Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Alblasserdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Alblasserdam heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Alblasserdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Alblasserdam of directe omgeving.

192 klanten uit Alblasserdam bevelen een bij Casius in Alblasserdam aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Alblasserdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw woning realiseren, nieuwbouw notariswoning bouwen, nieuwbouw huis, het bouwen van een vrijstaande woning, nieuwbouw woning, notariswoning bouwen, tussenwoning zelfbouw, bouw 3 nieuwe woning(en), nieuwbouw woning, casco huis bouwen, nieuwbouw 2 onder 1 kap, een souterrain realiseren en begane grond verbouwen, het totaal renoveren van een woning, stacaravan verbouwen of chalet laten bouwen, een kelder met daarboven een uitbouw realiseren achter een woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of bouw en nieuwbouw in Alblasserdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Alblasserdam:

Raam vergroten om zo meer licht in de keuken te krijgen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het groter maken van het raam in de keuken. Deze wil ik gelijk trekken met het aanrechtblad (zie foto) klus z.s.m.

Uitbouw achterzijde

Ongeveer 5,5mtr breed en 1 tot 1,5mtr diep en als het mogelijk is met glas in het plafond. Ik wil graag dat het van steen met kunststof met openslaande deuren word. Het moet compleet opgeleverd worden met afwerking van binnen en buiten en elektra. Ik ontvang graag een offerte.

Scheefgezakte fundering herstellen

Dijkwoning met fundering op staal is aan het scheefzakken. Deze woning heeft een aanbouw, die wel onderheid is. Wij zouden het gedeelte, dat aan het zakken is, willen funderen op palen. Misschien is opvijzelen en dieper maken van de keldervloer ook een optie. Het betreft ongeveer 40 m2 dat aangepakt moet worden.

Waterdichte kelder laten plaatsen

Wij zouden graag een richtprijs krijgen voor een woning te onderkelderen. Wij overwegen een ruimte van 4m x 7m of 5m x 10m (afhankelijk van de prijs). Oppervlakte van de bg is 50 m2. Het doel is een speel kamer en bioscoop kamer. Er moet alleen een trap naar beneden komen en het mag een ruimte worden. Elke vorm van afwerken, stroom e. D doe ik zelf. Wij wonen in Alblasserdam en het huis staat op een betonnen palen fundering. Alvast bedankt voor de info.

Onderheid terras maken

Graag ontvang ik een offerte voor een onderheid terras en een betonnen fundering + vloer. De afmeting is ongeveer 8.50 bij 4 meter. Dit ten behoeve van een glazen terrasoverkapping met een afmeting ongeveer 8 bij 3 meter. De achtertuin is via een achterom bereikbaar.

8 heipalen slaan

Slaan van 8 houten heipalen (buispalen) van circa 14 meter (het liefst 2 x 7 meter). Dit werk moet uitgevoerd worden met een machine die door een gangpad kan van circa 2 meter. Verder geen voorwerk nodig.

Dakopbouw met zadeldak

Ik wil graag een dakopbouw met zadeldak circa 25 m2. Zie foto voor het er uit moet gaan zien. Volledige afwerking aan de binnenzijde, muren, vloer en voorzien van elektra.

Fundering voor een schuur realiseren

Ik wil een schuur realiseren van 6,50 bij 4 meter en 4 meter hoog. De zandlaag schijnt op 6 meter diep te zitten. Nu wil ik een offerte opvragen voor ongeveer 6 schroef palen of iets van dien aard en een bijbehorende betonvloer van ongeveer 10 cm dik. De rest wil ik zelf verder uitvoeren, daar op wil ik ongeveer 30 cm hoog rondom metselstenen plaatsen en daarboven potdekselen tot 2,3 meter en dan begint het zadeldak met dakpannen.

Hei- en funderingswerk bij het terras

In de tuin moet een fundering aangebracht worden voor een terras. Dit terras moet geheid worden met gladde palen, zonder een verbrede voet (gelegen in een milieubeschermingsgebied). Uit de eerste berekeningen moeten daarvoor 4 palen rond 114 (draagkracht van < 8 ton) en 5 palen rond 168 (draagkracht 15 ton) aangebracht worden. De palen moeten trillingsarm ingebracht worden tot een diepte van 16,5 meter. (Het terrein is goed bereikbaar) Daarop moet een funderingsbalk aangebracht worden van 0,5 bij 0,35 met een totale lengte van 38,5 meter en een oppervlakte van 25 m2 beide voorzien van de juiste bewapening. Ook berekeningen uitvoeren voor paaldraagvermogen en momentberekeningen voor de fundering en vloer. Voorlopige vergunning is aangevraagd en uit het beoordelingsresultaat blijkt dat de uitvoering van dit plan mogelijk is. De gegevens van de berekening zijn noodzakelijk voor de definitieve omgevingsvergunning aanvraag.

Casco dakopbouw met punt plaatsen

Wij willen graag de mogelijkheden weten voor het plaatsen van een opbouw met puntdak. De ruimte zal ongeveer 5 meter breed en 7 meter lang moeten woorden. Alles mag casco opgeleverd worden echter dient er wel een vaste trap naar boven geplaatst te worden. Er is nog geen vergunning aangevraagd, echter zal dit geen probleem mogen opleveren daar er al meerdere opbouwen in de straat aanwezig zijn. Separaat willen wij graag weten wat de mogelijkheden zijn voor het creëren van een opbergvliering.

Betonvloer in hondenkennel storten

Wij hebben een hondenkennel waar we een betonnen vloertje in willen laten leggen van 2.80 x 2 meter. Als ik dat door jullie wil laten doen wat kost mij dat dan?

Stenen tuinhuis met fundatie bouwen

Wij willen een schuur van steen laten metselen inclusief fundatie. De afmeting zal 4 bij 2.50 meter moeten worden. Het gaat om een enkel muurs met 2 kozijnen en een deur. De ruimte is goed bereikbaar en de houten schuur zullen wij zelf verwijderen.

Schoorsteen van het dak verwijderen

Graag willen wij een prijs opvragen voor het verwijderen van de schoorsteen op ons dak. De schouw beneden is al weggehaald. Het dak is goed bereikbaar. Inclusief afvoeren van materialen.

Koopwoning slopen op een kavel

Dit zal gesloopt worden zodat wij een nieuwe woning kunnen plaatsen. Wat kost dit?

Aanbouw plaatsen

Wij overwegen om bovenstaande woning te kopen. Aan de achterzijde graag een aanbouw die in een rechte lijn loopt aan de rechterzijgevel (vooraf gezien), 4 meter diep is, en aan de linkerzijgevel (vooraf gezien) in een hoek om het huis loopt tot 3 meter om de hoek van de bestaande woning. Totaal zou de aanbouw aan de linkergevel dus 7 meter diep worden.

Dragende tussenmuur slopen

Betreft het slopen van een tussenmuur.

Betonvloer storten voor veranda

Ik wil achter ons huis een veranda van 6 x 3 meter zetten. Onder de vlondervloer wil ik een betonmolen laten storten. Onder de 6 palen 50 x 50 x 50 cm diep en de rest 30 cm diep, wat grofweg op 7 m³ beton komt. Fijn grind inclusief egaliseren.

Fundering van schuur gedeeltelijk slopen

Ik wil een gedeelte van een betonnen fundering en vloer van een schuurtje laten slopen. Het gaat om een stuk van 215 x 100 cm en de dikte is ongeveer 25 cm. Ik zal de wapening zelf doorslijpen. Ik ontvang graag uw offerte voor het weghakken van het beton, het afvoeren zal ik zelf verzorgen.

Betonnen dakgoot herstellen

Het betreft twee losgekomen stukken beton aan de dakgoot van ons appartementsgebouwHet is op de 3de verdieping

Zijkant van de woning uitbouwen

Ik wil graag een uitbouw aan zijkant van het huis. De woning is 750 cm diep en we willen over de hele diepte van de woning 300 cm breed uitbouwen. Het is de bedoeling dat er 1 kunststof kozijn in komt. Kunnen jullie een prijsindicatie geven,voor zowel en stenen uitbouw, als

Schoorsteen wijzigen in de woonkamer

Wij hebben in onze woonkamer een forse schoorsteen met betonnen elementen die veel ruimte innemen. Wij hebben daar nu een gashaard staan maar willen er een houtkachel gaan plaatsen. We willen de schoorsteen gedeeltelijk laten slopen en laten aanpassen. We nodigen bedrijven graag uit om ons hierover te adviseren en een offerte te maken.

Hammam bouwen

Ik wil een offerte voor het bouwen van een hammam. Ik heb 75m2 beschikbaar. In deze ruimte moet ook 3 douches verwerkt worden. Hoeveel gasten zouden kunnen plaats nemen in de Hammam ruimte? Voor het businessplan heb ik deze gegevens nodig, gezien ik werkelijk geen inschatting kan maken. 75 m2 betegelen van wanden en vloer. waterleiding aanbrenge afvoer ventilatie systeem aan brengen verwarmde steen in het midden van 4 bij 2, betegel

Betonrot in een funderingsbalk herstellen

Er zit wat betonrot op 1 plek in een funderingsbalk. Over ongeveer 1 meter lengte is de dwarswapening en een stuk onderwapening zichtbaar. De kruipruimte is bereikbaar, droog en je kan bijna zitten. Andere plekken lijken niet aangetast. En er zijn nog geen zichtbare beschadigingen of scheuren in de gevel. Ik kan u foto's sturen. Graag zou ik een grove prijsindicatie willen. Op basis daarvan wil ik gaan nadenken wanneer en hoe dit verder opgelost kan worden.

Woning slopen

Goede dag, wij zijn voornemens op de bestaande locatie een nieuw huis te laten bouwen. Hiervoor moet onze huidige woning gesloopt worden. De grondoppervlakte bedraagt ongeveer 150 m2. Het bijgebouw is 36 m2, het hoofdgebouw is 114 m2. De begane grond van het hoofdgebouw is van steen, de verdieping van hout. Het bijgebouw is volledig van hout. De planning is voor januari 2017.

Terrasoverkapping, serre en/of uitbouw plaatsen

Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde aannemer! Graag willen wij aan de ene zijde van het huis een serre aan laten bouwen, hier ligt nog geen fundering. Aan een andere zijde van het huis willen wij graag de keuken laten uitbouwen. De fundering voor de keuken ligt er al. Het leidingwerk moet uiteraard nog gerealiseerd worden. Het vooraanzicht van de keuken wordt 4.8 meter breed en de zijkant krijgt een afmeting van 2.4 meter. De serre wil ik graag over de hele breedte van het huis, namelijk 8.4 meter en een diepte van 3.2 meter. Ik heb documenten bijgevoegd voor een duidelijk overzicht van het project, ik weet namelijk precies wat ik wil en hoe ik het wil. Ik ben dan ook niet op zoek naar een afbouw bedrijf, maar echt naar een aannemer die van zijn vak houdt en in goed overleg een en ander uitbesteedt. Ik wil graag binnen 2-3 maanden aan de slag!