Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Delft te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Delft heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Delft u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Delft of directe omgeving.

1343 klanten uit Delft bevelen een bij Casius in Delft aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Delft bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: prefab zelfbouwwoning maken, vierlaagse smalle woning bouwen, vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, garage en kelder maken, nieuwbouw realiseren, woning met bedrijfsruimte en garage bouwen, woning uitbouwen en verbouwen, onderkelderen van een woning, verdieping opbouwen, prefab dakopbouw op plat dak, woning en fundering herstellen, achterzijde woning uitbouwen, extra verdieping op de woning maken, dakopbouw met balkon realiseren, prefab kunststof dakopbouw plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, veranda- en serrebouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Delft staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Delft:

Opknappen van de hal

Ik wil graag een prijsindicatie voor het opknappen van de hal van mijn appartement. Het gaat om een groot aantal relatief simpele klussen. De belangrijkste zijn: - Het sauzen van het behang in de gang (L-vorming 4.50 x 4.60 meter, minus 8 deuren); mogelijk moet het behang hier en daar ook wat gelijmd worden i.v.m. loslaten. - Het schilderen van de binnenkant van mijn voordeur (de buitenkant is reeds gedaan). - Het aanbrengen van een deurspion in de voordeur. - Het ophangen van een drietal (nieuwe) plafondlampen. - Het monteren en ophangen van een (nieuwe) kapstok. - Het plaatsen van nieuwe plinten in de gang. De klus moet bij voorkeur in september maar uiterlijk eind oktober zijn uitgevoerd.

Serre aan de achtergevel plaatsen

Ik zoek een partij die een serre kan plaatsen aan de achterzijde van mijn tussenwoning. Hiervoor wordt een bestaande uitbouw van circa 2 x 2,5 meter gedeeltelijk gesloopt, muur op erfscheiding blijft. Afm. serre 4 x 2,5 meter en moet gemaakt worden van HR++ veiligheidsglas. De achterzijde van de woning is goed bereikbaar.

Opbouw realiseren

Wij willen graag een opbouw op onze huidige woning. Het huis is 6 meter breed en 6 meter diep. Zie afbeelding wat wij graag willen realiseren. Wij hebben ook een hoek huis. Verder willen wij ook een douche gelegenheid boven creëren. Ik ben erg benieuwd naar de offerte.

Dakopbouw plaatsen

Een dakopbouw van ongeveer 3,5 meter bij 9 meter.

Dakopbouw realiseren

Ik zoek een partij die een dakopbouw kan realiseren bij mijn woning. Het zou gaan om een ruimte van ongeveer 3.50 meter breed en 9 meter lang. Daarnaast moet de opbouw woon-klaar worden gemaakt en er moet ook een trap komen op bij deze opbouw te kunnen komen. De woning is goed bereikbaar.

Extra etage op een plat dak bouwen

Ik ben geïnteresseerd in een woning te Den Hoorn. Voordat ik een bod wil gaan doen ben ik benieuwd wat een gemiddelde dakopbouw zal gaan kosten. Op de foto's van Funda staat er verderop bij de buren ook een dakopbouw. Aan welke kosten zal ik daarbij moeten gaan denken? Graag hoor ik van u. Met vriendelijke groet,

Lekkage boven kantelraam verhelpen

Bij fikse buien waait het water waarschijnlijk onder de dakpannen, waardoor er water boven het kantelraam, bij het hout, naar beneden komt. We zijn eigenaar van het huis en wonen in China. Telefoonnummer is van de huurders.

Fietsenstalling laten bouwen

Ons bedrijf heeft een uitbreiding nodig van de fietsenstalling. Ik zoek iemand die de huidige stalling kan uitbreiden. Er moet ruimte zijn voor 60 fietsen, de stalling moet afsluitbaar en afgedekt zijn. Daarnaast moet er misschien ook straatwerk worden aangepast. Er moet ruimte zijn voor 60 fietsen. Het pand is goed bereikbaar.

Binnenmuur plaatsen

Onze slaapkamer bestond origineel uit 2 slaapkamers. Graag willen wij dit weer herstellen, zodat onze slaapkamer wordt opgedeeld in 2 kleinere slaapkamers. Er zal een tussen muur van ongeveer 2.95 meter geplaatst moeten worden en 2.50 meter hoog. Aan beide zijden van de muur moet minimaal 1 stopcontact worden geplaatst, totaal dus 2 stopcontacten. Tevens zal er een deurpost inclusief deur geplaatst moeten worden.

Verdieping op het huis laten zetten

Wij willen een verdieping er bij. Dus op ons huis laten zetten we hebben een plat dak ongeveer 50 m2 ze zijn nu schuin tegen over ons ook bezig bouwe moet met twee balkons aan de boor en achterkant en een kammer van 30m2 ongeveer stuur een foto mee van de overbuuren dan ziet u een huis met en zonder opbouwen

Pui vervagen

Oude schuifpui vervangen in verband met het vervangen van de houten dorpel. Graag goed advies of ik er slim aan doe een kunststof pui of een aluminium pui aan te schaffen en te laten installeren. Het betreft 3 delen van 1.50 meter en het middelste deel is het schuif gedeelte.

Constructieberekening maken en draagmuur verwijderen

Van de vorige huurders hebben we vernomen dat we de ruimte tot 1 grote ruimte kunnen maken. Het betreft de bovenste verdieping. De rode muur hebben zij laten verwijderen (zie bijlage) en daar is een stalen balk voor in de plaats gezet. Wij willen echter de complete ruimte 1 maken. Zij hebben het destijds laten onderzoeken en van een aannemer vernomen dat dit wel mogelijk is. Als u dit kunt bevestigen, en vervolgens interesse heeft om uit te voeren, verneem ik dat graag. Graag word ik door uw specialist gebeld.

Dakopbouw op huis realiseren

Wij zijn opzoek naar een aannemer die een opbouw op ons huis kan realiseren van 20 m2. Ons huis heeft op dit moment een plat dak. Er zal een vaste trap naar boven geplaatst moeten worden en elektra en vloerverwarming geïnstalleerd. Verder willen wij separaat weten wat de kosten zijn voor het stuken van de wanden en het plafond. Er zijn ontwerptekeningen aanwezig en de vergunning is goed gekeurd.

Fundering maken voor tuinhuis

Wij zetten binnenkort een tuinhuisje neer en willen daaronder een betonnen fundering. De betonvloer moet 310 × 210 × 12 cm worden. We willen daar omheen graag een bekisting met bewapening erin. Wat zou het kosten als jullie een bekisting maken met bewapening en dan het beton erin storten? En zorgen dat het waterpas is Inclusief materialen en bezorgkosten. Er kan een vrachtwagen komen die direct naast de schutting kan staan. En daar moet het beton ook komen dus ik denk dat er uit de goot gestort kan worden als die ongeveer een kwartslag zou kunnen draaien. Aangezien we nog wat voorbereidingen moeten doen zou het rond eind april zijn.

Schuin dak recht optrekken

Ik heb een zolder met aan beide kanten een geheel schuin dak. Ik ben op zoek naar een prijsindicatie voor het geheel optrekken van wand aan de voorkant van de woning (5,20 meter breed) en aan de achterkant het plaatsen van een dakkapel (voor de maximaal haalbare breedte). Aan beide kanten kunsstof kozijnen met dubbelzijdig glas en te openen raam.

Fundering en uitbouw maken

Wij hebben een huis gekocht waarvan we 3 april as. De sleutel krijgen. Voor 1 augustus willen we verhuizen. In de tussentijd moet er een uitbouw worden gerealiseerd aan de zij/achterkant van de woning. Een vergunning is hiervoor niet nodig. Momenteel is de plek waar de uitbouw moet komen een buitenplaats. Er staan al bruikbare muren die straks de buitenmuur van onze uitbouw moet worden. Het huis is gefundeerd op palen

Dakopbouw op woning laten bouwen

Ik wil een dakopbouw op het huidige dak laten bouwen. Het huidige dak, op de eerste verdieping, heeft een plat dak. Op de tweede verdieping moet een gebroken dak met plat komen. Gelijk aan wat de buren hebben. De opbouw is circa 6 meter breed en 10 meter diep. Het plafond op de eerste verdieping, wat later dus vloer van de tweede verdieping is, is van hout. Er zijn tekeningen, controlerapporten en berekeningen beschikbaar.

Aanbouw op de 1e verdieping opbouwen

We willen een opbouw op de eerste verdieping. De begane grond is aan de achterkant langer. Op dat laatste deel willen we een opbouw van 5 meter bij 2,5 meter. Het huis is circa 20 jaar oud. De bouwtekeningen heb ik. Er moeten twee slaapkamers gemaakt worden. Doorgang uit een van de huidige slaapkamers door een raam te vervangen door een deur. Verwarming en elektra doortrekken. Met een plat dak. Afwerking binnenzijde mee aanbieden.

Dakopbouw op een plat dak bouwen

Ik wil graag een prefab dakopbouw laten plaatsen. Maten zijn ongeveer 3,8 x 9 meter. Graag volledige afwerking met stopcontacten, en afgestemd op beschermd stadsgezicht gemeente Delft.

Opbouw op een huis

Opbouw op huis van ongeveer 5 x 5 m2. Volledig afgewerkt. Verdeeld in 2 kamers en een ruimte voor was/droger en douche en wastafel en plaatsen van een trap.

Fundering voor uitbouw

Wij willen een uitbouw realiseren van de woning. Wij willen alleen de fundering, beton toplaag en draagvloer, afmetingen 2,50 x 6 meter, klei-bodem. Kunt u ons een offerte geven? Voor de rest moet de uitbouw casco geleverd worden.

Fundering voor een aanbouw maken

Wij hebben alleen maar fundering voor een uitbouw in achtertuin van 2.5 x 6 meter nodig. De fundering moet een kamer dragen van 2,6 meter hoogte, met mogelijk een dakterras erop. Het zal in februari, of begin maart uitgevoerd worden. De achtertuin is via huis of via een pad van 1,5 m breedte toegankelijk. Graag een advies betreft het soort fundering u voor welke prijs kunt maken en wanneer.

Renovatie van een monumentale stal

Bij ons op het terrein staat een stal, monument. Deze moet gerenoveerd worden. Er is een rapport van monumentenwacht aanwezig.

Prefab kelder plaatsen

Ik wil graag offerte voor het plaatsen van prefab kelder met dek, lichte vorm van ongeveer in de maten 400/450 lengte en breed 200/250

Draagmuur slopen en puin afvoeren

Draagmuur ongeveer 8,5 m2 plaatsen stalen balken. Het is een hoek met deur naar de keuken en een kamer muur Puin afvoeren