Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Alphen aan den Rijn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Alphen aan den Rijn heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Alphen aan den Rijn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Alphen aan den Rijn of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Alphen aan den Rijn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: prefab zelfbouwwoning maken, vierlaagse smalle woning bouwen, vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, garage en kelder maken, nieuwbouw realiseren, woning met bedrijfsruimte en garage bouwen, woning uitbouwen en verbouwen, onderkelderen van een woning, verdieping opbouwen, prefab dakopbouw op plat dak, woning en fundering herstellen, achterzijde woning uitbouwen, extra verdieping op de woning maken, dakopbouw met balkon realiseren, prefab kunststof dakopbouw plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of verbouwing in Alphen aan den Rijn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Alphen aan den Rijn:

Balkonrenovatie: balkon renoveren

Ik heb een balkon waar de muur opnieuw opgemetseld dient te worden of geen metselwerk maar een hek geplaatst moet worden. Boven het kozijn (begane grond) moet lood aangebracht worden. Dan moet er op de latei nieuw metselwerk of een aansluiting (rand) of iets komen waar een hekwerk op geplaatst kan worden. De muur is 5m15 breed en dient ongeveer 13 lagen stenen te krijgen met daarop een rollaag. Er is een hoge muur die afgebroken moet worden (deze zit aan de buren vast dus deze muur dient geborgd te worden.)

Huis uitbouwen

Uitbouw van ons huis, afmetingen3,75x 2,20 . Achterzijde openslaande deuren.

Dakkapel of opbouw op eerste verdieping

Opbouw op eerste etage, schuin dak met 2 velux dakramen vervangen voor (grote hoge) dakkapel. Maat ongeveer: breed 4. 5 meter hoog 2. 4 meter diep 2. 0 meter kunststof, afgewerkt, goed geïsoleerd, HR +++ glas, kiep kantel ramen, electrisch rolluik, vliegenhorren, prefap prima. Grove indicatie want wet nog niet wat eisen van gemeente zijn. Voorheen erg streng in eisen, nu overal iets anders te zien op daken.

Aanbouw aan de woning laten maken

De woning is 4. 86 breed en moet 4 m lang worden

VBI vloer aanbrengen

Ik heb een huis gekocht met een houten begane grond. Ik wil deze graag laten vervangen door een VIB renovatievloer droog met vloerverwarming. Afmetingen vloer: 7 x 3,50 meter en 5,80 x 2,40 meter. Graag oude materiaal afvoeren en nieuwe leveren.

Steunmuur verwijderen

Ik wil graag de draagmuur tussen de keuken en de woonkamer laten verwijderen. Betreft 3 meter breedte. Daarnaast wil ik dat het strak word afgewerkt en dat het puin word afgevoerd. Het betreft een draagmuur aan de achterzijde van de woning welk goed bereikbaar is.

Pui woning renoveren

Waterslag en plexiglas boven/van de luifel verwijderen. • Houtrot herstellen. • Naden tussen de dorpels waterdicht maken. • Kozijn esthetisch afwerken. • De randaansluiting tussen kozijn/metselwerk rondom afkitten. • Waterslag en plexiglas van de luifel terugplaatsen.

Uitbouw maken en gevelvernieuwing

Graag zou ik een offerte ontvangen voor een uitbouw aan ons huis. Wij willen graag een woonserre over de gehele lengte van ons huis, de tuin in. De afmeting zal zijn: 6 meter breed en 2 meter diep. Er zal wellicht funderen en heien bij komen kijken. Wij willen graag veel glas en staal/aluminium frames. Tevens willen wij tegelijk met dit project de gevelbedekking renoveren boven de gehele aanbouw. Momenteel zitten er houten planken (6 breed x 2,5 meter) tegen de achtergevel. Als er in juli of augustus met de bouw kan worden begonnen, zou dit mooi zijn, echter we zijn flexibel en eerder of later is ook geen probleem.

Nokverhoging op zolder laten plaatsen

Nokverhoging (5 meter lengte) voor de zolder. Liefst dubbelzijdig, kunststof met draaikiepramen.

Tuinhuis en overdekt terras met lichte fundering maken

We willen achter in de tuin een houten schuur met overdekt terras realiseren. De maten zijn 11 x 3,5 meter, in totaal. De schuur zal circa 3 x 3.5 meter moeten worden. In de schuur openslaande deuren en een raam. Het terras alleen aan de achterkant dicht. Alles met plat dak. De palen zullen 10,5 a 11 meter lang moeten zijn. Het is een slappe ondergrond. Kunt u een offerte aanbieden voor de fundering en de totale klus apart?

Dakopbouw bouwen op het dak

Ik wil graag een dakverhoging met de afmeting: 8,79 meter x 5.60 meter (de gehele 2e verdieping, zoals ook de buur woningen hebben). Zie Funda link voor voorbeeld. Ik wil graag een prijsindicatie voor een volledige en casco afwerking.

Dubbele nokverhoging aanbrengen

Wij willen een dubbele nokverhoging. Breedte circa 5,8 meter. Vergunning zou zelf aangevraagd kunnen worden mits berekeningen worden aangeleverd. Binnenkant hoeft niet afgewerkt te worden. Voorkeur kunststof kozijnen. Bijlage zou een voorbeeld zijn.

Voorzijde uitbouwen

Wij willen graag aan de voorzijde uitbouwen met de maten van ongeveer 2 bij 4 meter. Er zal 1 muur volledig gemetseld moeten worden, de voorzijde en de andere zijkant zal een deel gemetseld zijn met daarboven een kozijn. Verder zal de uitbouw casco opgeleverd mogen worden. Er is geen vergunning nodig.

Fundering maken voor bedrijfspand met woonruimte

Gaag ontvang ik een prijsopgaven voor een fundering van 20x30meter. Lengte van de palen zijn 12 meter en de gewenste vloerbelasting is 1250kilo. De grond moet nog aangekocht worden.

Woning naar tuinzijde aanbouwen

Aanbouw aanleggen op dezelfde hoogte als bestaande vloer. Afmeting circa 4 bij 2 meter, voorzien van kunststof schuifdeuren of uitslaande deuren en lichtkoepel in het dak. Wel of geen fundering. Het betreft een nog niet aangekochte woning waar nog meer kluswerk gedaan dient te worden. Voor nu graag een indicatie voor de aanbouw.

Badkamer en toiletruimte verbouwen en keuken voorbereiden

Ik wil in mijn woning diverse werkzaamheden laten verzorgen. Allereerst gaat het om het aanpassen van het leidingwerk voor de plaatsing van een nieuwe keuken. Er is een installatietekening aanwezig met de eisen van de keukenleverancier. Boven het werkblad moeten de leidingen in de muur worden gefreesd en onder het werkblad op de muur worden geplaatst, omdat er een extra diep werkblad is. Verder moet ook de groepenkast worden aangepast. In de toiletruimte van 118 x 85 cm willen we de leidingen laten aanpassen en daarom een koof laten maken. Er moet een hangtoilet worden geplaatst. De wanden willen we tot 150 cm hoog laten betegelen met tegels van 25 x 33 cm en de vloer met tegels van 30 x 60 cm. Een plafondschakelaar moet worden gewijzigd naar een muurschakelaar. Verder willen we de badkamer van 300 x 200 cm vernieuwen. De wasmachine-aansluiting moet worden verplaatst en de doucheruimte verdiept. Er moet een hangtoilet komen en een wastafelmeubel. We laten de wanden graag betegelen tot het plafond en ook de vloer betegelen (maten tegels zie toiletruimte). Er moet een verlaagd plafond met inbouwspots worden geplaatst. Alle wanden zijn al vrij van oud tegelwerk. Wij leveren zelf alle materialen en zoeken een bedrijf dat hier op korte termijn mee kan starten, het liefst binnen een maand. We willen een afspraak maken en laten het werk hier graag beoordelen. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Serre bouwen

Aan de achterzij van de woning wil ik graag een serre laten bouwen. Er is geen echte achterom, wel een garage en een tuindeur. De ruimte zal 3 bij 3.50 meter moeten worden. Aan de rechter kant zal er een muur geplaatst moeten worden en links een muur verwijderd en de constructie verstevigd. De vloer dient gelijk te worden getrokken met de vloer van de huidige vloer. De radiator, 2 stopcontacten en de zonwering dient te worden omgelegd en in de achtergevel moeten er openslaande deuren geplaatst worden.

Diverse klussen in een huurwoning

Ik krijg op 2 januari de sleutel van mijn huurwoning van 90 m² en wil daar 2 weken later al gaan wonen. Ik wil daar diverse klussen laten verzorgen. Het tegelwerk in de woning is erg gedateerd en ik wil er nieuwe tegels voor gaan kopen. Ik laat die graag plaatsen in de toiletruimte, badkamer en keuken. In de keuken gaat het om een wand van 312 x 150 cm en om een wand van 312 x 180 cm. De toiletruimte heeft een standaardmaat en is tot 150 cm hoogte betegeld. De badkamer is 180 x 180 cm groot. Ik wil die tot aan het plafond laten betegelen. Nu zitten er tegels tot 180 cm hoog. Er mag overal over het tegelwerk heen betegeld worden. Verder wil ik een IKEA keukenblok laten plaatsen. Als laatste klus wil ik houten kozijnen en ramen laten schilderen. Ik kan u wat foto's toesturen. Ik ontvang graag uw offerte voor de diverse onderdelen.

Serre aan de achterzijde bouwen

Wij willen graan een serre uitbouw. Deze moet 3,45 meter breed worden en 3 meter diep. Een glazen pui met schuif of openslaande deuren. Een glazen dak met elektrische zonwering. Verder moet de muur rechts gemetseld worden en links zit een muur die uitgebroken moet worden. Aan de achterzijde zit een kozijn van 3 meter die eruit moet. Hierboven zit een betonnen latei. Het mag ook houtskelet worden trouwens. Er moet wel gekeken worden naar de constructie. Er zit een houten kozijn die weggehaald kan worden.

Schouw slopen

Schouw verwijderen. Rookkanaal blijft

Opbouw op garage maken

Wij gaan een woning kopen en willen graag op de garage een opbouw doe. De afmeting is 3m breed bij 8m lang. In de geval met witte kunstof raamkozijnen aan de voor en achterkant. Voor volledig raamwerk en achter man een kleinere zijn. Ik hoor graag wat het gaat kosten.

Afgewerkte dakopbouw maken

Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen van een dakopbouw van 30 m2. Deze ruimte dient te worden opgedeeld in 2 kamers. Er zal een uitgebreide afwerking komen, elektra, sausklare wanden en plaatsen van een verwarming. De bestaande slaapkamer moet hiervoor worden doorgebroken en vervolgens de muur hersteld worden. Er dient nog een vergunning aangevraagd te worden.

Slaapkamers maken op een open zolder

Wij willen eind van dit jaar een huurwoning betrekken. Er is daar een grote open zolder en we willen daar graag 3 slaapkamers laten maken met gipswanden, kozijnen en deuren. Er is ook een aanvraag ingediend om daar een Velux dakraam te mogen plaatsen. Omdat het een huurwoning betreft, moeten de wanden ook weer gemakkelijk verwijderd kunnen worden. We laten ons graag adviseren en ontvangen daarbij uw offerte. We willen deze verbouwing medio november laten verzorgen, zodat we de wanden daarna zelf kunnen afwerken.

Uitbouw onder balkon maken

Wij willen graag een uitbouw onder ons balkon. Diepte 1.60 breedte 5.00 meter. Graag willen wij twee berekeningen, 1 met gebruik van het oude kozijn en 1 met het plaatsen van een kunststof kozijn met openslaande deuren in het midden en aan beide zijden van de deuren ook ramen. De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval wordt door de klant gedaan.

Aluminium serre aanbouwen

Wij zijn ons aan het oriënteren op het aanbouwen van een aluminium serre van 8 x 3 meter aan de zijkant van ons huis. Er moet ook geheid worden. We willen er een afgewerkte betonvloer in en een deur naar de tuin. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.