Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor dakopbouw met zadeldak maken:

Dakopbouw met zadeldak maken

Dakopbouw met zadeldak op bestaande platte dak garage en bijkeuken. Oppervlakte circa 5,6 bij 6 meter. Aan de tuinzijde dakkapel om ruimtenadeel van het zadeldak te beperken. Ik heb schetsen maar die kan ik niet uploaden. - Uitvoering eind februari 2019 - Duur circa 3 weken - Locatie: Barendrecht - Bijzonderheden: 1. Ik denk dat het mogelijk is dat een hijskraan erbij kan. Deze zal dan wel deels over de tuin van de buren moeten hijsen. 2. In de opbouw komt een badkamer en werkkamer. Er moet dus ook leidingwerk worden doorgetrokken. 3. Aan de voorzijde zal de opbouw niet op het dak van de garage rusten maar een soort carport functie krijgen en moet dus ondersteund worden met een pilaar/pilaren.
Onze klant uit Barendrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakopbouw met zadeldak maken uit heel Nederland:

Dakopbouw met zadeldak

Ik wil graag een dakopbouw met zadeldak circa 25 m2. Zie foto voor het er uit moet gaan zien. Volledige afwerking aan de binnenzijde, muren, vloer en voorzien van elektra.

Dakopbouw op verdieping plaatsen

Houten dakopbouw met zadeldak van Douglas planken. En bijvoorbeeld Eps isolatie. Over de hele breedte van het huis ongeveer 9.80 X 9.30 meter. Wandhoogte 1,50 meter. Dakhoogte totaal ongeveer 3,5 meter.

Dakopbouw op het huis te laten zetten

Ik heb een huis met een plat dak en overweeg een verdieping op het huis te laten zetten. Afmetingen 6 x 8 meter. In de wijk is dit al bij meerdere huizen gedaan in de vorm van een afgeplat zadeldak, houtbouw? Ik zou graag een indicatie wensen van de kosten, zodat ik kan inschatten of dit financieel haalbaar is voor mij.

Dakopbouw maken op een tussenwoning

Wij wonen in een tussenwoning met op het zadeldak zowel voor als achter een dakkapel. Het is onze wens om de dakconstructie te wijzigen en er een dakopbouw te laten maken. Elders in de wijk is dit al op diverse huizen gedaan. Ik heb bij de gemeente de regelgeving opgevraagd. Er mag tot 3 meter boven de goothoogte worden opgebouwd met een schuinte van 70 graden. Aan de achterzijde mag er een dakkapel die de contouren van het huis volgt. Aan de voorkant mag de dakopbouw maximaal 50 % van het dakoppervlak beslaan. Ik wil een afspraak maken met een vakman die ervaring heeft in het maken van een dergelijke dakopbouw. Ik bespreek dan graag de mogelijkheden en ontvang uw gedetailleerde prijsopgave. Omdat tekeningen moeten worden gemaakt en een vergunning nog moet worden aangevraagd, verwacht ik dat deze klus in het voorjaar van 2018 kan worden uitgevoerd.

Lange dakopbouw op een bungalow maken

Ik ben mijn vrijstaande semi-bungalow aan het verbouwen. Ik heb de wens om het zadeldak van 12 meter lang te gaan verhogen. Ik wil er een dakopbouw op, zonder ramen, en die op locatie laten bouwen. De opbouw komt over 3 ruimtes. Ik wil een afspraak maken om de kapconstructie hier ter plaatse te laten bekijken. Ik bespreek graag met de aannemer wat de mogelijkheden zijn en ontvang daarna een offerte.

Houtskelet dakopbouw met zadeldak laten bouwen

Ik wil een opbouw op een onderheide enkelsteensmuur van de uitbouw. Afmetingen 3.50 breed meter bij 5 meter diep. De aanbouw heeft een nieuw plafond van houten balken nodig om de verdieping beloopbaar te maken. Van buitenaf is het gemakkelijk toegankelijk: bitumen eraf en de nieuwe balkenlaag aanbrengen. Met een schuin dak dat aansluit op het huidige dak. Er is al een mogelijkheid om vanaf de eerste verdieping naar de opbouw te komen, er is dus geen trap of doorbraak voor nodig. De opbouw moet casco opgeleverd worden. De binnenafwerking verzorg ik zelf. De dakpannen dienen bij ons huidige woning te passen en dienen in overleg aangeschaft te worden (kan buiten de offerte blijven). Graag een prijs inclusief het verzorgen van tekeningen en het verzorgen van het vergunningstraject.

Dakopbouw op de volledige woning bouwen

Wij zouden graag een etage op onze bungalow willen, de wanden moeten daarvoor 1.80 meter omhoog en een een nieuwe dakconstructie moet voorzien worden. De woning is 100 m2 en het moet gaan gebeuren met houtskeletbouw in verband met de fundering het liefste ook met rondom afwerking van lariks hout. Er dienen ook 14 ramen in te komen van 60 x 60 met draai kiep functie. Installatie is allemaal in eigen beheer en de binnen afwerking ook het gaat hier alleen om een casco werk. Ik ben bezig met de aanvraag voor een vergunning. Er is nog geen constructieberekening gemaakt. We hebben een zadeldak.

Dakopbouw vernieuwen

Dakopbouw van een Franse kap, rechte muren en een nieuw zadeldak met een dakkapel aan beide zijden. Houtskelet in verband met de fundering. Ik heb nu een Franse kap. Vanaf de dakgoot zou alles eraf gehaald moeten worden. Daarboven moet een houtskeletbouw op. Hiermee wil ik een extra verdieping creëren. Hier moet dan een ander type dak op. We zijn nog niet bezig met de aanvraag van vergunningen. Het huidige dak is ongeveer 5 bij 8 meter.

HSB dakopbouw op bungalow maken

Ik wordt binnenkort eigenaar van de bungalow van mijn schoonvader uit bouwjaar 1960/1970. Het is een bungalow van ongeveer 10 x 6 meter, met een flauw zadeldak met dakpannen. Wij willen hierop een HSB dakopbouw laten plaatsen. De muren moeten worden verhoogd tot een goothoogte van 4 meter. Aan de voor- en achterzijde willen we vier hardhouten kozijnen met daarin draairamen of kiep-kantelramen. Verder nog 2 Velux dakramen. Er moeten geïsoleerde binnenwanden worden geplaatst, zodat er vier ruimtes ontstaan, waaronder een badkamer. Er moet een trapgat worden gemaakt en een hardhouten trap worden geplaatst. Op de benedenverdieping moet er 1 muur worden verplaatst en een raam worden vervangen. Er moeten voorbereidingen worden verzorgd voor elektra, cv en sanitair in de badkamer. In de keuken moeten er ook aansluitingen worden verplaatst. Ik heb al bouwtekeningen van de opbouw en er is al vergunning verleend. Graag bespreek ik ter plaatse de mogelijkheden en ontvang hiervoor een prijsopgave.

Dakopbouw met extra slaapkamer op de garage

Ik overweeg een huis te kopen waar ik op de garage een zadeldak opbouw wil laten maken, zoals meerdere woningen in de straat al hebben. Ik wil graag meerdere offertes. Eén met een dakkapel aan de voorzijde. Eén offerte voor een dakraam aan de voorzijde en een raamkozijn aan de achterzijde. Ook nog een offerte voor een dakraam vóór en achter. De achterkant van de opbouw zal niet geheel doorlopen tot aan het einde van de aanbouw maar tot het einde van de 1ste verdieping. Ook moet er een muur worden doorgebroken, elektra punten worden aangelegd en een verwarmingsunit. De opbouw moet worden geïsoleerd en van binnen geheel worden afgebouwd. Verder wil ik ook een een aparte offerte voor het vervangen van het garagekozijn, met daarin een prijsopgave voor een deur en ook voor een nieuwe pui met raam en deur. De totale breedte is ongeveer 3,50 meter. De foto's van de woning staan op Funda.