Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Bleskensgraaf te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Bleskensgraaf heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Bleskensgraaf u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Bleskensgraaf of directe omgeving.

12 klanten uit Bleskensgraaf bevelen een bij Casius in Bleskensgraaf aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Bleskensgraaf bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: zeven dakkamers opbouwen, bouw prefab houtstapelbouw woning, prefab casco woning bouwen, complete woning renovatie, opbouw en uitbouw + kozijn 1e verd. Vervangen, het slopen van een oud schoolgebouw, opbouw maken, uitbouw achterzijde en dakopbouw volledige verdieping, verdieping opbouwen, dakopbouw tussenwoning realiseren, dakopbouw uitvoeren, grote praktijkruimte bouwen op zandgrond, dakopbouw plaatsen, uitbouw realiseren, uitbouw achterzijde bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Bleskensgraaf staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Bleskensgraaf:

Golfplaten van een schuurtje verwijderen

Het verwijderen en afvoeren van de golfplaten van een schuin dak van een schuurtje van 14 m2. Inventarisatierapport is niet aanwezig. En het is niet nodig nieuwe golfplaten te plaatsen.

Asbest golfplaten verwijderen

Het verwijderen van asbest golfplaten van het schuine dak van een stenen schuurtje. Het oppervlak is ongeveer 20 vierkante meter. Monteren jullie ook nieuwe vezelcement platen? Deze schaf ik zelf aan. Graag de klus ergens in februari starten.

Extra verdieping metselen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten opmetselen van een opbouw op de 2e verdieping van onze woning. De opbouw word 13.6 x 10 meter groot en de muren moeten tot 2.1 meter worden opgemetseld. De vergunningen zijn rond, er moet alleen nog een constructieberekening voor een latei gemaakt worden. Tekeningen kunnen over de mail verstuurd worden. Uitvoerdatum in overleg.

Nieuwbouw met een prefab kelder

Wij zitten te denken aan nieuwbouw met een prefab kelder als speelruimte voor de kinderen. Wat zijn de kosten ongeveer en in welke maten is het leverbaar ik hoor het graag

2 slaapkamers maken en verdiepingsvloer ...

2 slaapkamers maken en verdiepingsvloer in bestaande zolder maken. 2 dakramen plaatsen.

het leggen van parket oppervlakte 85 m2. ...

het leggen van parket oppervlakte 85 m2. schilder en of behangwerk woonkamer (60m2) en keuken (30m2)

Het moet een degelijk huis worden met ...

Het moet een degelijk huis worden met weinig onderhoud!