Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Zuid-Holland.

4528 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw woning offerte bouw, gelijkvloerse bungalow ( casco ), bungalow bouwen, casco huis bouwen, houtskelet prefabhuis laten bouwen, casco ruimte ombouwen kinderopvang, het bouwen van een staalframe constructie woning 195 m2 / 507 m2, nieuw rijtjeswoning realiseren na sloop van oude woning, huis laten bouwen op eigen stuk grond, vrijstaande casco woning bouwen, nieuwbouwwoning bouwen, bouw bungalow, bouw Bungalow, corner House Extension/ Renovation: bathroom, floor heating, paint and plaster, 4 Dakopbouwen realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Zuid-Holland:

maandag 30 maart 2020

Doorbraak maken van de woonkamer naar de keuken

Ik wil een doorbraak tussen de woonkamer en de keuken maken. Het Huis staat momenteel nog leeg. Ik weet niet of dit een dragende muur is dit zal u voor mij moeten beoordelen. De doorbraak zal ongeveer 2.50 breed gaan worden. Ik heb tekeningen van de woning die kan ik met u delen.
maandag 30 maart 2020

Een casco uitbouw ontwikkelen tegen een woning aan

Ik zoek een aannemer die onze woning kan uitbouwen. Wij willen uitbouw realiseren ca. 2,4 bij 5. We wonen in een houtskelet woning dus alle wanden hout en gips evenals vloer 1e verd. Vloer bg wel beton dus dit graag doorzetten incl. heiwerk waarschijnlijk. Buitenzijde voorzien van metselwerk en kunststof kozijnen en enkele deur. Binnenwerk casco dus wij plaatsen zelf gipsplaten en maken elektra en CV incl. gipsplaten plafond. De uitbouw moet aan de achterzijde van een tussenwoning komen.
maandag 30 maart 2020

Kelder onder bestaande woning

Ben benieuwd wat de kosten zijn voor het onder kelderen van onze bestaande woning. Graag casco zonder elektra en stucwerk. Zal om ongeveer 30 m2 gaan.
maandag 30 maart 2020

Een dakopbouw ontwikkelen

Wij willen graag informeren naar de mogelijkheden. Wij willen een opbouw doen op ons platte dak. Overal in de buurt hebben ze een opbouw met dakterras. Zoals in de bijlage te zien is. Wij willen hem graag dicht. Dus met een puntdak en aan de kant waar het terras zou zijn zonnepanelen. Nu heeft niemand in de buurt dit. Dus wij weten niet of dit zou mogen. De rest blijft hetzelfde, alleen het stuk overdekt/dichtmaken. Ik zou u graag nog meer fotos willen sturen en een mail die wij van de gemeente hebben gehad.
zondag 29 maart 2020

Zolder verbouwen

De zolder is open. We willen een verlaagd plafond en een aantal wanden ( 9 meter ) plaatsen om een slaapkamer te maken.
zondag 29 maart 2020

Weghalen en verlengen balkon

We hebben nu een balkon van 2,71 bij 0,98 van beton. deze is aan het rotten aan de onderkant en brokkelt af. Graag zouden wij deze laten weghalen en een nieuwe metalen balkon plaatsen en deze ook willen vergroten met ongeveer 2 meter.
zondag 29 maart 2020

Toog en steenstrips verwijderen

Tussen woonkamer en keuken: toog verwijderen, muur steenstrips verwijderen en stucken, plafond stucken, Toogbreedte 2.35 m, lengte steenstrips verwijderen en stucken: ca. 5 meter (ca. 2,25 meter hoog), plafond stucken en spuiten ca. 27 vierkante meter. Betreft een eengezinswoning uit 1991.
zondag 29 maart 2020

Aanbouw metsel constructie

Heb al reeds een bouwtekening en vergunning voor een aanbouw van mijn kwadraatwoning. Gaat om een L aanbouw , 60 m2. Oplevering is afhankelijk van de kosten, voorkeur voor een metsel constructie . Daarnaast ook een tuinschutting van 8 meter .
zondag 29 maart 2020

Woonkamer en gang verbouwen

Keuken verwijderen, oud behang verwijderen, stucwerk, schilderen, electriciteit voor nieuwe keuken + nieuw schakelmateriaal, 1 groep erbij maken in meterkast, loodgieter voor leidingen nieuwe keuken.
zondag 29 maart 2020

Opbouw plat dak

Ik wil een extra verdieping op het huis laten plaatsen, afmetingen zijn 6x6 meter ongeveer. Graag casco (zonder elektra en stucwerk) en een houten constructie. Ik heb nog geen bouwtekeningen of vergunningen.
zaterdag 28 maart 2020

Prefab serre realiseren

Wij zijn opzoek naar een prefab serre, de afmetingen van ongeveer 3 x 5 meter. Om dit te realiseren zal er natuurlijk eerst een fundering gerealiseerd moeten worden en de buitenmuur worden opengebroken. Het moet een geïsoleerde serre worden. Daarnaast willen wij hier een mooie vloer in realiseren. Fundering
zaterdag 28 maart 2020

Uitbouw realiseren

Ik wil graag een uitbouw van 3 meter diep en 6 meter breed. Casco opgeleverd. Buitenkant moet van steen zijn, en de binnenkant van hout.
zaterdag 28 maart 2020

Een schuinlopende houten vloer vervangen

Ik zoek een aannemer die een scheeflopende vloer kan vervangen door een waterpas liggende vloer. Het gaat om de vloer van de woonkamer. Dit betreft een houten vloer van 346 bij 793 cm. Onder de vloer zit hoogstwaarschijnlijk een kruipruimte.
zaterdag 28 maart 2020

Een woon-klaar opgeleverde serre realiseren achter een hoekwoning

Ik zoek een aannemer die een uitbouw kan realiseren achter onze twee-onder-een-kap-woning. De uitbouw moet 680 bij 280 cm groot worden; voorzien zijn van aluminium kozijnen; houten boeidelen hebben en aan de buurzijde een gemetselde wand hebben. Ter fundering moeten er 3 stalen palen van +- 15 meter geheid worden. Daarnaast wil ik graag veel glas rondom met grote schuifpuien. De uitbouw/serre dient woon-klaar te worden opgeleverd en zijn voorzien van radiatoren.
vrijdag 27 maart 2020

Houten overkapping realiseren aan het huis

Wij willen graag een houten overkapping aan ons huis van 5 bij 2,5 m. In het dak willen we 2 dakramen van 1 bij 1 en de zijkanten willen we dicht. Aan de voorkant willen we 4 stevige staanders, waarbij er tussen de buitenste 2 een hekwerk/kruis van hout geplaatst moet worden. We horen graag wat de kosten ongeveer zijn voor zo een overkapping. Als bijlage heb ik een voorbeeld van het idee toegevoegd.
vrijdag 27 maart 2020

Chalet opnieuw bekleden

Ik wil graag mijn chalet opnieuw laten bekleden. Chalet:10meter lang .370meter breed, goothoogte 235. Oud materiaal verwijderen en afvoeren . Nieuwe materiaal graag kunststof.
vrijdag 27 maart 2020

Boven verdieping

Wij willen een verdieping boven op huis. Het moet 40 m2 worden en casco opgeleverd worden zonder stucwerk (wel elektra) met een trespa buitenkant. We hebben al een vergunning. Graag ontvang ik een offerte.
vrijdag 27 maart 2020

Dakopbouw plat dak

Wij willen graag een dakopbouw laten plaatsen. Ons huis heeft een plat dak. Alle buren hebben deze opbouw al. De afwerking willen we graag zelf doen. Voorkeur voor een casco oplevering met een prefab constructie . We hebben nog geen bouwtekening maar wel een vergunning. Oppervlakte is nog niet bekend.
vrijdag 27 maart 2020

Nokverhoging met dakkapel eenzijde

Wij willen graag ons dak verhogen, zodat we een extra verdieping kunnen krijgen (er is nu een vliering). Daarbij zal er ook een dakkapel moeten komen. Het huis is ongeveer 5,5 meter breed. De dakkapel moet van kunststof zijn.
vrijdag 27 maart 2020

Fundering met zand opvullen

Ik zie dat er ruimte is ontstaan tussen fundering en grond hier en daar. Ik wil dit graag laten dichten en zand als weerstand tegen weglekkend zand van het terras buiten. Graag overleg met vakman.
vrijdag 27 maart 2020

Stenen schuur bouwen

Ik wil graag een stenenschuur in de achter tuin van ongeveer 2.70 x 2.20 x 2.30 hoog. Het moet casco zijn en er moet een betonnen vloer gestort worden. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 26 maart 2020

Een badkamer in een nieuwbouw woning maken

Ik zoek een badkamerspecialist die in mijn nieuwbouwwoning een badkamer kan realiseren. Het gaat om een badkamer in een nieuwbouwwoning. 6m2. 2,80 bij 2,07 meter. Op de vloer tegels van 60*60 en op de wand ook vloertegels 30*60. een inloopdouche met 2 nissen (aan de kant van de douche en aan de andere kant), een plateau in de douche. een kiezelsteen patroon op de vloer in de douche, een glazen douchedeur. en als achtergrond in de nissen. 2 inbouwkranen en een wasmeubel. een led-spiegel en een radiator nog. Ik hoop dat dit duidelijk is, als er vragen zijn hoor ik heel graag.
donderdag 26 maart 2020

Een dakopbouw maken

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren. Het betreft een opbouw van 20 tot 30 m2 op een tussenwoning. Ik zie graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. Verdere specificaties bespreek ik met aannemer. Het wordt een 2e verdieping.
donderdag 26 maart 2020

Een aanbouw maken achter een hoekwoning

Ik zoek een aannemer die een aanbouw van 300 bij 600 cm kan realiseren achter mijn hoekwoning. De uitbouw moet een gemetselde bouw hebben, voorzien zijn van houten harmonica kozijnen en casco worden opgeleverd. De rest bespreek ik graag met de aannemer.
donderdag 26 maart 2020

Een bestaande garage uitbouw met 24 m2

Ik zoek een aannemer die onze garage kan verlengen met 6 bij 4 meter. Specificaties: Onderheid Geïsoleerd Buitenwanden zweeds rabat of steen Zandcementdekvloer Overige specificaties bespreek ik graag met de aannemer.

Partners

Partners van Casius