Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor golfplaten van een schuurtje verwijderen:

Golfplaten van een schuurtje verwijderen

Het verwijderen en afvoeren van de golfplaten van een schuin dak van een schuurtje van 14 m2. Inventarisatierapport is niet aanwezig. En het is niet nodig nieuwe golfplaten te plaatsen.
Onze klant uit Bleskensgraaf (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor golfplaten van een schuurtje verwijderen uit heel Nederland:

Golfplaten op het schuurtje vervangen

Asbest golfplaten schuurtje vervangen 35 vierkante meter hoogte schuur 2,3 m breedte 3,5m lengte 10m bereikbaar via zijkant en voorkant

Asbest verwijderen van schuurtje

Vermoedelijk asbest schuurtje golfplaten met bouten ongeveer 28 m2.

Asbest golfplaten verwijderen van schuurtje

De asbest golfplaten op het dak van een schuurtje van 400 x 300 cm, 20 m2 beplating inclusief nokstukken dienen te worden verwijderd en afgevoerd. De schuur is tot 5 meter afstand goed te bereiken met een auto. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.

Asbest golfplaten verwijderen

Het verwijderen van asbest golfplaten van het schuine dak van een stenen schuurtje. Het oppervlak is ongeveer 20 vierkante meter. Monteren jullie ook nieuwe vezelcement platen? Deze schaf ik zelf aan. Graag de klus ergens in februari starten.

Asbest golfplaten verwijderen en afvoeren

Golfplaten op een schuurtje van 35 m2 verwijderen. De platen bevatten asbest. Er is een inventarisatierapport aanwezig. Graag uw prijs inclusief het afvoeren en optioneel het aanbrengen van nieuwe platen.

Golfplaten puntdak op een schuurtje vervangen

Ik heb bij mijn woning een schuurtje waar in 1999 rode golfplaten op zijn gelegd (niet asbesthoudend). Ik wil die golfplaten laten vervangen. Het type plaat is in overleg, bij voorkeur rood, en ik wil graag 1 doorzichtige plaat voor wat lichtinval. De breedte is per zijde ongeveer 4 meter en de hoogte 1,5 meter. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Golfplaten verwijderen

Ongeveer 80 m2 golfplaten verwijderen op een schuurtje van ongeveer 2 meter hoog. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval moet worden overlegd.

Golfplaten dak vervangen van schuurtje

Ik heb lekkage (scheurtjes in de platen) in mijn schuurtje met vezelcement golfplaten. De maten van het schuurtje zijn: lengte 3102 en breedte 2340 mm (vanuit bouwtekening). De wand aan de kant van de dakgoot van het schuurtje wordt ook steeds erg nat waardoor ik denk dat de huidige golfplaten wellicht net iets te kort zijn of er iets mis is met de positie of de staat van de dakgoot. Kortom de golfplaten moeten vervangen worden of nieuwe er bovenop geplaatst en er moet even naar de dakgoot gekeken worden.

Asbest golfplaten verwijderen

Wij hebben hier bij onze rijvereniging een schuurtje en een paardenstal. Dat zijn zeecontainers met daarop ongeveer 130 m² asbesthoudende golfplaten. Wij willen graag een prijsindicatie ontvangen voor het verwijderen van die golfplaten. Er is nog geen asbestinventarisatierapport opgemaakt.

Golfplaten leggen

Er wordt een asbest dak van mijn schuur verwijderd. Daar moet een nieuw dak op, van eenvoudige golfplaten, samen met boegdelen en nok. Het betreft ongeveer 24 m2, schuin dak. Balkenconstructie voor bevestiging is goed. Schuurtje loopt door naar de buren, die zullen ook vervangen, doen het zelf.

Partners

Partners van Casius