Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Delft te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Delft heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Delft u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Delft of directe omgeving.

1299 klanten uit Delft bevelen een bij Casius in Delft aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Delft bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: woning met garage bouwen, nieuwbouw, nieuwe loods bouwen, extra verdieping opbouwen, extra verdieping opbouwen, extra verdieping opbouwen, grote aanbouw aan achterkant woning, herstel fundering en uitbouw maken, 2e verdieping op een bungalow plaatsen, uitbouw en nokverhoging laten plaatsen, uitbouw en dakopbouw of nokverhoging plaatsen, uitbouw aan meerdere woningen bouwen, kleedkamers met doucheruimte bouwen, garage, aanbouw en prefab kelder in tuin bouwen, uitbouw achter de woning aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Delft staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Delft:

Constructieberekening maken en draagmuur verwijderen

Van de vorige huurders hebben we vernomen dat we de ruimte tot 1 grote ruimte kunnen maken. Het betreft de bovenste verdieping. De rode muur hebben zij laten verwijderen (zie bijlage) en daar is een stalen balk voor in de plaats gezet. Wij willen echter de complete ruimte 1 maken. Zij hebben het destijds laten onderzoeken en van een aannemer vernomen dat dit wel mogelijk is. Als u dit kunt bevestigen, en vervolgens interesse heeft om uit te voeren, verneem ik dat graag. Graag word ik door uw specialist gebeld.

Dakopbouw op huis realiseren

Wij zijn opzoek naar een aannemer die een opbouw op ons huis kan realiseren van 20 m2. Ons huis heeft op dit moment een plat dak. Er zal een vaste trap naar boven geplaatst moeten worden en elektra en vloerverwarming geïnstalleerd. Verder willen wij separaat weten wat de kosten zijn voor het stuken van de wanden en het plafond. Er zijn ontwerptekeningen aanwezig en de vergunning is goed gekeurd.

Fundering maken voor tuinhuis

Wij zetten binnenkort een tuinhuisje neer en willen daaronder een betonnen fundering. De betonvloer moet 310 × 210 × 12 cm worden. We willen daar omheen graag een bekisting met bewapening erin. Wat zou het kosten als jullie een bekisting maken met bewapening en dan het beton erin storten? En zorgen dat het waterpas is Inclusief materialen en bezorgkosten. Er kan een vrachtwagen komen die direct naast de schutting kan staan. En daar moet het beton ook komen dus ik denk dat er uit de goot gestort kan worden als die ongeveer een kwartslag zou kunnen draaien. Aangezien we nog wat voorbereidingen moeten doen zou het rond eind april zijn.

Schuin dak recht optrekken

Ik heb een zolder met aan beide kanten een geheel schuin dak. Ik ben op zoek naar een prijsindicatie voor het geheel optrekken van wand aan de voorkant van de woning (5,20 meter breed) en aan de achterkant het plaatsen van een dakkapel (voor de maximaal haalbare breedte). Aan beide kanten kunsstof kozijnen met dubbelzijdig glas en te openen raam.

Fundering en uitbouw maken

Wij hebben een huis gekocht waarvan we 3 april as. De sleutel krijgen. Voor 1 augustus willen we verhuizen. In de tussentijd moet er een uitbouw worden gerealiseerd aan de zij/achterkant van de woning. Een vergunning is hiervoor niet nodig. Momenteel is de plek waar de uitbouw moet komen een buitenplaats. Er staan al bruikbare muren die straks de buitenmuur van onze uitbouw moet worden. Het huis is gefundeerd op palen

Dakopbouw op woning laten bouwen

Ik wil een dakopbouw op het huidige dak laten bouwen. Het huidige dak, op de eerste verdieping, heeft een plat dak. Op de tweede verdieping moet een gebroken dak met plat komen. Gelijk aan wat de buren hebben. De opbouw is circa 6 meter breed en 10 meter diep. Het plafond op de eerste verdieping, wat later dus vloer van de tweede verdieping is, is van hout. Er zijn tekeningen, controlerapporten en berekeningen beschikbaar.

Aanbouw op de 1e verdieping aanbouwen

We willen een uitbouw op de 1ste verdieping. De beganegrond is aan de achterkant langer. Op dat laatste deel willen we een uitbouw van 5m bij 2,5m.

Dakopbouw op een plat dak bouwen

Ik wil graag een prefab dakopbouw laten plaatsen. Maten zijn ongeveer 3,8 x 9 meter. Graag volledige afwerking met stopcontacten, en afgestemd op beschermd stadsgezicht gemeente Delft.

Opbouw op een huis

Opbouw op huis van ongeveer 5 x 5 m2. Volledig afgewerkt. Verdeeld in 2 kamers en een ruimte voor was/droger en douche en wastafel en plaatsen van een trap.

Fundering voor uitbouw

Wij willen een uitbouw realiseren van de woning. Wij willen alleen de fundering, beton toplaag en draagvloer, afmetingen 2,50 x 6 meter, klei-bodem. Kunt u ons een offerte geven? Voor de rest moet de uitbouw casco geleverd worden.

Fundering voor een aanbouw maken

Wij hebben alleen maar fundering voor een uitbouw in achtertuin van 2.5 x 6 meter nodig. De fundering moet een kamer dragen van 2,6 meter hoogte, met mogelijk een dakterras erop. Het zal in februari, of begin maart uitgevoerd worden. De achtertuin is via huis of via een pad van 1,5 m breedte toegankelijk. Graag een advies betreft het soort fundering u voor welke prijs kunt maken en wanneer.

Renovatie van een monumentale stal

Bij ons op het terrein staat een stal, monument. Deze moet gerenoveerd worden. Er is een rapport van monumentenwacht aanwezig.

Prefab kelder plaatsen

Ik wil graag offerte voor het plaatsen van prefab kelder met dek, lichte vorm van ongeveer in de maten 400/450 lengte en breed 200/250

Draagmuur slopen en puin afvoeren

Draagmuur ongeveer 8,5 m2 plaatsen stalen balken. Het is een hoek met deur naar de keuken en een kamer muur Puin afvoeren

Achterkant van huis uitbouwen

Ik wil graag een dakopbouw over 2 verdiepingen bij mijn hoekwoning. De eerste verdieping heeft een uitbouw met daar achter een dakterras. De uitbouw moet ongeveer 3.50 meter langer worden en ongeveer 3 meter breed. De vliering daarboven moet vanaf de nok uitgebouwd worden tot dezelfde diepte, dat is ongeveer 8 meter. Beide uitbouwen mogen casco opgeleverd worden. De vergunning gaan wij zelf aanvragen.

Keuken en tegelvloer verwijderen.

Graag ontvang ik twee offertes voor sloopwerkzaamheden in onze woning in Delft. Het gaat om het verwijderen van een keuken en om het verwijderen van een tegelvloer in keuken en woonkamer. Voor of op 6 februari 2018 willen we onze huidige keuken laten verwijderen. Het gaat om een keukenblok tegen de muur. In dit blok zit een gootsteen, een hoge kast met een koelkast, een gaskookplaat en een oven. Ook de tegelwand (1 of 2 lagen tegels, is nu onbekend) moet voorzichtig verwijderd worden, zodat daarna deze muur gestuuct kan worden. Tegenover dit keukenblok staat een eiland zonder apparatuur, maar met stopcontacten. Om dit eiland is een bakstenen muur gebouwd. Er lopen twee stalen buizen naar een balk die tegen het plafond is gemonteerd. Dit eiland, de ombouw, de buizen en de balk moeten ook verwijderd worden. De balk loopt naar een muurtje van 70 centimeter (naar het andere keukenblok, zie foto voor de duidelijkheid). Dit muurtje moet wel blijven staan, dus de balk moet voorzichtig van dit muurtje worden losgekoppeld. Daarnaast moet de huidige tegelvloer er voorzichtig uit worden gehaald, zodat daarna de vloer geëgaliseerd kan worden en een tegelzetter nieuwe plavuizen kan leggen. Tegen de achtergevel bevinden zich twee convectorputten. Deze moeten blijven. Het gaat om een oppervlakte van minder dan 55 m2. Al het bouwafval en de apparatuur van de keuken moet worden afgevoerd. Er is voor de deur plek voor een container en de loopafstand is dus klein. Het gaat om sloopwerkzaamheden op de begaande grond. In verband met de werkzaamheden die na de sloopwerkzaamheden zullen plaatsvinden, is het belangrijk dat de sloop op een vaststaande dag wordt uitgevoerd. Ik wacht uw reactie per e-mail met interesse af! Telefonisch ben ik momenteel slecht bereikbaar.

Installatie- en verbouwwerk in de toilet en keuken

Ik wil graag het toilet verbouwen. Het toilet moet 90 graden gedraaid worden, zodat er meer zitruimte ontstaat. Daarbij moeten alle materialen nog gekocht worden (wc, fonteintje, tegels et cetera) waarbij ik graag wat advies krijg. Verder wil ik graag alvast een aan- en afvoer naar de 1e etage laten aanleggen, zodat er in de toekomst ook een toilet in de badkamer kan worden aangelegd. Ook wil ik graag de wasbak en de kraan in de keuken laten vervangen.

Woonhuis slopen

Ik wil mijn woonhuis die in Delft staat gesloopt hebben en al het materiaal afgevoerd hebben. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 70 m2 en 250 m3 inhoud.

Golfplaten op de garage vervangen

Op het dak van de garage liggen golfplaten die verwijderd en afgevoerd moeten worden. De platen hebben waarschijnlijk asbest echter is hier nog geen inventarisatie rapport voor gemaakt. De garage is ongeveer 9 bij 3 meter groot.

Schoorstenen aftoppen

Ik wil twee schoorstenen op mijn schuine dak aftoppen (dus niet geheel verwijderen). Tevens wil ik het puin af laten voeren door de vakman. Het huis is 3 verdiepingen hoog. Ik weet niet of het met een ladder gaat lukken, er moet waarschijnlijk een steiger of lift komen. De schoorsteen is ongeveer 2 meter lang maar deze wordt niet meer gebruikt en ik wil graag dat er een stuk vanaf gaat zodat de schoorsteen niet meer zal omvallen door storm.

Vloer op binnenplaats slopen

Het betreft een binnenplaats achter een woning van ca. 10 x 10m. De begane grond is nu nog garage met een vrije doorgang van de straat naar het binnenterrein. De smalste maat is 2,2 meter en ruim 3 meter hoog. Er zit een afschot van een cm. Om 30 in de plaat. De dikte van de plaat weten we niet, ook niet of hij overal even dik is. Op een dik (hoog) punt is er wel eens een gaat geboord van rond 10cm voor bodemonderzoek. De dikte van de vloer was op dat punt ca. 20cm.

Betonvloer slopen

Het betreft een binnenplaats achter een woning van circa 10 x 10 meter. De begane grond is nu nog garage met een vrije doorgang van de straat naar het binnenterrein. De smalste maat is 2,2 meter en ruim 3 meter hoog. Er zit een afschot van een cm. Om 30 in de plaat. De dikte van de plaat weten we niet, ook niet of hij overal even dik is. Op een dik (hoog) punt is er wel eens een gaat geboord van rond 10 cm. Voor bodemonderzoek. De dikte van de vloer was op dat punt circa 20 cm. De vakman moet vervolgens het puin afvoeren.

Uitbouw of serre realiseren

Ik ben mij aan het oriënteren op de mogelijkheden voor het vergroten van de woonkamer van onze tussenwoning. We denken over het aanbouwen van een stuk van 2.47 meter hoog, 4.87 meter breed en 2.5 meter diep. We weten nog niet of het een aanbouw of een serre moet worden.

Uitbouw slopen

Het slopen van 15 meter lang x 4 meter breed uitbouw inclusief slopen van de dak, wanden, tussenwanden en vloer. ruimtes welke gesloopt zouden moeten worden zijn nu genoemd werkplaats en hobby/muziek ruimte. iIj willen een tuin aanleggen van 15 meter lang. Graag een snelle reactie ivm eventuele aankoop van deze huis.

Opbouw laten opbouwen

Wij willen mogelijk een opbouw met een afmeting van 6 bij 5 meter. De woning heeft nu een pannendak. Er moet een volledige verdieping op komen. Plat dak of ook weer met pannen (dubbele nokverhoging). Trap plaatsen en elektra en verwarming doortrekken. Eventueel ook water en afvoer. Er is een bouwtekening van de woning. Er is in het verleden een tekening voor de opbouw gemaakt, die moet ik opzoeken. Kunt u ook helpen met de vergunningaanvraag? Graag een indicatie van de kosten. Bij de bank loopt een aanvraag hiervoor.