Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Den Haag of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwhuis met kelder laten bouwen, nieuwbouw: woning laten bouwen, compleet woonhuis laten bouwen, huis sleutelklaar laten bouwen, nieuw huis op kavel bouwen, loods laten bouwen, woning ontwerpen en bouwen, fundering storten ten behoeve van roadblockers, houtskeletbouw huis laten bouwen, kelder bouwen, verbouw en aanbouw woning, uitbouw zijgevel, offerte voor een kelder, prefab kelders laten bouwen, woonhuis onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Den Haag:

Sloopwerkzaamheden woonkamer, hal, badkamer en wc

Verwijderen tegelvloer hal en woonkamer (ca 37m2 verwijderen sanitair,tegels en vloer badkamer (2. 2 x 1. 7) verwijderen tegels, sanitair en vloer wc (1. 1x1)

Prefab kelder in de tuin plaatsen

Ik wil in mijn tuin een prefab kelder laten plaatsen. De tuin is 10 bij 5 meter. De kelder mag ongeveer 9 bij 5 worden. Deze kelder moet casco geleverd worden. Water/elektra leidingen hoeven niet naar de kelder toe getrokken te worden. Er moet wel een trappetje komen voor entree.

Houten balken in de kruipruimte vervangen

Ik wil ongeveer 5 balken van ongeveer 4 meter in de kruipruimte vervangen in verband met vocht en houtworm. Daarnaast zit er oud puin in de kruipruimte wat weggehaald moet worden.

Balkon en veranda maken

Voor een bel-etage of souterrain wil ik graag een balkon maken op de bel-etage met een trap naar beneden naar de tuin. Er is momenteel geen voorziening. Werkzaamheden graag uitvoeren en afronden voor 1 mei 2018. Ik wil namelijk een balkon en een veranda laten maken. De balustrade is 1,5 meter, de trap naar beneden is ook 1,5 meter.

Erker laten bouwen

Het gaat om een erker 2.92 meter breed. De zijramen (kunststof ral 9001) moeten open kunnen.

Bestaande woning onderkelderen

Wij willen onze woning, jaren '50 woning, onderkelderen en we zijn benieuwd. Daar de mogelijkheden en kosten. De woning is ongeveer 6 meter breed en 9 meter lang. Onder het huis zit een kruipruimte van ongeveer een meter diep (droog). Info over de constructie/bouwtekeningen en soort grond worden op dit moment bij de gemeente den haag aangevraagd. Wij zijn op zoek naar een vakman die veilig, erkend en voor een schappelijk bedrag onze woning kan onderkelderen. Ik hoor graag van u of u tijd heeft om bij ons langs te komen.

Oude keuken slopen en afvoeren

Wat zijn de kosten incl. Btw voor oude keuken (5 meter lengte) slopen en afvoeren in hoekwoning te den haag op woensdag 10 januari 2018?

Doorbraak in de keuken maken

De draagmuur tussen de keuken en de woonkamer wil ik graag laten verwijderen. De muur is 2 meter breed en 2.40 meter hoog. Er zal een steunbalk geplaatst moeten worden. Het afvoeren van het puin en de afwerking zal ik zelf regelen.

Vide van hout laten maken

Wij willen graag een vide maken in een slaapkamer. De slaapkamer is 7 x 3 meter. De hoogte is tot aan de nok van de woning. Een vide van 3 x 3 meter ongeveer maken. Van hout en een houten trap plaatsen. Wat zou dit ongeveer gaan kosten?

Garage aan huis bouwen

We hebben een nieuw huis gekocht en zouden hier graag een garage aan willen laten bouwen van +/- 3 bij 7 meter. De garage hoeft niet volledig geïsoleerd te zijn en ook de laatste afwerking van de vloer kunnen we ze zelf oppakken. Wel een elektrische deur. Graag horen we aan wat voor bedrag we moeten denken en op wat voor termijn dit mogelijk zou kunnen zijn. De grond is veengrond (Leidscheveen). Als alternatief overwegen we de bestaande houten schuur van 2.45 bij 3.6 meter, deze zit verbonden aan de buren, te laten uitbouwen naar een lengte van 6 bij 3 meter, bij voorkeur van hout. Mocht u dit ook kunnen uitvoeren dan graag: Het gaat om een serre van 2,5 bij 5,25 meter die verzakt is en waar schijnbaar een betonplaat onder ligt. Wij horen graag wat u denkt dat de juiste oplossing is en daarbij een grove kostenindicatie.

Kelder in de tuin bouwen met doorgang via het huis

Wij willen graag de mogelijkheden en kosten weten van het plaatsen van een kelder in de tuin of onder de woning. De kelder zou via het huis bereikbaar moeten worden via een gang van 2 bij 3 meter. In huis is er een kruipruimte. Deze zou verder uitgegraven moeten worden. We denken aan een kelder van 5 bij 10 meter. De elektra, cv en water dient te worden doorgetrokken, de afwerking verder doen wij zelf. Achter de tuin van onze jaren '50 woning is een grote parkeerplaats aanwezig die gescheiden worden via een hek. Hier zou men eventueel kunnen parkeren en wellicht de werkzaamheden uitvoeren. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Draagmuur, schoorsteen en plafond kelder slopen

Het verhoogde plafond van de kelder, een draagmuur en een schoorsteen moeten gesloopt te worden. De schoorsteen en draagmuur dienen opgevangen te worden door bijvoorbeeld een H-balk. De hoogte van het plafond (vanaf de keldervloer gemeten) is 4 meter. De oppervlakte van de plafond is 5 meter lang en 2.2 meter breed. De draagmuur is 2.4 meter breed en 4.5 meter hoog. Graag ontvang ik van een professional, die beschikt over de juiste apparatuur een offerte. Wil je het werk zien voordat je een offerte kan opstellen, laat even weten dan maken wij een afspraak. Ik kan er ook foto's van mailen.

Stalen bint plaatsen

Ik ga zelf een draagmuur van 4 meter lang en ruim 3 meter hoog verwijderen. De stalen bint hiervoor dient door de aannemer geplaatst worden. Het sloopwerk zal ik zelf verzorgen. Eventueel zit het slopen van een schoorsteen ook in het verschiet. Een en ander hangt af van de prijs die we kunnen afspreken. Het afvoeren van het puin zal ik zelf verzorgen.

Schuur uitbouwen

Er is een bestaande houten schuur van 2.45 bij 3.6 meter. Deze zit verbonden aan de buren. Deze zou ik willen laten uitbouwen naar een lengte van 6 bij 3 meter, bij voorkeur van hout.

Staalconstructie met kolommen aanbrengen

In een 1900 huis is de gang muur weggehaald en dientengevolge daarvan zijn bij onze boven buurman zittingen opgetreden. Een en ander is nu tijdelijk opgevangen met een stempelrij (zie foto). We hebben een inmiddels een bouwkundige ingeschakeld en die heeft een oplossing bedacht met een I-profiel en 3 stalen kolommen die die krachten moeten gaan afdragen op te ondervloer. Ook loopt inmiddels de vergunningaanvraag. Nu zijn we op zoek naar een gecertificeerde aannemer voor de uitvoering en afwerking.

Draagmuur gedeeltelijk slopen

Slopen van een draagmuur 2,10 meter breed en 2,70 meter hoog en de muur is 10 cm dik. Boven aan de muur zit een plat dak. Graag een offerte voor: het slopen van de muur, afvoer van puin, plaatsten van een balk en plaatsen hoekprofielen. Stucen en verven doe ik zelf.

Draagmuur slopen

Gedeeltelijk slopen van een gewapend betonnen muur. De muur is 4x3,2 meter (LxH) en ongeveer 20cm dik. Wij willen alleen een gedeelte van 3,5x2,7 meter laten verwijderen incl het afvoeren van het puin en incl de berekeningen en vergunnings aanvraag. Inclusief het opvangen van de constructie. Graag ontvangen wij een offerte.

Gewapend betonnen draagmuur slopen

Het gedeeltelijk slopen van een gewapend betonnen muur. De muur is 4 x 3,2 meter en ongeveer 15 cm dik. Wij willen alleen een gedeelte van 3,5 x 2,7 meter laten verwijderen inclusief het afvoeren van het puin en inclusief de berekeningen en vergunningaanvraag. Graag ontvangen wij een offerte.

Draagmuur verwijderen in dubbele bovenwoning

In een oude (1940) dubbele bovenwoning, een (waarschijnlijk) draagmuur (ongeveer 3.5 x 2.90 meter) verwijderen. Het gaat om een muur op de beneden verdieping, die een dakkapel van de bovenverdieping draagt. Ergens halverwege februari willen we met het project van start gaan.

Serre aan de woning bouwen

Graag informatie en offerte ivm aanbouw van ong. 2,5 bij 8 meter.

Badkamer en keuken slopen

Graag 2 aparte offertes voor het slopen van een badkamer en keuken op de 3e etage (geen lift). Badkamer circa 2.00 x 2. 25 meter. Slopen van het tegelwerk, de wasbak,douche//bad. Vloer en radiator. Sloopwerk kan plaatsvinden tussen 2 en 7 februari. De 2e offerte graag voor het slopen van de keuken. Afmeting 3.90 lengte x 60 cm diep. Weghalen van een paar hoge kastje en rest lage de tegels tegen de wand (circa 50 cm hoog). De vloer kan blijven. Slopen graag 2 februari. Daarna wordt namelijk de keuken geleverd. Vraag: is 1 waterpunt genoeg in verband met het slopen? Dit zou namelijk betekenen dat eerst de badkamer en dan de keuken gesloopt moet worden.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Wij willen in onze woning een draagmuur laten slopen tussen de keuken en woonkamer. Het gaat om een breedte van ongeveer 200 cm en hoogte van 310 cm. Er moet ook een steunbalk geplaatst worden. We ontvangen graag uw offerte.

Terras/balkon op palen realiseren

Graag zou ik de kosten en bijkomende benodigdheden zoals een vergunning, ontwerp, materiaal en realisatie willen onderzoeken voor het bouwen van een dakterras op palen aan de achterzijde van mijn appartement op de eerste verdieping. Het dak onder mijn bestaande balkon is niet gemaakt om op te bouwen dus het vervangende dakterras zal op palen moeten komen als fundering. Het gaat om ongeveer 30 vierkante meter.

Draagmuur verwijderen in een flat

We willen in onze flat op de 2e etage graag de slaapkamer gaan vergroten. Daarbij moet er een dragende tussenmuur worden verwijderd tussen deze slaapkamer en de kinderkamer en een nieuwe muur worden geplaatst. We willen een afspraak maken om de klus hier met ons te bespreken. We ontvangen graag uw advies en een prijsindicatie.

Twee palen boren

Hoeveel kost 2 palen boren van 2 meter? Kan je komen en ze plaatsen?