Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Berkel en Rodenrijs te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Berkel en Rodenrijs heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Berkel en Rodenrijs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Berkel en Rodenrijs of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Berkel en Rodenrijs bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen van woning, een dakopbouw realiseren voor 8 woningen, huis bouwen, een groot renovatieproject bij een vrijstaande woning, uitbouw voor vriescel aan voorzijde pand, nieuw huis bouwen, tweezijdige nokverhoging + uitbouw realiseren, kelder in achtertuin vrijstaande woning, realiseren nokverhoging, uitbreiden van de badkamer en nieuwe keuken, uitbouw achterzijde, vloerverwarming en badkamer renovatie, het uitbouw van een woning en het realiseren van een kelder, dubbelzijdige nokverhoging realiseren, een aan- en opbouw realiseren, kelder nieuwbouw Almere, dakop- en uitbouw inclusief balkon realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of zolderverbouwing in Berkel en Rodenrijs staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Berkel en Rodenrijs:

Fundering blokhut

Ik ben op zoek naar een aannemer die een fundering voor een blokhut kan maken. De fundering moet ongeveer 3 bij 3 meter worden. Ik ontvang graag wat meer informatie.

Fundering maken voor kapschuur

Wat zou het kosten om een betonnen fundering te laten maken door u voor een kapschuur. De afmetingen zijn: 448 x 318 cm

Verzakking van de schuur herstellen

Het betreft een houtskeletschuur van 7.25 x 3.60 meter. Puntdak met dakpannen. Gestorte betonnen vloer, niet onderheid Deze is in één seizoen enkele cm verzakt, en ik denk dat het dan met 6 cm opgehoogd moet worden. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn en wat dit mij gaat kosten.

Uitbouw woning achterzijde met zadeldak

Wij willen graag een uitbouw aan de achterzijde van de woning, de maten zijn 5 x 5 meter inclusief zadeldak. Houtskelet is op zich prima maar ik wil wel dat het met steenstrips wordt afgewerkt. Er moet ook geheid worden. Ik wil een schuifpui. De afwerking moet in overleg. Ik heb eventueel ook tekeningen.

Betonnen balkon van een drive-in woning vervangen

Huidige betonnen balkon van een drive-in woning uit 1972 vervangen door balkon dat niet van beton is.

Vervangen compleet dak

Het betreft het verwijderen van een bestaand dak van een jaren '30 woning, inclusief dakbeschot, gordingen en spanten. De constructie en het plaatsen van het nieuwe dak dient in lijn met de gemeentelijke vergunning en tekeningen architect, reeds verkregen, te zijn. Inclusief dakgoten en omlijstingen. De binnenzijde dient niet te hoeven afgewerkt en de dakkozijnen worden door derde geplaatst. De afmeting van het dak is 6.67 meter bij 10.30 meter. Materieel zoals kraanwagen en steigers kan eventueel door opdrachtgever worden verzorgd.

Betonvloer met fundering laten storten

Ik wil een garage plaatsen van ca. 6m x 10m. Hiervoor hebben we een betonvloer met fundering nodig. Kunt u een prijsopgaaf geven van zo'n vloer?

Vliering met vlizotrap op zolder maken

Ik zoek een aannemer/timmerman die een aantal klussen kan uitvoeren op mijn zolder. Er moet op de bovenste verdieping bij onze nieuwe woning een vliering gebouwd worden met een vlieringtrap om naar boven te gaan. Hoogte is 2.5 meter en breedte 4 meter en lengte van ongeveer 4 à 5 meter. Tevens zijn er nog buizen op deze verdieping die ik graag weggewerkt zie worden.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde realiseren. De maten zijn 5,75 bij 1 meter. De buren hebben een aanbouw van 2,5 meter waar deze direct aan vast kan. De andere buren hebben geen aanbouw. De aanbouw moet gemetseld worden en mag eventueel volledig worden afgewerkt.

Vliering met vlizotrap op zolder maken

Wij willen op de volledige zolder (m.u.v. de installatieruimte) een vliering (inclusief vlizotrap) laten maken. Verder moeten er op 4 punten stopcontacten komen en willen wij rond de 7 spotjes in het plafond laten maken. Ook moet er een muur geplaatst worden en willen wij onder de schuine kanten zowel links als rechts kasten laten maken. Als bijlagen heb ik de bouwtekeningen toegevoegd en ook een voorbeeld van hoe de kast ongeveer moet worden. De totale oppervlakte bedraagt ca. 20 m2.

Fundering controleren

Ik wil mijn fundering laten controleren. De woning is uit 2008. Onder de tegels in de tuin is er grond verlies en de woning kraakt in de nacht. Het raam op zolder die in de muur zit en niet open kan heeft een barst gekregen, lijkt alsof het huis is verzakt. Er is ook een gat gezien in de grond naast de woning.

Houten draagbalken vervangen

Wij zijn opzoek naar de kosten voor het vervangen/herstellen van de houten draagbalken onder de vloer van de begane grond. Onze woning is uit 1919 en staat momenteel te koop. Uit een inspectie van een potientele koper is gebleken dat de vloerbalken slecht zijn. Wij overwegen nu om deze renovatie zelf uit te laten voeren. Uiteraard willen wij daarvoor graag de kosten weten van een dergelijk project. Ik hoor u graag.

Vervangen van houten draagbalken

Ik zoek een partij die de draagbalken van mijn begane grond kan vervangen. De balken zijn bereikbaar vanuit de kruipruimte. Het gaat om een tussenwoning met een grondoppervlakte van 50 m2. De woning is goed bereikbaar.

Dakopbouw realiseren

Graag zouden we een dakopbouw willen realiseren op ons platte dak (7,52 bij 4,78 meter gemeten op basis van de inhoud van de woning).

Plat dak veranderen in puntdak of zadeldak

De maten van het platte dak zijn 7 x 6 meter. Hier wil ik een puntdak op geplaatst hebben (foto van de daken bij de buren). Ik heb nog geen vergunning binnen, maar dit gaat zeker goed komen, gezien de buren ook een dergelijke dakconstructie hebben laten bouwen.

Fundering maken voor de terrasoverkapping

De terrasoverkapping wordt 4,5 x 5 meter. Om deze te plaatsen is het volgende grondwerk nodig: Er is een betonplaat nodig die verzonken zit ten opzichte van het maaiveld, op tuinniveau. Deze dient een dikte te hebben minimaal 15 cm. Deze moet verstevigd zijn met ijzeren netten van minimaal 6 mm dikte. De afwerking mag van ruwe aard zijn, aangezien er nog een houten vlonder op komt. Daarnaast moet een greppel gegraven worden van het huis naar de overkapping voor elektriciteitskabels. De achtertuin heeft een achterom.

Woning achter uitbouwen

Wij willen een uitbouw met de afneting van ongeveer 6 bij 6. Weet ook niet of het vergunningsplichtig is. Maar regelen jullie dat ook?

Uitbouw met veiligheidsglas bouwen

Graag ontvang ik een offerte voor het volgende: - Uitbouw van 2.50 meter diepte en 4.50 meter lengte (wij wonen op een hoekwoning rijtjeshuis) - Er mag over de erfgrens gebouwd worden. - Uitbouw met openslaande deuren (voorzien van veiligheidsglas) en houten kozijnzijlichten. - Lichtpunt verplaatsen op het plafond. 2 dubbele wandcontactdozen voorzien van 1 data aansluiting aan weers zijden een. - Verleggen/aansluiten van een buiten kraan - In afdekvloer vloerverwarming aansluiten op de bestaande of vervangende groep - In de openslaande deuren een hordeur gemonteerd. - Osb platen achter gipsplaten gemonteerd. - Muren en plafond hoeven niet gestuukt te worden alleen bevestigen van de platen - Geen trespa platen aan de bovenkant van de pui, graag de bakstenen door laten lopen tot aan het platte dak.

Draagmuur slopen

Ik wil een draagmuur van 6 m2 laten slopen, een draagbalk laten plaatsen en vervolgens het puin laten afvoeren. Er zit elektra in de muur.

Marmer uit de woning verwijderen

Het betreft 45 m2 marmervloer gelegd in cement verwijderen van de beneden verdieping. Hij is voorzien van vloerverwarming. Die willen we graag behouden of vernieuwen. De woonkamer is laag, dus we willen zoveel mogelijk van de vloer afschrapen.

Grond afvoeren van nieuwbouwwoning

Het afvoeren van grond bij een nieuwbouwwoning. Het gaat om 283 m3. Mogelijke datum van uitvoering is mei 2018. Er is een schoon grond verklaring. Wat zou dit gaan kosten?

Kruipluik bij de voordeur plaatsen

Mijn woning heeft geen toegang tot de riolering middels kruipruimte. Deze wil ik laten maken bij de voordeur als dat kan. Vloer is van beton.

Vrijstaande garage verbinden met de woning

Aandelen garage verbinden met woning. Aan de zijkant van de woning 2 meter uitbouw en 5 meter lang naar de garage toe. Plus een raam in de garage plaatsen.

Zolder verbouwen

Wij willen graag de zolder ombouwen tot opbergruimte en administratieruimte.

Kelder plaatsen in achtertuin

Wij zijn aan het oriënteren om onze achtertuin een kelder te laten plaatsen. De afmeting die we voor ogen hebben is 8 x 10 meter. Het gaat om een vrijstaande woning met aan de achterzijde een sloot waarbij het waterpeil hoger staat dan gemiddeld. De kelder dient toegankelijk te zijn via de woning. Separaat zou ik graag willen weten wat de afwerking zal zijn van de kelder.