Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Boskoop te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Boskoop heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Boskoop u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Boskoop of directe omgeving.

213 klanten uit Boskoop bevelen een bij Casius in Boskoop aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Boskoop bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, uitbouw aan voor- en achterzijde, dakopbouw plat dak inclusief trap en ramen, uitbouw met fundering realiseren aan achterzijde van de woning, casco opbouw realiseren op 1e etage van een woning, een dakopbouw en aanbouw realiseren, uitbouw realiseren, casco opbouw en uitbouw, complete zolder opbouw, gat in de tuin graven voor een prefab kelder en grond afvoeren, grote verbouwing, verbouwing woning, onderkelderen bestaand huis, dakopbouw realiseren, uitbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Boskoop staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Boskoop:

Fundering voor een nieuwe huis

Ik wil een fundering inclusief beton heipalen voor een nieuwe huis realiseren. Benodigde fundering oppervlakte is 80 m2 en heipalen van 13 meter lang, zie foto voor perceel. Kunt u hiervoor een offerte maken? Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Evan Oei

Aanbouw realiseren

Ik wil een offerte voor een aanbouw hebben. Ik twijfel tussen de type aanbouw maar het huis is houtskeletbouw dus misschien is dat van belang. De aanbouw moet 5 bij 3 meter worden. De afwerking moet volledig gedaan worden inclusief elektra, water, gas, betimmering, vloeren en schilderen.

Aanbouw bouwen aan een vrijstaande woning

Wij willen graag een aanbouw laten maken van ongv 40 a 60 M2 Totaal afgewerkte aanbouw. En offerte voor kaal opleveren.

Fundering maken voor een houten schuur

Voor het maken van een houten schuur van 3 bij 3 meter dienen er heipalen geslagen te worden en een fundering gestort. De tuin is goed bereikbaar..

Aanbouw bouwen, draagmuur verwijderen en elders plaatsen

Aanbouw achterzijde woning over de hele breedte van 6 m en 3.7 m diep. Verwijderen draagmuur tussen keuken/ woonkamer en verwijderen van steunbalk en plaatsen draagmuur tussen hal/woonkamer

Uitbouw aan de achterzijde plaatsen

Wij willen een uitbouw aan de achterkant van ons huis. We hebben geen achterom. Ook willen we bestaande kozijnen hergebruiken. Graag vrijblijvend prijsopgave.

Grote prefab kelder plaatsen

Ik wil een nieuwe prefab woning bouwen, met daaronder een prefab betonkelder. De begane grond en kelder wil ik graag 8 bij 8 meter in oppervlakte. En de kelder moet 2,5 meter hoog zijn. In de kelder komen onder andere een slaapkamer, badkamer en warmtepomp. De kelder moet iets boven de grond uitkomen om ramen in de slaapkamer en badkamer mogelijk te maken. Boven de kelder komt dus een woonhuis, maar gedeeltelijk een garage waar een zitmaaier + aanhangwagen in komt. Dit is buitenmaats 3 bij 6 meter. De rest van de 8 bij 8 is dan woonruimte. Ik heb nog geen schetsen, die moet ik nog maken. Het idee is ongeveer zo: __________________ ___ ||________| <- Schuurtje ||| || Garage | | Woonhuis || |_________|_ _|_ _ _ _ | Er komt ook nog een verdieping boven. De kelder ligt 1,5 meter van de sloot af en het is in Boskoop, dus damwanden zijn een vereiste, palen slaan ook. Daarnaast is het dus vrij nat. Ik zou graag een goede prijsindicatie ontvangen!

Prefab betonkelder plaatsen

En (prefab) betonkelder in Boskoop. 2,50 meter onder de grond. 8 bij 8 meter (binnenmaat). Met dekvloer voor houtbouwwoning. Let op, Boskoop is erg nat, de kelder zit 1,5 meter van de slootkant. Het grondwater zit al op 0,5 meter diepte. Graag zou ik een prijsindicatie ontvangen.

Schoorsteen verwijderen en deur verplaatsen

Op de bovenverdieping van een semi-bungalow willen we een kozijn met deur laten verplaatsen. Hiervoor is het nodig om het rookkanaal te verwijderen en daarmee ook de gemetselde schoorsteen. Het huidige deurgat moet gedicht worden en in het nieuwe deurgat moeten een nieuw kozijn en deur geplaatst worden. U bent welkom om langs te komen om de situatie te bekijken. We ontvangen dan graag uw advies en prijsopgave.

Afbouw op casco houtskelet

Wij hebben een kavel gekocht in Boskoop en willen ons droomhuis natuurlijk bouwen. Wij gaan een houtskelet woning laten plaatsen (wind en waterdicht) inclusief 'hr+++' glas en zoeken een aannemer die dit voor ons wil afmaken? Doen jullie dat ook? De woning heeft een afmeting van 8 bij 12 meter. Zie de bijlage. (Zonder schoorsteen). De architect is dit aan het tekenen en krijgen 6 december een tekening en wordt de vergunning gelijk aangevraagd. Aantal punten die moeten gebeuren - Heipalen (13 meter en wij hebben een sonderingsrapport) - fundering - Betonvloer op alle verdiepingen - 0 op de meter als doel en gasloos - vloerverwarming - lucht/water warmte pomp - volledige elektra werk. Stopcontact dozen en kunstig buizen zijn al aanwezig. - stucen hele woning - trap naar 1e verdieping en zolder leveren en plaatsen - gevelstenen plaatsen. Keuken en badkamer wordt door een ander partij gedaan. Ik hoor graag of jullie dit doen en of wij zo snel mogelijk een af.

Dakopbouw maken en etage herindelen

Wij willen een dakopbouw op onze aanbouw beneden plaatsen. De tekeningen zijn gemaakt dus deze kan ik mailen. Het gaat om een opbouw op de 1e verdieping van ongeveer 2,5 x 5 meter. Dak mag plat worden en de buitenkant afgewerkt met of hout rabat of keralit. De bestaande kozijnen eventueel hergebruiken of hier nieuwe voor. Ook zal de binnenkant moeten worden afgewerkt. Er is nu 1 grote kamer deze opdelen in twee kamers met inclusief de opbouw. Wanden en plafonds gestuukt en vloer doorlezen. Er zullen twee nieuwe binnendeuren + kozijnen geplaatst moeten worden. Verder 4 elektra punten en 1 verwarming die er extra moeten komen. Vergunning aanwezig.

Opbouw maken op garagedak

We willen een opbouw op het garage dak. Garage dak is beton. Opbouw in zelfde hoek en uitvoering pannen als huidige dak. Voorzijde alleen pannen en achterzijde 2 grote Velux-achtige ramen. Buitenmaten zijn ongeveer 6 x 3,5 meter. Uitvoering casco. Er is nog geen vergunning en nog geen tekeningen.

Uitbouw achterkant kluswoning

Ik wil een uitbouw van 4 metersdiep en 5,6 meter breed. Met openslaande deur naar de tuin.

Opbouw op een plat dak bouwen

We hebben plat dak van 5 x 6 meter. We willen een opbouw om een extra kamer te maken. Het huidige dak is van beton. Er moet een trap in geplaatst moeten worden. Verwarming en elektra wil ik zelf doortrekken. Een deel van het dak is schuin. De tuin ligt op het Noorden en we willen niet te veel zonverlies. Reken- en tekenwerk of de vergunningaanvraag is nog niet gedaan.

Asbestleiding verwijderen

Verwijderen van een asbestleiding die oorspronkelijk in een koof zat. De koof is inmiddels verwijderd. Asbest inventarisatierapport is aanwezig en kan worden aangeleverd. Het gaat om een pijp van ongeveer 3.5 meter lang.

Spanplafond laten aanbrengen

Gaarne offerte voor een strak spanplafond , afmetingen 6.8 x 4 meter. Hierin zitten 2 ramen aan de zuidzijde bijna over de volle breedte en 1 raam aan de westzijde van 2 meter breed. Hier willen wij gordijnen aan een rails achter het plafond (zodat de rails niet zichtbaar is). Gaarne meerprijs voor verlichting aan de noordzijde (4 meter).

Fundering op palen laten maken

Wij willen 10 heipalen van 14 meter lengte laten plaatsen en daaraan een fundering ophangen om onze tuin, terras en tuinhuis op te plaatsen. Totale oppervlakte is 92 m2. Kunt u mij een indicatie geven van de kosten?

Onderhoud in een koopwoning

Vanaf 31 januari aanstaande zijn wij eigenaar van een woning. Nu is er een aantal dingen die wij graag voor wij er in trekken zouden willen laten repareren. Als eerste zouden wij de aansluiting van de douche willen na laten kijken, omdat er vocht gemeten is, verder zouden wij graag na willen laten kijken of de elektriciteitsleidingen in de douche wel geaard zijn en een ventilatie rooster in de douchedeur laten zetten. Een ander punt is we zouden de toiletpot ( zwevend toilet) op de beneden etage willen laten vast zetten en dit af laten kitten. Verder blijken de beugels van de rioleringsbuizen in de kruipruimte niet goed vast te zijn gezet dit zouden wij ook graag hersteld zien. En als laatste punt zouden wij bij de berging buiten graag de hemelwater afvoerpijp willen laten herstellen. We zouden dit graag op korte termijn en voor 14 februari willen laten herstellen.

Nok van een woning verhogen

We hebben een huis uit 1956 gekocht waar van de zolder een stahoogte heeft van 180 cm in de nok. We willen een nokverhoging. We hebben echter rekening te houden met het bestemmingsplan en mogen met de nok niet hoger dan 9 meter en met de goot niet hoger dan 6 meter. Wij zoude graag de nok verhogen waarbij er geen nieuwe goot komt, dit zou dan ongeveer 90 cm zijn. Een andere optie is het helle dak verhogen met 90 cm. De afwerking hiervan zullen wij zelf verzorgen. Graag maken wij een afspraak met de vakman om de mogelijkheden te bespreken en advies te ontvangen. Wellicht heeft de vakman nog een goede oplossing.

Asbest inventarisatie rapport op laten maken

Mijn moeder heeft een nieuwe huurwoning, waar in een kleine hal van ongeveer 2 m² wat restjes zijn achtergebleven van de rug van vloerbedekking die daar heeft gelegen. Mijn moeder is er niet gerust op en denkt dat daar asbestmateriaal in zit. Ik wil dit graag laten bekijken voordat we er een nieuwe vloer overheen leggen.

Slopen van een bungalow

Wij hebben een bungalow uit 1970 gekocht welke gesloopt moet worden. Fundering en beganegrondvloer moet behouden blijven. Oppervlakte van de woning is 140 m2 Graag ontvangen wij een prijsopgave. De architect regelt de vergunningen.

Casco dakopbouw opbouwen

We hebben met een offerte nodig voor het plaatsen van een dakopbouw van 5.60 bi 10.30 meter. Het gaat om een plat betonnen dak, opgemetselde muren aan de zijkant, 1 kant al aanwezig, kunststof kozijnen voor en achter, 4 stalen dakspanten, trapgat zagen door beton en het plaatsen van de trap. De opbouw mag verder casco opgeleverd worden en de werkzaamheden dienen te worden gestart na 1 augustus. Er is een plattegrond beschikbaar.

Dakopbouw laten opbouwen

Ik wil, voordat ik nadenk over aankoop van bovenstaande, weten wat het ongeveer gaat kosten als ik een dakopbouw plaats op deze woning.

Doorbraak in een draagmuur maken en steunbalk plaatsen

Graag een vrijblijvende offerte m.b.t. het doorbreken van de draagmuur tussen de keuken en de woonkamer. De volledige draagmuur van 3.05 meter wil ik laten verwijderen, er zal dus een draagbalk of latei geplaatst moeten worden. Ik ben momenteel al bezig met het aanvragen van een vergunning voor deze klus. Wij krijgen 31 september de sleutel van deze woning en willen de klus dan zo snel mogelijk laten uitvoeren.

Heipalen slaan voor hek

Het betreft het heien van 1 paal voor een hek. Dit moet een betonnen paal van 22 centimeter vierkant en 10.5 meter lang zijn. Er zit er nu een paal in de grond maar de palen staan niet in lijn, deze moet dus ook verwijderd worden. De locatie is goed bereikbaar en ligt gelijk aan de openbare weg. Het mag ook een andere paal zijn als die maar ongeveer 2500 kg kan dragen.