Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Benthuizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Benthuizen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Benthuizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Benthuizen of directe omgeving.

24 klanten uit Benthuizen bevelen een bij Casius in Benthuizen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Benthuizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw vrijstaande woning, huis op vrij kavel bouwen, mantelzorgwoning in Almere, dakopbouw op een plat dak + aanbouw, een uitbouw realiseren en een dakkapel plaatsen, uitbouw en een opbouw realiseren, uitbouw achterzijde, kelder onder woning, hele huis verbouwen en renoveren, uitbouw achterzijde, dak opbouw (plat dak), uitbouw of serre aan achterzijde woning, een extra verdieping bouwen, opbouw op aanbouw plaatsen, dakopbouw plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of renovatie in Benthuizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Benthuizen:

Sondering uitvoeren

We gaan een nieuwbouw huis bouwen van ongeveer 1000 m3, 2 verdiepingen hoog. De grote van de kavel is 600 m2. Er zal geen garage of iets dergelijks gebouwd worden. Graag ontvangen wij een offerte voor het uitvoeren van de sondering.

Dragende gevel uitbreken en stutten

Wij willen de gevel uitbreken om een doorgang naar de aangebouwde serre te maken. Hiervoor moet de gevel een draagbalk krijgen en de gehele muur verwijderd worden. De muur is 6 meter breed waarvan we 1 meter aan de ene zijde willen laten staan en het minimaal noodzakelijke aan de andere zijde. De gevel is ongeveer 2.60 meter hoog.

Heipalen slaan voor een kapschuur

Onze tuin is aangelegd op veengrond. Echt is het nu het geval dat wij de tuin willen aanpakken, en achter in de tuin een kleine kapschuur/overkapping willen realiseren. Zelf hadden wij ingeschat dat hiervoor 3 palen geheid zouden moeten worden. Graag horen wij hierover een mening of advies, en natuurlijk graag de kosten hiervan.

1. verlaging van plafonds incl ...

1. verlaging van plafonds incl inbouwspots 2. twee nieuwe badkamers plaatsen en betegelen incl electriciteit 3. terras tegels vervangen 4. gedeeltelijk nieuwe voegen 5. vervangen gedeelte hout aan gevel 6. nieuwe toiletten 7. veel stucwerk en sierpleister 8 schilderwerk 9. verplaatsen electriciteits kabels 10. tv kabels vernieuwen 11. loodgieterij