Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Capelle aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Capelle aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Capelle aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Capelle aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Capelle aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwhuis met kelder laten bouwen, nieuwbouw: woning laten bouwen, compleet woonhuis laten bouwen, huis sleutelklaar laten bouwen, nieuw huis op kavel bouwen, loods laten bouwen, fundering storten ten behoeve van roadblockers, houtskeletbouw huis laten bouwen, kelder bouwen, verbouw en aanbouw woning, uitbouw zijgevel, offerte voor een kelder, prefab kelders laten bouwen, woonhuis onderkelderen, uitbouw met kelder bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor zolderverbouwing, verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Capelle aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Capelle aan den IJssel:

Vliering ombouwen tot zolder

Wij zijn voornemens van onze vliering te laten verbouwen naar een zolder. Voor een voorbeeld verwijzen we naar de woning van onze buren die ons voor zijn gegaan. Wij zijn op zoek naar een bedrijf die aantoonbare ervaring heeft met dergelijke opbouwen.

Muren slopen, wanden en plafonds stucen

Wij hebben een huis gekocht. De muren en plafonds dienen gestuct te worden. Graag verschil aanbrengen in offerte met alleen stucen en het meespuiten van wanden en plafonds. Verder dienen er een dragende en waarschijnlijk niet dragende muur weggehaald en ondersteund te worden. Wanden Vierkante meter: 245 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) De andere klus is het wegbreken van twee muren (een dragend en een niet dragend) uit een bestaande keuken. De lange wand (78 x 2.8 m) heeft een volledige steunbalk nodig. De korte wand waarschijnlijk steun op de hoek of een paal circa 2.20 m2.

Plavuizen verwijderen

De plavuizen dienen te worden verwijderd uit de gang, de keuken en de woonkamer. De oppervlakte is totaal 55 m2. De plavuizen zijn gelegd in de specie en daaronder zit vloerverwarming. De vloerverwarming moet intact blijven. Graag daarna het afval afvoeren + egaliseren van de vloer zodat er direct weer betegeld kan worden.

Grond afvoeren

Vervuilde grond afvoeren uit waddinxveen 400 m3 wat gaat dat kosten?

Gat voor kozijn frezen in zijgevel

Goede avond. Ik wil graag een gat laten vrezen in mijn zijgevel voor een kozijn in de badkamer. De badkamer is al helemaal af dus er dient vanaf binnen uit in de hoeken naar buiten door te boren en dan vanaf buiten te zagen. De zijgevel is totaal 50 cm dik dit is inclusief bakstenen buiten, spouw en betonnen muur. Het kozijn moet 60 bij 60 cmworden.

Kleine uitbouw aan de hoekwoning bouwen

Een kleine uitbouw aan de voorkant van de woning (zie plattegrond) om zo de woonkamer te vergroten. De afmetingen zijn 2,57 meter x ongeveer 1,5 à 2 meter. Er zullen ook schetsen gemaakt moeten worden voor de vergunning van de gemeente. Uiteraard het liefst zo snel mogelijk starten. Het maakt niet uit wat voor uitbouw het is, maar het liefst wil ik prefab. Ik wil elektra leidingen naar de uitbouw toe getrokken hebben, maar dat hoeft niet per se. Het dient een plat dak te worden.

Funderingen maken

Ik krijg rond 1 december 2017 de sleutel van mijn nieuwe woning. Het betref een bungalow, gelijkvloers. Dus 1 woonlaag hoog. Ik wil in eerste instantie het groene stuk aanbouwen en 1 of 2 heipalen hebben aan de voorzijde voor een overkapping. Het gaat dus om het heien en de fundering maken. Ik weet nog niet hoe lang de palen moeten worden en ben de tekeningen van de bestaande woning aan het opvragen bij de gemeente. De groene aanbouw is rond de 20 m2, 8 x 2,5 meter. Omdat de achterkant niet bereikbaar is via een achterpad zal het materiaal over het dak getild moeten worden. En als de prijs meevalt wil ik proberen om gelijk de palen van het blauwe stuk ongeveer 40 m2, 7,5 x 5,5 meter, laten boren/drukken. Ik ben er alleen nog niet uit of het funderingen met of zonder kruipruimte moeten worden. Dus of direct beton storten voor de vloer of werken met prefab vloerdelen. Het beton zal ook over het dak of door het huis moeten worden aangevoerd. De afstand vanaf de weg zal naar het groene stuk ongeveer 20 meter zijn en naar het blauwe gedeelte ongeveer 40 meter.

Asbest golfplatendak van de schuur verwijderen

Het gaat om een vrijstaande schuur met ongeveer 50 vierkante meter golfplaten. Graag een offerte voor het verwijderen hiervan, en als we ons eigen deel (35 m2) afvoeren en de rest door u. En een aparte offerte voor nieuwe geïsoleerde golfplaten plaatsen.

Slopen tegels badkamer

Wat zijn de kosten voor het weghalen van alle tegels zonder alles te slopen, zoals toilet et cetera? Is dat mogelijk? Het gaat om een geheel betegelde badkamer van 3 x 2.60 meter. Wat zijn de kosten van alles slopen? Kunnen beide werkzaamheden in een twee dagen worden uitgevoerd? Eventueel met afvoeren van materialen, licht aan de meerprijs.

Uitbouw met schuifpui bouwen

Ik wil een uitbouw realiseren met een schuifpui. De uitbouw wordt 5,20 meter bij 3 meter. Ik wil de goedkoopste uitbouw, ik neem aan dat dat prefab is. Ik ben op dit moment nog niet de eigenaar van deze woning. Ik wil het casco opgeleverd hebben. Ik wil geen leidingen naar de woningen getrokken hebben.

Opening draagmuur tussen keuken en woonkamer

Ik wil in mijn huurwoning graag een opening laten maken in een draagmuur tussen de woonkamer en keuken. Dit is bij meerdere huurwoningen in mijn omgeving al toegepast en de verhuurder staat hiervoor open. Ik moet de verhuurder hiervoor een plan voorleggen met een offerte van een erkend bedrijf. Ik kan al het afval zelf afvoeren en ook de muren zelf afwerken. Ik wil een afspraak maken om de klus hier met mij te bespreken en daarna graag uw offerte ontvangen.

Fundering maken voor transformatorstation

Fundering maken op staal voor het volgende transformatorstation: -Transformatorstation (3210 x 2660 x 2650) (zie foto voor tekening) - Funderingsbak (3210 x 2660 x 650) - Locatie van plaatsing: Maatjesweg te Zevenaar Gewichten van dit station: - Body = 10 t - Fundatie = 6 t - Dak = 2,92 t - Transformator = 2,5 t - MS installatie = 0,34 t - LS installatie = 0,25 t In totaal dus voor dak en body ± 16 ton en de kelderbak ± 6 ton

Draagmuur slopen en plaatsen H-profiel

Het betreft het slopen van een draagmuur van 5 meter lang en 2.50 meter hoog. Hierna dient er een 5 meter lang H-profiel geplaatst te worden. Het puin kunnen wij eventueel zelf afvoeren, graag zou ik wel willen weten wat de kosten zijn wanneer de vakman het afvoerd.

Zolder en bijkeuken verbouwen

Dak isoleren, aftimmeren, met bergruimte, stuken, radiator plaatsen, stopcontacten en lichtpunten aanbrengen, trapgat vergroten en afwerken. Bijkeuken systeem plafond verwijderen, nieuw plafond met spots. De keuken is ongeveer 360 bij 380 cm. Waterleiding uitbreiden en kraan plaatsen. Kleine boiler plaatsen in onderkast.

Gehele toilet en plafond vervangen

- Huidige plafond (3,5 x 5,5 meter) vervangen door een strak plafond met LED spots en een klein plafondluikje. - Toiletruimte (0,9 x 1,2 meter) geheel vervangen / renoveren. Er komen een nieuw toiletblok, nieuw fonteintje en middelgrote tegels (60 x 30 cm) in. De materialen zijn nog niet uitgezocht, ik heb wel een idee van de kleuren. Waterleidingen, waterafvoer fonteintje en luchtventilatie volledig wegwerken. Gezien de grootte van het toilet nog twijfel over keuze nieuw wandtoilet of nieuw staand toilet. Graag advies en een scherpe offerte.

Strijkbalk vervangen

Bij een kruipruimte inspectie is gebleken dat er (een deel van) een houten strijkbalk (ongeveer 2 1/2 meter breed) aan de voorgevel van onze woning vervangen moet worden (zie bijgevoegde foto's). De kruipruimte zelf is circa 40 cm hoog (klei/veengrond).

Aanbouw plaatsen

Goedemiddag. Het spijt me dat mijn Nederlands niet erg goed is. Ik hoop dat u mijn verzoek begrijpt. Ik heb een huis gekocht en ontvang 15 september de sleutel. Ik zou graag een uitbouw doen aan mijn kleine woonkamer. Kan er iemand langskomen om de situatie te bekijken? Ik heb foto's en een plattegrond toegevoegd. Het is lastig om in het Nederlands te spreken en ik spreek ook niet zo goed Engels. Wel kan ik iemand vinden die voor mij kan vertalen. Ik weet nog niet precies wat ik wil.

Zolder verbouwen

Goedemiddag. Het spijt me dat mijn Nederlands niet zo goed is. Ik hoop dat u mijn verzoek begrijpt. Ik wil graag de zolder om laten bouwen, zodat er twee kamers ontstaan. Ik heb foto's en een plattegrond toegevoegd. Het is lastig om in het Nederlands te spreken en ik spreek ook niet zo goed Engels. Wel kan ik iemand vinden die voor mij kan vertalen. Ik weet nog niet precies wat ik wil. Graag ontvang ik een gedetailleerde offerte.

Trappen met PVC traprenovatie bekleden

Ik heb 2 dichte trappen met elk 13 treden en 2 x een lichte draai. Ik haal binnenkort de vloerbedekking eraf en zorg dat de ondergrond mooi glad en strak is. Daarna wil ik op de treden en stootborden pvc-traprenovatie laten aanbrengen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Momenteel worden er in mijn woning diverse klussen uitgevoerd. Ik verwacht dat de traprenovatie na half augustus kan worden aangebracht.

Dakopbouw op een plat dak plaatsen

Wij willen graag een dakopbouw laten plaatsen op een plat dak. Momenteel bevindt zich hier ons dakterras. Wij willen graag een dakopbouw van 4 breed bij 8 meter lang. In totaal 32m2. Graag willen wij hiervoor een terras. De verzwaring in het dak is al aanwezig, trap ook.

Inzethaard met ombouw verwijderen

Wij willen graag onze inzethaard met ombouw gaan vervangen door een kleinere houtkachel. Het is wel van belang dat daarbij het rookkanaal, omliggende plafond en muur intact blijft. Het puin moet ook afgevoerd worden.

Onderslagbalken vervangen en repareren

Onderslagbalk vervangen (roestvorming), onderslagbalk repareren

Uitbouw op de garage bouwen

Wij hebben een 2 laagse woning met een garage ernaast. Graag willen wij de mogelijkheden bespreken van het uitbouwen van de eerste verdieping op de garage. De oppervlakte zal 9 meter lang en 3 a 3.5 meter breed gaan worden. Het lichtschuine dak van de woning zal moeten worden doorgetrokken en de buitenzijde van de opbouw mag worden bekleed met kunststof panelen. Elektra en CV moeten worden doorgetrokken, de afwerking zullen wij zelf verzorgen. Tevens zal er een opening in de gevel gemaakt moeten worden. De vergunning is nog niet aangevraagd.

Prefab kelder onder de grond maken

Prefab kelder in de tuin

Inzethaard met ombouw verwijderen

Wij willen graag onze inzethaard met ombouw gaan vervangen door een kleinere houtkachel. Het is wel van belang dat daarbij het rookkanaal, omliggende plafond en muur intact blijft. Het puin moet ook afgevoerd worden.