Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Zuid-Holland.

4496 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw op kavel, about New House Construction Estimation Request, prefab of houtskelet woning bouwen, diverse opbouwen voor circa 8 woningen, bungalow bouwen, afbouw op casco houtskelet, huis bouwen landelijke stijl, nieuwbouwwoning realiseren, nieuw huis met twee verdiepingen bouwen, een vrijstaande woning realiseren op een perceel, een vrijstaande woning met stal realiseren, opbouw en uitbouw realiseren, nieuwbouwwoning bouwen, een vrijstaande woning realiseren, slaapkamer badkamer maken, wand zolder verplaatsen en uitbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Zuid-Holland:

maandag 20 januari 2020

Grindvloer verwijderen

Graag wil ik een prijsindicatie om een grindvloer te laten verwijderen. Het gaat om ongeveer 45 m2. Het gaat alleen om het verwijderen. Het is de vloer op de begane grond. Afvoeren kunnen wij zelf, maar mag ook door de vakman.
maandag 20 januari 2020

Uitbouw realiseren en keuken met badkamer verplaatsen

Ik wil een complete uitbouw laten plaatsen van 2 x 6 meter. Hiervoor is geen vergunning vereist. Ik laat mij adviseren over de fundering, constructie, isolatie en oplevering. Ook moet de keuken en badkamer worden verplaatst. Keuken verplaatsen van achter naar voorzijde, en badkamer verplaatsen naar andere kamer. Beide ruimtes beschikken over een houten vloer. In beide gevallen moet elektra en leiding werkzaamheden plaatsvinden.
maandag 20 januari 2020

Gestorte vloer voor- en achtertuin met tuinmuur

Wij willen een paalfundering in de voortuin (ongeveer 10 m2) en achtertuin (ongeveer 40 m2) van onze hoekwoning met een gestorte/gevlinderde vloer erop ivm het extreme zakken van de grond.
maandag 20 januari 2020

Serre-uitbouw achterzijde

We willen graag een uitbouw van 4,85 breed en 2,5 - 5 mtr diepte. Afhankelijk van de kosten zal de diepte bepaalt worden. Tot 2.5 m is geen vergunning nodig. Graag wil ik een soort serre-uitbouw, wel luchtdicht en graag prefab. Met veel raampartijen, ook dak en schuifpui. Ik neem aan dat er een fundering nodig is, misschien zelfs geheid. Graag een casco uitbouw, wind- en waterdicht. Het is een jaren '30 woning.
maandag 20 januari 2020

Draagmuur verwijderen

Ik wil op de begane grond een openkeuken creëren en wil daarom een deel van de draagmuur weg hebben. Het is een woning uit 1965 met betonnen wanden en betonnen begane grondvloer en eerste verdieping. De keuken is 3.30 m, dus het gaat om ongeveer een stuk van 2.80 m. Graag verneem ik welke gegevens er nog meer nodig zijn
maandag 20 januari 2020

Complete opbouw met houten constructie en dakterras realiseren

Het betreft een toekomstige uitbouw op een plat dak. De uitbouw wordt een natte ruimte: sauna, dubbele douche, dubbele wasbak. Vanuit de huidige badkamer moet een raam een deur worden. Verder nog een tweede deur in de uitbouw naar een aan te leggen dakterras. Maat uitbouw: 2.5 x 8.5 Verder moet huidige badkamer verbouwt worden tot toilet en kast. De vergunning voor deze klus mag eventueel worden aangevraagd door de aannemer. Voor het dakterras moet er o.a. een balustrade komen en verder bespreken hoe deze klus is uit te voeren naast de uitbouw klus.
zondag 19 januari 2020

Fundering serre

Wij willen een betonnen fundering laten storten voor een serre 7 m x 5 m. Graag een offerte hiervoor.
zaterdag 18 januari 2020

Gemetselde schuur met fundering bouwen

Wil graag een schuur bouwen, met betonnen fundering en gemetseld. Circa 21 vierkante meter. Ongeveer 6.5 meter lengte, 2.40 meter hoog en 2.5 meter breed.
zaterdag 18 januari 2020

Balkon dichtmaken en een geïsoleerde kamer van maken (2,18m x 2,60m)

Ik wil graag van mijn open buiten balkon (binnenzijde gebouw) een geïsoleerde kamer maken met een raam die open kan. Er moet een dak geplaatst worden, riolering worden verlegd, een tussenmuur en een buitenmuur worden aangelegd. De vloer met buitentegels moet ook vervangen worden door een vloer met binnentegels. Verder wil ik ook een wandcontact plaatsen voor elektra. Er is bedrading aanwezig voor balkon licht, deze kan verlengd worden als plafondverlichting. Optioneel ook vergunningaanvraag indienen bij de gemeente voor deze klus.
zaterdag 18 januari 2020

Casco dakopbouw met isolatie en trap plaatsen

Beste meneer/mevrouw, Ik wil een dakopbouw laten plaatsen op mijn huis. Vergunning en tekeningen zijn aanwezig (zie bijlage). Afwerking casco (met isolatie volgens de vergunning eisen) en incl plaatsen van een vaste vurenhouten trap. Als u nog vragen heeft hoor ik het graag.
vrijdag 17 januari 2020

Eenzijdige nokverhoging realiseren

We willen een casco, eenzijdige nokverhoging laten plaatsen met de maten b 4.50 hoogte optioneel, 30 graden. De binnenkant hoeft niet afgewerkt te worden, voor de rest wil ik dat de nokverhoging van PVC en keralit gemaakt word. Er is een vergunning voor nodig en die heb ik al aangevraagd. Graag ontvang ik een offerte.
vrijdag 17 januari 2020

Uitbouw woonkamer

Wij zoeken iemand voor een uitbouw woonkamer: 8,5m lengte 4,5 breedte. Vergunning gaan wij zelf aanvragen, graag een complete oplevering. Constructie zelfde materiaal als het huis.
vrijdag 17 januari 2020

Extra etage op een woning maken

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan maken op mijn woning. Dit moet ongeveer 40 m2 groot worden, een hout skelet hebben en woon-klaar worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. Het wordt een toekomstig 2e verdieping.
donderdag 16 januari 2020

Deuren vervangen

Wij willen 4 houten binnendeuren laten vervangen, één buitendeur vervangen en één deur i.p.v ruit (voorheen deur). Ik verwijder de oude deuren zelf. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 16 januari 2020

Serre / aanbouw achterzijde realiseren

Wij willen graag wat meer ruimte in de woonkamer maar vooral veel meer licht. Daarom denken we aan een (casco) serre. Het is wel een rijwoning, dus zou ook een aanbouwconstructie kunnen zijn met glazen pui en lichtstraat. Opties nog af te wegen. De woning is 5.75 m breed en qua diepte denken we aan 2 tot 2.5 meter.
donderdag 16 januari 2020

Dakopbouw realiseren

Ik wil een dakopbouw van 9 x 4 meter. Graag casco zonder elektra (wel lichtpunt) en geen stucwerk, met een houten constructie en kunststof kozijnen. Vergunning en bouwtekeningen zijn al aanwezig, zie bijlage. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 15 januari 2020

Een dakopbouw plaatsen op een tussenwoning

Ik zoek een aannemer die op onze woning een dakopbouw kan realiseren. De opbouw moet 37,5 m2 groot worden, een hout skelet hebben en waarschijnlijk woon-klaar worden opgeleverd, maar dit besrpeek ik graag met de vakman. Het betreft een tussenwoning en de benodigde omgevingsvergunning is makkelijk verkrijgbaar.
woensdag 15 januari 2020

Renoveren en isoleren plafond van winkel

Ik heb een oud winkelpand in gebruik genomen en het systeemplafond laten zitten. Nu ik een paar jaar verder ben met de zaak gaan we de boel opknappen en wil ik een mooi strak plafond. Boven het systeemplafond zit een deels gestuct, deels stro en rommelig geheel. Het is een oud gebouw met houten verdiepingsvloeren. Omdat boven de winkel gewoond wordt, is het een goed plan om te kijken of we het ook iets beter tegen geluid kunnen isoleren, zodat de bovenburen minder last van het geluid hebben. Het gaat om ongeveer 80 m2. Graag de prijs voor het schilderen van het plafond op de offerte benoemen. Graag advies over het best te gebruiken isolatiemateriaal.
woensdag 15 januari 2020

Uitbouw achterzijde

Hierbij vraag ik een offerte voor een prefab aanbouw aan de achterzijde voor 2 verdiepingen. Gaat om uitbouw woonkamer met daarop een verdieping voor 2 slaapkamers. Breed 5 meter Diep 3 meter e.e.a. inclusief stucwerk en elektra, zoveel als mogelijk netjes afgewerkt. U mag mij bellen voor meer aanvullende informatie.
woensdag 15 januari 2020

Fundering serre realiseren

Wij willen een serre van 8m x 2,5m plaatsen aan de zijkant van het huis. Hiervoor moet een betonnen fundering worden aangelegd met heipalen van 17 meter lang. Het gaat om veengrond, vanaf 17 meter ongeveer moet het goed kunnen. Graag ook de betonnen platen voor fundering meenemen in de offerte. Het gaat om een hoekhuis waar je ook achterom kan.
woensdag 15 januari 2020

Portiek renoveren: schilderen, kozijnen herstellen, scheuren herstellen

We zoeken iemand voor de renovatie van het portiek. Het gaat om het renoveren van de granieten trap waar stukjes afgebroken zijn. De trap heeft ongeveer 20 traptreden. verder moeten de houten kozijnen gerepareerd worden en geschilderd (binnen en buiten). Het gaat om meerdere ramen van 2 meter hoog. Dan moet een scheur in plafond van 1 meter dicht gesmeerd worden en het plafond geschilderd van ongeveer 2 x 2 meter. De trapleuning moet geschilderd worden, twee leuningen van 3 meter.
woensdag 15 januari 2020

Dakopbouw op het platte dak

Wij zijn ons aan het oriënteren naar de mogelijkheden voor een dakopbouw op een plat dak. Wij hebben een plat dak met daarop losse zonnepanelen. De afmetingen zijn ongeveer 7,50 bij 5 meter. De zonnepanelen zouden dus weer op het dak van de opbouw moeten komen. Geen idee of het dak sterk genoeg is, we zijn de eerste in de buurt. De vergunning zouden we willen laten aanvragen. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. We willen een complete oplevering, graag met elektra en stucwerk. Ook zal er een trap gemaakt moeten worden. We willen een prefab constructie.
woensdag 15 januari 2020

Balkon bij woning betrekken

12 m2 balkon op 1e verdieping betrekken bij woning ten behoeve van het vergroten van slaapkamer en badkamer. Tekening en constructie berekening (zie bijlage) aanwezig, vergunningsaanvraag is reeds ingediend. Het is de bedoeling dat deze casco wordt opgeleverd.
dinsdag 14 januari 2020

Dakopbouw plat dak

Wij willen graag een dakopbouw om een extra slaapkamer te realiseren. Afmeting is ongeveer 6 x 3 m. Het moet compleet opgeleverd worden zonder elektra. Stucwerk is in overleg, en de buitenkant moet van steen zijn. Hier is een vergunning voor nodig, en die ga ik nog aanvragen. Graag vrijblijvend een offerte.
dinsdag 14 januari 2020

Een dubbelzijdige nok verhoging realiseren

Wij willen een tweezijdige nok verhoging van ongeveer 5,00 meter breed x 1,50 meter lang x 3 meter hoog ongeveer. De vergunning willen we graag laten aanvragen. We willen en casco oplevering, alles aan de buitenkant wel afgewerkt. Graag een prefab (kunststof) constructie. Of tekeningen gemaakt moeten worden willen we graag even overleggen. Het gaat om een rijtjes woning.

Partners

Partners van Casius