Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Bergschenhoek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Bergschenhoek heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Bergschenhoek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Bergschenhoek of directe omgeving.

282 klanten uit Bergschenhoek bevelen een bij Casius in Bergschenhoek aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Bergschenhoek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen compleet nieuwbouwhuis, nieuwbouw woning starters bouwen, het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwbouw woning realiseren, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, woning bouwen, het ontwikkelen van een schuur op een kavel, bungalow bouwen, het realiseren van 2 opbouwen, uitbouw en woning realiseren of renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of verbouwing in Bergschenhoek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Bergschenhoek:

Kelder of verdieping onder bestaande dijkwoning maken

Onder onze woning, dijkwoning, willen we een extra verdieping (kelder / souterrain). De "kruipruimte" is al voor een groot gedeelte uitgegraven en ook zijn er al 2 zijmuren. Er moet dus een trap naar benden komen, isolatie, een vloer en nog een achterwand (maar ik ben geen expert). ** Idem zelfde dag aanvraag ontvangen voor: "Op ons balkon willen wij een terrasoverkapping die wij in een later stadium nog aan kunnen vullen met zijwanden tot een tuinkamer"

Aanbouw plaatsen

Wij willen graag een aanbouw over de breedte (5,15 meter) van de woning en dan 2.4 meter diep. De buren hebben de aanbouw wel genomen vanuit de bouw dus er staan muren. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, een fundering en een gemetselde buitenkant. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Kelder onder bestaand huis

Onder ons hoekhuis hebben wij een grote loze kruipruimte waar je kan staan. Deze ruimte willen wij gebruiken door een kelder te realiseren. Wij wonen op de hoek en hebben aan de ene kant al een stenen muur en doordat de buren al een souterrain hebben, is er ook aan de andere kant al een muur. Doordat het een dijkwoning is en de tuin een verdieping lager ligt, komt de kelder dus aan de ene kant wel en aan de andere kant niet onder maai-niveau. De kelder zouden wij graag 4.80 meter breed bij 7-8 meter diep willen hebben. Waarschijnlijk is er een vergunning nodig, deze zouden wij het liefst door de vakman geregeld willen hebben. Het doel is om of een grote berging/ fitnessruimte te maken, of als het mogelijk is om een trap naar beneden te maken voor een woonkamer. De oplevering ligt aan de mogelijkheden. Wij staan voor alles open.

Uitbouw woonkamer

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor het uitbreiden van onze woonkamer. De bouwtekening is op dit moment nog niet aanwezig maar die zal wel beschikbaar worden gesteld. De afmetingen zijn als volgt: Lengte: 2.40 m. Breedte: 4.80 m. Hoogte: ongeveer 2.80 m (schatting). Er is geen vergunning nodig. Ik weet niet welke fundering nodig is. Oplevering graag compleet, dus inclusief stucwerk en elektra. Constructie graag metselwerk. Mocht u meer informatie nodig hebben dan horen we dat uiteraard graag.

Fundering realiseren

Ik wil graag een fundering van 8,5 m bij 3,5 m voor een serre realiseren. Liggen momenteel tegels maar die verwijder ik zelf.

Polycarbonaat platen laten plaatsen

Ik heb een houten overkapping aan de woning, waarbij op zaterdag 22 juli tijdens een hagelbui gaten in de platen zijn gekomen. Dit heb ik opgegeven aan de verzekering. Zij vragen nu een offerte, zodat ik de nieuwe platen door jullie bedrijf erop kan laten leggen. De houten overkapping is 4.20 breed bij 3 meter diep, er liggen nu 4 golfplaten op, dit mogen gewoon gladde platen worden.

Garage fundering plaatsen

Wij willen een garage plaatsen van 8 x 3,2 meter. Deze komt vrij te staan. Op de plek waar deze in de tuin moet komen ligt nu ongeveer 1 m zand met daaronder klei. Op dit zand liggen nu betontegels en deze worden ter hoogte van de te plaatsen garage verwijderd. Wij zijn op zoek naar een voordelige betonvloer /betonplaten waarop de garage kan komen te staan. De vloer moet ook als vloer in de garage fungeren. Graag ontvangen wij uw vrijblijvende offerte.

Houten uitbouw achterzijde tussenwoning

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn tussenwoning een houtenconstructie uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet 500 cm breed en 200 cm diep zijn. Ik zie graag houten of kunststof kozijnen terug in de uitbouw. Daarnaast moet er vloerverwarming komen wat moet worden aangesloten op de reeds bestaande vloerverwarming/CV-ketel. Verder moet de uitbouw casco worden opgeleverd.

Kruipruimte ombouwen tot souterrain

Onze woning (opl. 2017) staat op een dijk, waarbij de tuin een verdieping lager ligt dan de woonkamer. Aan onze tuin grenst een berging en achter deze berging bevindt zich een loze ruimte (die recht onder onze woonkamer is. Is ook te bereiken door een luik). Deze ruimte en berging zouden wij graag om willen laten bouwen tot een souterrain. Het gaat om 50 m2.

Uitbouw achterzijde woonkamer

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn tussenwoning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet een gemetselde constructie hebben. De uitbouw moet 3 bij 5 meter groot worden. Ik zie graag dubbele deuren naar de tuin met ramen aan weerszijde van de deuren. Alles wat komt kijken bij uitbouw door u verzorgt. Ook willen we een prijs goor vloerverwarming over de gehele beneden verdieping. Huidige woning is ongeveer 5 bij 10 meter. Het gaat om een tussenwoning.

Souterrain uitgraven

Geachte heer, mevrouw, Onze nieuwbouwwoning (opl. 2017) staat op een dijk, waarbij de tuin een verdieping lager ligt dan de woonkamer. Aan onze tuin grenst een berging en achter deze berging bevindt zich een loze ruimte (die recht onder onze woonkamer is. Is ook te bereiken door een luik.) Deze ruimte en berging zouden wij graag om willen laten bouwen tot een soutterain. Het gaat om 50 m2. Kunnen jullie dit realiseren en wat zouden de kosten daarvan dan bedragen? Ik heb ook foto's van de ruimte die ik jullie evt. toe kan sturen.

Opbouw platdak

Wij willen voor ons huis een opbouw op het platte dak (als het ware een extra verdieping). Foto die ik heb bijgevoegd is als referentie. Deze opbouw is enkele jaren geleden geplaatst bij de buren in de straat. Vergunning nodig? Ja Complete oplevering? Elektra en verwarming wel, binnenkant aftimmeren en vanaf daar doe ik het zelf. Afmetingen? Ik weet de exacte afmetingen niet maar ik denk dat het 5 bij 6 m2 moet worden.

Grote verbouwing van zolder

We willen de bestaande zolder (huidige hoogte 1,50 meter) verhogen met een enkelzijdige nokverhoging naar de voorzijde en dakkapel aan de achterzijde. In de bijlage hebben we een foto toegevoegd van een soortgelijke dakopbouw in de buurt. Verder moet er voorbereiding voor nieuwe keuken worden gemaakt, e/w. Plaatsen van een tussenwand in de hal beneden. Toiletruimte beneden vernieuwen. Stuc en spuitwerk ongeveer 200 m2 of meer zelfs. Badkamer vernieuwen boven. Graag ontvangen we een offerte, bij voorkeur na beoordeling van de situatie ter plekke, mogelijkheid 8 juni.

Balkon/terras uitbreiden

Aan de woonkamer van onze dijkwoning hebben we een terras (dat rust op de berging) van ongeveer 5 meter breed en 2,5 meter diep. Dit terras willen we uitbreiden/dieper maken zodat we meer oppervlakte hebben en tevens als overkapping kan dienen voor het zitgedeelte in de tuin (1 verdieping lager).

Betonnen souterrain bouwen

Wij hebben een dijkwoning waarbij wij aan de achterzijde willen uitbouwen, de voorzijde staat aan de dijk. Het zal gaan om een uitbouw van 10 bij 4 meter waarbij er 1.20 meter de grond ingegaan wordt. In de zijgevel zal er een trap naar beneden geplaatst moeten worden om zo het souterrain te bereiken. Er dienen kozijnen geplaatst te worden op de hoogte van het maaiveld en er moet een plat dak geplaatst worden. Verder mag het casco worden opgeleverd. Op dit moment wordt er gewerkt aan de constructieberekening en is er een vergunning aanwezig.

Erker aan zijkant maken

Wij willen graag een erker aan de zijkant van onze woning van ongeveer 3 tot 4 meter breed en 1.50 meter diep, voorkeur van kunststof. Aan 1 korte zijde een tuindeur. De zijgevel die opengebroken wordt dient te worden afgewerkt en de elektra doorgetrokken. Zoals het er nu naar uit ziet mag de erker vergunningsvrij geplaatst worden.

Kelder onder achtertuin maken

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor een kelder met de afmetingen van ongeveer 6 bij 10 meter, met een standaard hoogte. De kelder komt in de achtertuin. Het betreft een nieuwbouwwoning die nog gebouwd moet gaan worden.

Vrijblijvende offerte voor een kelder

Kelder onder nieuw te bouwen woning 8x14m met uitbouw 1 zijde van 5x1 (tpv serre) aldaar maaiveldverlaging om daglicht toetreding te creëren 9m klei veen en turf daaronder zand. Op 70 cm grondwater Ontvang graag een schatting aan kosten om zo'n kelder te realiseren

Kleedkamers met doucheruimte bouwen

Ik wil graag 4 kleedkamers laten bouwen in een bestaande gebouw. De afmetingen van de kleedkamers moeten 5 bij 5 meter zijn inclusief de doucheruimte erin (douches met sensor). Graag een offerte voor de kosten van het complete plaatje wat nodig is bij de bouw.

Tegels verwijderen met behoud van vloerverwarming

Er moeten tegels verwijderd worden van een vloer met vloerverwarming. De vloerverwarming is gelegd met een gipsvezelplaatsysteem. Zie http://www. Vloerverwarmingnederland. Nl/droogbouwsysteem_middels_gipsvezelplaten. Php. Daarna moet de vloer weer netje geegaliseerd worden. Het betreft began e grond, woonkamer, keuken, toilet, hal. Totaal 65 vierkante meter.

Opening in draagmuur vergroten

Het gaat om het slopen van 26 cm draagmuur. De huidige opening is 94 cm die willen wij tot 1.20 meter vergroten ten behoeve van een grotere keukenopening. De hoogte blijft gelijk. De huidige afmetingen zijn 2.16 meter hoog en 94 cm breed. Het puin dient door de vakman afgevoerd te worden, de afwerking doen wij zelf.

Gat zagen in betonnen dak voor lichtkoepel

Een gat in het dak zagen/boren om daarin een lichtkoepel te plaatsen. Koepel wordt waarschijnlijk 60 x 90 cm (hier willen wij graag in geadviseerd worden naar de mogelijkheden). Gelieve het puin ook afvoeren.

Tuinhuis laten bouwen

Bouwen van tuinhuis en vloer (fundering) van ongeveer 2,5-3 bij 2,5-3 meter. Bespreekpunt: achterkant van tuin evt ook muur metselen? Totaal lengte ongeveer 5 meter. Dit kan dan minus muur van het huisje.

Kelder bouwen

Oppervlakte is ongeveer 4.5 meter breed bij 13 meter lang. Indien de tuin wordt meegenomen geldt een afstand van 18.5 meter. Grondwaterniveau is redelijk hoog. Graag een prijsindicatie.

Betonnen fundering storten

Graag horen wij wat de kosten zijn voor het bezorgen van ongeveer 2 m3 beton ten behoeve van de fundering voor een tuinhuis. Is dit mogelijk op een zaterdag? Wij horen het graag. Met vriendelijke groet,