Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Delft te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Delft heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Delft u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Delft of directe omgeving.

1258 klanten uit Delft bevelen een bij Casius in Delft aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Delft bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwe woning op een kavel bouwen, vrijstaande woning bouwen, nieuwbouwwoning op een kavel laten bouwen, hSB twee-onder-een-kapwoning bouwen, dakopbouwen op voormalig schoolgebouw maken, bouw van een woning, huis bouwen, zelfbouw Kop West, vrijstaande woning op bouwkavel bouwen, grote kelder bouwen, bouw van een vrijstaande woning, woning onderkelderen en fundering vernieuwen, nieuw woonwerkpand bouwen, hele woning bouwen, houten huis / atelier laten bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Delft staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Delft:

Installatie- en verbouwwerk in de toilet en keuken

Ik wil graag het toilet verbouwen. Het toilet moet 90 graden gedraaid worden, zodat er meer zitruimte ontstaat. Daarbij moeten alle materialen nog gekocht worden (WC, fonteintje, tegels etc) waarbij ik graag wat advies krijg. Verder wil ik graag alvast een aan- en afvoer naar de 1e etage laten aanleggen, zodat er in de toekomst ook een toilet in de badkamer kan worden aangelegd. Ook wil ik graag de wasbak en de kraan in de keuken laten vervangen.

Woonhuis slopen

Ik wil mijn woonhuis die in Delft staat gesloopt hebben en al het materiaal afgevoerd hebben. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 70 m2 en 250 m3 inhoud.

Golfplaten op de garage vervangen

Op het dak van de garage liggen golfplaten die verwijderd en afgevoerd moeten worden. De platen hebben waarschijnlijk asbest echter is hier nog geen inventarisatie rapport voor gemaakt. De garage is ongeveer 9 bij 3 meter groot.

Schoorstenen aftoppen

Ik wil twee schoorstenen op mijn schuine dak aftoppen (dus niet geheel verwijderen). Tevens wil ik het puin af laten voeren door de vakman. Het huis is 3 verdiepingen hoog. Ik weet niet of het met een ladder gaat lukken, er moet waarschijnlijk een steiger of lift komen. De schoorsteen is ongeveer 2 meter lang maar deze wordt niet meer gebruikt en ik wil graag dat er een stuk vanaf gaat zodat de schoorsteen niet meer zal omvallen door storm.

Vloer op binnenplaats slopen

Het betreft een binnenplaats achter een woning van ca. 10 x 10m. De begane grond is nu nog garage met een vrije doorgang van de straat naar het binnenterrein. De smalste maat is 2,2 meter en ruim 3 meter hoog. Er zit een afschot van een cm. Om 30 in de plaat. De dikte van de plaat weten we niet, ook niet of hij overal even dik is. Op een dik (hoog) punt is er wel eens een gaat geboord van rond 10cm voor bodemonderzoek. De dikte van de vloer was op dat punt ca. 20cm.

Betonvloer slopen

Het betreft een binnenplaats achter een woning van circa 10 x 10 meter. De begane grond is nu nog garage met een vrije doorgang van de straat naar het binnenterrein. De smalste maat is 2,2 meter en ruim 3 meter hoog. Er zit een afschot van een cm. Om 30 in de plaat. De dikte van de plaat weten we niet, ook niet of hij overal even dik is. Op een dik (hoog) punt is er wel eens een gaat geboord van rond 10 cm. Voor bodemonderzoek. De dikte van de vloer was op dat punt circa 20 cm. De vakman moet vervolgens het puin afvoeren.

Uitbouw of serre realiseren

Ik ben mij aan het oriënteren op de mogelijkheden voor het vergroten van de woonkamer van onze tussenwoning. We denken over het aanbouwen van een stuk van 2.47 meter hoog, 4.87 meter breed en 2.5 meter diep. We weten nog niet of het een aanbouw of een serre moet worden.

Uitbouw slopen

Het slopen van 15 meter lang x 4 meter breed uitbouw inclusief slopen van de dak, wanden, tussenwanden en vloer. ruimtes welke gesloopt zouden moeten worden zijn nu genoemd werkplaats en hobby/muziek ruimte. iIj willen een tuin aanleggen van 15 meter lang. Graag een snelle reactie ivm eventuele aankoop van deze huis.

Opbouw laten opbouwen

Wij willen mogelijk een opbouw met een afmeting van 6 bij 5 meter. De woning heeft nu een pannendak. Er moet een volledige verdieping op komen. Plat dak of ook weer met pannen (dubbele nokverhoging). Trap plaatsen en elektra en verwarming doortrekken. Eventueel ook water en afvoer. Er is een bouwtekening van de woning. Er is in het verleden een tekening voor de opbouw gemaakt, die moet ik opzoeken. Kunt u ook helpen met de vergunningaanvraag? Graag een indicatie van de kosten. Bij de bank loopt een aanvraag hiervoor.

Fundering boren voor een woning

Ten behoeve van naast elkaar gelegen bungalows 2 x 100m2 fundering inclusief alle sparingen

Serre aan de uitbouw bouwen

Wij willen een serre aan de uitbouw van onze nieuwbouwwoning laten plaatsen. De serre moet over de hele breedte van de woning komen, aan de uitbouw. Van kunststof en met veel glas. De uitbouw zal ongeveer 2.4 meter wordn. De woning is 5.5 meter breed. Graag een offerte. De uitbouw is nog niet gemaakt, alleen fundering is er wel. Maart 2018 is de oplevering van de woning.

Slopen van een draagmuur en bijkomende werkzaamheden

Ik wil in het najaar een gemetselde draagmuur tussen mijn woonkamer en keuken laten slopen. Er moet een doorgang worden gemaakt van ongeveer 2,5 x 2,5 meter en een steunbalk worden geplaatst. De vloer, de muren en het plafond moeten afgewerkt worden. Ik wil graag een gedetailleerde offerte ontvangen met afzonderlijke posten voor het slopen, afvoeren van het afval en afwerken. Het betreft een jaren '30 woning.

Beton- en ijzervlechtwerk

Betonvlechter/ijzervlechter nodig voor breedplaatvloeren 1ste verdieping t/m dak. Ik wil graag een aanbieding van uurtarief. Het gaat om ongeveer 71,4 m2.

Casco opbouw bouwen

Ik wil graag een casco opbouw laten bouwen van 3.60 x 4.50 meter. Het is een woning uit 1900. Wij zijn verplicht om een bepaalde opbouw erop te zetten vanuit Stadzicht. Er zijn al tekeningen van de opbouw (in spiegelbeeld). Aan de voorzijde dient de opbouw schuin weg te lopen. De opbouw krijgt een plat dak.

Dak van balkon op afschot maken

Graag laten we het dak van ons balkon op afschot maken. Het gaat om ongeveer 12 vierkante meter.

Tuinkelder maken

Ik zou onder de achtertuin graag een kelder willen hebben voor fietsen e.d. inclusief ingang. De tuin heeft een omvang van ongeveer 9 bij 6 meter. De kelder mag onder de gehele achtertuin komen. De tuin is goed te bereiken van buitenom. Er is een parkeervak naast de tuin die ik eventueel vrij zou kunnen houden. Een prefab kelder is ook een idee, eventueel iets kleiner is ook prima. Graag hiervoor een indicatie. Eventueel kunt u op afspraak langskomen om te situatie te bekijken op een avond of in het weekend.

Opening in dragende binnenmuur maken en binnenwanden plaatsen

Het maken van een opening in een dragende binnenmuur. Muurdikte 12 centimeter, te maken doorgang is 60 centimeter breed en ciorca 180 centimeter hoog. Ook wil ik dat het puin afgevoerd wordt. En het plaatsen van 2 houtskeletbouw binnenwanden circa 2,2 meter hoog, 1 wand = 107 centimeter breed en de andere circa 200 centimeter breed. Aan 1 zijde voorzien van gipsplaat en andere zijde van underlayment.

Boeidelen laten vervangen door Trespa

Ik woon in een hoekwoning waar om de tuin een gemetselde muur loopt. Daarboven bevinden zich houten panelen die aan vervanging toe zijn en ik overweeg om daar antracietkleurige Trespa platen van 60 cm hoog te laten aanbrengen. De totale lengte bedraagt ongeveer 30 meter. Ik wil een afspraak maken om het werk hier te bespreken en in te meten en ontvang daarna graag uw plan van aanpak en offerte.

Skelet uitbouw maken op palen

Skelet maken voor een uitbouw op palen. - 5 x 4 m - 3 palen tussenafstand van 2.5 m - 4 balken (stalen kooi) - 1 vloer

Pannendak en gevel slopen

Ik zoek een bedrijf dat : OVH dakpannen verwijderen en ter plaatse opslaan ten behoeve van hergebruik. Schuine kopgevel metselwerk slopen tot bovenkant vloer 1e verdieping, dakbeschot incl gordingen en spant slopen, schoorsteen slopen. Oppervlakte dak: 90 m2 oppervlakte kopgevels ongeveer 2 x 20 m2. 1 maal het maken van een sparing 2,20 x 2,20 meter inclusief latei in spouwmuur, 1 x sparing ongeveer 0,930 x 2,10 in spouwmuur inclusief latei, 1 keer borstwering onder kozijn verwijderen, spouwmuur, ongeveer 1,50 x 1 meter. Geen asbest aanwezig.

Balkon dichtmaken en bij de kamer betrekken

Ben op zoek naar een globale indicatie voor het betrekken van balkon bij woning (bruin huis). Mijn buren hebben hetzelfde gedaan (blauw huis). Het gaat dan om het optrekken van de voorgevel en het plaatsen van een dak. Ik zoek een prijsopgave voor het casco/constructieve gedeelte. Afwerken naderhand doe ik zelf. Zie bijlagen voor details.

Kelder onder bestaande woning maken

Wij zijn ons aan het orienteren op een kelder onder ons huis. We hebben een 2 onder 1 kap woning. Deze hebben we 2,5 jaar geleden gekocht en voorzien van een aanbouw aan de achterzijde. Daarmee is de totale woonoppervlakte op de begane grond ca. 70 m. Graag zouden wij een indicatie van de prijs voor een kelder ontvangen. Ons huis is voor zover ik kan zien gebouwd op heipalen van vijf meter lang. De garage staat op heipalen van 4 meter. Bij onze nieuwe aanbouw hebben ze heipalen van 19 meter gebruikt. Deze aanbouw is 2,5 meter diep. Gezien het verschil tussen de lengte van de heipalen van de aanbouw en het bestaande huis, weet ik niet zeker of ik de bouwtekening goed heb gelezen. Ons adres is Koetlaan 23 te Delft. Wellicht kunt u op Google maps kijken hoe het huis er verder uitziet. Afhankelijk van de kosten en de mogelijkheden willen we een kelder van 50 tot 100 m2. Wellicht deels onder de tuin of onder de garage omdat dat misschien makkelijker is. We willen de kelder gebruiken als chill/tv-ruimte en als fitnessruimte. Er moet rekening worden gehouden met een hoge grondwaterstand. Bij het plaatsen van de fundering voor de aanbouw hadden ze daar erg veel last van. Dit gebeurde overigens wel in een zeiknatte novembermaand. Ik heb een poging gedaan het bestemmingsplan door te lezen en daarin heb ik niets over kelderbouw aangetroffen. Zoals gezegd is deze aanvraag puur ter orientatie van de kosten. Aan de hand daarvan gaan we beslissen of we het willen of niet. Alvast hartelijk

Uitbouw of serre aan woonkamer en keuken maken

Wij willen graag onze woonkamer en keuken uitbouwen. Een geïsoleerde woonserre. Uitvouwbaar glazen deuren die de tuin, woonkamer, en keuken één ruimte maken als de glazen deuren open zijn. De uitbouw zou rond 1.80 meter de tuin ingaan, en ons huis is 5.75 meter breed. Bijgevoegde foto is hoe we het zou willen hebben.

Glazen dak op aanbouw vervangen

Ik wil het glazen dak, wat nu op de aanbouw bij mijn huis zit, laten vervangen voor een normaal (waarschijnlijk betonnen) dak.

Uitbouw laten verbouwen

Ik wil graag een aanbouw laten verbouwen. Het heeft aan de achterkant een uitbouw, waar later een serre tegenaan is gemaakt. Graag zouden wij eind deze zomer de woonkamer met keuken/serre willen samentrekken tot één ruimte, met gelijk plafond, gelijke muren (eventueel met een minimaal wandje waar nu de zijmuur staat) en achter openslaande deuren naar de tuin. In het aangebouwde stuk willen wij een deel van het dak uit glas laten maken.