Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Barendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Barendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Barendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Barendrecht of directe omgeving.

903 klanten uit Barendrecht bevelen een bij Casius in Barendrecht aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Barendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, loods bouwen, klein huis bouwen, bouwen landelijke woning/schuur, nieuwbouw op kavel, uitbouw en woning realiseren of renoveren, klein nieuwbouwhuis bouwen, complete renovatie huis: uitbouw, opbouw, keuken en badkamer renoveren etc., binnen- en buitenshuis renovatie en dakkapellen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of renovatie in Barendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Barendrecht:

Opbouw boven garage en keuken realiseren

Wij hebben een garage en keuken met een plat dak, die in een L-vorm om een hoek aan het huis vastzit. We weten niet of het dak sterk genoeg is. Vergunning moet nog aangevraagd worden, dit wilden we nog niet doen in verband met de tekeningen die eerst gemaakt moeten worden. De voorkeur gaat uit naar een prefab constructie en een complete oplevering. Het huis zelf is voorzien van schuine daken en is 1,5 verdieping hoger dan de garage en keuken. Wij willen een opbouw realiseren boven de garage en keuken en daar een slaapkamer en badkamer plaatsen. 1 augustus is de oplevering van de woning. Mochten er eerder vakmensen langs willen komen voor opmeten en de situatie beoordelen, dan is dat ook mogelijk.

Een uitbouw achter een woning bouwen

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van onze woning een serre kan realiseren. De serre/uitbouw moet ongeveer 3 bij 4 meter groot worden. Ik zie graag een kunststof schuifpui terug komen in de uitbouw en daarnaast moet het waarschijnlijk casco opgeleverd worden.

Complete prefab uitbouw realiseren

Wij willen graag een complete prefab uitbouw realiseren in het voorjaar van 2020. Van 5 meter breed en ongeveer 3 meter diep. Hiervoor is geen vergunning nodig. De bedoeling is om meer keukenruimte te creëren. De aannemer neemt ook de elektra en leiding werkzaamheden op zich.

Uitbouw en nieuwe vloer met vloerverwarming + tuin aanpassen

Wij zouden graag een uitbouw aan ons huis willen toevoegen. Ook zouden we mits het mogelijk is vloerverwarming en nieuwe vloer laten plaatsen. Ons huis is 5.40 breed en 10 met diep en hebben nu openslaande deuren. Mogelijk dat deze herbruikt kan worden. Ons huis is in 2012 opgeleverd. We zitten te denken aan: - Uitbouw van 1.20 tot max. 2.00 meter. Er is als het goed is geen vergunning nodig. We hebben nog geen idee welke constructie wij willen en wat er precies mogelijk is en wat voordeliger en makkelijker is etc. Graag advies over de mogelijkheden. Ik denk dat er geheid moet worden. Graag een complete oplevering. - Vloerverwarming + nieuwe vloer Wat voor systeem wij willen weten we nog niet, graag hierover advies en of het handig is om vloerverwarming te nemen. Op de plaats waar de huidige convectoren staan, komt wellicht de uitbouw. De convectoren moeten daarom weg of verplaatst worden. We laten ons hier graag over adviseren. De oppervlakte van de vloer is ongeveer 45 m breed bij 11 m lang. Huidige vloer graag afvoeren. - Ook zou de tuin aangepast moeten worden dan i.v.m. de uitbouw. Het moet een praktische tuin worden. Wat is er mogelijk en wat zou dit ongeveer gaan kosten? Dit i.v.m. het mogelijk mee kunnen financieren van een nieuwe hypotheek. We zouden graag een vrijblijvende offerte willen opvragen als dat mogelijk is.

Badkamer renovatie

We willen onze badkamer renoveren. Werkzaamheden: -verwijderen: bad, douchecabine, wastafelmeubel -plaatsen: inloopdouche, badkamermeubel -aanleggen: toilet -wandafwerking dmv platen -nieuwe vloertegels aanbrengen -radiator verplaatsen (of vloerverwarming) Grootte ruimte: 2.20 x 2.70 x 2.45 (lxbxh) Graag de offerte inclusief het afvoeren van divers materiaal. Ik wil graag zoveel mogelijk ontzorgd worden door de vakman.

Uitbouw achterzijde op de eerste verdieping

Wij willen een uitbouw op de eerste verdieping hebben. Deze moet ondersteunt worden met palen. De uitbouw moet op 2 meter van de grond op palen met een stalen frame zie foto's. Het oude balkon gaat weg, dat doen wij zelf. De oude pui slopen we ook zelf. De uitbouw willen wij ongeveer 6 x 3,3 meter. We hebben een oud dijkhuis uit 1953. Het huis is op een betonnen plaat gebouwd. Steekt stukje uit, daar zou 3 meter beton aan vast gemaakt moeten worden. We willen een casco oplevering, wel de ramen en een deur en de buiten afwerking. We willen metselwerk, mocht dit te duur zijn dan graag een houten constructie. Een vergunning niet nodig. De bouwtekeningen moeten nog gemaakt worden. Graag ontvangen we een offerte.

Uitbouw achterzijde woning

We willen graag een uitbouw van 1.20 meter diep x 5 meter breed, volledig afgewerkt, elektra en stucwerk en met schuifpui. Het wordt een uitbreiding van de woonkamer. Vergunning is niet nodig. Wij denken dat er een betonnen fundering nodig is, wij laten ons graag adviseren. Bouwtekeningen moeten nog gemaakt worden. We willen gemetselde constructie. Graag ontvangen wij een offerte.

Complete uitbouw realiseren

Ik wil graag bij voorkeur binnen een jaar een complete uitbouw realiseren aan de achterzijde van mijn woning met als doel meer woonruimte te creëren. De afmetingen zijn 1.50 L x 5 B meter. Hiervoor hoeft geen vergunning te worden aangevraagd. Ik laat mij adviseren over de juiste fundering. Ik beschik niet over heipalen.

Uitbouw woonkamer

Ik wil graag een uitbouw aan de woonkamer realiseren van 6 mt breed en 2.5 mt diep. Er is een vergunning voor nodig en die heb ik al gekregen. Verder wil ik dat het deels compleet opgeleverd word dus wel elektra, geen stucwerk, en een fundering. Ik weet alleen nog niet van welk materiaal de uitbouw gemaakt moet gaan worden. Bestaande ramen en kozijnen gebruiken. Daarnaast wil ik vloerverwarming op de beneden verdieping. Oppervlakte ongeveer 75 m2.

Een uitbouw en een serre aan de achterkant van het huis realiseren

Wij zijn aan het kijken naar de mogelijkheden voor een uitbouw achter van twee slaapkamers en indien mogelijk serre aan de woonkamer ernaast. de uitbouw zou 2 x 11/12 meter moeten worden. De serre moet ongeveer 1,5 x 11/12 meter worden. De fundering moet waarschijnlijk geheid worden met beton, maar hier ontvangen we graag advies over. We denken voor de uitbouw na over een houtenconstructie. We willen elektra doorgetrokken hebben en ook gestuct. We willen een casco oplevering, maar mogelijk dat we de vloer doorgetrokken willen hebben. We hebben een grindvloer, Depoxy als het goed is. De serre willen we van kunststof met een soort vouwdeur/ harmonicadeur. Mochten er goedkopere mogelijkheden zijn, willen we liever dat. Elektra zou in de serre doorgetrokken moeten worden. Of we een vergunning nodig hebben weten we niet. De aanbouw en de serre zou onder het balkon moeten komen, maar de balkon is altijd vochtig. Daar zou een oplossing voor bedacht moeten worden. De regenafvoer zit tegen het huis aan en dat moet verplaatst worden. De bouwtekeningen moeten ook gemaakt worden.

Dakopbouw plat dak

Wij willen graag een dakopbouw van 6 x 7 meter op ons huidige platte dak. Afwerking binnen: behang klaar, open trap mahonie. Kunststof kozijnen wit glad met openslaande deuren naar dakterras. Afwerking buiten: spachtelputz wit en een plat dak. Er is een vergunning nodig, maar we willen nog even afwachten of de vakman dit kan/ wil regelen of dat wij dit toch zelf doen.

Een opbouw op een tussenwoning ontwikkelen

Ik zoek een aannemer die een hout skelet dakopbouw van 5 bij 6 meter kan realiseren op onze woning. Het gaat om een toekomistig 3e verdieping die woon-klaar moet worden opgeleverd. Er is nog geen vergunning aanwezig. Verdere specificaties van de opbouw bespreek ik met de aannemer.

Een fundering realiseren voor een vrijstaande garage naast een woning

Ik zoek een aannemer die een fundering kan realiseren voor een garage naast mijn woning. De fundering moet 650 bij 350 cm groot zijn. De fundering moet waarschijnlijk onderheid worden. Er moet elektra vanuit de woning naar de fundering getrokken worden. Als de aannemer goed werk verricht zou hij ook de (gemetselde) garage met puntdak mogen realiseren.

Fundering blokhut

Ik wil graag een fundering voor een tuinhuis (Prefab) van 308x308 cm met opsluitbanden, hardhouten latten erop en 60x40 omgekeerde grindtegels (al aanwezig) als vloer laten maken. Het tuinhuis demonteren we zelf op een andere locatie, op de nieuwe locatie is een zandvlakte, vakman zal mogelijk extra zand moeten meenemen. Het andere materiaal regelen wij zelf.

Gumax terrasoverkapping laten plaatsen

Graag zou ik willen weten wat het zou kosten om een Gumax terrasoverkapping te laten plaatsen /aansluiten. De afmetingen zijn 3 m x 4,06 m. Graag wil ik dit inclusief LED verlichting (6 x 3 W). Er zitten 2 betonpoeren bij. De overkapping wil ik met hemelafwatering. Over het type dakplaten wil ik graag advies. Er is er een transparant en een wat matter soort. Ik vraag mij af of dit de zon voldoende weert. Zo niet, denk ik erover na om dan ook een automatische zonwering te laten plaatsen. De overkapping wil ik plaatsen tegen de achtergevel, deze is vrij er hoeft niets verplaatst te worden. Wel hebben de buren een uitbouw, misschien dat hier rekening gehouden mee moet worden. waar de overkapping komt is nu een terras dat bestaat uit tegels van 80 x 80 cm en dit patroon zou ik graag behouden. mogelijk voor de betonpoeren zou er dan gezaagd moeten worden in de tegels. Het gaat om een hoekhuis en er is een tuinpoort aanwezig. Graag in overleg wie de overkapping aanschaft.

Vloer door broodjesvloer vervangen

Wij hebben een woning uit de jaren '60 met een houten vloer (40m2). We willen graag vloerverwarming en daartoe een betonnen broodjesvloer laten leggen. Gezien ook een nieuwe keuken zal komen kan de hele benedenverdieping leeg. Graag een indicatie van de kosten en doorlooptijd.

Uitbouw achterzijde

Ik wil een uitbouw van 5 meter breed en 4 meter diep. Het moet casco opgeleverd worden, dus zonder elektra en stucwerk. Er moet wel een fundering in komen en de buitenkant moet van bakstenen zijn. Er is geen vergunning nodig. Ik ontvang graag een offerte.

Kruipruimte zand uitzuigen

Ik zou graag zand uit de kruipruimte willen laten uitzuigen. Het gaat om ongeveer 2x2 meter en 50 cm diepte. Graag zie ik uw offerte tegemoet.

Opbouw plat dak

Ik wil graag een opbouw laten plaatsen. De afmetingen van mijn woning zijn 6. 20 breed x 11 m lang. Ik zou graag willen weten wat het casco zou kosten. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Er moet elektra in komen, maar er hoeft niet gestuct te worden. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden dus dat is ook in overleg. Ik ben erg benieuwd naar wat de kosten hiervan zijn.

Badkamer vernieuwen

Ik ben op zoek naar iemand voor het verwijderen oude badkamer en plaatsen nieuwe badkamer (inclusief tegelwerk). De badkamer is 2,70 bij 1,96 meter. Uitvoering medio maart 2020.

Aanbouw realiseren

Ik wil een aanbouw van 4 meter lang en 5,23 meter realiseren. Deze moet opgemetseld worden met een schuifpui en een dakraam in het dak. Het moet een plat dak worden en het moet eruitzien zoals op de foto. Deze moet wel casco worden geleverd.

Opbouw op eerste verdieping met schuin dak

Wij willen graag een opbouw op onze keuken / badkamer. Het betreft een dijkwoning waarbij 40 jaar geleden is uitgebouwd naar achter toe. Dit is echter maar één woonlaag. Wij willen hier graag een verdieping bovenop zodat ook de badkamer naar de bovenverdieping kan worden gebracht. De maten zou ik even exact moeten nakijken. Ik schat zo’n 7 x 4 meter. Het is een twee onder een kap woning. Complete oplevering in overleg. Mij voorkeur voor het materiaal van de opbouw gaat uit naar steen of pot deksel met zwarte planken. Mochten we de prijs weten willen wij graag bij de buren voorleggen of zij dit ook willen.

Garage dak verlengen en opbouw realiseren

Garage dak ongeveer 1,5 m verlengen aan voorzijde zodat er een opbouw gerealiseerd kan worden. Totaal wordt dan 7,5 bij 3 meter. Vanaf garage dak puntdak met dakpannen, zijkant afgewerkt met kunststof witte planken zoals ook op het huis zitten. Doorbraak vanuit hal 1e verdieping, omdat hier 2 ramen zitten gaat de opbouw hier tussendoor. Graag thv de doorbraak een dakkapel. Casco opleveren. Vergunningsaanvraag besteed ik bij voorkeur uit.

Complete uitbouw achtertuin realiseren

Wij willen een uitbouw in de achtertuin realiseren. 3 meter diep en 5 meter breed. Geen vergunning voor nodig.

Serre of uitbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn hoekwoning een aanbouw of serre kan realiseren. De uitbouw moet 250 cm diep en 570 cm breed zijn. De uitbouw moet woon-klaar zijn en de bestaande vloerverwarming moet doorgetrokken/aangesloten worden op de nieuwe vloerverwarming in de uitbouw. Daarnaast zie ik graag een aluminium schuifpui terug in de uitbouw. Ook moet er een lichtstraat in de uitbouw zijn. Verdere specificaties graag in onderling overleg.