Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Bodegraven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Bodegraven heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Bodegraven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Bodegraven of directe omgeving.

87 klanten uit Bodegraven bevelen een bij Casius in Bodegraven aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Bodegraven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw woning realiseren, nieuwbouw notariswoning bouwen, nieuwbouw huis, het bouwen van een vrijstaande woning, nieuwbouw woning, notariswoning bouwen, tussenwoning zelfbouw, bouw 3 nieuwe woning(en), nieuwbouw woning, casco huis bouwen, nieuwbouw 2 onder 1 kap, een souterrain realiseren en begane grond verbouwen, het totaal renoveren van een woning, stacaravan verbouwen of chalet laten bouwen, een kelder met daarboven een uitbouw realiseren achter een woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, veranda- en serrebouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Bodegraven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Bodegraven:

Uitbouw 2 verdiepingen

Het betreft een woning in de verkoop. Om ons maximale bod te bepalen, willen we weten wat de kosten voor een casco, stenen uitbouw zijn. Uitbouw van 2 verdiepingen, aan de achterzijde. De woning is nu in een L-vorm en in de L willen we de woning vergroten. De breedte is 240 cm en de lengte is 275 cm. De woning heeft een mansarde dak, en de uitbouw moet in dezelfde stijl. De gevel van 240 cm breed moet een raampartij met openslaande deuren worden.

Serre aan de achterzijde bouwen

ik wil een serre aan de achterkant van de woning met gemetselde zijmuren. Maten ongeveer lengte 2,5 breedst 3,85 en 2.25 meter hoog. Het moet compleet opgeleverd worden met stucwerk en elektra. Er hoeft geen fundering in en materiaal in overleg.

Uitbouwen achterzijde d.m.v. serre

Wij willen een uitbouw in de vorm van een luxe serre. Dus bij voorkeur een open verbinding vanuit de woonkamer. Maat 3100mm breed en 4000mm diep. Aan één zijde van 4000mm moet deze dicht zijn (niet van glas). Aan voorzijde bij voorkeur schuifdeuren. Inclusief geisoleerde fundering. Voorzien van best mogelijke sloten. Bij voorkeur een glazen dak (HR++ mogelijk?). Keuken Woning is reeds voor de helft van de breedte uitgebouwd (voor de keuken).

Opening maken in een niet dragende muur

Ik wil een brede opening in een tussenmuur van twee slaapkamers . Aan beide kanten wil ik een stuk muur van nog 40 cm laten staan en aan de bovenkant wil ik de muur niet helemaal tot het plafond weggehaald hebben. Doorgang van twee meter en 40 cm breed en 240 cm hoog. Muur is van gips.

Pyriet in beton verwijderen

Bij ons wooncomplex van 38 appartementen (8 jaar oud) hebben wij totaal ongeveer een 65 tal plekken op de galerij vloeren waar nu de uitwerking van pyriet zijn werk doet, deze plekken zouden wij willen laten behandelen. graag wil ik 3 offertes ontvangen voor herstel, deze offerte,s kan ik dan voordragen op de algemene jaarvergadering van de eigenaren,te houden in april dit jaar.

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

Er is reeds een uitbouw voor de keuken (waarschijnlijk niet onderheid). Wij zitten er aan te denken om het restgedeelte van de woonkamer ook uit te bouwen, of deze samen te voegen (hoe?) met de reeds bestaande keuken uitbouw. De breedte is 3 meter en de diepte zal het maximum worden (zie foto). We weten nog niet of het een serre of vaste stenen uitbouw moet worden. In principe staan nog alle opties open en laten we ons graag informeren.

Betonrot herstellen

Er is een aan de bovenkant van mijn voordeur een stuk beton naar beneden gevallen. Dit is een stuk van de vloer van de eerste etage. Het staal erin is helemaal verroest. Het stuk wat weg gevallen is, is ongeveer 30 cm breed en 10 cm hoog. Ik hoop dat u hier wat aan kan doen. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Nieuw deurkozijn plaatsen in woonkamer

De kamerdeur moet op een andere plek komen. Dus de werkzaamheden bestaan uit een gat maken in de muur van de woonkamer en daarin een nieuw kozijn plaatsen. De muur is een draagmuur. Het gaat moet ongeveer 211 bij 80 cm worden.

Kelder plaatsen

Graag een kelder van max 9,2 m2, vloeropp 2,5m2. Opnieuw voorzien van waterdichte coating, stuc werk en vloer. Alles netjes maken en 1 a 2 luchtroosters plaatsen.

Tuinhuis opkrikken

Ik heb een houten tuinhuis van 3 x 3 meter. Deze is verzakt en deur gaat niet meer helemaal open. Tuinhuis rust rondom op balken welke ongeveer 30 cm diep liggen op zandgrond.

Prefab kelder leveren en plaatsen

Graag zouden wij van u de prijs ontvangen voor een prefab kelder van 8 x 4 x 2.50 meter. Met daarbij ook de bezorgprijs (in Bodegraven) en eventuele andere kosten benoemen. Dus een complete offerte voor alle werkzaamheden.

Borstwering metselen en dakkapellen vergroten

Wij willen de borstweringen aan de voorzijde van ons huis laten opmetselen. Breedte is 330 cm x ± 75 cm. En 330 cm x ± 100 cm. Ook willen wij voor en achter de dakkapel laten vergroten met ± 100 cm.

Sleuven frezen en contactdozen aanbrengen

Plafond (gewapend beton) 6 m1 sleuven (elektra leidingen) 3 dozen Muur (gewapend beton) 7 m1 sleuven 4 dozen Muur (betonsteen) 10 m1 sleuven (flexibele CV leidingen) extra hakwerk om de sleuven van het plafond naar de muur weg te werken. Kalkzandsteen muur 1 m1 (sleuf) 1 doos Werk zal in de week 28 augustus uitgevoerd moeten worden.

Verzakt tuinhuis opkrikken

Ik heb een tuinhuis van 3 x 3 meter. Deze is aan een zijde aan het zakken, denk ongeveer 5 cm. Wil dit graag verhelpen in verband met de deuren die gaan klemmen.

Schouw verwijderen

Betreft het verwijderen van de schouw, de boven en onderkant van het rookkanaal afdichten. Idee is dat we ze meer ruimte krijgen in de kamer. Het onderste gedeelte is 90 cm bij 2 meter groot, bovenste gedeelte is iets smaller. Ik weet niet of er verder bouwtechnische iets moet gebeurden. De verdere afwerking in overleg. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Betonnen buitenterras verwijderen

Buitenterras in stukken hakken. De betonnen buitenvloer is gewapend, ongeveer 15 cm dik en voorzien van tegeltjes. Gaat om ongeveer 6 m2. Ik zoek iemand die dit snel in stukken kan hakken. Ik breng het zelf naar de container. Gaat om korte termijn.

Erker aan de voorzijde

Erker aan de voorzijde van het huis maken. Het huidige kozijn heeft een buitenmaat van 308 x 200 cm bxh. Dat moet uitgebouwd worden met 90 cm diepte, met twee keer een hoek van 45 graden. Dorstwering binnen 60 cm hoog. De fundering doe ik zelf. Voor de borstwering buiten graag een aparte prijs. Het sloopwerk doe ik zelf. Hemelwaterafvoer; alleen een uitloop. Dakrand van zink met kraal. De bouwvergunning moet nog aangevraagd worden. Een erker ongeveer zoals ik op een foto heb. Deze kan ik u mailen. Uitvoering richting oktober 2017.

Funderingsherstel bij een woonhuis

Graag een offerte voor funderingsherstel bij een woonhuis. Het huis zakt weg aan 1 kant. De woning is circa 5.70 x 10.50 meter. Aan een kant leunt het huis tegen een ander pand aan. Waar het vrij staat, verzakt het huis. Het is in het centrum van Bodegraven. Er is sprake van beschermd stadsgezicht. Het pand is nog niet in mijn bezit. In overleg met de makelaar is een bezichtiging mogelijk.

Uitbouw aan de zijkant van een hoekhuis bouwen

Wij willen de zijkant van onze hoekwoning laten uitbouwen. De breedte is 1.50 meter en de lengte van de huiskamer is ruim 7.50 meter. Geen ramen alleen stenen. Een doorbraak maken en een aantal wcd's verplaatsen. Geen vloerverwarming. De fundering aanbrengen en een gemetselde aanbouw plaatsen. Ik weet niet of er een vergunning voor nodig is. Al naar gelang de prijs zou er boven op de aanbouw nog een verdieping komen die de slaapkamers boven zouden kunnen vergroten.

Schoorsteen op de zolderverdieping verwijderen

Schoorsteen zit vast aan een draag muur. Maar het stuk op het dak . Moet blijven staan. Mijn vraag is wat gaat het ons kosten. Als jullie het doen

Funderingsherstel bij een hoekhuis

Het huis is scheef gezakt. Heeft staalfundering. Graag zouden wij een indicatie van kosten hebben over het herstel van de fundering. En kan dit alleen voor een hoekhuis? Of moeten de andere huizen meedoen?

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Wij zijn opzoek naar een bedrijf dat een draagmuur wil verwijderen. We willen onze keuken groter maken, aan de andere kant zit een serre. Het gaat om een muur van 320 cm breed en 260 cm hoog, waarschijnlijk met een dikte van 20 cm. We zorgen er zelf voor dat de oude keuken, wandtegels en platen zijn verwijderd. Graag ontvangen we een offerte voor het plaatsen van stempels, verwijderen van de muur en het plaatsen van een stalen balk. We vinden een afspraak vooraf heel prettig, dan kunnen we alles hier even bespreken. We willen het werk eind december of begin januari laten uitvoeren.

Opbouw maken op de garage

Wij overwegen een opbouw op ons garagedak voor extra bergruimte in/bij de woning.

Draagmuur laten verwijderen

Wij zijn benieuwd of de draagmuur tussen de 2 woonkamers, daar waar nu de keuken zit, weg kan. Er zal een gedeelte van 2 meter breed en 2,40 meter hoog verwijderd moeten worden. Er zal waarschijnlijk ook een steunbalk geplaatst moeten worden Het waren vroeger 2 woningen, dus dit om er 1 ruimte van te maken. Er is een plattegrond beschikbaar.

Palen slaan voor een schuur

Ik wil graag enkele palen laten zetten om een funderingsplaat voor een schuur te realiseren. De schuur wordt houtskelet dus het meeste gewicht zit in de vloer. De plaat wordt ongeveer 6 x 4 meter. Graag een offerte voor het nodige heiwerk.