Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor vliering ombouwen tot zolder:

Vliering ombouwen tot zolder

Wij zijn voornemens van onze vliering te laten verbouwen naar een zolder. Voor een voorbeeld verwijzen we naar de woning van onze buren die ons voor zijn gegaan. Wij zijn op zoek naar een bedrijf die aantoonbare ervaring heeft met dergelijke opbouwen.
Onze klant uit Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor zolderverbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vliering ombouwen tot zolder uit heel Nederland:

Kasten maken en planken bevestigen

Ik wil graag een aantal kasten en opbergplanken laten plaatsen. In de bijkeuken wil ik 3 schuifdeuren van een Storemax kast laten aanbrengen met planken erachter, deze deuren moeten nog besteld worden. Op de slaapkamer een kast ombouwen naar een inloopkast, er komt ook een Storemax kastdeel (circa 145 cm breed) bestaand uit legplanken en lades, twee losse gaderobestangen en nog een losse plank. Tevens moet een verlaagd plafond/vliering worden verwijderd in de kastruimte. Op de zolder wil ik 3 a 4 wandplanken plus strips laten monteren. Graag ontvang ik een offerte.

Plat dak tot traditioneel puntdak ombouwen

Het betreft een woning met nagenoeg plat dak, tussenwoning. De vliering is op dit moment 60 cm hoog. Deze willen wij ombouwen naar een traditioneel puntdak, met aan de voor- en achterzijde een dakkapel. Er zal een vaste trap en een trapgat in de houten vloer geplaatst moeten worden. De woning is ongeveer 8 bij 6 meter groot. De vakman dient een offerte te maken inclusief de afwerking en het aanvragen van een vergunning.

Zolder ombouwen tot twee slaapkamers

Wij wonen in een hoekwoning, waar wij de hoge zolderverdieping van ongeveer 5,1 x 4 x 4 meter graag willen laten verbouwen. We willen er 2 kamers laten maken met daarboven een vliering voor bergruimte. Er zijn aan 1 zijde al twee hoge dakramen. Aan de andere zijde willen we graag een dakkapel laten plaatsen van ongeveer 4 meter breed. Verder willen we de cv ketel en het collectorvat weg laten werken in een houten ombouw of kast. We vinden het prettig om in een persoonlijk gesprek de verbouwing te bespreken en alles hier te laten inmeten. We ontvangen graag een gespecificeerde offerte.

Zolder ombouwen tot slaapkamer

Wij hebben een zolderkamer met een vaste trap en schuine wanden met Velux ramen. Wij willen de cv ketel ruimte scheiden middels een wand, een gedeeltelijke wand staat er nog. Ook willen we een vliering bouwen voor extra opbergruimte. Eventueel overwegen wij ook het leggen van laminaat uit te besteden.

Vliering tot dakopbouw ombouwen

Graag willen wij van onze bergvliering een kamer maken. De vloeroppervlakte is 520 cm bij 385 cm. De huidige nokhoogte is 140 cm. Wij denken aan een opbouw met plat dak ter grootte van 450 cm x 385 cm inclusief het plaatsen vaste trap. De oplevering dient casco te zijn.

Vliering, dakkapel en kamers op zolder maken

Wij willen een kale zolder laten ombouwen tot 2 slaapkamers met een vliering. Wij willen er 2 dakkapellen laten plaatsen. Eventueel ook een kleine badkamer met douche, toilet en wastafel. Wij willen over de ideeën, mogelijkheden en materiaalkeuze graag in gesprek met een vakman. De zolder is bereikbaar via een vast trap.

Zolder nieuwbouwhuis ombouwen tot 2 slaapkamers

In oktober 2015 wordt ons nieuwe huis opgeleverd. Van de zolder moeten twee slaapkamers (tienerkamers) gemaakt worden. De zolder moet ook strak worden afgewerkt, het plafond verlaagd en een vliering daarboven. Als het kan ook nog een wastafel met meubel. Er is wateraansluiting en afvoer. In principe bij beide kamers een groot dakraam. De zolder is 562 breed en 749 lang tot 150 stahoogte. De nokhoogte is 380. Een tekening kan ik u mailen.

Vliering ombouwen tot woonruimte

De vliering wil ik geschikt maken tot woonruimte. Dit betekent het plaatsen van een vaste trap. Deels plafond verwijderen (eerste deel zolder moet een vide worden) en isoleren van de vliering. Daarnaast nog het plaatsen van 3 dakramen. Vliering is ongeveer 5,5 meter bij 6 meter. Betreft een schuin dak.

Verbouwing woning

Verbouwing van een bestaand huis jaren 90. A: Huidige garage deels ombouwen tot slaapkamer. Isoleren van en enkelsteens garagemuur met vliering. ( 5 x 8). Huidige vloer betonstenen vervangen door geïsoleerde vloer. Verwarming aanleggen. Geïsoleerde scheidingsmuur ( 5mtr) tussen slaapkamer en garage aanbrengen. Plaatsen van 2 ramen in de slaapkamer. B: Douche: nieuwe deuropening maken en oude dichtmaken. Badkamer ( 2 x 3.20) leidingen evt verplaatsen. Opnieuw betegelen. C: Dragende binnenmuur weghalen en voorzien van ondersteuningsbalk van 3.30 mtr. D: Dragende binnenmuur weghalen en voorzien van ondersteuningsbalk van 1,60 mtr. E: Leidingwerk keuken verplaatsen naar naastgelegen ruimte. F: 2 kozijnen met klein scheidingsmuurtje er tussen verwijderen en hiervoor een schuifpui.

Heer/Mevrouw,Ik wil wil mijn ...

Heer/Mevrouw,Ik wil wil mijn zolder/vliering ombouwen tot slaapkamer. Het volgende moet gebeuren: het isoleren van het dak,het verstevigen van de vloer,een dakraam plaatsen en het plaatsen van een vaste trap graag ontvang ik een indicatie ven de kosten die dat met zich meebrengt. met vriendelijke groet