Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Delfgauw te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Delfgauw heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Delfgauw u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Delfgauw of directe omgeving.

124 klanten uit Delfgauw bevelen een bij Casius in Delfgauw aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Delfgauw bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, uitbouw aan voor- en achterzijde, dakopbouw plat dak inclusief trap en ramen, uitbouw met fundering realiseren aan achterzijde van de woning, casco opbouw realiseren op 1e etage van een woning, een dakopbouw en aanbouw realiseren, uitbouw realiseren, casco opbouw en uitbouw, complete zolder opbouw, gat in de tuin graven voor een prefab kelder en grond afvoeren, grote verbouwing, verbouwing woning, onderkelderen bestaand huis, dakopbouw realiseren, uitbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Delfgauw staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Delfgauw:

Verzakte schuur herstellen

Onze schuur staat erg scheef circa 10cm over 3 meter en hierdoor is de deurkozijn ook scheef en gaat de deur niet meer dicht. De schuur staat op een gestorte betonnen plaat van 15-20cm dik. Er omheen is helemaal van hout.

Uitbouw woonkamer achterzijde

Wij willen uitbouw woonkamer breedte 5 meter bij 2. 5 diep rechter buren hebben al uitbouw. Willen graag kosten weten voor casco uitbouw. Alvast hartelijk dank. Met vriendelijke groet,

Uitbouw van twee verdiepingen bouwen

Uitbouw 2 verdiepingen: diepte 2,4 meter, breedte 6 meter

Kelder onder de woning bouwen

Ik heb een vraag; wij spelen al lang met idee om onze woning te laten onderkelderen. Ons huis is gebouwd in 1997,en is volledig gefundeerd op palen. Ik heb het palenplan inmiddels opgevraagd. De benedenverdieping heeft een oppervlakte van 90 m2 in het vierkant. Als we een kelder van deze oppervlakte willen laten bouwen, met als doel er een studio, gamekamer of fitnessruimte er aan te geven, met een koekoek en ventilatie, waar komen we dan prijstechnische ongeveer op terecht? Een indicatie zou genoeg zijn om het idee te laten varen of om er verder over na te denken. Er moet een omgevingsvergunning aangevraagd worden. En moet ik nog een extra verzekering afsluiten, voor schade bij de buren? Graag zou ik vrijblijvend wat info willen hebben.

Vliering maken en aftimmeren

Momenteel is onze nieuwbouwwoning in aanbouw. De woning heeft een hoge zolder (ongeveer 5.5.meter), waarin door de aannemer al een indeling met tussenwanden (lichte bouwsteen) wordt gemaakt. Hierboven willen we een vliering laten maken. Uitgangspunten: - Vliering van 500 bij 540 cm - Vlizotrap - Doorbraak in twee tussenmuurtjes die nu tot de nok doorgetrokken worden en plaatsen houten kozijn - Aanbrengen verlichting op vliering - Verplaatsen/aanpassen 4 wandlichtpunten van zolderkamers en gang/overloop naar nieuwe plafondlichtpunten. - Afwerking plafond met gips/plafondplaten. - Vliering moet te belopen zijn en zal verder gebruikt worden voor de opslag van kampeerspullen etc. Graag ontvangen we uw offerte voor het bovenstaande. Met vriendelijke groet.

Betonnen fundatie met borstwering en vloer maken

Offerte gevraagd voor het maken van de fundering en het beton storten. De oppervlakte van de fundering wordt 3.9 x 3.5 meter. Geen volledige bekisting meenemen, maar alleen de bovenzijde voor de kantplank afwerken. Het beton wil ik in een folie storten. De toevoerslang voor de betonpomp moet door het woonhuis heen, ongeveer 20 meter. Wapening met vezel verwerkt in beton of met betonstaal specificeren.

Verrotte vloerbalk repareren

Wij wonen in een dijkwoning waarvan de voorzijde op straatniveau is. Er bevindt zich aan de achterzijde een kelder onder de woning. In die kelder is zichtbaar dat er een kop van een vloerbalk van de begane grond verrot is. Ook de muur moet worden gerepareerd. Er is ook een deurkozijn verrot. Graag laten wij de situatie hier ter plaatse beoordelen en ontvangen een prijsopgave voor de herstelwerkzaamheden.

Betonvloer storten

Graag ontvang ik een offerte voor het storten van een gevlinderde betonvloer 130 m2 dik 120 mm incl. wapening en isolatie.

Verwijderen en plaatsen tussenmuur

Verwijderen van een tussenmuur (gips) van 3.10 x 2.41 m en een nieuwe tussenmuur 1,5 meter verder plaatsen. Tevens dient in verband hiermede een stopcontact verplaatst te worden. Het is geen draagmuur. Tussenmuur tussen de garage en eetkamer. Afwerking doen we zelf.

Aanbouw achterzijde woning

Graag willen wij de woning (begane grond) aan de achterzijde uitbouwen om zo de woonkamer te vergroten. Wij denken aan een uitbouw van 1,5 meter diep en ongeveer 5,5 meter breed. Huidige pui met schuifpui zou hergebruikt kunnen worden. Gemetselde muren en fundering. Plat dak zonder raam. In eerste instantie willen wij het ook graag laten afwerken aan de binnenzijde. Gaat dan om electra, CV, wanden etc. Momenteel zit een radiator voor de pui en die zal verplaatst moeten worden. Het liefst willen we het in februari laten doen.

Volledig verzorgen van mogelijkheid tot ...

Volledig verzorgen van mogelijkheid tot maken dakterras aan bestaande -halve- zolderverdieping: - verzorgen bouwvergunning - hekwerk aan pui-zijde is reeds geplaatst (van nieuwbouw-af) - plaatsen + verankeren 1 hekwerk tussen buren en ons naar bestaand voorbeeld (het andere hekwerk tussen de andere buren en ons is reeds aanwezig) - voorzien van 'daktegels' - oppervlakte is ca 5,40m breed x 5m diep - toegang tot dakterras maakt geen deel uit van deze aanvraag, hiervoor loopt een andere aanvraag - evt vervangen/verstevigen dakbedekking (na beoordeling) -> aub apart specificeren - evt afvoeren aanwezig dakgrind -> aub apart specificeren Gaarne specificeren welke werkzaamheden nodig zijn voor het einddoel: een dakterras met de juiste afschermingen, bedekking en vergunningen. Bedank

Buitenkant ramen onderhoud schilders ...

Buitenkant ramen onderhoud schilders werk 4 ramen schuren en verfen. Binnen het plafond en muren verfen.

Twee wanden behangen

Twee wanden behangen

ik wil een serre op mijn garage van mijn ...

ik wil een serre op mijn garage van mijn woning waar ik doorgang wil maken via de overloop op de eerste verdieping, een extra kamer , wil op dak donkere ruiten, en de gevels mogen wat lichter van kleur zijn, ongeveer ! 18 vierkante meter.

Uitbouw van bestaande woning, waarbij de ...

Uitbouw van bestaande woning, waarbij de pui van de begane grond 3 meter naar buiten wordt gezet. Mogelijk dat de ramen(schuifdeuren) en kozijnen kunnen worden hergebruikt. Verschillende woningen in mijn straat zijn reeds voorzien van een uitbouw. Tevens daar het een hoekwoningbetreft een raam aan de zijkant.

uitbouw van 2,5 x 4,80 moet weer een ...

uitbouw van 2,5 x 4,80 moet weer een glazen pui inkomen en er moet zonwering aan kunnen

Het betreft een aanbouw aan bestaande ...

Het betreft een aanbouw aan bestaande woning van 5mtr breed x 2.5 mtr diep, aan tuin kant. Gemetselde zijkanten, plat bitum dak, met een dakkoepel van 1 x 2 mtr, standaard gevel met openslaande deuren, zinken dakrand, verleggen hemelwaterafvoer, verleggen buitenkraan, verhangen zonnenscherm, verleggen/aanleggen elect, aanleggen vloerverwarming plus aansluiten op bestaande, verwijderen radiator, spuiten plafond, ......

bouw van serre aan huidige woonkamer. ...

bouw van serre aan huidige woonkamer. 5,4mx2,49m. vloerverwarming doortrekken. tussenwoning. muren van steen aan zijkant en glazen plafond. aluminium. schuifoui over gehele breedte. modern. fundering nodig. heien niet nodig. vloerverwarming doortrekken.

Het betreft een uitbouw van een ...

Het betreft een uitbouw van een éénsgezinswoning aan de achterkant van twee meter diep er is al bij de bouw 25 jaar geleden rekening meegehouden en een basis fundering gelegd. Misschien kan het gecombineerd worden met het plaatsen van een dakkapel.

Dakopbouw op garage samen met buren.

Dakopbouw op garage samen met buren.

HEt gaat om een aan te bouwen serre, te ...

HEt gaat om een aan te bouwen serre, te leveren door een serrebouwer. Wat ik nodig heb is voorbereidend werk: Heien, fundering plaatsen, buiten- en tussenmuur plaatsen, (half) dak plaatsen.

Verbouwen badkamer: verwijderen bad, ...

Verbouwen badkamer: verwijderen bad, douchekabine, wastafel en tegels, aanbrengen van nieuw interieur d.w.z. twee wastafels, douchekabine en tegels

Rechthoekige serre op een vloeroppervlak ...

Rechthoekige serre op een vloeroppervlak van ca. 2,80 x 5,70, waarbij één zijwand een muur is. Als het (budgettair) mogelijk is een kelder eronder en trillingsvrij onderheien op een beperkte ruimte. Serre grenst aan een water / brede sloot.

leidingwerk nakijken, douchebak ...

leidingwerk nakijken, douchebak vervangen, doucheschermen plaatsen (eventueel een (glazen blokken) muurtje tussen douche en bad), bad opnieuw plaatsen, tegels rondom bad/douche, vloertegels. misschien hangend toilet

Wij willen de woonkamer aan de ...

Wij willen de woonkamer aan de achterkant van het huis vergroten door middel van een stenen uitbouw. Waarschijnlijk moet er geheid worden (tuin grenst aan water, materiaal moet door/over het huis). De bestaande pui moet 2,5 meter verzet worden. Er moet vloerverwarming in het nieuwe gedeelte komen en electriciteit.