Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Zuid-Holland.

4492 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw vrijstaande woning, mantelzorgwoning in Almere, dakopbouw op een plat dak + aanbouw, een uitbouw realiseren en een dakkapel plaatsen, uitbouw en een opbouw realiseren, uitbouw achterzijde, kelder onder woning, hele huis verbouwen en renoveren, uitbouw woonkamer, uitbouw achterzijde, dak opbouw op plat dak, uitbouw of serre aan achterzijde woning, een extra verdieping bouwen, opbouw op aanbouw plaatsen, dakopbouw plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, bouw en nieuwbouw of veranda- en serrebouw in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Zuid-Holland:

vrijdag 19 april 2019

Uitbouw achterzijde

Er moet een complete uitbouw met een fundering van 2. 5 x 4 meter komen. Aan de achterzijde moet er een zwart kozijn komen met openslaande deuren.
donderdag 18 april 2019

Plaatfundering maken voor een kas en vloerverwarming aanbrengen

Wij willen een kas bouwen die gedeeltelijk als studio dienst gaat doen. Er wordt gebruik gemaakt van geïsoleerde profielen en deels thermopane glas / polycarbonaat kanaalplaat Goothoogte ong. 200 cm nok 340. De werkzaamheden: Betonnen plaatfundering gegoten in EPS bekisting; 1215 x 408 cm Aanbrengen elektrische vloerverwarming op een oppervlak van 500 x 300 cm Gieten en afwerken betonnen toplaag gevlinderd en geolied. Uitzetten en aanbrengen montagepunten voor de kas (de kassenbouwer levert de tekening aan).
woensdag 17 april 2019

Uitbouw woonkamer

Graag ontvangen wij een offerte voor een casco uitbouw van de woonkamer. De hoekwoning is 5,7 meter breed en de gewenste uitbouw is ongeveer 2 meter diep. De woning naast ons heeft geen uitbouw. Er is een talud vanaf 3 meter aanwezig. De woning wordt naar verwachting eind december 2019 opgeleverd.
woensdag 17 april 2019

Serre plaatsen

Aan de achterzijde van mijn woning willen wij een serre laten plaatsen, 5 meter breed x 3.5 meter diep. Er hoef dan geen vergunning aangevraagd te worden denk ik. Vanuit mijn huidige woning wil ik toegang naar de serre, die aan 3 zijden voorzien is van glas of combinatie kunststof / glas en een uitgang naar de tuin. Wat het goedkoopst uitkomt. Graag wil ik ook een heel eenvoudig keukentje erin voor een bakje koffie en een hapje ( kitchenette). Een TV, dus elektrische aansluiting, misschien ook verwarming??? Of zou ik er gunstiger uitkomen met een elektrische verwarming plaatsen.
woensdag 17 april 2019

Uitbouw boven op platdak keuken

Ik zoek een aannemer die mij kan helpen bij het verkrijgen van een vergunning en het realiseren van een opbouw. Het gaat om een opbouw boven een bestaande uitbouw. Het zou gaan om een opbouw van 250 bij 400 cm. De opbouw moet casco worden opgeleverd. Het gaat om een houten constructie en daarnaast zie ik ook graag houten kozijnen terug in de opbouw. Een bestaand raam op de eerste verdieping moet de doorgang worden naar de opbouw. Het dak van de uitbouw is van hout.
woensdag 17 april 2019

Het vergroten van de zolder door het plaatsen van een dakopbouw

Ik zoek een aannemer die mijn bestaande opbouw kan uitbouw. Wij wonen in een rijtjes huis en hebben op de 2e verdieping een zolderkamer met een mogelijkheid tot dakterras. Dit gedeelte is ongeveer van 5 meter breed en 3,5 meter diep en rust op de 1e verdieping. Wij willen deze ruimte uitbouwen om een extra slaapkamer te realiseren. In de uitbouw dient elektra en verwarming te worden doorgetrokken. Verder een raam en eventueel deur naar resterende gedeelte dakterras. Er zal vast een vergunning nodig zijn en deze wil ik eventueel ook via de aannemer aanvragen. De opbouw moet woon-klaar worden opgeleverd.
woensdag 17 april 2019

3 stalen buispalen 168mm van 18 meter heien

Ik wil 3 stalen buispalen 168mm van 18 meter laten heien. Alleen heien en palen leveren. Beton en wapening regel ik zelf.
woensdag 17 april 2019

Inpandige balkon 1 meter uitbouwen

Ons balkon op de 1e etage is reeds 3 meter breed en 1 meter diep, maar wil deze 1 meter laten uitbouwen. Bouwkundig rapport en aanvraag is reeds verstuurd naar de gemeente, verwacht de goedkeuring binnen 2 maanden.
dinsdag 16 april 2019

Funderingsherstel

Ik overweeg een woning te kopen waarvan de fundering (op houten palen) hersteld moet worden. Woning vloer oppervlakte is ongeveer 40 m2, 5 x 8 meter. Ik hoor graag of dit mogelijk is.
dinsdag 16 april 2019

Uitbouw achterzijde

Aan de achterzijde van de woning wil ik graag een uitbouw van 2 meter diep bij 5.15 meter breed laten plaatsen. De schuifpui in de huidige gevel dient te worden gebruikt en een lichtkoepel geplaatst in het dak van de uitbouw. Vloerverwarming en elektra zie ik graag separaat terugkomen op de offerte. Er is geen vergunning nodig.
dinsdag 16 april 2019

Dakopbouw op een plat dak + aanbouw

Ik krijg binnenkort de sleutels van mijn nieuwe woning, en ik wil graag een offerte ontvangen voor de volgende werkzaamheden: 1) dakopbouw ongeveer 7 x 5 meter: platte dak 10 x 5 meter volledige verdieping met dakterrasje 3 x 5 meter. 2) aanbouw ongeveer 10 x 3 meter erachter in de tuin , trap vanuit aanbouw naar eerste etage en naar tweede -dakopbouw ttl wordt 7 x (5+3) meter. Beide projecten moeten casco opgeleverd worden, de afwerking doe ik zelf. Er moet wel een fundering in de aanbouw komen. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet gaan worden maar ik laat mij adviseren door de vakman. De bouwtekeningen en de vergunning heb ik nog niet, dus ook dat wil ik graag via de aannemer regelen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
dinsdag 16 april 2019

Camera inspectie rookgasafvoer appartementen complex

Namens ons bestuur en TD onderstaand onze vraag, In ons appartementen complex, bouwjaar 2006, zijn diverse HR CV ketels vervangen. Er is enige verwarring ontstaan over de rookgasafvoeren. Wel of niet vervangen en wanneer? Inspecteren jullie ook de kanalen om advies te geven aan onze VvE. Zo ja, bevat de inspectie alle kanalen of steekproefsgewijs en wat zijn de kosten? Het gaat om 15 woningen en bestaat uit 4 etages. Uw reactie zien wij met belangstelling tegemoet. Mail 23/04: Wilt u aub zo vriendelijk zijn om eventuele reacties te mailen naar onze voorzitter dhr. P. Bommelé? (p.bommele@hotmail.com). Zelf ben ik op vakantie t/m 30 april.
maandag 15 april 2019

Een dakopbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren. De opbouw moet boven de huidige eerste verdieping komen. Wat er exact moet gebeuren met de opbouw bespreek ik graag met de vakman. Het is nog niet duidelijk wat er precies moet gebeuren.
maandag 15 april 2019

Een uitbouw aan de achterzijde van een tussenwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn tussenwoning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet ongeveer 12 m2 groot worden. De uitbouw moet een houten constructie en een dicht dak hebben. Daarnaast zie ik graag houten/kunststof kozijnen in de uitbouw en de uitbouw moet woon-klaar worden opgeleverd.
maandag 15 april 2019

Prefab serre aan achterkant huis

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn tussenwoning een serre kan realiseren. Zowel de voor- zij en bovenkant moet van glas zijn. Daarnaast zie ik graag aluminium kozijnen terug in de serre. De serre moet 2 bij 5 meter groot worden. Verdere specificaties bespreek ik graag met de aannemer.
maandag 15 april 2019

Opbouw dak

Wij willen graag een casco nok verhoging of dakopbouw laten realiseren en oriënteren ons op de mogelijkheden. Het dak heeft door de vele schuine kant nu te weinig mogelijkheden op de zolder optimaal te benutten. De afmetingen weet ik nog niet, ik laat mij graag adviseren over de mogelijkheden.
zondag 14 april 2019

Fundering aanpassen schuur

Ik zou graag de oude fundering van de schuur met 12 cm ophogen. De afmeting hiervan is 6.50 bij 3.50 meter. Er zal nog een stuk van 1.50 bij 3.50 meter volledig gerealiseerd moeten worden.
zondag 14 april 2019

Woning laten verbouwen

Ik heb een nieuw huis gekocht en kan er vanaf 15 mei 2019 in. Er moeten nog de volgende dingen gedaan worden 1) inbouwkast verwijderen, 2) Gang verlengen dmv muurtje met deur plaatsen, 3) kruipruimte moet aan de achterkant van het huis geventileerd worden, 4) plintje voor de keuken & electra afdekken in de keuken (Ikea Method keuken) en afhankelijk van het budget 5) toilet renovatie: wasbak en kraan plaatsen Verder nog wat kleinere werkzaamheden, namelijk 1) kitten van badkamer, keuken, berghokken, 2) slaapkamerraam klemt, 3) 2 tegels in de badkamer lijmen, 4) afwerken van elektra
zaterdag 13 april 2019

Serre aan de tuinzijde

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn woning een serre kan realiseren. De serre moet ongeveer 450 cm breed, 250 cm diep en hoog worden. De huidige achtergevel hoeft niet uitgebroken te worden. De serre moet woon-klaar worden opgeleverd en ik heb graag vloerverwarming in de serre. De vloerverwarming moet op de stadsverwarming worden aangesloten. Het gaat om een tussenwoning. De kozijnen heb ik het liefst van hout of kunststof.
vrijdag 12 april 2019

Een dakopbouw realiseren en een dakterras

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren. Het gaat om een verdieping boven mijn huidige 1e verdieping. De opbouw moet ongeveer 5 bij 6 meter groot worden. Daarnaast moet nog ruimte zijn voor een terras van 2 bij 5 meter. De opbouw moet woon-klaar worden opgeleverd met kunststof kozijnen. Daarnaast zie ik graag openslaande deuren en rolluiken terug in de opbouw. In de opbouw moet een slaapkamer en een bergingsruimte komen. De rest bespreek ik met de vakman.
vrijdag 12 april 2019

Balkon dichtmaken en bij de kamer betrekken

Ik wil mijn balkon dichtmaken en bij de kamer aantrekken om de kamer extra groot te maken. Afmeting van het balkon is ongeveer 1.20 meter diep en breedte is ongeveer 2.23 meter een de balkon heeft geen dak. Ik wil de balkon dichtmaken met een dak en met ramen. Graag even komen kijken, omschrijving van de situatie is lastig.
vrijdag 12 april 2019

Kelder van dijkwoning dieper maken en vloer isoleren

Mijn bestaande kelder van 10 bij 4 m2 wil ik 40 cm dieper maken. Het gaat om jaren 30 dijkwoning en de ruimte is verdeeld in 2 kamers en een gang. De bodem bestaat uit beton en zal uitgegraven moeten worden. Graag met vloerisolatie.
vrijdag 12 april 2019

Draagmuur verwijderen en stalen bint plaatsen

Wij willen een draagmuur verwijderen om een open keuken te realiseren. Wij hebben reeds een tekening van een architect alsmede een berekening van de constructeur.
vrijdag 12 april 2019

Opbouw op aanbouw plaatsen

Ik overweeg een woning te kopen, maar aan de tuinzijde zit een raar balkonnetje en ik zou die ruimte liever bij mijn slaapkamer betrekken. Nu ben ik erg benieuwd naar de kosten hiervan. Het gaat om 120 cm diep bij ongeveer 450 cm breed. Het moet compleet opgeleverd worden. Er hoeft geen elektra en geen stucwerk gedaan te worden. De buitenkant moet wel gemetseld worden. Kunt u mij een prijsindicatie geven voor een dergelijke verbouwing?
donderdag 11 april 2019

Uitbouw achterzijde tussenwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn tussenwoning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet 515 bij 250 cm groot worden. De uitbouw moet een gemetselde constructie hebben. Daarnaast zie ik graag een schuifpui met kunststof kozijnen terug in de uitbouw. Het dat van de uitbouw moet bestendig zijn tegen zonnepanelen.

Partners

Partners van Casius