Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Barendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Barendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Barendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Barendrecht of directe omgeving.

885 klanten uit Barendrecht bevelen een bij Casius in Barendrecht aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Barendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: woning bouwen te Doetinchem, nieuw huis bouwen, prefab bungalow of woning bouwen, nieuwbouwwoning bouwen, uitbouw op zandgrond, huis laten bouwen, nieuwe woning, ruwbouw woning bouwen, praktijkruimte uitbouwen, huis laten bouwen, fundering huis en units, twee woonlagen aanbouwen, extra verdieping op woning bouwen, uitbouw over gehele achterzijde woning, aanbouwen en verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of renovatie in Barendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Barendrecht:

Uitbouw realiseren

Wij willen graag een uitbouw realiseren van 5.50 x 2 meter. Wij zouden graag een offerte willen krijgen voor een vrijwel geheel afgewerkte uitbouw (exclusief aftimmeren van de binnenkant en leggen van elektra), waarbij de bestaande pui verzet moet worden. Uitvoeren vanaf eind september.

Aanbouw op een dakterras maken

Graag willen wij een offerte voor een aanbouw op ons dakterras. De breedte van de woning is 480 cm (buitenmaten). Wat betreft de diepte willen we ons graag laten adviseren over de mogelijkheden. Ik hoor graag van u. We willen weten of het gedragen kan worden door de huidige constructie. Vergunningen nog niet aangevraagd en de rest in overleg ook.

Muurtje verwijderen bij een keukenblok

Wij willen graag het keukenmuurtje (circa 3 m2) wat vanaf het keukenblok naar het plafond loopt weg laten halen en dat het netjes wordt afgewerkt. Het is geen draagmuur. We zitten met een krappe planning, de opdracht moet op maandag 13 augustus worden uitgevoerd. Afhankelijk van hoelang het duurt kan het de 14e ook (nog). De 15e beginnen ze met de vloer, dan kan er niks meer gebeuren.

Plafondrenovatie na waterschade

Gedeelte van het plafond vernieuwen vanwege waterschade (gipsplaat vernieuwen 2 bij 4 meter).

Deuropening maken en kozijn en deur plaatsen

Ik wil graag vanaf mijn slaapkamer naar het balkon een kunststof deur laten maken. Daarvoor nodig: deuropening in de muur, kozijn plaatsen, deur erin hangen. Ik heb ook nog geen deur. Er moet een normale deur van 201 bij 80 cm ongeveer komen met glas erin. Het glas wat erin komt moet dubbel glas zijn.

Opbouw boven woonkamer realiseren

Opbouw van de woning boven woonkamer, afmeting ongeveer 2,3 x 4,0 m. Zie foto's van huidige situatie en die van de gewenste opbouw.

2e badkamer en extra slaapkamer op de 2e verdieping realiseren

Betreft een herenhuis uit 2001 met 3 verdiepingen. Op de tweede verdieping willen we graag een extra badkamer en slaapkamer aanbouwen. Het aan te bouwen gedeelte zal ongeveer 30 m2 moeten worden. Ik wil dat het gemetseld wordt. Ik wil een offerte met volledige afwerking hebben.

Uitbouw in de achtertuin bouwen

Wij willen graag een uitbouw voor onze woning. Exacte afmetingen zijn 5,60 m x 1,8 m. Er komen geen bestaande kozijnen bij. Zoals op de foto, mogen ze weer geplaatst worden.

Gedeeltelijk verwijderen van een muur

Wij hebben afgelopen maand een huis gekocht waarvan we 1 juni de sleutel krijgen. Wij willen daar een stuk muur, waarschijnlijk gibo blokken, laten verwijderen. Het gaat om een cementblok muur en geen draagmuur. Hoogte circa 2.50 meter breedte ongeveer 70 cm. In dit gedeelte muur zit elektriciteit en de thermostaat die verlegt moeten worden. Werkzaamheden moeten vanaf 4 juni starten.

VBI-renovatievloer plaatsen

Ik wil graag nieuwe vloeren in de woning. De woonkamer is 3,5 bij 7,11 meter. De keuken is 3,53 bij 2,09 meter. De hal, wc en trap zijn 3,6 meter. Bij de hele beneden etage zou vervangen moeten worden. De oude, houten, vloer moet er ook uit.

Stormschade aan afdak op balkon herstellen

Door stormschade willen wij graag onze afdak laten repareren.

Uitbouw realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren van 5,42 m x 4m diep.

Asbest uit kruipruimte en van zolder verwijderen

Ik wil het huis kopen. Bij het bouwkundig rapport is naar voren gekomen dat er asbest aanwezig is. Advies verwijderen. Betreft riolering in de kruipkelder (totaal ongeveer 5 meter) en het ventilatiekanaal. Op zolder is daarvan ongeveer 1 meter zichtbaar.

Draagmuur bij de keuken verbreden

Willen graag een draagmuur (3 meter breed x 2.60 hoog) bij de keuken verbreden. Momenteel zit er een boog van 2.05 hoog en 1.50 breed.

Uitbouw op het dakterras bouwen

Wij willen graag een dakterras betrekken bij de woning ongeveer van 5×3 vierkante meter. De klant wil graag eerst worden geïnformeerd over wat er allemaal bij komt kijken. De klant heeft namelijk een vakman/-vrouw nodig om geïnformeerd te worden. Het gaat om een terras dat boven op een woonlaag komt.

Gevel van de 1e verdieping optrekken

Onze woning heeft aan de achterzijde een schuin dak met dakkapel op de eerste verdieping. Buiten: Wij willen de gehele gevel optrekken, gelijk aan de gevel van de begane grond. Bij de buren is dit al gebeurd tijdens de bouw. Eén zijde kan daarop aansluiten. In de gevel willen wij 2 raampartijen, kunststof kozijnen, met daartussen een stuk muur. De gevel moet opgetrokken worden met baksteen, in bijpassende kleuren van de benedenverdieping. Op de verdieping moet een plat dak gerealiseerd worden, aansluitend op het schuine dak van de zolderverdieping. Dit dak moet een hemelwaterafvoer krijgen. De breedte van het huis is 5,40 meter. Binnen: Op de eerste verdieping staat een tussenmuur tussen 2 slaapkamers. Deze muur moet verplaatst worden. De verwarmingsbuizen en aansluiting moeten verplaatst worden. De muren moeten vanbinnen afgewerkt worden, het liefst met spachtelputz, aansluitend bij bestaande muren. De afwerking van het plafond moet aansluiten bij het bestaande plafond.

2e verdieping uitbreiden

Wij willen onze 2e verdieping, plat dak, met een kamer uitbreiden. Het slopen van de bestaande muren niet nodig. De woningen in onze bestaande rijwoning hebben deze constructie al toegepast. Afmeting van de opbouw: - Breedte: 5,5 meter - Diepte: 4 meter - Hoogte: 3 meter De werkzaamheden bestaan uit: - Verdieping uitbreiden; - Dak vernieuwen en afvoeren aanleggen; - Vloer leggen aan de uitgebreide verdieping; - 3 nieuwe radiatoren plaatsen; - Extra Stopcontacten, lichtpunten en schakelaars installeren; - 2x kozijn plaatsen.

Draagmuur verwijderen en plafond ondersteunen

Draagmuur slopen en plafond ondersteunen met H-balk. Steunmuur is 2.78 meter en dan een deur van 0.90 meter. Plaatsen van H-balk ongeveer 4.00 meter. Na 15 januari. Naast het verwijderen van de draagmuur zijn er waarschijnlijk nog 2 wanden en een paar blaken die verwijderd dienen te worden. Dit besluit in nader overleg.

Knieschotten maken onder schuin dak

In ons nieuwe huis willen we graag in twee slaapkamers knieschotten laten maken onder het schuine dak, met schuifdeuren over de hele breedte van 5,3 meter. Materialen hiervoor hebben wij nog niet in huis. Werkzaamheden graag in de eerste helft van februari.

Asbesthoudende platen verwijderen uit garageplafond

Het betreft het verwijderen van 22 m2 asbesthoudende platen van het plafond in een inpandige garage. De platen zitten nu vast met 10-12 schroeven per plaat. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig. Graag ontvang ik een offerte voor het loshalen van het plafond. Het wegbrengen naar de gemeente kan ik eventueel zelf doen.

Aangebouwde schuur wijzigen in een gemetselde garage

Rond eind januari 2018 wordt onze twee-onder-een-kap nieuwbouwwoning opgeleverd. Er is aan de zijkant een standaard schuur aangebouwd, die is geschakeld met de schuur van onze buren. Wij willen daar graag een gemetselde garage laten maken van 3050 x 7700 cm en ongeveer 2900 cm hoog. De huidige schuur heeft 2 deuren en we willen 1 deur laten hergebruiken in de nieuwe garage. We willen een garage met een plat dak en deze casco laten opleveren. Er ligt al een kleine fundering voor de huidige standaard schuur en die moet worden vergroot. Tussen de garage en de uitbouw van onze buren wil ik alvast een funderingsvloer laten storten van 2400 x 5000 cm. Daar wil ik in de toekomst dan een serre op laten bouwen.

Uitbouw van de garage

De garage van 6.50 meter lang en 3.30 meter breed willen wij ombouwen tot leefruimte. Hier zal dan een uitbouw van glas van 4.80 meter breed en 6.50 meter lang aan gebouwd moeten worden. Voor de uitbouw zal er een fundering geplaatst moeten worden. Er zal een woonkamer, slaapkamer, badkamer en een kleine simpele keuken gerealiseerd moeten worden. Het is belangrijk dat alles rolstoel toegankelijk uitgevoerd dient te worden. De wanden en het plafond moeten worden gestuukt en elektra en verwarming aangelegd. Het is nog niet duidelijk of er een vergunning aangevraagd dient te worden.

Achterzijde woning uitbouwen

Wij willen een uitbouw realiseren van 2,5 bij 5 meter breed. Ik wil dat het wordt gemetseld. Ik wil openslaande deuren. Ik wil dat er water en elektraleidingen worden getrokken naar de uitbouw.

Fundering maken voor een padelbaan

Wij zijn op zoek naar een bedrijf die voor ons een fundering kan maken van 10 x 20 meter. De breedte van de fundering is 50 cm breed en de hoogte 60 cm. Het speelveld moet voorzien zijn van waterdoorlatend beton. Het is een ringfundering. Het is handig om nog even contact met de klant op te nemen om nog een aantal praktische zaken door te nemen.

Betonnen vloer voor schuur maken

Vloer 3 x 3 meter betonhoogte 10 cm Schuur wordt hierop geplaatst