Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Zuid-Holland.

4494 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, fundering op staal laten maken, uitbouw achterzijde, kelder onder bestaande jaren 30 huis plaatsen, uitbouw aan voor- en achterzijde, dakopbouw plat dak inclusief trap en ramen, uitbouw met fundering realiseren aan achterzijde van de woning, casco opbouw realiseren op 1e etage van een woning, een dakopbouw en aanbouw realiseren, uitbouw realiseren, casco opbouw en uitbouw, complete zolder opbouw, dakopbouw, uitbouw achterzijde, casco uitbouw achterzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Zuid-Holland:

donderdag 21 februari 2019

Badkamer kozijn vervangen

Het badkamerkozijn moet vervangen worden en er moet tevens een stukje gerenoveerd worden. Het kozijn is ongeveer 155 x 55 cm. Ik wil een nieuw houten kozijn.
donderdag 21 februari 2019

Pyriet in beton verwijderen

Bij ons wooncomplex van 38 appartementen (8 jaar oud) hebben wij totaal ongeveer een 65 tal plekken op de galerij vloeren waar nu de uitwerking van pyriet zijn werk doet, deze plekken zouden wij willen laten behandelen. graag wil ik 3 offertes ontvangen voor herstel, deze offerte,s kan ik dan voordragen op de algemene jaarvergadering van de eigenaren,te houden in april dit jaar.
woensdag 20 februari 2019

Uitbouw achterzijde

Ik wil een uitbouw van 5,5m x 3.0m realiseren aan de achterzijde van mijn woning. Hiervoor is geen vergunning nodig. Ik sta open voor de prefab methode. Ik ontvang graag offertes van zowel casco als complete oplevering.
woensdag 20 februari 2019

Verdieping erop plaatsen

Wij willen een verdieping op ons huis laten bouwen. De vergunning hebben we nog niet maar we willen graag dat de vakman ons helpt bij de aanvraag. Complete oplevering in overleg. Verder moet er elektra in, en wil ik dat de buitenkant gemetseld word. Graag buitenkant van steen en een houten binnenkant. Maten zijn gemeten vanaf de buitenmuren. 701 cm links naar rechts. Diepte 689 cm. Graag ontvang ik hier een offerte voor.
woensdag 20 februari 2019

Serre achterzijde tuin

We willen de tuinkamer verlengen met een serre van 4 bij 5 meter. De serre dient van glas te zijn met een constructie van aluminium of kunststof. Er zal vloerverwarming geplaatst moeten worden en de elektra doorgetrokken. In de achterpui van de woning is nu een glazen pui aanwezig.
dinsdag 19 februari 2019

Betonrot herstellen

Ik wil de betonrot aan de onderzijde van mijn balkon aan de achterzijde van mijn woning laten repareren. Ik heb 2 plekken aangetroffen waar de wapening zichtbaar is met corrosie. Het balkon is ongeveer 5 meter lang en 2.50 meter breed.
dinsdag 19 februari 2019

Renovatie dakopbouw

Graag willen wij u uitnodigen om een vrijblijvende offerte op te maken voor de renovatie werkzaamheden van ons dakopbouw. De dakbekleding moet vervangen worden, er moet nieuwe gevelbekleding geplaatst worden. Waarschijnlijk moeten er gedeeltes van het skelet vervangen worden en misschien moeten ook de binnenmuren vervangen worden. Graag willen wij beroep doen op uw professionele blik en advies. De opbouw is ongeveer 6 bij 8 meter.
maandag 18 februari 2019

Bekistingswerkzaamheden voor een fundering

Heer/mevrouw, Graag ontvang ik van u voor bovengenoemd werk in Amsterdam Noord een offerte voor de volgende werkzaamheden: - Bekistingswerkzaamheden t.b.v. fundering m.b.v. ps-bekisting. Het gaat om 15,5 bij 5 meter met 5 dwarsbalken en 2 langsbalken. Graag ontvang ik hier een offerte voor.
zondag 17 februari 2019

Fundering garage aan huis

In de toekomst willen wij graag een garage aan de woning plaatsen. Graag laten wij hier nu al de fundering voor realiseren. Deze zal 3 bij 3.50 meter moeten worden. Ik heb geen idee of er heipalen en dergelijke nodig zijn. Hier ontvang ik graag advies over.
zaterdag 16 februari 2019

Uitbouw achterzijde

Wij willen een casco gemetselde uitbouw realiseren aan de achterzijde van de woning van 4,6 x 3 meter. Het liefst met 2 openslaande deuren. Ik wil een plat dak op de uitbouw hebben.
vrijdag 15 februari 2019

Extra zolderkamer maken

Wij willen een extra zolder kamer creereren. Hiervoor moeten er uit een dragende muur 2 kozijnen uitgezaagd worden (is er nu 1), moet er een steunbalk/latei geplaatst worden, 2 houten kozijnen geplaatst en de door ons zelf geleverde deuren (78 cm) worden ingehangen. Uitvoerdatum begin mei?
vrijdag 15 februari 2019

Dakraam plaatsen

Ik wil een kunststof Velux dakraam van 55 x 78 cm plaatsen in mijn nieuwbouw woning. Ik heb een schuin dak.
vrijdag 15 februari 2019

Onderkelderen bestaand huis

Wij overwegen een onderkeldering van ongeveer 4.75 m bij 12 m te laten maken. Stahoogte is 2.4 m. De ruimte onder het huis is nu ongeveer 1.2 meter. Aan de straatkant willen we twee koekkoek ramen en aan de achterzijde is er een groter raam mogelijk met uitzicht op de tuin. Ik ben nu met de koop bezig en ik zou willen weten hoeveel dit ongeveer zou kosten.
donderdag 14 februari 2019

Uitbouw realiseren

Ik wil graag bij een bestaande woning een uitbouw maken van 4 meter diep en 5.50 meter breed. De achterzijde volledig houten kozijn met twee openslaande deuren. Op de derde verdieping een dakkapel van 4 breed en een vaste trap van de tweede naar de derde verdieping. Type uitbouw nog in overleg.
donderdag 14 februari 2019

Uitbouw woonkamer

Ik wil mijn woonkamer (3 meter diep en 5. 20 meter breed) uitbouwen. Vergunning is niet nodig en ik wil nog even overleggen over of ik wil dat het compleet opgeleverd word of niet. Verder moet er elektra in, een fundering, en wil ik ook nog overleggen over het stuc en metselwerk. Hij moet van bakstenen gemaakt worden. Graag ontvang k hier een offerte voor.
donderdag 14 februari 2019

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw van achterzijde van ons woning, Het is makkelijk bereikbaar zoals van voor al achter . Breedte woning 4 meter uitbouw 2,5 meter. Vergunning heb ik niet nodig en ik wil graag dat de uitbouw casco opgeleverd word. De schuifpui en vloertegels koop ik zelf, dus die hoeven dan alleen geplaatst te worden. Verder moet er elektra in, een fundering en moet er gemetseld worden. Stucen is niet nodig. Het liefst wil ik dat de uitbouw van beton gemaakt word, maar ik weet niet of de buren hier dan last van zullen hebben dus daarom heb ik graag dat de vakman mij advies geeft over wat de beste oplossing is. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!
donderdag 14 februari 2019

Uitbouw achterzijde en nieuwe badkamer

We willen de badkamer van 2,5 bij 2 meter groter maken door het dak door te trekken naar het eind van de keuken. Het dak van de keuken wordt dan badkamer. Er zal dan ongeveer 3 meter bij komen. Ik zou graag een indicatie willen voor de kosten hiervan. Isolatie is ook nodig.
donderdag 14 februari 2019

Plaatsing kozijnen met deur

Wij hebben een nieuw bedrijfspand met etage. Op de etage willen wij een kantoor zetten. Lengte +/- 10 meter Hoogte +/- 4 meter. Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van kozijnen en een deur. (materiaal maakt niet uit) graag z.s.m.
woensdag 13 februari 2019

Convectorput dichten

In verband met vloerverwarming moet de aanwezige stalen convectorput van 390 x 45 x 70 cm worden gedicht of verwijderd. Bij verwijdering kom je in de kruipruimte en dan moet het gat in de vloer dus over de volle lengte worden gedicht en op hoogte gebracht mer de bestaande vloer.
woensdag 13 februari 2019

Draagmuur verwijderen en balk plaatsen

Het betreft het verwijderen van een draagmuur in een kamer en het realiseren van een doorgang naar de andere kamer. Muur dient gesloopt te worden over een breedte van ongeveer 5 meter en hoogte ongeveer 2,5 meter. De kamer zelf is iets breder en hoger. Er zitten denk ik geen leidingen in de muur.
woensdag 13 februari 2019

Heipalen slaan voor aanbouw

ik vraag me af of ik heipalen moet slaan voor een aanbouw van een serre aan mijn huis hoe kom ik daar achter? Hoe diep moeten ze en hoeveel moeten er geslagen worden? Ik zou graag wat meer advies hierover willen hebben omdat ik niet weet hoe ik dit aan moet pakken. De aanbouw wordt 2,5 meter hoog en ongeveer 10 m2.
woensdag 13 februari 2019

Waterschade aan plafond herstellen

Door het plaatsen van nieuwe kozijnen bij de boven buren is er op 2 plaatsen in het plafond een scheur ontstaan met water schade. 1 scheur is in het zicht met een ornament. Het gaat hier om verzekering werk. Ik moet een offerte laten maken en dit eerst voor leggen aan de verzekering van daar dat ik de tijd niet goed in kan schatten en heb ik deze op in onderling overleg gezet.
woensdag 13 februari 2019

Opbouw 50m als 2de verdieping

Wij hebben interesse in het kopen van een woning, echter er moeten dan 2 kamers bijgebouwd worden. Graag willen we informeren wat de mogelijkheden en de kosten zijn om 50 m(vierkante) op te bouwen. Ik heb een foto van de woning en een schets zoals wij het voor ogen zien toegevoegd. Ik hoor graag van u, Met vriendelijke groet, Kristien en Mark Claassen-De Bruyne
dinsdag 12 februari 2019

Dakopbouw

Ik wil een casco dakopbouw van 45 m2 laten realiseren. Wij zijn nu bezig met de vergunning aanvraag en willen graag een offerte voor de werkzaamheden. Type opbouw in overleg.
dinsdag 12 februari 2019

Verzakte schuur herstellen

Onze schuur staat erg scheef circa 10cm over 3 meter en hierdoor is de deurkozijn ook scheef en gaat de deur niet meer dicht. De schuur staat op een gestorte betonnen plaat van 15-20cm dik. Er omheen is helemaal van hout.

Partners

Partners van Casius