Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor heien en fundering tbv tuinkamer/uitbouw:

Heien en fundering tbv tuinkamer/uitbouw

Ik wil heien en een fundering tbv tuinkamer/uitbouw. Afmetingen ongeveer 2 meter (uitbouw) bij 5,54 (breedte).
Onze klant uit Bleiswijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor heien en fundering tbv tuinkamer/uitbouw uit heel Nederland:

Aansluiten warmtepomp en verwarmingstoestellen

Het betreft een volledig te renoveren object uit 1903. Alles gaat opnieuw gebeuren. Van funderingsherstel tot het creeën van nieuwe balken broodjes en spouwmuren. Dak volledig isoleren. Na verbouwing gaat het om een woning van circa 250m2 woonoppervlakte. Er is genoeg ruimte voor voldoende warmwater reservoirs.. zonnepanelen.. etc.. In de winter verwarmen en in de zomer terug koelen. Het liefste in combinatie met een luchtcirculatie systeem die de luchtvochtigheid e.d. op peil houdt in de woning. De werkzaamheden dienen rond dec jan van start te gaan in overleg met de overige partijen. Rond januari wordt er begonnen met heien t.b.v. het herstellen van de fundering. Hierna volgt de balken broodjes vloer. Dus het lijkt mij dat de boringen omstreeks deze datum moeten gebeuren. T.z.t. zijn er hoe dan ook tekeningen e.d. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op warm sanitair water, nieuwe verwarmingstoestellen plaatsen, nieuwe vloerverwarming plaatsen Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw

Offerte formulier funderingsherstel vrijstaand woonhuis

Graag zou ik een offerte willen ontvangen van een mogelijk aan te kopen woning. (Dit hangt o.a. af van de offerte die u mij zal doen toekomen). De opdracht betreft een vrijstaande woning uit 1922 gevestigd aan de Poortugaalseweg 84, te Albrandswaard (postcode: 3176 PV). De woning is gefundeerd op staal en heeft wat scheurtjes in de gevel en is ongelijk gezakt (circa 15mm/m1). De bouwtekeningen zijn helaas verloren gegaan in de loop der jaren. Er wordt in een astbest onderzoek gesuggereerd dat de woning een betonvloer heeft als bg. vloer. Ik weet niet of deze is gekoppeld aan de fundering van de woning, of dat deze is geplaatst op verdicht zand. Graag zou ik een uitgesplitste offerte willen ontvangen van 1. het opvijzelen van de woning 2. het aanbrengen van een palenfundering door middel van stalen buispalen in de woning aan te brengen en vervolgens een betonplaat als begane grondvloer te storten (afbeelding hiervan toegevoegd in de bijlage). Hiervoor dient dus wel de bestaande vloer verwijderd te worden. 3. het aanbrengen van een palenfundering door middel van stalen buispalen onder een ringbalk aan te brengen die om de woning heen word geplaatst (afbeelding hiervan toegevoegd in de bijlage) voor aantal en lengte stalen buispaal kan ik momenteel nog geen opgave van doen. Ik zal in een later stadium sonderingen laten maken. (graag een aparte prijsopgave wat heien kost per paal en wat een paal kost per meter lengte).

Fundering voor nieuw te bouwen huis

Samen met mijn partner ben ik van plan een huis te laten bouwen in de wijk Oosterwold in Almere. De planning is om in oktober te starten met heien en de in november de fundering te laten leggen. Kunt u een offerte voor ons maken voor het maken van de fundering op grond van de bijgeleverde constructietekeningen? 

Fundering maken en vloer storten

Wij willen een (onderheid) terras aan ons huis laten maken van ongeveer 20m3 en ook een onderheide fundering aan het eind van de tuin van ook ongeveer 20m3 voor een tuinhuis/schuur. In principe hebben we al een offerte ontvangen voor het heiwerk hiervan en dus zou het gaan om (indien nodig) graven, bekisting maken storten van beton, en aanleggen van een terras. Als het hele pakket (dus inclusief heien) door dezelfde partij kan worden gedaan dan is dit nog fijner natuurlijk. Dus een offerte voor al deze werkzaamheden is ook welkom.

Fundering heien/aanleggen voor uitbouw

Fundering plaatsen voor aanbouw van 8,00 meter breed X (gedeelte) 2,80 meter diep x (gedeelte) 4,00 meter diep. Zandgrond.

3 palen heien en fundering maken

Wij willen uitbouw maken van 250cm x 350cm. Daarvoor moeten er 3 palen geheid (schat in van 20 meter) en een smalle strook (beton)fundering aangelengd worden tegen de oude fundering voor het metselwerk. Ik wil geen betonnen vloer omdat ik met houten balken wil werken. De afwerking doen we zelf. De achtertuin waar de aanbouw moet worden gebouwd is te bereiken via de achterom, hier past een heimachine doorheen.

Fundering plaatsen en heien

Wij willen een aanbouw aan de achterzijde van de woning van 2,5 x 5 mtr. Zouden jullie een offerte uit kunnen brengen voor het maken van de fundering?

Gehele achtergevel woning met een vliesgevel uitbouwen

Ik zou graag een vliesgevel willen in combinatie met een uitbouw via houtskelet, zie bijgevoegde tekening. De voor en achtergevel zouden een vliesgevel moeten worden. De gehele achtergevel wil ik uitbouwen met een vliesgevel en met een plat dak. De woning is 6 meter breed, de uitbouw zou 2.63 diep worden bij 9 m hoog. Nu is het een houten gevel met houten kozijnen. Bouwvergunning is ingediend, de welstand heeft nog niet helemaal toegestaan, dus het is nog niet geheel goedgekeurd. Opdracht wordt pas gegund nadat vergunning erdoorheen is. Er is aan de rechterkant een draagmuur al voor de constructie. Er is een fundering nodig, heien ga ik uit van niet. Graag casco oplevering.

Woonserre realiseren

Ik wil graag offertes ontvangen voor een woonserre van 5.5 x 5.5 meter. Graag goed geisolleerd en vloerverwarming doortrekken. Deze moet dienen als verlenging van de woonkamer. Betreft een rijtjeswoning. Materiaal: aluminium en/of hout. HR++ glas als. Zijwanden dicht. Inclusief fundering / heien. Geen vergunning aangevraagd, kan ik zonder problemen krijgen.

Vrijstaande garage verlengen

Vrijstaande garage dwars achterin op het perceel met 2 meter verlengen. Garage is nu ruim 5 meter lang, perceel is ruim 7 meter breed dus er kan nog 2 meter aan. Uitrit komt meteen op de stoep. Materialen moeten aansluiten bij bestaande garage. Graag inclusief afval afvoeren en aanbrengen elektrische garagedeur. Mogelijk heien voor fundering maar misschien aanluiten op bestaande fundering mogelijk. Tevens elektra voorbereiden voor plaatsen oplaadpunt elektrische auto. Eventueel zonnepanelen op dak afhankelijk van de kosten.

Partners

Partners van Casius