Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Bleiswijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Bleiswijk heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Bleiswijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Bleiswijk of directe omgeving.

196 klanten uit Bleiswijk bevelen een bij Casius in Bleiswijk aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Bleiswijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwbouw woning realiseren, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, het realiseren van 2 opbouwen, uitbouw en woning realiseren of renoveren, klein nieuwbouwhuis bouwen, complete renovatie huis: uitbouw, opbouw, keuken en badkamer renoveren etc., binnen- en buitenshuis renovatie en dakkapellen plaatsen, renovatie en uitbouw aan tussenwoning, een woning uit- en opbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Bleiswijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Bleiswijk:

Deuropening in de buitenmuur maken( oa)

Een extra deur maken in de buitenmuur van de keuken, dicht naast de al bestaande schuifpui. Verwarming verwijderen, nieuwe verwarming aanleggen op een andere plek. Keukenkast verplaatsen . Binnendeur verplaatsen of vervangen van gang/keuken naar voorkamer/keuken.

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde. We hebben een vrijstaande woning en de achterzijde is niet zichtbaar voor anderen. De uitbouw willen we 7 x 4 meter. Of een vergunning nodig is weet ik niet zeker, maar ik denk van wel. Graag ontvangen we advies over het soort fundering. We willen een casco oplevering, stucwerk en elektra is ook niet nodig. Graag zouden wij het prijs verschil tussen prefab en metselen willen weten. Graag beiden vermelden op de offerte. Bouwtekeningen zijn nog nodig.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een aanbouw van 5.50 bij 2.50 meter realiseren. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering en het moet van steen gemaakt worden. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Fundering voor garage

Wij willen een garage plaatsen (losstaand) incl. overkapping. De wens is half metsel half rabat. We willen hiervoor graag een fatsoenlijke fundering met palen en betonnen vloer. Afmetingen ongeveer 4 x 5 m incl overkapping. Garage zelf is 3 x 5 m. Kunnen jullie een prijsindicatie geven voor zn type fundering? Ik hoor het graag.

Heien en fundering tbv tuinkamer/uitbouw

Ik wil heien en een fundering tbv tuinkamer/uitbouw. Afmetingen ongeveer 2 meter (uitbouw) bij 5,54 (breedte).

Dakopbouw plat dak

Wij willen graag een offerte van een dakopbouw op het platte dak. Het oppervlak betreft 32 m2 en het dak bestaat nu uit een bitumen toplaag met grind er op . De constructie van het dak bestaat uit houten balken en die zij wanden bestaat uit beton. Er zal een vaste trap naar boven moeten komen en de opbouw mag casco worden opgeleverd. Er is nog geen vergunning aangevraagd. Er zijn buren die dit ook willen realiseren en misschien kunt u wat ontwerpen toe sturen.

Plaatsing kozijnen met deur

Wij hebben een nieuw bedrijfspand met etage. Op de etage willen wij een kantoor zetten. Lengte +/- 10 meter Hoogte +/- 4 meter. Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van kozijnen en een deur. (materiaal maakt niet uit) graag z.s.m.

Fundering maken voor houten schuur / garage

Ik zoek een aannemer die aan de zijkant van mijn vrijstaande woning een betonnen plaat van 700 bij 600 cm zou kunnen plaatsen. Dit wellicht inclusief heiwerk, mocht dit nodig zijn. De plaat is ter behoefte van een houten schuur.

Betonrot balkon verhelpen

Graag ontvang ik een offerte of een opname bezoek voor het renoveren van een klein balkon. Het balkon is ongeveer 1 bij 2 meter groot en de geroeste bewapening in het beton is al zichtbaar.

Verbouwing van de woning

Bouwjaar woning 1983. Van twee bestaande kamers aan de voorzijde (9.40 x 4.90 meter) op de 1e verdieping willen wij één kamer maken. Werkzaamheden: - De huidige situatie bestaat uit twee deuren in een hoek en wij willen één deur (kozijn en deur zijn aanwezig). Aanpassing van bestaande muren en/of een gedeelte muur bijplaatsen is nodig. - Een bestaande gipsmuur en tevens een muur van platen verwijderen. Na verwijdering is afwerking nodig van plafond en vloer. - Elektra in gipsmuur verplaatsen. - Verwarming afkoppelen. Verdere uitleg van de situatie zichtbaar op bijgevoegde foto met een tekening.

Woonhuis onderkelderen

Ik wil graag een extra leefruimte creëren door een kelder onder ons rijtjeshuis. De begane grond heeft een oppervlakte van 60 m2. Ik kom graag in contact met een bedrijf dat ervaring en referenties heeft. Ik zoek een partij die deze leefruimte woon- en gebruiksklaar kan maken. De woning ligt vlakbij een sloot dus denk dat er een hoog grondwaterniveau is. Voor- en achtertuin zijn beide goed bereikbaar zijn. Nu is er alleen een kruipruimte van 50 cm en we willen naar opgeleverde ruimte met een hoogte van 2.40 meterJ.

Dak van tuinhuis vervangen

Ik zoek een partij die het dak kan vervangen van mijn tuinhuis. Het gaat om het demonteren van het oude dak, het afvoeren en een nieuw dak aanbrengen. Op het dak wil ik Douglas planken en nieuwe rode daksingels. Daarnaast moeten er twee deuren recht worden gesteld met nieuwe scharnieren. De dakgoot zal hergebruikt kunnen worden. De blokhut is 250 bij 350 cm en is zeer goed bereikbaar.

Serre bouwen

Ik wil een serre plaatsen, waar geen vergunning voor nodig is. De serre moet op een plek van 4 x 3 meter komen. Uit welk materiaal deze opgebouwd wordt, wil ik graag in overleg met de vakman bespreken. Mijn wens is in ieder geval dat er veel licht binnen komt, dus ik denk aan een glazen schuifpui en een lichtkoepel. De deur en ramen uit de woonkamer kunnen er uit. Hier komt dan de serre aan vast. De vloer van de huiskamer moet worden vernieuwd, ik denk aan tegels met vloerverwarming en dit doortrekken naar de serre. Er is ook nog een andere klus die gedaan moet worden en dat is is een muur doorbreken van de keuken naar de bijkeuken, zodat er een grotere ruimte ontstaat. Plan is om eind september, begin oktober met de bouw te starten.

Nokverhoging op zolder

Voor bijgevoegde zolder is een nekverhoging gewenst. Wat kan de max afmeting zijn en wat zijn de kosten hiervoor. Wij dachten zelf aan 4m.

Keuken verbouwen

Keuken gekocht via keukenwarenhuis, hiervoor binnenkort de laatste gesprekken (23mei). Deze opdracht gaat om het plaatsen (L-vormige) en aansluiten + voorwerk (leidingen omleggen e.d. ) van de gehele keuken. Via keukenwarenhuis zelf konden wij dit ook laten doen, echter schrokken we van de prijs.

Balkons renoveren

Betonrenovatie balkons circa 6 m2, vocht probleem en scheuren analyseren, tegels verwijderen en coating aanbrengen.

Asbest verwijderen van schuurdak

Op de schuur liggen golfplaten. Deze zijn al ruim 40 jaar oud en wij vermoeden dat er asbest aanwezig is. Hiervoor is er nog geen inventarisatierapport aangevraagd. De oppervlakte is 600 m2. Mocht er asbest in zitten dan dienen deze verwijderd te worden en afgevoerd.

Gevel herstellen en zonnescherm ophangen

Zonnescherm zit op de begane grond aan de achterkant van het huis. Aan een kant is ons zonnescherm uit de muur gekomen. Dit is al een tijdje geleden gebeurd en het scherm lijkt nog stevig te hangen. Toch willen we dit graag op korte termijn laten repareren voordat het een keer misgaat. Waar de schroeven de muur in gaan, zit er een scheur in de stenen. In de bijlage enkele foto's. Graag ontvangen we een offerte waarin wordt aangegeven wat er gedaan moet worden om dit te repareren en hoeveel tijd het gaat kosten. Eventueel het hertellen van de muur.

Vloer verwijderen en egaliseren

Keukenvloer van 7 m2 verwijderen/afvoeren en egaliseren op 25/9/2017. Vloer bestaat uit plavuizen gelijmd op een laag tegels in cement.

Asbestsanering in een jaren '60 woning

In onze straat staat een jaren '60 woning te koop op een groot perceel. Wij willen die woning gaan kopen en wij zijn een bod aan het voorbereiden. Het betreft een woning van 8 x 13 meter met een beloopbare zolder. Wij weten inmiddels dat er asbesthoudend materiaal aanwezig is in de houten tussenmuren en dakplaten. We willen graag een prijsindicatie ontvangen voor de asbestsanering. Er is nog geen asbestinventarisatierapport opgemaakt.

Woning helemaal slopen

Prijsindicatie in verband met de aankoop kavel met sloophuis. Sloop van een woning van 8 x 14 x 5 meter ( Bxlxh). Mogelijk asbest in woning aanwezig.

Aanbouw aan de keuken bouwen

Ik wil graag een aanbouw aan de keuken (een bijkeuken) van 2,62 meter breed en tussen de 2,00 en 2,50 meter diep. Graag wil ik een stenen aanbouw, met een plat dak en een deur en raam erin. De bijkeuken moet achter het huis komen, de tuin in. Hier liggen momenteel tegels die er makkelijk uitgehaald kunnen worden. De tuin is goed te bereiken van buitenom, het is een hoekwoning.

Sloopwerk aan twee woningen

Betreft : offerte aanvraag 2 woningen. We zijn bezig met de voorbereidingen voor de bouw/verbouw van 2 woningen. Een winkel met woonhuis aan de straatkant en wat verder naar achter nog een woonhuis ongeveer 20 x 11 meter, begane grond en kap. Het achterste huis staat op een betonplaat, op één muur na moet alles worden gesloopt. Het huis met winkel bestaat uit een oud huisje aan de voorzijde. Waarvan de begane grond een deel van de winkel bevat, daarboven 2 verdiepingen, oppervlakte hiervan is ongeveer 8 x 6 meter. De muren en spanten van het oude huisje moeten blijven staan, de rest moet worden gesloopt. De winkel op de begane grond loopt door naar achter, ook hier moet een deel gesloopt worden. Graag zou ik separaat willen weten wat de kosten zijn voor het afvoeren van het puin.

Woning strippen

Wij hebben een nieuwe woning aangekocht en gaan deze geheel renoveren. Wij zoeken een vakman die de woning kan strippen als het gaat om: Begane grond - lamelhouten parketvloer (40 m2) - vloertegels (21 m2) en de keuken 1e en 2e verdieping - laminaatvloer (79 m2) - vloerbedekking (6 m2) + trapbekleding van 2 trappen Badkamer 1e verdieping (5 m2) - douchecabine, wasbak, toilet, vloer- en wandtegels Daarna voorbereiding voor de nieuwe keuken doen, wat stuc- en sauswerk. Uitvoering in september. Voor die tijd kan er nog wel in de woning gekeken worden.

Sleuf in een betonnen plafond maken

Voor een extra lichtpunt zou een sleuf van 2 a 3 meter in mijn betonnen plafond gefreesd moeten worden, doet u dat, en wat zou het dan kosten?