Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Delft te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Delft heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Delft u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Delft of directe omgeving.

1354 klanten uit Delft bevelen een bij Casius in Delft aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Delft bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw op kavel, about New House Construction Estimation Request, prefab of houtskelet woning bouwen, diverse opbouwen voor circa 8 woningen, bungalow bouwen, afbouw op casco houtskelet, huis bouwen landelijke stijl, nieuwbouwwoning realiseren, nieuw huis met twee verdiepingen bouwen, een vrijstaande woning realiseren op een perceel, een vrijstaande woning met stal realiseren, opbouw en uitbouw realiseren, nieuwbouwwoning bouwen, een vrijstaande woning realiseren, slaapkamer badkamer maken, wand zolder verplaatsen en uitbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of veranda- en serrebouw in Delft staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Delft:

Slopen van schouw, rookkanaal en ornamenten

Op 3 februari krijg ik de sleutel van een jaren '30 woning. Graag wil ik die week de schouw laten slopen met daarin een rookkanaal. Tevens zullen het ornament een marmeren schouw verwijderd moeten worden. De schouw heeft een beetje een standaard maat. Zou u de prijs voor het afvoeren apart op de offerte willen benoemen? In de week van 3 februari zou ik graag willen beginnen.

Renovatie aan een woning: dak, CV, kozijnen en schilderwerk

Ik zoek een aannemer die een woning kan renoveren. Het gaat om renovatie aan het dak, hier zit asbest in wat verwijderd dient te worden. Daarnaast moet het dak geïsoleerd en misschien opnieuw bedekt worden. Daarnaast moeten er kozijnen vervangen worden, nieuwe CV-installatie en veel schilderwerk. Ik zoek een partij die mij hiermee kan helpen.

Opbouw, badkamer en overige werkzaamheden

In verband met de aanschaf van een woning zijn er enkele klussen die wij graag gedaan zouden willen hebben. Het gaat hier om de volgende werkzaamheden: - Uitbouw van de tweede verdieping. Op dit moment bevindt zich in de woning een vliering op de tweede verdieping waarvan een gedeelte op stahoogte. De vliering is bereikbaar middels een losse trap en een luik. De locatie van het luik is in het oranje op een plattegrond getekend. Plattegronden kunnen wij desgewenst opsturen. Het dak loopt schuin af, dus de vliering bevindt zich aan één kant van de woning. Graag zouden wij een volwaardige tweede verdieping van +/- 35/40 m2 willen hebben die met een vaste trap bereikbaar wordt. Hierbij willen wij ook graag dat de verdieping aan beide kanten een raam heeft. De trap naar de tweede verdieping willen wij graag plaatsen boven de trap naar de eerste verdieping. Op de tweede verdieping zouden wij graag in ieder geval één slaapkamer met een deur hebben. - Op de tweede verdieping zouden wij tevens een badkamer willen laten plaatsen. In de badkamer dienen te komen: een wastafel + meubel, een toilet en een ligbad. Bovendien willen wij graag dat de badkamer grenst aan een raam (en daarmee niet inpandig is). - De huidige CV ketel willen wij laten vervangen. De CV ketel dient voldoende capaciteit te hebben voor 4 personen. Daarnaast zijn er een aantal optionele werkzaamheden: - Vloerverwarming in de nieuwe badkamer - Oude badkamer op de eerste verdieping slopen + wanden (bijv. stucen) en vloer herstellen. - Meterkast vervangen en extra groepen toevoegen (8 groepen). - Vloerverwarming + laminaat vloer in de huiskamer plaatsen. - Aanbouw aan de huiskamer aan de tuinkant van 2 x 5. Wij ontvangen in februari de sleutel van de woning en kunnen daarom de woning niet laten zien. Wel kunnen we indien gewenst meer foto's aanleveren. Graag ontvangen we daarom een +/- indicatie van de kosten voor bovenstaande werkzaamheden incl. BTW. Graag per punt gespecificeerd (opbouw, badkamer,

Uitbouw ombouwen naar serre

There is an existing house extension at the back of the house with concrete foundation, side walls, and flat roof. We would like to change this house extension into a serre. The side walls, foundation can be utilized. Only glass on the roof and glass facade has to be constructed. I can provide contruction drawings of the existing situation. The measures are 4 x 3,86 meter. I would like to start in December.

Houten vloerbalken controleren en eventueel vervangen

In de vloerbalken van de 1e verdieping waar de badkamer gezeten heeft is flink gezaagd. Wij vragen ons af of hier weer een nieuwe vloer overheen gestort kan worden ivm de draaglast. Onze vraag is moet dit verstevigd worden en of moeten er balken vervangen worden.

Dakopbouw realiseren

Ik wil graag een dakopbouw (totaal beschikbare oppervlakte 2,7x12m) met raam voor en achter, zie buren voor stijl. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk, ik heb geen voorkeur voor materiaal waar het van gemaakt moet worden. Er is een vergunning nodig maar die heb ik nog niet aangevraagd.

Aanbouw achterzijde woning

Het realiseren van een aanbouw aan een bestaande woning. Breedte is 5.40 m. Diepte is 2.60 m. Het moet casco opgeleverd worden, met elektra, geen stucwerk, heipalen en de gevel moet van kalkzandsteen gemaakt worden. Ik ontvang graag een offerte.

Uitbouw achterzijde woning

Uitbouw van 2,5 meter bij 5 meter. We willen dit volgend jaar gaan realiseren. Er is geen vergunning voor nodig. Ik weet nog niet zeker of het compleet of casco opgeleverd moet gaan worden maar er moet in ieder geval wel elektra in komen. Het hoeft niet gestuct te worden. Er moeten ook heipalen in komen en het moet een houten uitbouw zijn. Ik ben benieuwd naar de kosten en de mogelijkheden en ik ontvang graag een offerte.

Nieuwbouw badkamer realiseren

Over een aantal maanden wordt onze nieuwbouw woning opgeleverd. Hiervoor zoeken wij een aannemer die met een aantal klussen kan helpen, maar met name de badkamer. De badkamer wordt casco opgeleverd met een oppervlakte van 3 x 2 meter. Er wordt echter 1 muur richting een slaapkamer van 5 x 3 niet opgeleverd omdat we de badkamer groter willen hebben. Het idee is om van de oorspronkelijke badkamer een inloopkast te maken en dus het leiding werk door te trekken naar die nieuwe slaapkamer. In de badkamer zou dan een ruime inloop douche deels met een nieuw muurtje en glas kunnen, een vrijstaand bad, tegelwerk 60 x 60 op een oppervlakte van waarschijnlijk 3x4. Er is behoefte aan nisjes en afwijkend tegelwerk bij de douche zoals een Hongaarse punt met langwerpige tegels. Daarnaast lijkt het ons leuk een aannemer te vinden die meedenkt en wellicht voor de rest van het huis ook wil helpen als het bevalt van beide kanten. Ik heb een plattegrond toegevoegd met een kruis door de muur die er niet komt. Ik heb foto’s van de sfeer die we mooi vinden en van hoe het leidingwerk nu afgedopt is op verzoek.

Kelder onder bestaande woning realiseren

Wij willen graag een kelder onder onze bestaande woning maken (zonder dat de woonkamer onbewoonbaar wordt). We hebben een hoekhuis, maar zijn ingesloten tussen een schuur en een woning. De woning staat op heipalen. De oppervlakte is circa 25 m2. De diepte van de huidige kruipruimte is circa 90 cm. De gewenste hoogte van de kelder is 2.30 m. Wat de grondsoort is weten wij niet. De constructie moet waarschijnlijk gemetseld worden. We willen de kelder als opslag gebruiken. Er hoeven geen leidingen te komen. Ventilatie twijfelen we over. Vergunning is waarschijnlijk nodig. Graag de graafwerkzaamheden en afvoergrond apart specificeren. (misschien voeren we die zelf uit).

Het vervangen van kozijnen aan de voorzijde van een woning

Ik zoek een kozijnenspecialist voor het vervangen van alle kozijnen aan de voorzijde van mijn woning. Het zijn momenteel houten kozijnen, maar dit wil ik van aluminium hebben. Het gaat om 5 kozijnen/ramen die op de eerste en tweede verdieping vervangen moeten worden. Het gaat om (zie foto): 1 & 2 incl te openen raam 3 te ventileren doucheraam 4 te ventileren wc raam (kozijn gedeeld met buren) 5 Kozijn schuurtje (50 bij 200 cm)

Villa bouwen

Villa nieuwbouw: -ongeveer bruto 247 m2 (zonder vide 270 m2) -Begane grond + 2 verdiep. -plattegrond bruto maat 7,5 x 12 meter -vide van bg naar 1e verdieping. -gevel bij vide bg en 1e verdiep. verdiepingshoog glas. - Gevelmateriaal mix van stuc en baksteen - Bouwvergunning is nog niet aangevraagd, tekening ben ik mee bezig - Stucwerk en elektra, fundering - 2e verdieping moet casco opgeleverd worden Alvast bedankt

Fundering voor een serre

Wij willen een (gesloten) serre laten plaatsen en hebben een fundering nodig (incl vloer). De afmetingen zullen pakweg 5 x 2,5 zijn. Kunnen jullie een voorzichtige prijsopgave doen?

Rotte vloerbalken vervangen

Ik wil 4-5 balken onder mijn keukenvloer laten vervangen een aantal daarvan zijn doorgerot i.v.m. vocht. Deze balken bevinden zich in een buitenmuur. De andere kant van de balken bevinden zich in een binnenmuur, die ooit draagmuur was. Er is direct boven een (deels verrotte) balk die in de binnenmuur is gemetseld een staander geplaatst waarop een stalen bint ligt waarboven de draagmuur van de bovenetage staat. Boven 1 balk die deels verrot is staat een andere binnenmuur. Mijn idee was het om in de keuken nieuwe betonnen balken te plaatsen, opdat deze niet door vocht kunnen verrotten? Nieuwe vloerplaten had ik al aangeschaft vóórdat ik wist dat de balken verrot waren.

Dakopbouw realiseren

Ik ben op zoek naar een aannemer die een dakopbouw kan realiseren. Het idee is een prefab opbouw, lijkend op die van de buren, met een afmeting 5 bij 8 meter. Moet eventueel worden voorzien van een CV, dit in overleg.

Een dakkapel plaatsen op een schuin pannendak

Ik zoek een dakkapelspecialist voor een dakkapel aan de achterzijde van onze toekomstige hoekwoning op de zolderverdieping. Graag een offerte voor prefab kunststof dakkapel a 2,5 meter en offerte voor 3 meter en 4 meter inclusief plaatsen. Ik neem aan dat hier kozijnen incl glas bij inbegrepen zijn.

Tuimeldakraam realiseren op nieuwbouw dak

Ik wil een standaard tuimeldakraam op een schuin dak plaatsen. Standaard afmeting van +- 100 x 110 cm. Het merk maakt mij niets uit.

Serre achterzijde bouwen

Wij willen een casco, aluminium of houten serre aan de achterkant van ons huis. De afmetingen zijn breed 5,00 mtr, diep 3,00 mtr. Het woonhuis staat op veengrond. Er is geen vergunning nodig. Verder moet er elektra in komen, en een fundering. Er hoeft niet gestuct te worden.

Camera inspectie rookgasafvoer appartementen complex

Namens ons bestuur en TD onderstaand onze vraag, In ons appartementen complex, bouwjaar 2006, zijn diverse HR CV ketels vervangen. Er is enige verwarring ontstaan over de rookgasafvoeren. Wel of niet vervangen en wanneer? Inspecteren jullie ook de kanalen om advies te geven aan onze VvE. Zo ja, bevat de inspectie alle kanalen of steekproefsgewijs en wat zijn de kosten? Het gaat om 15 woningen en bestaat uit 4 etages. Uw reactie zien wij met belangstelling tegemoet. Mail 23/04: Wilt u aub zo vriendelijk zijn om eventuele reacties te mailen naar onze voorzitter dhr. P. Bommelé? (p.bommele@hotmail.com). Zelf ben ik op vakantie t/m 30 april.

Verwijderen houtkachel en rookkanalen

Verwijderen houtkachel in woonkamer. Verwijderen rookkanalen (ca. 5m). Dichten van de ontstane gaten in betonnen plafond woonkamer en in betonnen vloer dakterras. Tevens moet het gat in dakterras weer waterdicht worden gemaakt.

Aanbouw achterzijde woning

Uitbouw achterzijde woning. Breedte 5.36, Hoogte 2.57, ik wil 2 meter aanbouwen. Het gaat om casco aanbouw, dus afwerking niet. Wel fundering, en een cementen dekvloer. Graag wil ik kunststof pui met twee openslaande deuren en de rest raam. Eventueel met bovenlichten.

Dakopbouw maken op schakelwoning

Wij willen een dakopbouw laten plaatsen op een plat dak. De oppervlakte is tussen de 40 en de 45 m2. Voor en achterkant een dakkapel. Wij wonen in een schakelwoning. Zie foto. Wij zouden de buitenkant standaard willen en de binnenkant casco wel graag electra naar boven trekken en wij willen graag verwarming boven. De trap naar boven mag een houten open trap zijn. Er hoeft geen kamerindeling gemaakt te worden. Of er een bouwvergunning nodig is, is bij mij onbekend. Op de foto is de voorzijde van het huis te zien met een deel van de dakopbouw van onze buren. De muur van de buren staat op de volledige draagmuur. Graag ontvangen wij van u een vrijblijvende offerte.

Uitbouw realiseren

Wij willen graag aan uitbouw aan de achterzijde van onze woning om de woonkamer te verlengen. De woning is 4.86 meter breed en we zouden graag 2.5 meter willen uitbouwen. Ik wil nieuwe kozijnen laten plaatsen met schuifpui. Ik wil een gemetselde uitbouw Ik wil dat het een plat dak wordt, de afwerking moet door de vakman gedaan worden exclusief vloer en stucen, en water en elektra moet ook komen in de uitbouw.

Kelder bouwen

Wij willen graag een kelder realiseren. De afmetingen kunnen max 38m*13mzijn (onder een aantal woningen) of alleen een woning 5m813. Kunt u mij een prijs indicatie geven? Het kan zijn dat deze als parkeerplaats of zwembad gebruikt worden. Verzorgt u ook de toegangsweg naar de kelder? Ja. Vergunning nodig : Ga ik nog aanvragen Compleet oplevering? In overleg met de vakman

Badkamer verbouwen en woonkamer voorbereiden voor plaatsing keuken

Ik wil de badkamer (2,30x2,00m) laten verbouwen. Ik zorg zelf voor het aanschaffen van de douche, wc, wasbak, etc. Ook wil ik de woonkamer laten voorbereiden om een keuken te plaatsen. Schoorsteen weghalen, stukken muur (3) wegbreken (+- 12 m2), stucen (+- 38m2), leidingen voorbereiden (afvoer, water en gas op de juiste plaats). Kunt u langskomen om de situatie te beoordelen?