Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor hei- en funderingswerk bij het terras:

Hei- en funderingswerk bij het terras

In de tuin moet een fundering aangebracht worden voor een terras. Dit terras moet geheid worden met gladde palen, zonder een verbrede voet (gelegen in een milieubeschermingsgebied). Uit de eerste berekeningen moeten daarvoor 4 palen rond 114 (draagkracht van < 8 ton) en 5 palen rond 168 (draagkracht 15 ton) aangebracht worden. De palen moeten trillingsarm ingebracht worden tot een diepte van 16,5 meter. (Het terrein is goed bereikbaar) Daarop moet een funderingsbalk aangebracht worden van 0,5 bij 0,35 met een totale lengte van 38,5 meter en een oppervlakte van 25 m2 beide voorzien van de juiste bewapening. Ook berekeningen uitvoeren voor paaldraagvermogen en momentberekeningen voor de fundering en vloer. Voorlopige vergunning is aangevraagd en uit het beoordelingsresultaat blijkt dat de uitvoering van dit plan mogelijk is. De gegevens van de berekening zijn noodzakelijk voor de definitieve omgevingsvergunning aanvraag.
Onze klant uit Alblasserdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor bouw en nieuwbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hei- en funderingswerk bij het terras uit heel Nederland:

Hei- en funderingswerk

Er moet worden geheid en er moet een fundering komen te liggen achter het huis. Het gaat om 6 meter bij 4 meter.

Hei- en funderingswerk voor een uitbouw

Wij willen graag een broodjesvloer onder nieuwe aanbouw laten leggen. Het gaat om circa 3,5 x 4 meter. Heien niet toegestaan, dus op staal of iets dergelijks. Tekst uit reconstructietekening: strook 500*150, wapening kruisnet o6-150, dekking 40 mm, beton C20/25 stijlen 100*50 hoh. De achtertuin is met een breed looppad goed te bereiken en wij hebben een brede poort. Eventueel beton storten uit een vrachtwagen is misschien mogelijk over de tuin van de buren, zij wonen op een hoek.

Hei- en funderingswerk voor een uitbouw

Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een vloerplaat van 2,6 x 5 meter aan de woning kan aanbrengen. (Voor schuurtje). De linker kant kan eventueel op de huis balk gemonteerd worden en voor de andere kant moeten een aantal heipalen geslagen worden. Volgens de klant is de uitbouw vergunningsvrij.

Hei- en funderingswerk voor een uitbouw

Ik heb een tussenwoning die aan de achterkant al gedeeltelijk is uitgebouwd. Ik wil er een stuk uitbouw van 3 x 3 meter bij gaan maken, zodat de totale breedte van de woning dan is uitgebouwd. Ik zal de uitbouw zelf bouwen, maar ik wil voor het heiwerk en de fundering graag een prijsopgave ontvangen. Er zijn 2 palen nodig.

Hei-, kelder- en funderingswerk bij nieuwbouw

Wij willen een huis laten bouwen op een kavel in de Waterwijk Rotterdam Nesselande. Een huis van 150 m2 bouwoppervlakte met 2 verdiepingen. Ook een kelder van 150 m2. Er moeten heipalen de grond in en een fundering gemaakt worden. De woning moet nog getekend worden, daarover zijn we in gesprek met een architect. We hebben een idee van wat we willen, daar is een afbeelding van. Graag richtprijzen voor de kelder en het funderingswerk in eerste instantie.

Het slopen van een aangebouwde stenen ...

Het slopen van een aangebouwde stenen keuken ca 8 m2 en losstaande stenen schuur ca 25 m2 en vervangen hiervan door een geintegreerde L-vormige houtskeletaanbouw ('Zaanse' bouw)ca 60 m2 incl. hei- en funderingswerk met 1 bouwlaag. Het bedekken met bitumineus schuin dak ca 30 m2 ter plaatse van oude keuken en pangedekt zadeldak ter plaatse van oude schuur. Bouwtekeningen reeds gemaakt door bouwkundig adviesburo en vergunningsaanvraag loopt. Gezien budget uitgaan van wind- en waterdichte oplevering.

De aan de achtergevel gemetselde ...

De aan de achtergevel gemetselde stookschuur van 2 m2 vergroten naar 6 m2. - het slopen van 2 stenen muurtjes 5 m2 - het slopen van het houten dak 2 m2 - het metselen van een binnenmuur 2 m2 - het metselen van een borstwering en plaatsen van een gevelkozijn met 2 ramen en 1 buitendeur - aanbrengen van een geisoleerd houtendak op de vergrote 'stookschuur' - geen hei of funderingswerk - verplaatsen van 1 radiator en plaatsen van een nieuwe radiator - het aanbrengen van 3 contactdozen en 2 lichtschakel punten Opbouw is op een reeds bestaande, onderheide betonnenvloer