tekeningen zijn al aanwezig en vergunning is al aangevraagd. Het adres is waar het geplaatst moet worden is op de Graag telefonisch contact om verdere toelichten van onze kant nog te geven. In de hoop dat u ons blij gaat maken.

Dakopbouw op bestaand terras

Wij willen een dakopbouw realiseren in een huis dat wij gaan aankopen. Dakterras bevindt zich op de tweede verdieping. Casco/compleet en of er gestuct moet worden is in overleg. Er moet wel elektra aangelegd worden en de buitenkant moet van steen zijn. Afmetingen: 21 m2. Graag indien mogelijk, zo snel mogelijk een offerte nu de aankoop en financiëring afhankelijk is van de kosten van de dakopbouw.

Uitbouw achterzijde uitbreiding van de keuken

Ik wil graag mijn keuken verlengen. De gedachte is een uitbouw van ongeveer 2 x 3,5-4 meter met glazen harmonica deuren of schuifpui. Of een vergunning nodig is weet ik niet. De fundering weet ik ook niet zeker, we hebben zandgrond. Ik wil graag weten wat het prijs verschil is tussen casco en compleet en wat er precies bij compleet inzit. Graag elektra en stucwerk. Voor de constructie denk ik aan hout of prefab. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. Graag ontvang ik een offerte.

Betonrot en balkonhekje met spijlen herstellen

Balkonhekje op de eerste etage. De onderste verticale ijzeren balkon-spijlen vertoont roest of zijn bijna doorgeroest. Balustrade is zelf van geheel hout zowel de onderkant als de bovenkant. De staat van het hout van de balustrade is goed. - Spijlen vervangen door nieuwe aluminium spijlen. Aluminium aflakken door bijvoorbeeld een 2k washprimer. - Aan de zijkanten zijn er 4 hout rotplekken. Houtrust plekken vervangen met juiste vulmiddelen en juiste afwatering aanbrengen zodat er geen water op het hout blijft staan. - Synthetisch afkitten. - Roest schroeven / spijkers in hout vervangen door RVS schroeven of spijkers. - Alles schuren en gronden met grondverf Sikkens rubbol primer plus.

Kelder uitgraven

Een kelder van ongeveer 15 a 20 m2. De ruimte is nu 1,40 meter diep en hoeft niet afgewerkt te worden.

Vervangen vloerbalken woning

In verband met een vergevorderde aankoop van een woning waarbij de gehele balkenvloer vervangen dient te worden (balken zitten onder de zwammen) en dus ook isolatiekanalen gemaakt dienen te worden, willen wij een inschatting maken van de kosten voor het vervangen van de balken. Het gaat hierbij om maximaal 89 m2 omdat ik nu geen inzage heb tot waar de balken lopen in de woning.

Serre realiseren

Aanbouw achterzijde (ook wel serre genoemd) met lichtkoepel/ lichtstraat, 6 bij 3,5 meter. Compleet/casco is in overleg. Er moet wel elektra in komen, en een fundering. Stucwerk is ook in overleg. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden zijn.

Uitbouw achtergevel

Wij hebben een bovenhuis gekocht met 2 etages. Wij zouden op de eerste etage een uitbouw van 5,60m bij 2,5 a 3m willen hebben. Dit op het bestaande dakterras. Het liefst een houten skelet, aan de voorkant 1 grote glaswand. Daarnaast willen wij op de 2de etage een badkamer erbij krijgen, dus in de uitbouw. Van zo’n 2,50 a 3 bij 2,50m, het andere deel van het dak van de uitbouw willen wij een balkon/ terras op de uitbouw: Achtergevel op de 2de etage moet ook een nieuw kozijn in zodat het balkon op de 2de etage te bereiken is Openslaande deuren.

Dakopbouw(en) en dakterras realiseren

Wij willen graag een dakopbouw laten plaatsen op een jaren '30 portiekwoning in. Het betreft een plat dak van circa 90 m2. Hierop willen wij graag een dakopbouw van circa 60 m2 en 30 m2 dakterras. In de dakopbouw zouden 2 slaapkamers, een badkamer en algemene ruimte met goede doorloop naar het dakterras moeten komen. In bijgevoegde layout zijn 2 appartementen opgenomen aangezien mijn buurman (nr. 51) mogelijk ook een dakopbouw wil laten plaatsen. Het gaat hierbij om 1 dakopbouw, hier zou ik graag een offerte willen ontvangen. Graag zou ik wel willen weten wat de prijs ongeveer zou worden als wij 2 dakopbouwen zouden laten plaatsen. Graag wil ik weten wat een dakopbouw voor mezelf zou kosten en wat het zou kosten als de buurman er ook een laat realiseren. Van het dak is nog geen constructie berekening gemaakt. Ik wil graag een houtenconstructie (mijn buurman ook). Wat zou het verschil van prijs tussen casco en compleet zijn? Graag alle posten apart vermelden op de offerte. Ook wil ik graag elektra en stucwerk apart vermeld. Met de vergunning ben ik bezig. Ook heb ik al architecten benadert.

Dakopbouw realiseren

Wij willen een dakopbouw laten plaatsen op een plat dak van ongeveer 25 a 35 m2, afhankelijk van de mogelijkheden. Er is een vergunning nodig. Deze willen wij graag door de vakman laten aanvragen. De constructie graag zo onderhoudsvrij mogelijk. Welke oplevering we willen ligt nog open. Het doel van de opbouw is een extra slaapkamer creëren. Het geld is in principe binnen, dus dit is geen probleem.

Een stalen draagbalk plaatsen

Ik ga zelf een draagmuur van circa 3 meter slopen en stutten. Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een dragende constructie van 4,5 meter?

Ingegraven fietsenberging voortuin

Wij willen een fietsenberging een stukje ingegraven in de voortuin hebben. Dakbedekking liefst sedum, houten zijwanden dicht en liefst iets van schuif/roldeuren om het af te sluiten. Wij denken aan afmetingen van ongeveer 150 boven de grond, 50 de grond in, en dan 240 diep en 180 breed. Het bestraten van de fietsenberging moet dan ook gebeuren. We moeten een vergunning aanvragen en hebben dan bouwtekening nodig om de aanvraag te doen. Ik ben dus opzoek naar een partij die voor ons allereerst een tekening kan maken, vervolgens als de vergunning verkregen is de klus ook kunnen uitvoeren.

Wand doorbraken in draagmuren

Ik wil graag vanaf de woonkamer richting de keuken twee doorbraken maken in, allebei in een dragende muur (kalkzandsteen). Voor deze klus is een constructietekening beschikbaar van de gewenste situatie en het stempelplan (zie bijlage). De omgevingsvergunning is verleend. De afmeting van de doorbraken zijn: 2,20 x 2,5 meter en 3 x 2,5 meter. Het zou niet lukken met alleen maar een balk. Er zouden 3 kolommen en een oplegplaat moeten komen. Afvoeren graag door de vakman. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw achterzijde woning

Uitbouw over de gehele breedte (4,92 m) en ongeveer 2 meter diep. Volledig afgewerkt zodat we alleen nog hoeven te verven en de vloer hoeven te leggen. Een vergunning is niet nodig. De fundering zou de vakman moeten beoordelen wat nodig is, ik vermoed dat er heipalen nodig zijn. Voor de constructie wil ik graag de goedkoopste mogelijkheid, het liefst geen hout. Tekeningen moeten ook nog gemaakt worden. Graag ontvang ik een offerte.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

We need to break the a few short house walls at the back of the house. There are already windows but they are separated by short walls. The short walls are 1.7m and the other wall is 0.47m. We want to put in windows of about 4.8m wide in total. We are looking for a company that can do the permit the calculation and also place the metal beam.

Kelder maken

Kruipruimte (95 cm diep) uitzuigen, ongeveer 90 m2 en dan een kelder creëren voor diverse kamers.

Etage opbouw plat dak inclusief afwerking

Ik wil een dakopbouw realiseren op een platte dak van 83 m2. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een houten constructie. Er is een vergunning voor nodig en die wil ik graag via u aan laten vragen bij de gemeente. Graag ontvang ik een offerte.

Nieuwbouw woning bouwen

Beste heer/mevrouw, Voor de bouw van mijn toekomstige woning ben ik op zoek naar een aannemer die mijn woning kan bouwen. Het gaat om een 3 laags tussenwoning van circa 160 m2. De constructie graag van metselwerk. Voor de oplevering zou ik graag de muren en elektra willen en de aansluiting van water, inclusief ruiten, maar exclusief stucwerk. Er zijn denk ik palen nodig. Architectuur, constructie en tekeningen van mijn toekomstige woning zijn inmiddels al gedaan en er is ook al een omgevingsvergunning afgegeven om te bouwen, over enkele weken zal de grond in bezit zijn. Graag zou ik een prijsindicatie willen hebben van de kosten om de woning te realiseren, indien mogelijk. Mocht de prijs binnen mijn budget vallen, dan zou ik graag een afspraak met u willen inplannen om de verdere details te bespreken. Hoop spoedig van u te horen.

Kleine badkamer creëren

Grote ruimte opdelen zodat er een ruimte van ong 2 x 2,25 ontstaat door 1 wand neer te zetten van vochtwerende gipsplaten. Betonvloer storten, leidingen en afvoer aanbrengen, electra aanleggen (meeste ligt al onder de vloer/ boven het plafond van gipsplaten). Tegelen en accesoires installeren.

Dakopbouw realiseren

Het betreft een dakopbouw op een slaapkamer. Het is een vrije ruimte op de tweede verdieping boven de slaapkamer. De binnenruimte van de bestaande slaapkamer is 5150 bij 3320 cm. Het dak boven de slaapkamer zijn betonnen platen. Het dak is sterk genoeg. Meerdere buren hebben ook een dakopbouw. Wel zou het grind en het teer verwijdert moeten worden. Dit graag ook afvoeren. We willen een complete oplevering. Buitenafwerking en binnen glad stucen van plafond en muren. Ook de vloer met zandcement storten. Er moeten 3 stopcontacten en een lichtpunt geplaatst worden. En er moet een loze buis geplaatst worden voor internetaansluiting en TV. Verdere afwerking doen we zelf. Het betreft de woning (zie foto) waar een deken uit het slaapkamerraam hangt. Er moet tevens een radiator verplaatst worden en een radiator geplaatst worden. Vergunning regelen we zelf. De constructie maakt ons niet uit, maar het moet er hetzelfde uit te komen zien als bij de buren. Ik zou nog meer foto's kunnen sturen. Bouwtekeningen zorg ik zelf voor. Graag ontvang ik van u een offerte.

Badkamer verbouwen

We willen onze kleine badkamer (1,79 × 2,69) verbouwen. Het bad willen we vervangen door inloop douche, de radiator moet een klein stukje verschoven worden, en we willen nieuw tegelwerk. Het bad is gescheurd, het is wel gerepareerd een aantal jaar terug,m aar we willen er niet te lang mee wachten. De afvoer kosten graag apart vermelden op de offerte. Voorheen mocht het leidingwerk niet ingefreesd worden, dit willen we waarschijnlijk laten doen. Ook willen we eventueel het plafond opnieuw stucen, dit graag apart vermelden op de offerte. Graag ontvangen we een offerte.