Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Bleiswijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Bleiswijk heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Bleiswijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Bleiswijk of directe omgeving.

197 klanten uit Bleiswijk bevelen een bij Casius in Bleiswijk aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Bleiswijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: woning bouwen te Doetinchem, nieuw huis bouwen, prefab bungalow of woning bouwen, nieuwbouwwoning bouwen, uitbouw op zandgrond, huis laten bouwen, nieuwe woning, ruwbouw woning bouwen, praktijkruimte uitbouwen, huis laten bouwen, fundering huis en units, twee woonlagen aanbouwen, extra verdieping op woning bouwen, uitbouw over gehele achterzijde woning, aanbouwen en verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Bleiswijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Bleiswijk:

Woonhuis onderkelderen

Ik wil graag een extra leefruimte creëren door een kelder onder ons rijtjeshuis. De begane grond heeft een oppervlakte van 60 m2. Ik kom graag in contact met een bedrijf dat ervaring en referenties heeft. Ik zoek een partij die deze leefruimte woon- en gebruiksklaar kan maken. De woning ligt vlakbij een sloot dus denk dat er een hoog grondwaterniveau is. Voor- en achtertuin zijn beide goed bereikbaar zijn. Nu is er alleen een kruipruimte van 50 cm en we willen naar opgeleverde ruimte met een hoogte van 2.40 meterJ.

Dak van tuinhuis vervangen

Ik zoek een partij die het dak kan vervangen van mijn tuinhuis. Het gaat om het demonteren van het oude dak, het afvoeren en een nieuw dak aanbrengen. Op het dak wil ik Douglas planken en nieuwe rode daksingels. Daarnaast moeten er twee deuren recht worden gesteld met nieuwe scharnieren. De dakgoot zal hergebruikt kunnen worden. De blokhut is 250 bij 350 cm en is zeer goed bereikbaar.

Serre bouwen

Ik wil een serre plaatsen, waar geen vergunning voor nodig is. De serre moet op een plek van 4 x 3 meter komen. Uit welk materiaal deze opgebouwd wordt, wil ik graag in overleg met de vakman bespreken. Mijn wens is in ieder geval dat er veel licht binnen komt, dus ik denk aan een glazen schuifpui en een lichtkoepel. De deur en ramen uit de woonkamer kunnen er uit. Hier komt dan de serre aan vast. De vloer van de huiskamer moet worden vernieuwd, ik denk aan tegels met vloerverwarming en dit doortrekken naar de serre. Er is ook nog een andere klus die gedaan moet worden en dat is is een muur doorbreken van de keuken naar de bijkeuken, zodat er een grotere ruimte ontstaat. Plan is om eind september, begin oktober met de bouw te starten.

Nokverhoging op zolder

Voor bijgevoegde zolder is een nekverhoging gewenst. Wat kan de max afmeting zijn en wat zijn de kosten hiervoor. Wij dachten zelf aan 4m.

Keuken verbouwen

Keuken gekocht via keukenwarenhuis, hiervoor binnenkort de laatste gesprekken (23mei). Deze opdracht gaat om het plaatsen (L-vormige) en aansluiten + voorwerk (leidingen omleggen e.d. ) van de gehele keuken. Via keukenwarenhuis zelf konden wij dit ook laten doen, echter schrokken we van de prijs.

Balkons renoveren

Betonrenovatie balkons circa 6 m2, vocht probleem en scheuren analyseren, tegels verwijderen en coating aanbrengen.

Asbest verwijderen van schuurdak

Op de schuur liggen golfplaten. Deze zijn al ruim 40 jaar oud en wij vermoeden dat er asbest aanwezig is. Hiervoor is er nog geen inventarisatierapport aangevraagd. De oppervlakte is 600 m2. Mocht er asbest in zitten dan dienen deze verwijderd te worden en afgevoerd.

Gevel herstellen en zonnescherm ophangen

Zonnescherm zit op de begane grond aan de achterkant van het huis. Aan een kant is ons zonnescherm uit de muur gekomen. Dit is al een tijdje geleden gebeurd en het scherm lijkt nog stevig te hangen. Toch willen we dit graag op korte termijn laten repareren voordat het een keer misgaat. Waar de schroeven de muur in gaan, zit er een scheur in de stenen. In de bijlage enkele foto's. Graag ontvangen we een offerte waarin wordt aangegeven wat er gedaan moet worden om dit te repareren en hoeveel tijd het gaat kosten. Eventueel het hertellen van de muur.

Vloer verwijderen en egaliseren

Keukenvloer van 7 m2 verwijderen/afvoeren en egaliseren op 25/9/2017. Vloer bestaat uit plavuizen gelijmd op een laag tegels in cement.

Asbestsanering in een jaren '60 woning

In onze straat staat een jaren '60 woning te koop op een groot perceel. Wij willen die woning gaan kopen en wij zijn een bod aan het voorbereiden. Het betreft een woning van 8 x 13 meter met een beloopbare zolder. Wij weten inmiddels dat er asbesthoudend materiaal aanwezig is in de houten tussenmuren en dakplaten. We willen graag een prijsindicatie ontvangen voor de asbestsanering. Er is nog geen asbestinventarisatierapport opgemaakt.

Woning helemaal slopen

Prijsindicatie in verband met de aankoop kavel met sloophuis. Sloop van een woning van 8 x 14 x 5 meter ( Bxlxh). Mogelijk asbest in woning aanwezig.

Aanbouw aan de keuken bouwen

Ik wil graag een aanbouw aan de keuken (een bijkeuken) van 2,62 meter breed en tussen de 2,00 en 2,50 meter diep. Graag wil ik een stenen aanbouw, met een plat dak en een deur en raam erin. De bijkeuken moet achter het huis komen, de tuin in. Hier liggen momenteel tegels die er makkelijk uitgehaald kunnen worden. De tuin is goed te bereiken van buitenom, het is een hoekwoning.

Sloopwerk aan twee woningen

Betreft : offerte aanvraag 2 woningen. We zijn bezig met de voorbereidingen voor de bouw/verbouw van 2 woningen. Een winkel met woonhuis aan de straatkant en wat verder naar achter nog een woonhuis ongeveer 20 x 11 meter, begane grond en kap. Het achterste huis staat op een betonplaat, op één muur na moet alles worden gesloopt. Het huis met winkel bestaat uit een oud huisje aan de voorzijde. Waarvan de begane grond een deel van de winkel bevat, daarboven 2 verdiepingen, oppervlakte hiervan is ongeveer 8 x 6 meter. De muren en spanten van het oude huisje moeten blijven staan, de rest moet worden gesloopt. De winkel op de begane grond loopt door naar achter, ook hier moet een deel gesloopt worden. Graag zou ik separaat willen weten wat de kosten zijn voor het afvoeren van het puin.

Woning strippen

Wij hebben een nieuwe woning aangekocht en gaan deze geheel renoveren. Wij zoeken een vakman die de woning kan strippen als het gaat om: Begane grond - lamelhouten parketvloer (40 m2) - vloertegels (21 m2) en de keuken 1e en 2e verdieping - laminaatvloer (79 m2) - vloerbedekking (6 m2) + trapbekleding van 2 trappen Badkamer 1e verdieping (5 m2) - douchecabine, wasbak, toilet, vloer- en wandtegels Daarna voorbereiding voor de nieuwe keuken doen, wat stuc- en sauswerk. Uitvoering in september. Voor die tijd kan er nog wel in de woning gekeken worden.

Sleuf in een betonnen plafond maken

Voor een extra lichtpunt zou een sleuf van 2 a 3 meter in mijn betonnen plafond gefreesd moeten worden, doet u dat, en wat zou het dan kosten?

Balken onder keukenvloer vervangen

Bij ons voormalige huis moeten 5 kapotte houten balken vervangen worden onder een keukenvloer. Daarnaast moeten de andere (alle) balken preventief behandeld worden tegen zwam. En er moet een stalen balk ontroest en behandeld worden.Er zijn foto's beschikbaar. Kunt u een indicatie geven van de kosten?

Betonrot in de vloer herstellen

De vloer van mijn woning vertoont betonrot. Het gaat hierbij om de vloer op de begane grond van 4.8 x 10 meter. Er kan onder de vloer gekeken worden via een kruipruimte. Ik ben opzoek naar iemand die de vloer kan inspecteren en kan aangeven hoe ik de vloer het beste kan laten herstellen.

Uitbouw aan vrijstaande woning bouwen

Het betreft een uitbouw aan een vrijstaande woning met behoud van reeds aanwezige schuifpui. Het zou gaan om een uitbouw van ongeveer 3.5 x 3 meter. Er is geen vergunning voor nodig. Het zal gebouwd moet worden in de stijl van het huis. Het zal gaan om een gemetselde uitbouw. Er zal hiervoor een fundering gestort moeten worden.

Diverse klussen in en om het huis

Het betreft een aantal klussen in mijn woning: 1. Schilderen van al het buitenwerk - alle raamkozijnen van de woning, 5 ramen op de 1e verdieping, een dakkapel en een uitbouw met 4 grote ramen. De schuurdeur met omlijsting en een klein raampje dienen ook geschilderd te worden; 2. Vervangen / repareren houten dakrand uitbouw - 5 x 0.40 meter; 3. Verplaatsen gasleiding - loopt nu door de muur maar moet onder de grond komen, ongeveer 3.5 meter verplaatsen; 4. Vervangen /repareren plastic dakgoot - 5 x 0.20 meter.

Appartement strippen voor herinrichting

In een appartement van 145 m², bouwjaar 1994, moeten drie kamers van geplakt marmoleum worden ontdaan. Verder moeten de woonkamer en hal van geplakt parket worden ontdaan en in het toilet, logeerdouche, badkamer met 2 wastafels, bad, douche, toilet moeten de wand- en vloertegels gestript worden. De keuken moet ook volledig gestript worden dus de kastjeswand, tegelvloeren en tegelwand boven aanrecht verwijderen. S.v.p. offerte sturen per mail want ik ben niet woonachtig in het appartement. De afvoer van het afval graag meenemen in de offerte.

Onderhoud aan de woning

Plaat vervangen van de dakkapel. Gat in dakplaat van ons woonhuis Deur van de schuur klemt, vooral in de wintermaanden, dit moet worden verholpen. Gewenste werkdag: vrijdag of zaterdag

Paalfundering met ringbalk maken

Wat zouden de kosten zijn voor een betonnen paalfundering met ringbalk. Voor een bungalow (staal skelet met hout afbouw) met afmetingen: 15 x 6 meter, geschat. Uitvoeringsdatum en adres nog niet bekend.

Plaat in de serre laten vervangen

Een kunststof plaat van mijn serre dak is vorige week gescheurd en moet vervangen worden. Wil hier graag zo snel mogelijk een offerte voor ontvangen om te laten repareren. Graag een offerte voor de aanschaf en het plaatsen van de kunststof plaat. Oude eerst verwijderen. De kunststof plaat is 3 bij 1 meter. Het betreft een Stegtrio plaat van 32 mm, helder glas.

Aanbouw woning

Offerte 1: aanbouw aan de achterzijde met een deur,een groot raam over de hele lengte in het midden en een klein raam aan de keukenzijde met een openslaand raam, we willen ook in de woonkamer een openhaard schouw laten verwijderen om daar voor in de plaats een houtkachel te plaatsen de woonkamer willen we weer behangklaar afgewerkt hebben, Offerte 2: dezelfde aanbouw aan de achterzijde, maar dan de keuken verplaatsen naar de voorkant van de woning inclusief het verleggen van gas, licht en water en het plaatsen van een nieuw kozijn. De aanbouw dient 6 meter breed te zijn, 2.80 meter hoog en 1.20 meter diep. Deze aanbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Vetonnen balkon vervangen

We hebben een drive-in woning. Bij de balkons (voor en achter) zijn zwaar aangetast. De draagarmen moeten zo wie zo gerepareerd worden, die deel ik met de buren. Er zijn meerdere mogelijkheden, repareren, vervangen door misschien microbeton)beton of staal. De kosten hiervan zal ook veel duidelijkheid geven en de garanties hierbij. Omdat het balkon gedeeltelijk doorhangt gaat mijn voorkeur naar vervangen omdat het doorhangen denk ik altijd zichtbaar zal blijven. Het balkon voor is +- 1.3 meter bij 4.8 meter. Graag hoor ik wat u voor mij kan doen en de bijbehorende kosten en garanties.