Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor sondering uitvoeren:

Sondering uitvoeren

We gaan een nieuwbouw huis bouwen van ongeveer 1000 m3, 2 verdiepingen hoog. De grote van de kavel is 600 m2. Er zal geen garage of iets dergelijks gebouwd worden. Graag ontvangen wij een offerte voor het uitvoeren van de sondering.
Onze klant uit Benthuizen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sondering uitvoeren uit heel Nederland:

Sondering uitvoeren

Graag zouden we een offerte willen ontvangen voor het uitvoeren van 2 x een sondering en een funderingsadvies. De uit te voeren werkzaamheden dienen uitgevoerd te worden in Capelle aan den IJssel (zelfbouw de Mient). Kunt u aangeven wanneer de werkzaamheden ongeveer uitgevoerd zouden kunnen worden? Alvast bedankt.

Handsondering uit laten uitvoeren

Er wordt een aanbouw geplaatst. Voor de fundering is een hand-sondering nodig.

Sondering onderzoek aanbouw achtertuin

Ik ben op zoek naar een aannemer die in mijn aanbouw een handsondering kan uitvoeren ten behoeve van een rapport voor de gemeente.

Sondering uitvoeren voor bepalen grondbelasting woningbouw

Graag een offerte met betrekking tot een sondering voor een te bouwen huis.

Handsondering verzorgen voor een uitbouw

Ik wil mijn woning uitbreiden en zoek een bedrijf dat handsondering kan uitvoeren zodat we kunnen vaststellen of er een noodzaak is om grondverbetering toe te passen. We willen de sondering aan het begin van week 45 laten uitvoeren. Daarna willen we de bouwput gaan uitgraven en in week 46 staat het storten van het beton op de planning.

Nieuwbouw onderkelderen

Wij hebben een bouwkavel in Amersfoort en gaan hier onze nieuwe woning op laten bouwen. Bouwoppervlak is 8.00 x 12.00 meter. Wij willen graag het huis onderkelderen, maar zijn nog aan het nadenken of we dit onder het hele huis moeten gaan doen of dat we voor een prefabkelder gaan. De sondering moeten wij nog uitvoeren. Wij zijn dus benieuwd wat de prijzen zijn voor prefab en die van volledig het huis onderkelderen.

Betonnen funderingsvloer plaatsen

Nadere omschrijving van de werkzaamheden: - Uitvoeren 1 sondering van 10m1 diep; - Maatvoering / voorbereiding; - Leveren en aanbrengen 16 stuks stalen buispalen; - Gaten boren ten behoeve van HEB100 profielen incl. Afvoeren puin; - Aanbrengen enkelzijdige traditionele bekisting ter plaatse van de voorgevel; - Leveren en aanbrengen wapening #10-150 o/b inclusief dekkingsmateriaal; - Leveren en aanbrengen HEB100 profielen; - Betonmortel C20/25, inclusief kosten stortmaterieel, betonpompen, lasers, reien en dergelijke inbegrepen; - Aanbrengen van een PE folie op een door de opdrachtgever voldoende geprofileerd en verdicht zandbed van ongeveer 2 cm; - Aanbrengen piketten t.b.v. hoogte schuimbeton; - Storten schuimbeton met een dikte van 350 mm, RC 3. 5 m2 K/W, gerekend op 24 m3; - Na het aanbrengen van de vloerverwarming door derden, het leveren en aanbrengenvan ongeveer 65 m2 zandcementdekvloer met een dikte van 80 mm.

Sondering uitvoeren

Ik heb een halfsteens schuur staan van 3,5 m bij 2,2 m. Deze wil ik in de breedte vergroten naar 3,5 m. Er komt dus maar 1,3 m bij. De schuur is nu 2,5 m hoog, maar ik wil hem verhogen naar 3,3 m. Deze aanbouw zal ook nog met 15 wapeningsstaven van rond 16 aan de bestaande schuur worden bevestigd. De vergroting zal ook weer bestaan uit een halfsteens muur, waarna de binnenkant van de schuur geïsoleerd zal worden m.b.v. metalstut wanden. Het dak zal doorlopen over de steens muur, zodat er een Carport gecreëerd zal worden. Ik wil hiervoor een sondering laten uitvoeren in verband met het plaatsen van heipalen.

Sondering uitvoeren voor woningbouw

Graag ontvang ik vrijblijvend een offerte voor een sondering conform de regelgeving 2015 voor een nieuw te bouwen woning.

Voor mijn woning te Boskoop ben ik nog ...

Voor mijn woning te Boskoop ben ik nog op zoek naar een aannemer die interesse heeft in het uitvoeren van het volgende werk: - Circa 10 stuks stalen buispalen; - Circa 20 m2 Gewapende betonvloer t.b.v. uitbouw ; - Opvangen bestaande fundering op circa 3 plaatsen. Bouwkundige tekeningen, constructief plan en sondering zijn aanwezig. Uitvoering werkzaamheden voorjaar 2009. De bovenbouw van de uitbouw maak ik zelf.