Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Den Haag of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwe woning op een kavel bouwen, vrijstaande woning bouwen, nieuwbouwwoning op een kavel laten bouwen, hSB twee-onder-een-kapwoning bouwen, dakopbouwen op voormalig schoolgebouw maken, bouw van een woning, huis bouwen, zelfbouw Kop West, vrijstaande woning op bouwkavel bouwen, grote kelder bouwen, bouw van een vrijstaande woning, serres van appartementencomplex vervangen, nieuwbouw vrijstaande woning met grote garage, houten huis / atelier laten bouwen, uitbouwen met kelder eronder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, renovatie of verbouwing in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Den Haag:

Casco dakopbouwen plaatsen

Ik wil samen met de buren een casco dakopbouw laten plaatsen (een extra etage) op het dak. Per appartement betreft het een opbouw van ongeveer 70 m2, omdat de buren ook een opbouw willen gaat het om een oppervlakte van ongeveer 140 m2 voor 2 appartementen. Graag vernemen wij wat u nodig heeft om een offerte op te kunnen stellen cq een indicatie van de kosten kan geven. Met vriendelijke groet.

Uitbouw achterzijde bouwen

Graag uitbouwen 5 meter breed en 3.5 meter diep. Een redelijk standaard aanbouw met gemetselde muren. Aan de achterzijde een schuifpui. Met een plat dak. De huidige gevel uitbreken en ondersteunen. Fundering ook aanbrengen. Ik weet niet of er geheid moet worden. Er is nog geen teken- of rekenwerk gedaan. De woning is een jaar oud.

Laminaat en een rij tegels vervangen

Ik wil de ondervloer, laminaat en de hoge plinten laten vervangen voor een zolderruimte van 14 m2. Het laminaat hiervoor dient door de vakman mee genomen te worden. Verder is er een badkamertegel gebroken. Ik wil daar een rij van laten vervangen. Deze tegels heb ik zelf nog liggen.

Mogelijke houtrot in de vloer herstellen

Ik heb sinds kort een huis en ben de vloer aan het verwijderen, toen kwam ik het volgende tegen, zie ook de foto's. De achter de wand in de kast is een badkamer aanwezig, daar loopt de houten vloer ook nog onder. Ik heb van zowel de bovenkant als onderkant van de vloer een paar foto's gemaakt. Zou u mij een vrijblijvende offerte kunnen sturen om de schade te herstellen? U kunt natuurlijk altijd de schade komen bekijken.

Draagmuur slopen en stalen balk plaatsen

Verwijderen van draagmuur voor-zijkamer (2.48 meter breed, circa 2.9 meter hoog), zodat woonkamer groter wordt. Daarna plaatsen stalen balk en afwerken (stuken, wegwerken leidingen).

Geïsoleerde serre bouwen

Wij willen een geïsoleerde serre van 2,5 bij 5 meter. Met een dubbele schuifpui. Naar links en rechts in het midden te openen. Met zonwering in het dak en een lessenaarsdak van glas.

Dakopbouw met vaste trap en dakterras maken

Ik wil graag een dakopbouw met vaste trap. Oppervlakte ongeveer 30 m2 . En hier moet een badkamer met toilet in komen van circa 5 m2. Tevens wil ik graag op het reeds bestaande platte dak een dakterras aanleggen van 5 bij 3 meter.

Latei voorgevel op de begane grond herstellen

De betonnen latei, circa 10 meter, die circa 15 cm uitsteekt vanaf de buitenmuur herstellen. Een latei van groen granulaat.

Doorbreken van tweetal dragende muren

Het betreft het doorbreken van tweetal dragende muren. De woning is een benedenwoning met daarboven een dubbele bovenwoning, jaren '30. Beide muren hebben momenteel een breedte van 3,50 meter. Ik ben geïnteresseerd in de prijsopgave om deze van onder tot boven door te breken. De hoogte is 2,90 meter. Optie 1 is is de volledige overspanning doorbreken, 3.50 meter. Optie 2 is de muur doorbreken met een overspanning van 2.90 meter. Graag voor beide opties een prijsopgave. Het gaat om beide muren van de keuken. Het puin van de muren gaan wij zelf regelen.

Verzakking serre herstellen en fundering garage maken

Wij willen een huis kopen, waarvan de serre verzakt is. De makelaar zei ons dat dat door middel van een hardhouten balk onder het verzakte deel te plaatsen wel op te lossen was. Het gaat om een serre van 2,5 bij 5,25, waar schijnbaar wel een betonplaat onder ligt. Wij horen graag wat u denkt dat de juiste oplossing is en daarbij een grove kostenindicatie. En we willen een fundering laten maken om er een nieuwe garage op te kunnen bouwen van ongeveer 3,5 bij 6 meter. De grond is veen grond (Leidscheveen). Ontvangen graag ook hiervoor een grove indicatie van de kosten.

Fundering herstellen onder een serre uitbouw

De aangebouwde serre uit 2008 is gezakt en moet opnieuw opgehoogd worden. Het is gebouwd op veengrond. Graag ontvangen wij een indicatie aan kosten waar we aan moeten denken.

Casco verdieping bouwen op een tussenwoning

Wij wonen in een tussenwoning met 2 woonlagen en een plat dak. We willen op dat dak volgende zomer graag een extra woonlaag laten bouwen van 4 x 8 meter. We willen een casco opbouw die wij zelf zullen afwerken. We willen de opbouw van dezelfde materialen als bij de opbouw van onze buren. Wij zien uit naar uw offerte.

Loggia in de gevel bouwen

Het gaat om het aanleggen van een een loggia in de gevel van het huis op de eerste verdieping (bouwjaar 1905). Afmeting: 3 bij 2 meter. De vergunning is nog niet aangevraagd.

Asbest verwijderen uit een bovenwoning

Mijn vader heeft enkele weken geleden een woning gekocht, gelegen op de 1e woonlaag boven winkels. Tot onze schrik wil de gemeente het pand verzegelen, omdat er asbest in is aangetroffen. Daarvan was bij de aankoop niets bekend. We hebben inmiddels een asbestinventarisatierapport laten opmaken. Daaruit blijkt dat er op diverse plekken in de woning asbesthoudend materiaal aanwezig is. Het gaat om: -bron 1: 26 m² tegels -bron 2: 33 m² lijmlaag in de woonkamer, gang, keuken en toiletruimte -bron 3: 0,5 meter buismateriaal in de badkamer en toiletruimte -bron 4: verontreiniging in de badkamer van 4 m². Ik ontvang namens mijn vader graag uw offerte voor de complete verwijdering en de sloopmelding achteraf. Ik kan u het rapport toesturen.

Huis aanpassen

Ik wil een aantal aanpassingen in huis laten uitvoeren. 1. (Gedeeltelijk) Dichten van de gat van een trappenhuis (2e verdieping) om vervolgens een berg-/kastruimte met deur erin te maken. 2. Plaatsen van scheidingswanden met (schuif/draai-)deuren om een berg-/kastruimte van te maken. Mogelijk moet het gat van het trappenhuis (1ste verdieping) eerst verkleinen/gedeeltelijk dicht. 3. Plaatsen een wand met een opdekdeur (1e verdieping).

Zolder indelen en aftimmeren na plaatsen van dakkapellen

We hebben onlangs 2 dakkapellen laten plaatsen en willen de zolder nu laten indelen en aftimmeren. Er moeten 2 kamertjes komen met goede geluiddichte tussenwanden, kozijnen en deuren. We willen ook de dakkapellen laten aftimmeren en er spotjes laten inbouwen. Onder het dakbeschot willen we bergruimte met schuifdeuren. Er moet ook een goede ruimte komen voor de wasmachine en droger en de cv-ketel. In elke kamer wil ik een wastafel laten plaatsen en elektra laten aanleggen. Er moet ook een stukje vloer worden opgehoogd. Ik wil de ruimtes schilderklaar laten opleveren. Het is onze wens om dit voor de kerst allemaal af te hebben. We willen een afspraak maken om de klus hier met ons te bespreken en alles in te meten. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Keuken en badkamer slopen

Ik wil graag dat de grote badkamer, kleine badkamer en keuken worden gesloopt en dat al het puin wordt geplaatst in de container voor de deur. De keuken is 4 bij 2.30 meter. De grote badkamer is 4 bij 2.40 meter. De kleine badkamer is 2.40 bij 2 meter.

Opbouw met dakterras realiseren

Wij wonen in een bovenwoning en hebben de wens om op het platte dak een opbouw te laten maken van ongeveer 25 m² en een dakterras van ongeveer 40 m². Dit is al bij diverse woningen in de buurt gerealiseerd. Er moet ook een trap worden gemaakt en daarbij moet vermoedelijk een ingebouwde kast worden verwijderd. Wij willen hierover graag in gesprek met een aannemer en ontvangen graag uw advies en een prijsindicatie. De uitvoering kan wat ons betreft in het voorjaar van 2018 worden ingepland. We gaan de bouwtekeningen van een dergelijke opbouw in de buurt even opvragen.

Vloer op de begane grond verwijderen

De cementvloer in de woonkamer, keuken en hal dient ongeveer 2 cm uitgehakt te worden. Hierna dient deze vloer werd geëgaliseerd te worden.

Open haard + schouw verwijderen

Wij zijn van plan om een huis te kopen en willen hier in de woonkamer graag de open haard schouw laten verwijderen omdat deze heel veel ruimte innemen. Zie de bijgevoegde foto's. Naar ons weten is er geen asbest gebruikt bij de bouw van de haard en schouw. Het zou fijn zijn om zo spoedig mogelijk een ruwe inschatting te ontvangen dit in verband met het koopcontract dat begin volgende week getekend moet gaan worden.

Balkon repareren en waterdicht maken

Ik wil graag mijn balkon laten repareren en waterdicht maken.

Portiek opknappen van appartementencomplex

Het portiek/entree van een complex van vijf appartementen is aan reparatie toe. Het betreft de voordeur en pui, brievenbus en traphuis. In elk geval dient te worden geverfd en eventueel voordeur en pui vervangen te worden. Het gaat om een standaard voordeur en pui waar ik de afmetingen nog van ga opmeten en sturen.

HSB uitbouw maken

Wij willen graag een uitbouw aan de zijkant van onze woning. Wij hebben een houtskeletbouw woning waarvan de begane grond steen is. De bovenbouw is van hout. De uitbouw wens is 4 bij 4 meter met een plat dak. Onderlaag 50 cm steen en de rest horizontaal houten planken. Aan de voorkant 2 openingen voor de deuren (voordeur en een extra deur) en aan de achterkant een schuifluik van circa 3 meter. Graag ontvang ik hiervoor een offerte. Er moet voor de fundering waarschijnlijk geheiijd worden.

Trap portiek renoveren

Onze portiektrap ziet er niet mooi meer uit. Graag zouden we deze willen laten opknappen. De klant wil graag worden geïnformeerd over de mogelijkheden aan de hand van de foto's.

Trapportiek renoveren

Portiektrap moet gerenoveerd worden. Gaat om zo´n 15 a 20 treden die versleten zijn met scheuren. Het gaat om een granieten trap. Grijs graniet.