Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor betonrotreparatie:

Betonrotreparatie

Wij willen graag een offerte voor een pand met betonrot. Het pand is ongeveer 700 m2 en daarvan zit in ongeveer de helft van de vloer betonrot. Graag prijsindicatie
Onze klant uit Wemeldinge (Zeeland) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonrotreparatie uit heel Nederland:

Betonrotreparatie

Het gaat om de reparatie van een betonnen strook voor de garagepoort van 460 x 30 cm. Het is nu een beetje verbrokkeld. De bewapening komt ook vrij.

Betonrotreparatie aan een balkon

Aan de voorzijde en onderzijde van het balkon is betonrot aanwezig. Kleine stukjes beton zijn eruit gevallen. Er is geen metaal onder het beton zichtbaar. Onder het balkon is een aanbouw aanwezig waardoor er een deels beperkte werkruimte aanwezig is.

Verwijderen tegels en grond: ca. 50 cm ...

Verwijderen tegels en grond: ca. 50 cm uitgraven over ca. 60m2. Vloer storten beton/isolatie. Uitbreken achtergevel/steunmuur. Pui plaatsen. Plafond/muren afwerken. Electriciteit, verwarmingselementen plaatsen. Evt. cv-leidingen omleiden en plaatsen cv-ketel. Betonrotreparatie balkon. Plaatsen binnentrap.