Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor 3 funderingen realiseren in een achtertuin:

3 Funderingen realiseren in een achtertuin

Ik zoek een aannemer die een 3-tal funderingen in mijn achtertuin kan realiseren. 1 fundering van 9 bij 3 meter is voor een uitbouw met daar aansluitend een fundering van 9 bij 3 meter. Ook moet er een fundering voor een schuur van 9 bij 4 meter gemaakt worden. Het gaat om een veenbodem. De funderingen moeten in de achtertuin van een vrijstaande woning komen. De tuin is erg goed bereikbaar, ook voor het grotere geschut.
Onze klant uit Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 3 funderingen realiseren in een achtertuin uit heel Nederland:

Twee funderingen realiseren in een achtertuin

Ik zoek een aannemer die 2 funderingen kan realiseren. 1 Fundering voor een schuur en 1 fundering voor een uitbouw. Het gaat om een fundering van 6 bij 5 en een fundering van 7 bij 5 meter. Dit moet in beide gevallen een gemetselde opbouw aan kunnen.

Uitbouw achterzijde

Ik wil graag een offerte opvragen. Wij willen een uitbouw realiseren van de woning aan de achterkant. Het liefst een gemetselde aanbouw met veel glas en met schuifdeuren. De metingen zullen 3 m bij 5 m moeten worden. Ik wil ook graag een schuifdeur aan de voorkant. Het moet compleet opgeleverd worden, en ik heb er geen vergunning voor nodig. Er moeten misschien funderingen in + elektra en het moet gemetseld worden. Mijn voorkeur voor materiaal gaat uit naar bakstenen.

Twee funderingen realiseren ten behoeve van twee uitbouwen

Ik zoek een aannemer die twee funderingen kan realiseren van 900 cm en 500 cm lang. Beide funderingen moeten 40 cm breed zijn. Het werk moet plaatsvinden aan de achterzijde van een vrijstaande woning welk goed bereikbaar is. De funderingen zijn ten behoeve van twee uitbouwen met een houten skelet en gemetselde buitenmuren.

Uitbouw bouwen tussen 2 woningen

Wij gelijktijdig met onze buren een uitbouw aan achterzijde woonhuis realiseren. Het betreft het volgende: - 2x uitbouw van +/- 10m2 aan achterzijde huis (aan beide zijden is dit slechts gedeeltelijk gedaan nu) - uiteindelijke totale oppervlakte van uitbouw +/- 40 m2 (verdeeld over 2 percelen) - doel is om fundering, buitenmuren, dakconstructie gezamenlijk en gelijktijdig te doen - geheel binnen vergunning Belangrijkste stappen: - aanleggen fundering (mogelijk palen), connectie met bestaande funderingen aan twee kanten - sloop van bestaande uitbouw aan twee zijden (oa vervangen keuken) - aanbrengen buitenmuren (met connectie naar bestaande uitbouw - bouw buitenmuren, dak constructie - herstel, gas elektra etc.

Fundering maken voor houtskeletbouw

Ik ben van plan om een eigen huis en schuur te laten bouwen (in Almere Oosterwold). Wij zoeken een betrouwbaar en meedenkend bouwbedrijf die de fundering en vloer van de woning en schuur aanlegt, zodat de Houtskeletbouwer (HSB) nog voor de bouwvakantie gerealiseerd kan worden. Wij willen graag een offerte voor het uitvoeren van de volgende werkzaamheden: 1. Coördinatie van fundering en betonvloer schuur (liefst als eerst voor bouwvakantie gereed, zodat de HSB het houtskelet voor de bouwvakantie kan realiseren): • Bouwput aanbouw woning uitzetten, ontgraven, aanvullen en afwerken door infrabedrijf of u; • Prefab betonnen palen heien en koppensnellen door heibedrijf of u; • Zorg dragen voor goedkeuring funderingen en leidingwerk door Gemeente. Zie bijlage B, pagina 3 voor meer details Zie bijlagen van de bouw en constructietekeningen schuur. 2. Coördinatie van fundering en kanaalplatenvloer woning: • Bouwput aanbouw woning uitzetten, ontgraven, aanvullen en afwerken door infrabedrijf of u; • Prefab betonnen palen heien en koppensnellen door heibedrijf of u; • Fundering & beganegrond vloer; • Zorgdragen voor goedkeuring funderingen en leidingwerk door Gemeente. Zie bijlage A. Pagina 2 Graag willen elke activiteit gespecificeerd hebben indien mogelijk. Mochten bepaalde activiteiten niet uitgevoerd kunnen worden, dan kunt u dat aangeven en zullen we proberen een ander bouwbedrijf hiervoor in te schakelen? Indien u geïnteresseerd bent dan kan ik u de de bouw en constructietekeningen u toesturen. Als er vragen zijn dan beantwoorden we deze graag.

Funderingen aanbrengen voor uitbouwen

Wij willen aan de woning 2 uitbouwen realiseren. De fundering en vloer willen wij hiervoor uitbesteden. Dit gaat om het afgraven van de grond, het het heien en het plaatsen van een fundering met een vloer. De 1e uitbouw is naast de woning met een afmeting van ongeveer 1,7 x 8 meter. De 2e uitbouw is aan de achterzijde van de woning met een afmeting van ongeveer 2.50 bij 5.20 meter.

Uitbouwen voor en achterzijde woning

We willen een uitbouw realiseren van onze woning. Het gaat om 4 meter uitbouwen bij een breedte van 5.8 meter aan de achterkant (serre). En aan de voorzijde een uitbouw van 1 meter bij een breedte van 4 meter. De funderingen moeten nog gestort worden. We willen de ruimtes graag casco opgeleverd hebben. Gaarne ontvangen wij voor beide een prijs en afzonderlijk.

In bestaande schuur van de boerderij een ...

In bestaande schuur van de boerderij een kamer realiseren met serre achtige uitbouw. Betonvloer met funderingen maken,zolder afmaken, bestaande wanden bekleden nieuwe wanden plaatsen, cementdekvloer, systeemplafond.