Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor vervangen compleet dak:

Vervangen compleet dak

Het betreft het verwijderen van een bestaand dak van een jaren '30 woning, inclusief dakbeschot, gordingen en spanten. De constructie en het plaatsen van het nieuwe dak dient in lijn met de gemeentelijke vergunning en tekeningen architect, reeds verkregen, te zijn. Inclusief dakgoten en omlijstingen. De binnenzijde dient niet te hoeven afgewerkt en de dakkozijnen worden door derde geplaatst. De afmeting van het dak is 6.67 meter bij 10.30 meter. Materieel zoals kraanwagen en steigers kan eventueel door opdrachtgever worden verzorgd.
Onze klant uit Berkel en Rodenrijs (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor bouw en nieuwbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen compleet dak uit heel Nederland:

Dakdoorvoer vervangen

Mijn huidige mechanische afzuiging doet het niet meer goed. Hier heb ik een nieuwe voor gekocht. Echter blijkt nu dat de dakdoorvoer niet aan de maatstelling voldoet. Deze dient 150/160 mm te zijn met een min. van 125 mm. Hier dient een nieuwe voor geplaatst te worden of een compleet nieuwe. Graag zou ik een prijsopgave willen ontvangen voor deze klus.

Dakraam met houtrot herstellen of vervangen (voor Velux SK06)

We hebben een Velux dakraam GGL S06 van zo’n 15 jaar oud schat ik. Het huis is namelijk gebouwd rond 2004/2005. Nu heb ik geconstateerd dat een hoek van het kozijn in het dak rot is. Zie bijlage. Waarschijnlijk doordat de schroeven, waarmee het aluminium afdek vastgeschroefd is in het hout, niet compleet afgedekt worden door de rubberen rand. De vraag is of dit te repareren is, en zo ja wat dat kost, en of het het waard is. Als het gerepareerd wordt, is het denk ik ook nodig om de schroeven beter af te dekken, zodat er geen regenwater meer het hout in kan komen. Of dat het beter is om het dakraam te vervangen (voor een SK06 kunststof). Kunt u voor beide een prijsopgave doen? Daarnaast wil ik u vragen of u een prijsopgave kunt doen voor een mogelijk te plaatsen dakraam. Ik schat dat deze dezelfde maat heeft, een SK06 kunststof.

Een badkamer compleet renoveren

Complete Badkamerrenovatie. Slopen van bestaande Badkamer. plaatsen, vervangen Cv vloerverwarming, plafond met spots, aanpassen ventilatie.

Badkamer verbouwen

Compleet nieuwe badkamer van 115x250cm. We hebben een klein budget. Wij denken aan inloopdouche met muurtje tussen toilet en douche. Alle tegels eruit (kunnen we zelf doen) en alles vervangen.

Trap bekleden met Europees Naaldhout en vervangen of bewerken spijlen

Graag had ik mijn trap laten bekleden (compleet ombouw per trede) met Europees Naaldhout en ook zou ik graag mijn metalen spijlen of willen vervangen of laten zandstralen en laten poedercoaten zodat het er weer mooi uit komt te zien. Hout

Vervangen van complete elektra in huis uit 1923

Ik wil graag in het complete huis de elektra bedrading laten vernieuwen. Momenteel zit deze in metalen pijpen, graag zou ik deze vernieuwen zodat de elektra in huis compleet vernieuwd en betrouwbaar is. Graag willen wij namelijk ook elektrische vloerverwarming gaan installeren (misschien in combinatie met zonnepanelen) en willen gewoon graag dat alles goed geïnstalleerd kan worden. Ik heb in de bijlage de plattegrond van het huis bijgevoegd. In principe hoeft er aan de locatie van de bedrading denk ik niet veel veranderd worden, hooguit een paar stopcontactpunten erbij. Ik zie uw offerte tegemoet en zou het ook fijn vinden om een indicatie te krijgen van hoe lang het vervangen duurt en hoe het zit met garantie.

Serre aan de achterzijde realiseren

Wij willen een serre laten bouwen. De globale afmeting voor de aankomende serre moet worden 5,25 mtr bij 3 mtr. De exacte maten hangt geheel af van uw bouwkundig advies. Als het mogelijk is willen wij graag de situatie door u bij ons ter plaatse willen laten bekijken (de ondergrond is namelijk veel zand en zakt veel) voor de fundering. In de buurt geven ze aan dat een vergunning niet nodig is, maar ik probeer een afspraak met de gemeente te krijgen dat ik in het archief mag kijken naar hoe ons huis gebouwd is en of een vergunning nodig is of niet. We zijn al enige tijd bezig met het onderzoeken van de mogelijkheden en we willen nu serieus aan de gang. Wij willen of een aluminium of een kunststoffen serre compleet van glas (dak en de zijkanten). Mogelijk dat we ook elektrische zonwering willen hebben en verwarming. We willen een complete oplevering. De tuin willen we ook aanpakken, we zouden de tegels willen vervangen, maar we vragen ons af of het handiger is eerst de oude tegels te verwijderen en dan te bouwen, of de tegels te laten liggen en later dit te laten doen. We hebben geen haast, het liefst zouden we er in de zomer al gebruik willen maken van de serre, maar september vinden we ook goed.

Boeidelen van dakkapel vervangen en goot repareren/ vervangen

De onderplaat van de boeidelen van mijn dakkapel is los/weg en dit moet vervangen worden. De zijkant is 3 meter ongeveer en hier is het compleet weg, aan de voorkant hangt het los en is het ongeveer 4 meter. Ik denk dat het trespa is, in ieder geval geen hout. Afvoeren is niet nodig. Aan de voorkant hebt ik een goot dat lekt en dat zou ook gerepareerd/ vervangen moeten worden. Ik zoek iemand op kort termijn, over 1,5 week ben ik vrij het zou dan uitgevoerd kunnen worden.

Dakterras aanleggen

Graag zou ik van u enkele offertes voor het aanleggen van een dakterras willen ontvangen. De situatie is als volgt, het betreft een tweetal aaneengesloten terrassen op een appartementsgebouw van 3 verdiepingen. Op de erfgrens bevindt zich een houten afscheiding van 1 meter hoog. Tussen deze afscheiding en het verdere betegelde terras bevindt zich een strook van ongeveer 22 m2 (2x) waar de buurman en ik graag een hardhouten(Bankirai?) of composiet vloer willen laten leggen. Verder dient het grind rondom de opbouw van het terras ook vervangen te worden door een vloer. Totale oppervlakte ± 50 m2. Uitbreiding van het bestaande tegelterras is met de bestaande belastbaarheid van het dak niet mogelijk, daarom dient voor een lichtere constructie gekozen te worden. Naast het afvoeren van het grind dienen ook de 18 plantenbakken met Hedera tijdelijk verplaatst en na afloop teruggezet te worden naast de houten afscheiding. Het gewicht van een gevulde plantenbak is ongeveer 125 kg. Omdat de firma die de dakbedekking aangebracht heeft en zorg draagt voor het onderhoud heeft de VvE garantie voor het dak. Deze firma wil graag ingelicht worden over de exacte uitvoering van de werkzaamheden zodat wij aan de gestelde garantievoorwaarden kunnen voldoen. Omdat het niet mogelijk is op via deze aanvraag extra informatie te verschaffen middels foto's, plattegrond en informatie over de belastbaarheid van het dak vraag ik u of dit op een andere manier kan gebeuren om zo een compleet overzicht te krijgen van de bestaande situatie. Ook zou het aan te bevelen zijn dat de bedrijven die eventueel het werk op zich willen nemen vooraf de situatie komen bekijken. Ik verneem graag van u.

Complete huis verbouwing

Wij willen onze woonkamer/keuken/hal/vlonder, schutting en kozijzen verbouwen en in de bovenverdieping onder andere de badkamer. Er moet een nieuwe laminaatvloer in de woonkamer en keuken gelegd worden, de (houten) schutting moet vervangen worden. De schutting is 3 meter lang. Verder wil ik compleet nieuwe elektra en het internet aan laten sluiten, een houten vlonder vervangen, en de houten kozijnen vervangen (naar kunststof). Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Partners

Partners van Casius