Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor heien en fundering tbv tuinkamer/uitbouw:

Heien en fundering tbv tuinkamer/uitbouw

Ik wil heien en een fundering tbv tuinkamer/uitbouw. Afmetingen ongeveer 2 meter (uitbouw) bij 5,54 (breedte).
Onze klant uit Bleiswijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor heien en fundering tbv tuinkamer/uitbouw uit heel Nederland:

Fundering heien voor uitbouw en draagmuur verwijderen

Voor onze uitbouw van 24 m2 in de achtertuin zijn wij opzoek naar iemand die er 4 heipalen in kan slaan. Volgens de constructeur zijn er 4 palen nodig met een lengte van +/- 15 meter. Graag ontvangen we hiervoor een prijsopgaaf voor deze werkzaamheden. Daarnaast zoek ik een vakman die een draagmuur kan verwijderen waar een stalen constructie voor in de plaats moet komen. Ik ben reeds in bezit van constructietekeningen.

Fundering realiseren voor aanbouw plus psi isolatievloer

Heien van 8 buispalen a 6 x 168 rond met voetplaat rond 178 a 2 x buispalen 219 rond met voetplaat 229 rond. Fundering plus psi isolatievloer.

Heien en fundering

De aanbouw die wij gaan plaatsen, vervangen, is globaal 6 X 7 meter. De buren zijn als de dood voor trillingen bij gebruik van holle buispalen. De berekening voor de palen zijn aanwezig. Graag wil ik een advies ontvangen of holle buispalen verstandig zijn of dat dit schroefpalen moeten worden.

Fundering voor onderheid terras

Wij willen bij een nieuwbouwwoning een onderheid terras laten plaatsen van 9,30 x 3 meter. Tijdens het heien voor de fundering van de woning worden er al 4 palen geplaatst voor dit terras. Een deel van het terras gaat op een later tijdstip gebruikt worden voor een aanbouw. Wat zijn de kosten voor de fundering van het terras?

Fundering heien voor uitbouw en betonbak

Ik ben op zoek naar een aannemer die voorbereidswerk voor een uitbouw van tussen 24 à 35 m² kan uitvoeren. Het betreft het uitgraven, heien en het beton gieten van de fundering.

3 Stalen buispalen voor fundering

Ik wil graag 3 stalen buispalen 168 mm van 4 a 5 meter heien. Graag een offerte.

Uitbouw serre aan woning

Wij willen een serre/uitbouw laten plaatsen van 2,5 diep, 2,6 hoog en 5 meter breed. De sloopwerkzaamheden voeren wij zelf uit. De elektra en loodgieters werk worden door ons zelf uitgevoerd. Er moet wel een fundering komen met heien en een stalen bind geplaatst worden. We willen een kunststof serre met hr++ glas.

Uitbouw achterzijde bouwen

Onze buren hebben laten een weten een uitbouw te willen (indicatie 5,33 meter breed x 2,5 meter diep). De woonkamer en het terras zullen hierdoor fors minder zonlicht/lichtinval krijgen. Ook zullen we vanuit de woonkamer tegen een hoge lange muur aankijken i.p.v. vrij zicht naar de lucht. Hierdoor voelen we ons min of meer genoodzaakt om mee te doen en eventueel ook een (moderne) uitbouw te laten plaatsen. We zijn aan het oriënteren om te kijken wat mogelijk en haalbaar is. Onze intentie is een goede prijs kwaliteit verhouding en niet meer dan nodig werkzaamheden te laten uitvoeren om de totaalprijs van de verbouwing in goede verhouding te laten zijn van de waarde woning (het blijft een tussenwoning en geen “paleis”). De investering in de verbouwing zouden we graag grotendeels terug willen zien bij verkoop van de woning. Suggestie om de kosten te beperken (effectieve oplossingen/opties) horen we graag. Belangrijk: omdat na het plaatsen van een uitbouw het zonlicht/invallicht nog maar zeer beperkt is in de woonkamer willen we graag dat er nog zoveel mogelijk licht in de woonkamer komt, o.a. d.m.v. een lichtstraat en zoveel mogelijk glas. Voor meer specificaties over de werkzaamheden heb ik bijgaand document bijgevoegd. Ik heb als voorbeeld tevens bijgaande foto bijgevoegd. Het liefst nog minder dikkere randen (zodat het bijna glas aansluit op het terras) en meer glas/minder muur aan beide zijkanten. We horen graag van u. Werkzaamheden: Slopen en afvoeren muur/schuifpui/raam tuinzijde t.b.v. de uitbouw Plaatsen van een moderne uitbouw, indicatie 5,33 meter breed x 2,5 meter diep Hoogte indicatie vermoedelijk 2,8 meter tot in de dakpannen (we hebben een schuin dak) Plafondhoogte ongeveer 2,48 meter (gelijk doorlopend aan huidig plafond) Hierbij meegenomen, heien, fundering, uitbouw compleet afgewerkt, regenafvoer Lichtstraatje (modern) in plafond met de mogelijkheid om open te zetten en te verduisteren bij zonlicht

Fundering met dekvloer en soldering realiseren voor recreatiewoningingen

Wij zijn van plan om na de bouwvak 2 houtskelet recreatiewoningen te plaatsen achter op ons perceel. Oppervlakte per woning 10 x 10 meter. Wanden en dak van hout - zowel binnen als buiten. Alleen begaande grond. Nok 5 meter - goot 3 meter Fundering en vloer kan wel beton zijn - we willen liever niet heien, maar sleuven fundering. Graag een offerte (of voorlopige richtprijs ) van een fundering met dekvloer voor deze woning. Soldering is ook nodig voor deze klus. Indien gewenst kunnen we tekeningen overleggen.

Fundering zorgwoning

Wij willen een zorgwoning bouwen. Kunt u een offerte maken voor de fundering? Afmeting 10,2 x 10,2 m’ en aanbouw van 4,8 x 3,0 m’. Heien is niet nodig. Betreft een lichte opbouw.

Partners

Partners van Casius